Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
automat,manual,čidlo
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 21:09   Citovat  

Zdravím. Ti co mě trochu znají asi ví, Ti co neznají vědět nemůžou..
Začnu teda od začátku. Moje cíva byla automat, teď je přestavěná na manual.
Budíky v ní byly tedy z automatu - tzn. že na jednom z ukazatelů - myslím, že to byl
zrovna budík s teplotou oleje byl podsvícenej sloupeček kterej ukazoval co je zrovna
zařazeno. Kdežto Ti co to předělávali na manuál pouze udělali přestavbu a o dodělání
odpojení automatu se nestarali, tudíž diodky (konkrétně jen jedna jediná) [P] svítila
pořád ať bylo zařazeno cokoliv. Koupil jsem od Rom.ana budíky bez tohoto sloupečku,
protože mi vadilo, že svítí [P] a nic jinýho... Poslední dobou si ale říkám, jestli by někdo
dokázal zjistit, kde je nějáký čidlo, popřípadě senzor, či cokoliv jinýho co kontrolovalo,
co je právě zařazeno a napíchnout ho na ten manuál - tudíž aby i při tom manuálním řazení
se při řazení měnilo na budíkách osvětlení toho sloupku.. Nevím jestli je to vysvětlený
dosti srozumitelně, popřípadě dodám fotku tý přístrojovky a zkusim názorně na ní vysvětlit
co a jak.. zkusím to ještě schrnout.. byl to automat a budíky ukazovaly při zařazení co je zrovna
zařazeno.. po předělávce na manual ukazovali pouze [P] a nic jinýho.. chtěl bych > aby se znovu
rozfachalo rozsvicování zařezenýho stupně na budících, ale na manuálu (automat fuj =)) )
Já sám se v tom asi hrabat nebudu. S mýma zkušenostma bych to akorád uplně celý rozbil =))
Takže někdo kdo by se v tom snad vyznal ze západu čech ? Nejlíp karlovarskýho kraje.
Do servisu s tim jít nechci, bylo mi řečeno, že v tom autě je předělaná celá elektrika a v servisu
by nejspíš prý řekli, že na něco "takovýho" ani nesáhnou :c)))
to mi hlava nebere
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 21:40   Citovat  

zdarec/nie som si istý ako je u hondy,doma sa nam potuluje jedno automatické auto pre bloncky a dochodcov od peugeotu,ale je to ešte 605 a tam to má na starosti prevodovka/proste výstup na display je od prevodovky/inak je to ZF,žiadna sranda/takže silne poxybujem že to takto dáš/viem su nejaké pokusy o signalizáciu prevodového stupna,ale je z tým viac starostí ako úžitku/takže pozeraj viac na cestu ako na palubovku Velmi šťastný Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 23:36   Citovat  

Tak jinak.. je nějáká možnost to něják propojit aby to (ukazování na přístrojovce)
fungovalo společně s manuálním řazením, nebo je to víceméně nemožný ? =))

azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2009 , 0:04   Citovat  

sososo napsal:
Tak jinak.. je nějáká možnost to něják propojit aby to (ukazování na přístrojovce)
fungovalo společně s manuálním řazením, nebo je to víceméně nemožný ? =))

ak najdeš blázna čo ti na montuje sadu 8tix spínačov/ 5 kvaltov + zpiatočka +neutrál+ ručná ako P/ HaHaaa do priestoru radiacej páky dá to do obvodu z obvodom čo si mal na palubovke tak áno

3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 20.1.2009 , 0:07   Citovat  

azael74 napsal:
ak najdeš blázna čo ti na montuje sadu 8tix spínačov/ 5 kvaltov + zpiatočka +neutrál+ ručná ako P/ HaHaaa do priestoru radiacej páky dá to do obvodu z obvodom čo si mal na palubovke tak áno

No ale já myslím, že právě v tom by problém být neměl.. protože on to automat byl..
na přístrojovce ty jednotlivý řadící stupně jsou a pokud při přestavbě kompletně
nevykuchali oblast řadící páky tak ty spínače a senzory by tam asi měly pořád být
jen odpojený :-/ jistej si nejsem, ale mělo by to tak asi být to mi hlava nebere

peete je teď offline  peete
0
Nový příspěvekZaslal: 20.1.2009 , 0:58   Citovat  

budes si muset namontovat na jednotlivy polohy radici paky snimace, aby to fungovalo, paka od automatu je jen volic, kterej jednim lankem rika prevodovce, co chces delat, to co ti sviti na palubovce je odezva ze snimace na automaticke prevodovce

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
0
Nový příspěvekZaslal: 20.1.2009 , 7:14   Citovat  

citace:
jsou a pokud při přestavbě kompletně
nevykuchali oblast řadící páky tak ty spínače a senzory by tam asi měly pořád být
tohle tam 100% už není .je to jak říkaj kluci , na každej kvalt snímač a nebo sekvenci -a tu zas nezaplatíš. pokud ti vadí světýlko vyměň budíky a nebo vyhoď žárovku

3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 20.1.2009 , 8:21   Citovat  

monty napsal:
citace:
jsou a pokud při přestavbě kompletně
tohle tam 100% už není .je to jak říkaj kluci , na každej kvalt snímač a nebo sekvenci -a tu zas nezaplatíš. pokud ti vadí světýlko vyměň budíky a nebo vyhoď žárovku

budíky nový mám už dýl je to dobrý ty první s tim sloupkem jsem vozil v kufru s tím,
že kdyby tohle někdy šlo tak bych je tam možná dal zpátky, ale nesouhlas
...Tak díkys je to dobrý brzo skončí na prodej tady, kdyby je někdo chtěl Úsměv

odos je teď offline  odos
1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2009 , 2:16   Citovat  

sososo napsal:
Zdravím. Ti co mě trochu znají asi ví, Ti co neznají vědět nemůžou..
Začnu teda od začátku. Moje cíva byla automat, teď je přestavěná na manual.
Budíky v ní byly tedy z automatu - tzn. že na jednom z ukazatelů - myslím, že to byl
zrovna budík s teplotou oleje byl podsvícenej sloupeček kterej ukazoval co je zrovna
zařazeno. Kdežto Ti co to předělávali na manuál pouze udělali přestavbu a o dodělání
odpojení automatu se nestarali, tudíž diodky (konkrétně jen jedna jediná) [P] svítila
pořád ať bylo zařazeno cokoliv. Koupil jsem od Rom.ana budíky bez tohoto sloupečku,
protože mi vadilo, že svítí [P] a nic jinýho... Poslední dobou si ale říkám, jestli by někdo
dokázal zjistit, kde je nějáký čidlo, popřípadě senzor, či cokoliv jinýho co kontrolovalo,
co je právě zařazeno a napíchnout ho na ten manuál - tudíž aby i při tom manuálním řazení
se při řazení měnilo na budíkách osvětlení toho sloupku.. Nevím jestli je to vysvětlený
dosti srozumitelně, popřípadě dodám fotku tý přístrojovky a zkusim názorně na ní vysvětlit
co a jak.. zkusím to ještě schrnout.. byl to automat a budíky ukazovaly při zařazení co je zrovna
zařazeno.. po předělávce na manual ukazovali pouze [P] a nic jinýho.. chtěl bych > aby se znovu
rozfachalo rozsvicování zařezenýho stupně na budících, ale na manuálu (automat fuj =)) )
Já sám se v tom asi hrabat nebudu. S mýma zkušenostma bych to akorád uplně celý rozbil =))
Takže někdo kdo by se v tom snad vyznal ze západu čech ? Nejlíp karlovarskýho kraje.
Do servisu s tim jít nechci, bylo mi řečeno, že v tom autě je předělaná celá elektrika a v servisu
by nejspíš prý řekli, že na něco "takovýho" ani nesáhnou :c)))
to mi hlava nebere

taky uvazuju nad prestavbou na manual na me prelude 5G, ale nevim, co to obnasi a jake sou prekazky. ja tam navic mam display zarazeneho stupne, a vim ze na motorky se dela vecicka, ktera vyhodnocuje otacky motoru a rychlost vozu z digi cidel (seriovych z auta, nebo moto) a vim kde se da koupit. ted nevim jestli stoji 3000 nebo 2000kc.tak bych si to koupil a napojil bych to na ten display co tam mam.

wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 17.3.2009 , 21:19   Citovat  

Snimace jsou primo na volici radici paky automatu. Ty pouzit nejdou protoze uz tam davno nejsou Úsměv musel by si zjistit vstupy na budikach a na radicku dat nake mikrospinace. Stejne to byl 4-kvalt ne? tak jak bys udelal petku?

odos je teď offline  odos
1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 18.3.2009 , 0:26   Citovat  

podivejte se sem. kdo mate stale display po automatu v pristrojovce, lze tam implantovat tuto vecicku o zarazenem stupni (sikovny elektronik to napoji i na stavajici display) ale neukazuje spatecku. viz link..... tudy odkaz Hodne uspechu

Obsah fóra Honda-club.cz   
automat,manual,čidlo
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina