Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
C5G D15B2 vs. Golf 3 1.6 GT
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 21:53   Citovat  

Ahoj, dneska jsem byl docela zklamanej Bueee Daval jsem si sprinta s kamosem - 3kovej Golf 1.6 GT 74KW, já C5G sedan D15B2 oba v serii, a dal me tak o 2 auta. A brzdili jsme az kdyz jsem tam mel 200km/h HaHaaa , a on rikal ze tam mel 190, treba uz mu to vic nejelo pořádnej výtlem Ale byl jsem zklamanej no, cekal jsem ze ho spraskam, holt tech 15 koni navic tam bylo znat. Myslim ze je to ten samej motor co maj nektery octavky policejni...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 21:58   Citovat  

D15B2 napsal:
Ahoj, dneska jsem byl docela zklamanej Bueee Daval jsem si sprinta s kamosem - 3kovej Golf 1.6 GT 74KW, já C5G sedan D15B2 oba v serii, a dal me tak o 2 auta. A brzdili jsme az kdyz jsem tam mel 200km/h HaHaaa , a on rikal ze tam mel 190, treba uz mu to vic nejelo pořádnej výtlem Ale byl jsem zklamanej no, cekal jsem ze ho spraskam, holt tech 15 koni navic tam bylo znat. Myslim ze je to ten samej motor co maj nektery octavky policejni...

D15B2 není zrovna závoďák ale je to taky o stavu motoru, spojce, pneumatikách a řidiči
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 22:05   Citovat  

nasad 4bod a vyzvi ho na odvetu pořádnej výtlem
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 22:22   Citovat  

já tomu to typy s C5G 3D ujížděl se stejnou motorizací jako se tu uvádí
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 22:27   Citovat  

já jsem se svým sedanem c5g d15b2 se skoro 230 tis spráskal bravo 2.0 HGT 150hp , i koktu I facelift 81kW v kopci , ale mám čtyřbod no Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 22:29   Citovat  

Úsměv)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   Návrat  
p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 22:37   Citovat  

D15B2 napsal:

tak uz ste si to konecne dali jo???a kde pak?...no cos cekal vahove ste na tom skoro stejne a co vim tak ten golf mu nejede spatne...uz sem se o tom snim taky bavil a az dodelam auto tak se snim taky snad setkam Mrk
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 23:20   Citovat  

Destak napsal:
já jsem se svým sedanem c5g d15b2 se skoro 230 tis spráskal bravo 2.0 HGT 150hp , i koktu I facelift 81kW v kopci , ale mám čtyřbod no Velmi šťastný

podle toho vyhranýho závodu si toho už spráskal i víc,ne? Velmi šťastný
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 3:46   Citovat  

Destak napsal:

nevim, no kouř
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 7:21   Citovat  

Jojo to jsem mu rek, az zavarim dirku za stredovym tlumicem a dam 4 bod tak dame odvetu Velmi šťastný Gumy mam nic moc no, mam zimaky sjety jak .... Myslite ze to na to ma taky vliv??? Jako fakt mu to nejede spatne, koukal jsem na to a myslel jsem ze netoci tak vysoko, ono to ma tech 74 KW az pri 5800 ot. Octavce 81KW taky ujedu...
to Dawe: Jojo dali, na IPS, ty voe to je rovina jako kr*va HaHaaa tam by mohl pristavat boeing Je to tam. Ty ma coupe D15B7 takze ho spraskas
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 7:59   Citovat  

D15B2 napsal:
Jojo to jsem mu rek, az zavarim dirku za stredovym tlumicem a dam 4 bod tak dame odvetu Velmi šťastný Gumy mam nic moc no, mam zimaky sjety jak .... Myslite ze to na to ma taky vliv??? Jako fakt mu to nejede spatne, koukal jsem na to a myslel jsem ze netoci tak vysoko, ono to ma tech 74 KW az pri 5800 ot. Octavce 81KW taky ujedu...
to Dawe: Jojo dali, na IPS, ty voe to je rovina jako kr*va HaHaaa tam by mohl pristavat boeing Je to tam. Ty ma coupe D15B7 takze ho spraskas

Vem to tak, že kdybys měl třeba 200 kobyl a jezdil po ráfcích, tak ti to je na nic. Gumy jsou hodně důležité.
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 8:02   Citovat  

co kdyz taky mel sjete gumy ten golf pořádnej výtlem pořádnej výtlem nevim resitu tu zase kravinu ze hondu predjelo jine auto ac silnejsi pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 8:08   Citovat  

Mojí preludku taky sežral VR6kovej Golf k snídani dneska Úsměv a nic si z toho nedělam .. když si člověk uvědomí že hondy nejsou závodní auta (už jen tim že nemaj turbo) tak je život mnohem jednodušší Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 8:14   Citovat  

kamol napsal:
co kdyz taky mel sjete gumy ten golf pořádnej výtlem pořádnej výtlem nevim resitu tu zase kravinu ze hondu predjelo jine auto ac silnejsi pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Nemel, ma skoro novy Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 9:22   Citovat  

kamol napsal:

Nevím, jestli jsou gumy u auta kraviny ale jenom jsem podotknul, že to není jenom o výkonu motoru
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 9:24   Citovat  

alien44 napsal:
Nevím, jestli jsou gumy u auta kraviny ale jenom jsem podotknul, že to není jenom o výkonu motoru

vsak neni.a taky to neni jenom o gumach.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 9:27   Citovat  

Stealman napsal:
Mojí preludku taky sežral VR6kovej Golf k snídani dneska Úsměv a nic si z toho nedělam .. když si člověk uvědomí že hondy nejsou závodní auta (už jen tim že nemaj turbo) tak je život mnohem jednodušší Velmi šťastný

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem mas uplnou pravdu na zavodech jezdi jen turbiny...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 9:27   Citovat  

diacoon napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem mas uplnou pravdu na zavodech jezdi jen turbiny...

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem treba formule taky nejsou asi zavodni pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 9:30   Citovat  

kamol napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem treba formule taky nejsou asi zavodni pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

oni tam jen rozpaluji asfalt pro safety car s kompresorem Mr. Green Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 9:33   Citovat  

diacoon napsal:
oni tam jen rozpaluji asfalt pro safety car s kompresorem Mr. Green Mr. Green

jj protoze to je ten poradny zavodni vuz protoze ma kompresor.atmosfery jsou jenom do kauflandu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:23   Citovat  

D15B2 napsal:

no skoda na to bych se rad podival...ale divim se ze ses ho aspon nedrzel kdyz tam ted posadil i ty kola a to ma myslim "R17" ne....no prave sem se divil ze si rikal ze si tam mel 200km\h Velmi šťastný to bych na plzensky nikdy nedal Velmi šťastný a vy se sprintite u ips....mozna ze kdyby si ho vytahl na plzenskou tak by ses ho drzel... Mrk ...jinak nevim jestĺi ho spraskam ale urco to trvat bude nez to dam do cajku pak se uvidi to budou vyrovnane sili kouř VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:28   Citovat  

p.dawe napsal:
no skoda na to bych se rad podival...ale divim se ze ses ho aspon nedrzel kdyz tam ted posadil i ty kola a to ma myslim "R17" ne....no prave sem se divil ze si rikal ze si tam mel 200km\h Velmi šťastný to bych na plzensky nikdy nedal Velmi šťastný a vy se sprintite u ips....mozna ze kdyby si ho vytahl na plzenskou tak by ses ho drzel... Mrk ...jinak nevim jestĺi ho spraskam ale urco to trvat bude nez to dam do cajku pak se uvidi to budou vyrovnane sili kouř VTEC

Ma tam Alesiio R16/195/45, ale ja jsem se ho drzel, celou dobu jsme jeli porad se stejnym rozestupem, rozdil max. 2 auta. Nevim no, mozna jo mozna ne, ja si myslim ze i ta dirka ve vejfuku dela hodne Velmi šťastný Jako pri 195 km/h jsem daval 5 ku a pak jsme brzdili... Co s tim vubec mas?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:31   Citovat  

Ale jako tvoje D15B7 ho smlsne jak malinu. Taky vystartoval o malinko driv. Hele ja ti rikam ze kdyz nasadim 4bod tak si ani neskrtne VTEC meetallll
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:34   Citovat  

D15B2 napsal:
Ma tam Alesiio R16/195/45, ale ja jsem se ho drzel, celou dobu jsme jeli porad se stejnym rozestupem, rozdil max. 2 auta. Nevim no, mozna jo mozna ne, ja si myslim ze i ta dirka ve vejfuku dela hodne Velmi šťastný Jako pri 195 km/h jsem daval 5 ku a pak jsme brzdili... Co s tim vubec mas?

no a ty to mas jeste na zimakach ne?...rikam vem ho na plzenskou a musite bejt na stejno tam si vzdycky nahrabavam tam sem se drzel i 2.5 6V ale mel sem co delat....tak to vis kazda blbost dela svi ale ne zas tak....jo to kdybych vedel byl bych moudrejsi nevim bud klika nebo ventily dneska stim snad pojedu ke znamymu tak budu snad chytrejsi...jinak porad brousim zoubky na swap ale nikde nic jak na schval Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:35   Citovat  

Koukam že s některými tu moc nemá smysl diskutovat .. asi skutečně nejste schopni přenést přes srdce že atmosféra při podobnym objemu prostě vždycky od turba dostane na zadek .. to co jsem napsal nahoře asi nikdo nepochopil tak jak jsem to myslel. Myslel jsem to tak, že třeba Honda Civic není přece sportovní auto a myslim že tak ani nebylo konstruktéry míněno a je třeba to tak brát a když jí natře někdo s turbem tak stačí si to uvědomit a nemít kvuli tomu zkaženej den. Ale když vás baví si dělat srandičky tak prosim Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:36   Citovat  

D15B2 napsal:
Ale jako tvoje D15B7 ho smlsne jak malinu. Taky vystartoval o malinko driv. Hele ja ti rikam ze kdyz nasadim 4bod tak si ani neskrtne VTEC meetallll

jj to verim uz minule jsem koukal ze ty D15B2 se swapem na 4bod na to co mam ja jedou o poznani lip...proto sem musim taky upgreadovat VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:40   Citovat  

Stealman napsal:
Koukam že s některými tu moc nemá smysl diskutovat .. asi skutečně nejste schopni přenést přes srdce že atmosféra při podobnym objemu prostě vždycky od turba dostane na zadek .. to co jsem napsal nahoře asi nikdo nepochopil tak jak jsem to myslel. Myslel jsem to tak, že třeba Honda Civic není přece sportovní auto a myslim že tak ani nebylo konstruktéry míněno a je třeba to tak brát a když jí natře někdo s turbem tak stačí si to uvědomit a nemít kvuli tomu zkaženej den. Ale když vás baví si dělat srandičky tak prosim Mrk

Tady o turbo nikdo nic nepsal... Golf 1.6 GT prece neni turbo tak o cem to mluvis Cooo???
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:42   Citovat  

p.dawe napsal:
no a ty to mas jeste na zimakach ne?...rikam vem ho na plzenskou a musite bejt na stejno tam si vzdycky nahrabavam tam sem se drzel i 2.5 6V ale mel sem co delat....tak to vis kazda blbost dela svi ale ne zas tak....jo to kdybych vedel byl bych moudrejsi nevim bud klika nebo ventily dneska stim snad pojedu ke znamymu tak budu snad chytrejsi...jinak porad brousim zoubky na swap ale nikde nic jak na schval Ble

2,5 6V co? Omega? BMW? Mam tam zimaky no...Kolik mas nahore u tesca na budiku? Ti klepe motor nebo co? Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:43   Citovat  

Já jsem to myslel obecně, že mi trochu nejde do hlavy, proč všechny tak udivuje když něco pojede Civica, pač civic neni sportovní auto. Nemyslel sem to zle vůči nikomu. To jestli něco má nebo nemá turbo je jedno to už bylo v jinym kontextu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:46   Citovat  

Golf prece taky neni sportovni auto, o tu tu vubec nejde HaHaaa To je jedno ale... Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
C5G D15B2 vs. Golf 3 1.6 GT
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina