Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Povinna vybava Accord (zarovky a pojistky)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
bigpoint je teď offline  bigpoint
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 10:29   Citovat  

Koupil jsem pred 2mi tydny novy model Accorda 2.2 diesel(sedan). Jezdi super, jen me moc netesi nizsi podvozek, nicmene doufam, ze se obvykle jen dotknu tou gumou pod autem, zatim jak jsem tusil, ze nekam nevjedu, tak jsem to dal nezkousel.
Totiz je docela I problem vyjet vjezd prez chodnik na parkoviste, kdyz je chodnik trochu vys a najezd na nej neni moc dlouhy.Smutný

Co me prekvapilo, ze v aute nemam sadu s zarovkami, podle me je to povinne. Sice mam xenony, ale rad bych nedostal nekde pokutu, asi bych sehnal nejakou krabicku v OBI, co je tam za zarovku v dalkovych H7? Ze bych sehnal neco s ni?
Pak me tam chybi pojistky, jaky je tam typ, abych je koupil?

Taky me prilis nepotesilo, ze zrovna v mem modelu neni rezerva, ac je napsana v technicaku, ale je tam sada na opravu pneu. Nicmene ne s moc super popisem, respektive neni me jasny, jestli ma byt pak pripadne kolo dirou v pneu dolu, ale zrejme ano. Je tam kompresor + docela velika nadobka s lepidlem, tak 0,75L. Jiny Accord mel rezervu.

Napiste prosim jak s temi zarovkami a pojistkami.

Diky

Petr
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 10:42   Citovat  

bigpoint napsal:
Koupil jsem pred 2mi tydny novy model ........... Napiste prosim jak s temi zarovkami a pojistkami.

Zarovky+pojistky koupit. Úsměv Kdyz to nebude sada s H7, vyhodit napr.H4 a koupit na pumpe samotnou H7 a vsadit ji do krabicky. OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 10:49   Citovat  

pojistky neni treba kupovat, nahradni jsou v pojistkovych skrinkach - SPARE FUSE nebo jak jsou oznacene. Nejakou zakladni sadu pojistek by to chtelo. Pokud jde o rezervu a vejde se ti tam a chces ji, tak by asi nebyl problem ji koupit a dat si ji tam. Pri lepeni pichnute pneu ma byt dira dole aby tam zateklo lepidlo a dira se zacelila.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 10:51   Citovat  

alicante napsal:
Zarovky+pojistky koupit. Úsměv Kdyz to nebude sada s H7, vyhodit napr.H4 a koupit na pumpe samotnou H7 a vsadit ji do krabicky. OK

No jasne, ale dotaz spis byl, co mam v dalkovejch, zda H7? A jaky typ pojistek? V navodu to nepisou a zarovku se me moc vyndavat nechce. Pak taky s tou sadou na pneu, zda podle Vas ma byt pneu s dirou otocena dolu...

Diky

Bigpoint
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 11:19   Citovat  

bigpoint napsal:
No jasne, ale dotaz spis byl, co mam v dalkovejch, zda H7? A jaky typ pojistek? V navodu to nepisou a zarovku se me moc vyndavat nechce. Pak taky s tou sadou na pneu, zda podle Vas ma byt pneu s dirou otocena dolu...

Jj, H7 v dalkovych, myslim (jeste za 3 roky nikdy nepraskla).. V navodu by to vzadu melo byt.., fakt neni? Na zalepovaci sady moc neverim, staci malo a guma je rizla z boku nebo hrebik projede behounem sikmo a sada je na wc . Radsi koupit alespon dojezdovku, ja ji v sedanu mam standardne a uz jsem na ni i jel. Leti to na ni jak vitr! Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 11:54   Citovat  

OK, koupim nejakou sadu s H7. Sice dalkovy skoro nepouzivam, kdyz by rupla zarovka, asi by to tedy takova tragedie nebyla, ze bych musel hned zarovku menit, pak to stejne co jsem koukal do navodu zcela trivialni neni a asi by bylo vhodne na to alespon poradne videt. Nicmene kdyz uz tam nejaka sada ma byt, tak abych koupil spravnou...
Xenonova vybojka asi na vymenu zcela trivialni nebude, tedy kdyz se to dela poprve. Spravne se to ani delat nema. Ale ta doufam, ze bude chvili svitit.Úsměv Pak asi stejne servis.

V navodu je popsano jak na vymenu, ale co tam dat bohuzel ne. U dost vymen se musi odsroubovat podbeh u kola.:o

Pojistky tez tam pisou, ze jsou spare v pojistkove skrini, ale kdyz je mam mit i zvlast... Tedy aspon to tak chapu, nebo muzu rict policajtovi, ze mam volne v poj. skrini?

S dojezdovou pneu, uplne me ta sada netesi, po pouziti muzu kupovat novou, zamatla se tim stavajici pneu. Kdo vi zda to bude fungovat, musim pak vicemene hned hledat pneu servis coz treba nkde na vesnici o vikendu potesi.Smutný Ono by to tedy potesilo i v Praze. Nicmene dojezdovou do toho polystyrenu ted ani nenacpu. Asi az pojedu, tam co jsem auto kupoval, zeptam se, zda by nesla vymenit za dojezdovou pneu.

Zatim jsem pichnul vzdy ojete pneu a vzdy zespoda, jednou jsem dokonce se sroubem v kole najel aspon 100km a nic neuchazelo. Jen to tak klapalo a kdyz jsem zkoumal proc to klape, tak docela poradny vrut.

Bigpoint
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 12:21   Citovat  

Origo xenonove vybojky na Acco co vim skoro neodchazi. To spis zatece (treba prasklym svetlem) voda do RJ xenonu, co je pod svetlem a vyzkratuje ji.. Mel jsem praskle sklo svetla, pres noc prselo a rano uz byl xenon kaput (ta RJ ma kanalek s kabelazi svetlem dolu, takze je to jasny) ..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 17:12   Citovat  

Ja mam taky jenom lepici sadu misto rezervy a priznam se, ze to nijak neresim. Aby se plast vylozene rizl, to uz by musel byt pech jak blazen, nejcasteji jde o nejaky hrebik apod., coz kit zalepi. Pri lepeni je fuk, kde dira je, ona casto ani nemusi byt videt. Pri nafukovani vzduch otvorem uchazi a spolu s nim fuci ven i to lepidlo, ktere to tak zalepi.
Kdybych plast rizl tak, ze to nezalepim, zavolam asistenci, proc ji taky platim, ze.
   Návrat  
Petrvti je teď offline  Petrvti
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 17:32   Citovat  

kdyby nekdo prodaval tu sadu na opravu kola, mel bych zajem..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.3.2009 , 9:52   Citovat  

No, nejspis se na to take vykaslu a sadu si necham, zas je auto lehci. A opravu by teoreticky asi zvladla i manzelka. Nicmene s mym stestim, tipuju, ze urcite pichnu z boku. Proste co se muze pokazit pokazi se.Úsměv

Zatim jsem ale tez vzdy pichnul ze spodu a zalepit by to asi slo, jednou tedy byla duzna ponekud vetsi, ale asi by to slo.

Bigpoint
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Povinna vybava Accord (zarovky a pojistky)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina