Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Čerpací stanice - zkušenosti
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3

vaše oblíbené benzínky?
Shell
31%
 31%  [ 35 ]
Agip
8%
 8%  [ 9 ]
OMV
20%
 20%  [ 23 ]
Esso
0%
 0%  [ 0 ]
Aral
0%
 0%  [ 1 ]
Pap-oil
0%
 0%  [ 0 ]
Ono
10%
 10%  [ 12 ]
Benzina
12%
 12%  [ 14 ]
Slovnaft
0%
 0%  [ 0 ]
supermarkety-tesco atd.
9%
 9%  [ 10 ]
jiné a soukromé
5%
 5%  [ 6 ]
Hlasovalo : 72
Celkem hlasů : 110

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 9:31  Naposledy upravil Roverman dne 10.10.2009 , 18:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím, napadlo mně založit toto téma.
Zde bychom mohli přidávat své zkušenosti z oblíbených i neoblíbených čerp.stanic.
Je docela důležité, vědět co si lijeme do auta za PHM a jak je to s jejich kvalitou.
Dnes jsme v době kdy se kontrolujou benzínky docela často, ale díky přihlouplému zákonu se oficiálně přesné výsledky nedozvíme.
Proto si myslím, že bychom si měli pomoct sami a napsat své zkušenosti tady na forum.

Já osobně si zakládám na kvalitním palivu za dobrý peníz, a to asi každý. V naší firmě máme velký počet hlavně teda dieselových motorů a každý týden tankujeme po celých jížních čechám v průměru za 20tis týdně. Náš největší žrout nafty je drtič na dřevo s motorem Daimler Chrysler(mercedes),
papá okolo 40L na hodinu a je to moderní TDI z Actrossu. Tam je strašně poznat co je to za naftu, a jak si ten motor jde.
Už jsem dělali asi 4 pal. čerpadla, a věřte není to levná záležitost. např. čerpadlo na Deutz Fahra - 105 000,-Kč a repas asi 40 000,-Kč Tak to koukám!

tak pište své poznatky, ne vždy se dostanu na svou oblíbenou benzínu, tak abych věděl a i ostatní kde se dá tankovat...díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 9:37   Citovat  

tankuju u hypernovy už druhej rok, levný to je, dopředu to jede... nádrž čistá, problémy žádný

nehodlam dávat +2Kč za značku meetallll když to jede stejně HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 9:39   Citovat  

Jížní Čechy

Týn nad Vltavou
Shell- benzín mi přijde opravdu ne moc kvalitní, jejich Natural 95Vpower určitě neodpovídá ceně. S naftou to taky není nejlepší. navíc nemají 100Vpower
Autoservis Novotný - totálně špatná kvalita nafty i benzínu, dokonce i propan-butanových lahví.

Fišer servis směr Hluboká 10km z Týna n.Vlt. - nejlepší benzín natural 95, kterej jsem kdy tankoval. Benzínka je tu chvíli, ale kvalitou jsou na tom velice dobře. Auto jede opravdu lépe a má mohutnější zvuk :gut PHM k nim vozí Šuptrans kterej vozí velice kvalitní paliva.

Milevsko
Benzina - taky dobrej benzín, ale ne úplně nejlevněší
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 9:42   Citovat  

Posero: jsem stejnýho názoru, taky ted tankuju u toho Fišera co jsem zmínil. má tam nejlevnější a nejlepší benzín. Taky se k němu lidi sjíždějí z celého okolí.
donedávna jsem tankoval Carreru u OMV a musel jsem do Budějc nebo Písku, ale musím říct, že Fišer je asi lepší.
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 10:00   Citovat  

Ja tankuju v Ostravě u Makra teď Globus nebo Tesco a nikdy jsem neměl sebemenší problém s autem jak říká posero dopředu to jede a cpát někomu zbytečně prachy a rozdíl žádný nemám důvod. A když cena klesne u značkových na stejnou hodnotu jako u Makra tak jedu k Agipu. Shellce se vyhýbám velikým obloukem ,protože ty prachy co chtěj za litr je humus
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 10:06   Citovat  

Na vojně jsem seděl u vrátnice roudnickýho Čepra a do stejnejch nádrží jezdily cisterny s různými značkami prodejců phm,takže moc nevim co se tu dá vyřešit.Zdroj je ve většině případů stejnej :hehe:
Jinak tankuju jen shell Vpower pro svůj osobní pocit a to,že na konci roku dostanu za body třeba vysavač,tlakovej čistič,superba na víkend,což si během roku stejně zaplatim...ale mě to ba muhehe
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 10:20   Citovat  

optimas napsal:
Ja tankuju v Ostravě u Makra teď Globus nebo Tesco a nikdy jsem neměl sebemenší problém s autem jak říká posero dopředu to jede a cpát někomu zbytečně prachy a rozdíl žádný nemám důvod. A když cena klesne u značkových na stejnou hodnotu jako u Makra tak jedu k Agipu. Shellce se vyhýbám velikým obloukem ,protože ty prachy co chtěj za litr je humus

Kamarád měl u Tesca nedávno problém, auto mu začalo trochu hopsat. Když vyjezdil do prázdna a natankoval jinde, tak žádný problém.
Globus OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 10:27   Citovat  

zdroj možná stejnej může být, ale co se s tím provádí pak to nevíte. jestli mají do tanků na benzínkách nataženou hadici a lejou do toho vodu pořádnej výtlem
jako ty rozdíly vidím, podle toho jak to kouří a jak to smrdí tak nemůže to bejt úplně stejný, a hlavně co tankujeme traktory na Jihotransu tak žádný poškozený čerpadla ani šlemy na filtrech...
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 10:29   Citovat  

Roverman napsal:
zdroj možná stejnej může být, ale co se s tím provádí pak to nevíte. jestli mají do tanků na benzínkách nataženou hadici a lejou do toho vodu pořádnej výtlem
jako ty rozdíly vidím, podle toho jak to kouří a jak to smrdí tak nemůže to bejt úplně stejný, a hlavně co tankujeme traktory na Jihotransu tak žádný poškozený čerpadla ani šlemy na filtrech...

Někde mají staré nádrže v zemi a sráží se jim tam voda.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 10:30   Citovat  

Ja zkusil u Tesca, ale teda nic moc autu se moc nechtelo...jednou sem dal i u Shellky VPower95 a zadna slava...Jinak uz tam leju asi pres pul roku OMW Carreru100 a spokojenost Mrk....Četl sem nejaky hodnoceni OMW a pry to tahaji z Rakouska nebo co tak by to melo byt mozna kvalitnejsi nez ty redeny sracky co se tady tankujou...Je to muj subjektivni pocit a nazor, nerikam ze OMW Carrera100 je nejlepi to vubec jen moje zkusenost co leju...
Jinak vše tankovano v Brně
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 10:32   Citovat  

robie: jo OMV je vcelku zaručená kvalita. ale zaplatíš si jí Cool
navíc mají výborný akce na body. ted jsem celej od Hi-tec pořádnej výtlem
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 10:36   Citovat  

Co nejakej nazor na ONO...ted benzin za 25/L šuk dycky jak jedu okolo tak fronta az do hlavni silnice meetallll
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 10:37   Citovat  

Roverman napsal:
robie: jo OMV je vcelku zaručená kvalita. ale zaplatíš si jí Cool
navíc mají výborný akce na body. ted jsem celej od Hi-tec pořádnej výtlem

jj taky jsem vzal par veci:-D, jinak jo je drazsi nez normal ale kdyz to srovnas se Shellkou tak to vychazi porad levneji a verim jim teda mnohem vic...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 11:03   Citovat  

Hlavator napsal:
Co nejakej nazor na ONO...ted benzin za 25/L šuk dycky jak jedu okolo tak fronta az do hlavni silnice meetallll

jooo to si pamatuju když jsme tam byli na službách. 5kamionů v odbočovacím pruhu je tam celkem normální věc HaHaaa
já tam tankoval přes půl hodiny to si zrovna měnili směny a byl tam zmatek nechutnej.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 11:12   Citovat  

Shell OK
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 11:14   Citovat  

Nikdy netankovat v Novém Strašecí u Benziny. Strašně to tam ředěj to snad ne . Jinak teď beru u ( sakra nevim teď název Velmi šťastný ) no prostě na Stochov-Slovanka. am musím dát je to dobrý
   Návrat  
Pikey je teď offline  Pikey
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 11:16   Citovat  

Roverman napsal:

Přesně tak, třeba v Čepru ve Včelný u Českých Budějovic jsem se taky dozvěděl, že zásobují všechny čerpací stanice v okolí, ale co se s tím děje pak, to už ví jen málokdo. Já mám špatnou zkušenost s Agipem u autobusového nádraží v Českém Krumlově, kde jsem jednou natankoval takovou parodii na benzin, že mi auto po pár stech metrech chcíplo a nešlo natočit. Teď tankuju na Benzině a je to výrazně lepší.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 11:20   Citovat  

no vůbec Agip v Č. krumlově, ten je drahej a celkově Agip mně nenadchl nesouhlas
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 11:37   Citovat  

už skoro rok jezdím na benzíny stylu Tesco, Hypernova, Globus a ONO a jezdím pořád... pořád stejně a pořád se slušnou spotřebou do 6l/100km(fáčko). Při ceně 24,90 u ONO benzínky... no neber to je to dobrý

jinak se jedná o Východní čechy, ONO Trutnov a Vysoké Mýto, Globus a Hypernova v Pce a Tesco HK

Jazzina jezdí na Hypernova benzín, vzheldem k tomu že Hyp. a Shell vlastní Ahold tak nevěřím že v těch benzínech je velký rozdíl krom ceny...
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 12:10   Citovat  

jednou jsem natankoval u hypernovy a teda nic moc, autu se vubec nechtelo do otacek,takze z ame Hypernova ne KO dobre zkusenosti mam s Agipem a ted jsem bral i na shellce ale obyc N95, a taky ok.jinak jsem chtel zkusit Vervu100 nebo carreru100 ale jeste jsem se k tomu nedostal...
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 12:29   Citovat  

ono to vypadá, že kvalitu bude opravdu dost ovlivňovat stří benzínky ....

jiank tankoval sem snad všechny želví powery, omv, benzinu a jelo to pořád stejně málo Velmi šťastný
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 12:32   Citovat  

posero napsal:
ono to vypadá, že kvalitu bude opravdu dost ovlivňovat stří benzínky ....

jiank tankoval sem snad všechny želví powery, omv, benzinu a jelo to pořád stejně málo Velmi šťastný

pořádnej výtlem
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 12:46   Citovat  

Jak jiz nekdo rekl, pozna se to na urcitem typu motoru a co jeste mela babicka drive polskeho malucha, tak tam kdyz se dal nekvalitni benzin, tak to opravdu nejelo:( Verim ze u 2.0 motoru ten rozdil bude minimalni, ale u tech malinkych pidiauticek opravdu zalezi na kvalite.

Co se tyce Plzne, tak v zadnem pripade Papoucha ani ONO!!!! tam kdyz se natankovalo, tak auto se kucka a nejede..do dnes si pamatuju jak jsem tahnul RS fabku ke kamaradovi do autorizovaneho servisu a pan pak na ne podaval zalobu Tak to valím bulvy To palivo bylo dokonce i jinak barevny, proste nejakej humus Smutný Osobne jsem firemni vozidla tankoval u Shella, protoze firma mela domluvene jejich karty a specialni slevy pro odberu x tisic litru a musim rict ze nejvetsi spokojenost obecne je to dobrý Na druhe misto bych zaradil pro me osobne jednicku Agipku, resp. drivejsi Esso..dokonce jsem tam byl rok na brigade jeste pri studiu a kvalita se pozna je to dobrý ..navic u obou cerpacek mam karty na bodiky a jak jiz nekdo rekl maji super darecky je to dobrý Pro me to bylo super kdyz z firmy me lezlo mraky bodu na smartkartu a z osobniho tankovani na Agipkartu :o) Jinak na tretim miste Benzina, kde mam rozhodne vyzkousenou kareru, ikdyz ve srovnani s V-power bych rekl ze V-power lepsi (u toho malucha opravdu ano a dokonce se Vcko vyplatilo i ve finale spotrebou) a v neposledni rade OMV, kde tedy netankuji, ale hodne lidi si chvali.. U me tedy jasne vede kvalitou a cenou Agip ... OK

PS: pokud ale jedu kolem makra, tak 100% Makro!!! S kartickou mam jeste slevu, takze to se pak tankuje za jine penizky :o) A kvalita prumerna, takze ve finale super je to dobrý (jen kdyby nebylo na druhe strane Plzne)
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 13:29   Citovat  

Já tankuju většinou Tesco,Globus a teď poslední dobou za pěkné ceny Tank-Ono.Zkoušel jsem i OMV a podobné a žádný rozdíl tak proč tankovat draho?Jinak minule jsem koukal na Mělníku kde jsou blízko seba Tank-Ono a Shell a na Shellce šli z cenou celkem hodně dolu pořádnej výtlem
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 13:33   Citovat  

Spíš bych to vypsal jako anketu, kde bych uvedl pár největších, takhle každej napíše něco a pak je v tom akorát guláš. Jinak já jezdim na Shell, nic lepšího sem nedával
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 13:51   Citovat  

AGIP je to dobrý
   Návrat  
Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 14:41   Citovat  

Roverman napsal:
Zdravím, napadlo mně založit toto téma.
Zde bychom mohli přidávat své zkušenosti z oblíbených i neoblíbených čerp.stanic.
Je docela důležité, vědět co si lijeme do auta za PHM a jak je to s jejich kvalitou.
Dnes jsme v době kdy se kontrolujou benzínky docela často, ale díky přihlouplému zákonu se oficiálně přesné výsledky nedozvíme.
Proto si myslím, že bychom si měli pomoct sami a napsat své zkušenosti tady na forum.

Já osobně si zakládám na kvalitním palivu za dobrý peníz, a to asi každý. V naší firmě máme velký počet hlavně teda dieselových motorů a každý týden tankujeme po celých jížních čechám v průměru za 20tis týdně. Náš největší žrout nafty je drtič na dřevo s motorem Daimler Chrysler(mercedes),
papá okolo 40L na hodinu a je to moderní TDI z Actrossu. Tam je strašně poznat co je to za naftu, a jak si ten motor jde.
Už jsem dělali asi 4 pal. čerpadla, a věřte není to levná záležitost. např. čerpadlo na Deutz Fahra - 105 000,-Kč a repas asi 40 000,-Kč Tak to koukám!

tak pište své poznatky, ne vždy se dostanu na svou oblíbenou benzínu, tak abych věděl a i ostatní kde se dá tankovat...díky

Hoď hlasování (nejběžnější benzínky), aby to bylo přehledný Mrk
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 15:11   Citovat  

Mesi napsal:
Hoď hlasování (nejběžnější benzínky), aby to bylo přehledný Mrk

a k tomu možnost aspoň dvou nebo tří hlasů je to dobrý
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 16:03   Citovat  

Ja tankuju uz jen 100 octan... Zatim jsem zkusil Vervu- nic moc, docela me zklamala. Obcas zajedu na OMV pro Carreru, to je takovy stred. Nejcasteji jezdim na Shellku pro Power V racing. I kdy je o dve koruny drazsi nez carrera, tak ma lepsi horeni a i ta spotreba je nizsi nez u 95.. Na cestu do Prahy a zpet kupuju za 500kc a vzdycky mi v nadrzi neco zustane a kdy jsem kupoval 95tku za 500kc, tak mi to vychazelo uplne stejne. Ale co si pamatuju, tak jeden z nejlepsich benzinu mel Aral Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 18:18   Citovat  

tak je tam anketa, jen kdyby někoho napadla nějaká jiná významná firma, at jí napíše.

Hlasování bude v pohodě, ale jde i o zkušenosti z praxe. jakože: tam netankujte, natankoval jsem a kouřilo to růžový obláčky je to dobrý
nebo naopak: natankoval jsem tam a tam a pak jsem předjel Ferrari který stálo u krajnice pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Čerpací stanice - zkušenosti
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina