Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Barum Bravuris
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 18:10   Citovat  

Jaké mate zkušenosti s touhle gumou a nebo jakou by jste mi doporučili na Civic r.v.95 anglán. Nejezdím nějak zběsile normální klasickou jízdou po městě s rodinkou a občas tomu i přitnu ,ale málo kdy. Jde mi hlavně o to aby nedělaly veliky hluk teď mam BF Goodrich a je to děsný hukot to zimáky Polaris 2 byl balzám na uši. Potřebuju nějakou dobrou gumu za slušný prachy ta Bravura je k máni za 855Kč ,ale prý hučí ,protože ma šípovity vzorek a ty pry hučí ,jsem se někde dočet.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ignac je teď offline  ignac
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 18:29   Citovat  

ja je mam a v poho uz dva roky jezdim jsou mekci nez trb micheliny ale nehuci ani kdyz jsou sjete,a drzi dobre mam sice podvozek sportovni tak drzet musi ale i na vode v klidu..za ty prachy je to schopna guma

SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 18:41   Citovat  

co vím, tak je má M@jk na C5G hatch a taky si je chválil..

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 20:19   Citovat  

Koupil jsem je loni na jare na Nissana v rozmeru 195/50 x 15", protoze uz do nej odmitam vraet penize. Celkem ujdou, ale dost silne se sjizdi. Kdybych je mel hodnotit podle vsech testu, ktere jsem precetl, tak jsou skoro bezkonkurencni propadak, ale na normalni jezdeni proti nim za tu cenu nic nemam.

Meda je teď offline  Meda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 20:38   Citovat  

Mám Bravurisky taky už dvě sezóny 195/50/15" a na takový to normální ježdění je to guma za přijatelné peníze ale na mokru bych s nimy byl v prudších zatáčkách opatrnější Ble už nikdy víc mi na auto nesmí jen co je sjedu tak tam půjdou buď BF Goodrich nebo Bridgestone je to dobrý

bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 20:40   Citovat  

V pneu za 855kc nebo 876kc to bude s jizdnima vlastnostma nastejno. Shlednul bych nejaky testy a vybiral podle toho, testuji tam i hlucnost.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
eric je teď offline  eric
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 21:04   Citovat  

měl sem je 3 roky v 195/50 R15 zpočátku spokojenej,s plynoucím časem už ne. Teď mám GoodYear Eagle F1 a to se samozřejmě nedá srovnat...na normální ježdění ale Bravuris OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 21:06   Citovat  

Meda napsal:
Mám Bravurisky taky už dvě sezóny 195/50/15" a na takový to normální ježdění je to guma za přijatelné peníze ale na mokru bych s nimy byl v prudších zatáčkách opatrnější Ble už nikdy víc mi na auto nesmí jen co je sjedu tak tam půjdou buď BF Goodrich nebo Bridgestone je to dobrý

Já tam právě ty BF Goodfrichy mam a dělaj strašnej kraval a silně uvažuju že to přezuju zpátky na zimní

našel jsem tyhle gumy jsou sice drahší ,ale všichni jsou s nich nadšeni a vyhraly nějaky test ADAC

kód:
http://www.axa-pneu.cz/185-60r14-82h-sp-sport-fastresponse-dunlop-185-60-14-h-82

jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 21:48   Citovat  

dnes jsem koupil dva kousky a dva zánovní na mě čekaj. Slyšel jsem, že jsou OK.

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 21:49   Citovat  

SpaceMan napsal:
co vím, tak je má M@jk na C5G hatch a taky si je chválil..

Ano chválil, na normální ježdění oproti jejich kupní ceně. Na mokru také v pohodě, ale jak říkají ostatní, to bude tím, že to je nová guma. Mám komplet po repasi podvozek, to tomu též přidá a je to i řidičem. Na mokru jsem jel normálně a v klidu. Samozřejmě, že se značkami Bridgestone, FireStone, Toyo, GoodYear se to nedá srovnat...

Za tu cenu ok. Až je sjedu uvažuji o TOYO či BridgeStone ...

SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 21:53   Citovat  

M@jk napsal:
Ano chválil, na normální ježdění oproti jejich kupní ceně. Na mokru také v pohodě, ale jak říkají ostatní, to bude tím, že to je nová guma. Mám komplet po repasi podvozek, to tomu též přidá a je to i řidičem. Na mokru jsem jel normálně a v klidu. Samozřejmě, že se značkami Bridgestone, FireStone, Toyo, GoodYear se to nedá srovnat...

Za tu cenu ok. Až je sjedu uvažuji o TOYO či BridgeStone ...

Toyo je jasná volba... vím, budu vypadat jako Toyo lobista ale já s nima mám jedině pozitivní zkušenosti... Bridgestone Potenza taky nejsou špatný, ale Toya jsou lepší... HaHaaa

Keak je teď offline  Keak
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 23:16   Citovat  

mel sem bravurisy pres rok na aute a za cenu co stoji mi pripadaji dobre...klidne bych je na normalni jezdeni doporucil...

Raven je teď offline  Raven
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 1:54   Citovat  

Barum Bravuris sem měl na bývalém civicu a mám je i teď na civicu VTi a taky sem spokojenej, na suchu sou v poho při normální jízdě, horší uš to je při ostřejší jízdě nedrží příliš dobře a na mokru no není to nejhorší ale je třeba si dávat pozor jak někdo psal v prudkejch zatáčkách Úsměv ale jinak za ty peníze se to hodí já sem s nima spokojenej ale jak je sjedu tak chci Bridgestone Potenza RE010 Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 9:01   Citovat  

ale bacha, při jejich koupi z tebe nebude vlastenec - teď čtu made in malaysia:D

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 11:00   Citovat  

já mám teda origo Made in Czech Republic Velmi šťastný je to dobrý

Snímek 206117.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Snímek 206117.jpg, 655.05 kB

Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 12:22   Citovat  

tyhle gumy jsou snad nejhorší po matadorech-říkaj to všeci, beru to že si je někdo koupí kdo jen tak jezdí a kor třeba běžným autem, já sám mám zimní (rozměr klasika) Barum polaris a je to vcelku dost bída koupil jsem je kvůli nízké ceně, protože v zimě jezdím crx ale málo a nepotřebuju tak dobry jízdí vlastnosti jako na letní jízdy...ale kdo si je dá na třeba na CRX VTI na léto no comment pořádnej výtlem

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 15:25   Citovat  

jvkgrifone napsal:
ale bacha, při jejich koupi z tebe nebude vlastenec - teď čtu made in malaysia:D

Jojo, je potřeba brát "Ty naše" ... Úsměv

Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 15:39   Citovat  

Mám je na služebním a řeknu jedno, tuhle gumu bych si na svoje auto v životě nedal KO

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 15:47   Citovat  

taky sem měl bravurisy a na mukro vysloveně slabý asi jako sjetý parady ale parada to vynahradí aspoň na suchu

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 20:38   Citovat  

měl jsem na 1,5tce pneumanty a ty byly z mýho pohledu fakt dost dobrý. Na vodě jsem to radši prodával, ale myslím, že když mi sedly pneumanty, tak barum nemůžou být o nic horší. Je ale fakt, že jsem viděl už hodně rozbitejch civiců právě na těhle gumách...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 23:24   Citovat  

Yokohama napsal:
tyhle gumy jsou snad nejhorší po matadorech-říkaj to všeci, beru to že si je někdo koupí kdo jen tak jezdí a kor třeba běžným autem, já sám mám zimní (rozměr klasika) Barum polaris a je to vcelku dost bída koupil jsem je kvůli nízké ceně, protože v zimě jezdím crx ale málo a nepotřebuju tak dobry jízdí vlastnosti jako na letní jízdy...ale kdo si je dá na třeba na CRX VTI na léto no comment pořádnej výtlem

aha aha a měl si někdy Bravuris??? nebo se jen řídíš tím co říkaj ostatní to mi hlava nebere HaHaaa no a Matador že je nejhorší??? no to snad ne Úsměv nesouhlas

to Miki: na svoje by sis je nedal? Úsměv ale ty úžasny Toya co se slítají za sezónu by sis koupil znovu že jo? HaHaaa Velmi šťastný VTEC

Opičák [4]
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 23:53   Citovat  

Raven napsal:
aha aha a měl si někdy Bravuris??? nebo se jen řídíš tím co říkaj ostatní to mi hlava nebere HaHaaa no a Matador že je nejhorší??? no to snad ne Úsměv nesouhlas

to Miki: na svoje by sis je nedal? Úsměv ale ty úžasny Toya co se slítají za sezónu by sis koupil znovu že jo? HaHaaa Velmi šťastný VTEC

jo proč ne, mám to v plánu až je sjedu, jezdí se mi na nich super.... nechápu proč sem mícháš nějaký Toya, protože Barumky co zrovna máš jsou pěkný shity Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2009 , 23:59   Citovat  

Miki Civic napsal:
jo proč ne, mám to v plánu až je sjedu, jezdí se mi na nich super.... nechápu proč sem mícháš nějaký Toya, protože Barumky co zrovna máš jsou pěkný shity Velmi šťastný

shity? no to ale ty posoudit nemůžeš protože ty by sis je na auto nikdy nedal Hihi

Opičák [4]
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 9:13   Citovat  

Raven napsal:
shity? no to ale ty posoudit nemůžeš protože ty by sis je na auto nikdy nedal Hihi

najel jsem na nich asi 60000km na služebním autě, máš pravdu nemůžu pořádnej výtlem Teda 40tis když odečtu zimu.

kefa je teď offline  kefa
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 9:29   Citovat  

Raven napsal:

ty úžasný toya mám taky a raději po sezoně nové kvalitní pneu než něco co třeba vydrží sezóny dvě ale nemáš jistotu že tě ta guma v inkriminovanou chvíli podrží. Osobně jsem na to doplatil v zimě na polariskách. U mě barum skončil. Protože na vodě jsou ty gumy fakt slabé. a když je sucho, tak raději kvalitu:) Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 11:10   Citovat  

Raven napsal:

víš kup si někdy kvalitní gumu a pak poznáš zač je to shit ten tvuj bramborak,toya můžou být sjety za sezonu ale to je asik měkčí směsí že ,kterou určitě nevynalezli jen pro to aby se víc kupovali HaHaaa a jinak já osobně jsem bramboraky neměl protože jsou to vyhozený peníze pro mne já od gumy očekávám přec jenom trochu více. měl je známej na crx no a vypadalo to tak že zatočil a jeli sme rovně co vám mám povídat ale jinak sem už psal že mám zimáky no a je to stejná firma takže předpokládám že kvalita bude podobná ale to sis jistě přečet to mi hlava nebere A jenom zmíním tu naivitu srovnatelnou viz.cena targ kdy si někdo myslí že když je něco levný že to může být dobrá kvalita chtěl bych znovu připomenout že žijeme v kapitalismu a cena se odvíjí vždy od kvality to je neoddiskutovatelné je to dobrý nechci se tady někomu vehementně vysmívat spálil se snad každej a třeba víš o autě víc než o gumách ale zaráží mě jak si za tím stojíš to už je vážně k smíchu sorry pořádnej výtlem

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 11:12   Citovat  

jo a matador nejhorší jistě není ale musíš vybírat z pneumatik určených pro provoz na pozemních komunikacích je to dobrý pořádnej výtlem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 18:27   Citovat  

Yokohama napsal:
víš kup si někdy kvalitní gumu a pak poznáš zač je to shit ten tvuj bramborak,toya můžou být sjety za sezonu ale to je asik měkčí směsí že ,kterou určitě nevynalezli jen pro to aby se víc kupovali HaHaaa a jinak já osobně jsem bramboraky neměl protože jsou to vyhozený peníze pro mne já od gumy očekávám přec jenom trochu více. měl je známej na crx no a vypadalo to tak že zatočil a jeli sme rovně co vám mám povídat ale jinak sem už psal že mám zimáky no a je to stejná firma takže předpokládám že kvalita bude podobná ale to sis jistě přečet to mi hlava nebere A jenom zmíním tu naivitu srovnatelnou viz.cena targ kdy si někdo myslí že když je něco levný že to může být dobrá kvalita chtěl bych znovu připomenout že žijeme v kapitalismu a cena se odvíjí vždy od kvality to je neoddiskutovatelné je to dobrý nechci se tady někomu vehementně vysmívat spálil se snad každej a třeba víš o autě víc než o gumách ale zaráží mě jak si za tím stojíš to už je vážně k smíchu sorry pořádnej výtlem

A proč by nemohlo byt levný kvalitní to jako nejde? To musí byt jenom to drahé kvalitní Tak to koukám!

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 18:50   Citovat  

na pneu nesetri. Kup poradny: Dunlop, Goodyear, Bridgestone... na rodinou jizdu myslim ty Turanzy budou zupa. Bravurisy bych si na auto nedal. Nekde mam fotku jednoho dost dobre rozparanyho, co se povedlo na tchanovy Felde.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2009 , 22:17   Citovat  

optimas napsal:
A proč by nemohlo byt levný kvalitní to jako nejde? To musí byt jenom to drahé kvalitní Tak to koukám!

to nevím zda ti dneska dá něco zadarmo Tak to koukám!

Obsah fóra Honda-club.cz   
Barum Bravuris
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina