Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosim o radu? Sani na c6g
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hejty je teď offline  Hejty
0
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 23:35   Citovat  

Cau lidi chtel bych si udelat sani do c6g s motorem D14A4. Nepocitam s nejakym velkym pristkem vykonu jestli vubec nejakej bude, ale chtel bych nejaky rady, nazory ohledne toho. Nebo jestli s timhle uz nekdo mate zkusenosti budu rad za vsechno. Nevim jak moc ma cenu do toho investovat? Uz sem treba koukal na netu"sportovnidoplnky.cz". Nasel sem tam treba jedno sani za 2500,- a pak druhy od AEM za 5000,-. Privitam i rady ohledne provedeni, jako jestli treba dlouhy nebo kratky??A vlastne poradne ani nevim jestli je se to priji na primo nebo ze shora?? Se stydím
Proste privitam uplne vsechno. Zatim dekeju moc a mejte se.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 0:40   Citovat  

Zdravím. Já mám stejného civica a zajímalo by mě skoro totéž. Jestli je lepsi koupit kit primeho sani (kratke nebo dlouhe) tudy odkaz , airbox do narazniku tudy odkaz a nebo jen dat bavlnenou vlozku do origo boxu tudy odkaz . Mě příjde nejlepší asi ten airbox v nárazníku, že tam bude nejstudenější vzduch ale nevím jestli se nebude moc špinit. Máte s ním někdo nějáké zkušenosti? Díky. Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 22:02   Citovat  

Zatim se k tomu nikdo moc nema. Je to skoda fakt by mi nejaka rada pomohla... muhehe

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 22:11   Citovat  

no kdosi tu psal, myslim ze adamek, ze s dlouhym sanim to jelo hur, s kratsim lepe, tak nevim Úsměv a nekdo zas tvrdi ze je nejlepsi filtr bavlneny do oriho boxu Úsměv tak si muzes vybrat Úsměv

Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 23:35   Citovat  

No u krátkého bych se právě bál toho odstínění. Slyšel jsem právě že nejlepší je ten airbox do toho narazníku jenže u každého motoru to může fungovat jinak, tak by bylo super kdyby měl někdo zkušenost zrovna s takovýmto typem motoru. Ale ta bavlněná vložka je asi jistota, že horší to určitě nebude. Jenom která značka té bavlněné vložky je ta best to mi hlava nebere

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 7:20   Citovat  

Mesi napsal:
No u krátkého bych se právě bál toho odstínění. Slyšel jsem právě že nejlepší je ten airbox do toho narazníku jenže u každého motoru to může fungovat jinak, tak by bylo super kdyby měl někdo zkušenost zrovna s takovýmto typem motoru. Ale ta bavlněná vložka je asi jistota, že horší to určitě nebude. Jenom která značka té bavlněné vložky je ta best to mi hlava nebere
to nevim ktera, ja mam KN a su spokojen Úsměv jeste pak BMC je lepsi

Fish je teď offline  Fish
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 7:58   Citovat  

U krátkého sání (short ram) motor nasává vlastně s co nejmenším odporem. Ve vysokých otáčkách to bude určitě přínosem a to hlavně v zimě. V létě budeš nasávat teplý vzduch z motorového prostoru a bude to spíš na škodu. Naopak CAI (dlouhé sání) ti pomůže nasávat co možná nejchladnější vzduch i v létě,ale přeci jen je tam větší odpor,než u krátkého sání. Orig. airbox ti zajistí sání studeného vzduchu,ale nebude mít takové výsledky ve vysokých otáčkách,jako CAI,díky odlišné konstrukci.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 9:25   Citovat  

citace:
No u krátkého bych se právě bál toho odstínění. Slyšel jsem právě že nejlepší je ten airbox do toho narazníku jenže u každého motoru to může fungovat jinak, tak by bylo super kdyby měl někdo zkušenost zrovna s takovýmto typem motoru.

Myslim, ze se tu o tom airboxu uz taky psalo a kluci to reseli, ale co si pamatuju tak moc kladnych veci tam nebylo.... Je pravda ze filtr do origo airboxu budu jistota a jestli od KN nebo BMC to uz je ve vysledku skoro jedno.
Jo a jeste jak je to s tim sanim??? Je normalne na primo neni shora ne???? to mi hlava nebere

Luther je teď offline  Luther
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 9:56   Citovat  

Zkus pomoci Hledat najit podobny topicy. Je vicemene jedno o jakou motorizaci jde, princip je porad stejny.

Nemyslim, ze by Ti lidi nechteli poradit, ale psat jednu a tu samou vec 10x do ruznych topicu nebavi asi nikoho.

ignac je teď offline  ignac
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 10:13   Citovat  

ja mam kratke sani ale ten box s filtrem nad klapou jsem tam nechal ponevadz jak jsem ho odstranil a pal sani napraudko to znamena kolinko trubku filtr mi to nasalo vodu...jene to lip nez origo box co je vede dopredu a zadna razantni zmena to neni a mam i jiny zvuk..kratke sani me stalo 1200kc ale je pravda ze to saje teply vzduch z motoru a kdyz je motor studeny jede to upe jinak..takze tak VTEC

milosko je teď offline  milosko
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 12:02   Citovat  

ja by som mal taketo na predaj

pripadne

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 12:24   Citovat  

dej tam 240cc vstrikovace a sani z d16z6 se short ram .. znatelnej narust vykonu vic info na dodo-upgrades.nl

ignac je teď offline  ignac
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 13:15   Citovat  

doom....no s tema strikama a sanim to asi tezko to jako bez sance,to nejde jak jsem se dival malo narocne ..

0
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 19:36   Citovat  

To : Luther..... Ja vim ze tady na foru je plno topicu o podobnejch vecech ne-li stejnech. A chapu to kdyz sem nikdo dlouho nechtel pridavat protoze uz to psal na jinym topicu. Ale jako projizdel sem dost dlouho vsechny mozny topicy, ale asi jsem holt nenarazil na to spravny abych se uz nemusel dal ptat.... Úsměv
Ale to nevadi uz se tu neco objevilo a sem za to moc rad, aspon muzu zacit delat konecne nejaky zavery... je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosim o radu? Sani na c6g
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina