Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak dodelat USB vstup k radiu?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 7:15   Citovat  

Mam takovy problem, mam radio Pioneer DEH-P9600MP a nema USB vstup. Napada mne jen moznost si poridit transmiteer ,ale musel bych si to naladit na urcite frekvenci na radiu. Ale to nebude uplne idealni zkresleni, ruseni atd. Chtel bych nejaky transmiter, ktery bude mit i out-line, a ten zapojim do in-line na autoradiu. Nevite onecem? Jeste mne napadlo ze bych mohl koupit usb adapter , ale nevim zda to bude fungovat, a zaroven se bojim ze ztratim in-line, ktery mam zapojeny na konektoru IP-BUS a musel bych tam mit ten USB adapter. Nema nekdo nejaky napad jak dodelat USB vstup ke stavajicimu radiu?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 7:59   Citovat  

včera jsem jel s kamarádem asi 300km, transmitter má a kvalita pěkná, až jsem se divil, normálním uchem neroznatelná s CD...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 8:03   Citovat  

Dave1984 napsal:
včera jsem jel s kamarádem asi 300km, transmitter má a kvalita pěkná, až jsem se divil, normálním uchem neroznatelná s CD...

nevis prosimte co to mnel za vyrobek? ja co jsem slysel stalo za KO KO KO

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 8:10   Citovat  

USB je digitální datový přenos a rádia pracují s analogovým zvůkovým signálem. Chybí ti tam zásadní článek a tím je "zvukový procesor", defakto obdoba zvukové karty v PC.

Nejjednodušší řešení je buď MP3 přehrávač přes analogový vstup tvého rádia, pokud má anebo koupit nové rádio. Já mám pioneera s USB za 2500,- (stejně jako druhá půlka klubu HaHaaa) a pohoda je to dobrý

Leke je teď offline  Leke
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 9:47   Citovat  

Ja osobne bych se priklonil k tomu FM Transmiteru (jen k tem nejlepsim co maji tak nejak nejschopnejsi prevod dat na vysilaci signal),i tak te to vyjde levnej,nez ta "krabicka" od pincku.
Ikdyz zase tadypisou (v zavorce) pznamku ze to ma IP-BUSy 2 to mi hlava nebere ,coz asi bohuzel neni prevda,co?
A k tomu ze nechces prijit o line-in analog,ktery mas taky poreseny pres ten IP-BUS zezadu...vzdyt na te fotce racka je ten vstup na prednim panelu,takze IP bys mel mit volny,ne?Nebo jsm to spatne pochopil?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 9:54   Citovat  

Ahaa,do wc ,tak fakt line-in lze jedine pres ten dokoupitelny(co uz mas).Ale jeste je moznost ze by jsi prodal ten stavajici a koupil tentoco ma navic jeste jeden IP,do ktereho muzez jeste pripojit ten dokoupeny USB box CD-UB100 a mas jak usb,tak line-in.Ale to je penez jak slupek cca 2+3tis...to uz radeji opravdu tu FM Transku treba za litr(tu nej) HaHaaa a mas 2x line in,usb,treba slot na sd karty a dalsi dalkove ovladani Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 10:11   Citovat  

Leke napsal:
Ahaa,do wc ,tak fakt line-in lze jedine pres ten dokoupitelny(co uz mas).Ale jeste je moznost ze by jsi prodal ten stavajici a koupil tentoco ma navic jeste jeden IP,do ktereho muzez jeste pripojit ten dokoupeny USB box CD-UB100 a mas jak usb,tak line-in.Ale to je penez jak slupek cca 2+3tis...to uz radeji opravdu tu FM Transku treba za litr(tu nej) HaHaaa a mas 2x line in,usb,treba slot na sd karty a dalsi dalkove ovladani Velmi šťastný
no právě pořízení těch krabiček by stalo cca po slevach 3500,- přemýšlel jsem ještě nad jednou věci, a to koupit ten transmitter a rozdělat ho a najít někde na tistaku signálový výstup a ten výstup si vytáhnout ven. Pak mne napadá ještě jedno řešení koupit si obyčejný DVD přehrávač s USB vstupem a hotovo. Od Philips otázka 1200,-

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 11:21   Citovat  

Osobne bych se fm Transky nejak nebal,samo jn pokud koupis nejakou kvalitni a ne za 400.Jako vytahnout z toho signal by asi nebylo uplne jednoduche pac bude mit par desitek mV,takze by to kazdopadne chtelo nejaky predzesilovac(pokud by jsi sel metodou sluchatka v uchu a zkousenim vsech signali v pristroji pořádnej výtlem ) anebo sehnat nekoho,kdo ma treba osciloskop a byl by schopnej to vyhledat Tak to valím bulvy .
A misto toho DVD play,nebylo by rovnou lepsi sehnat si napetovy menic treba tento pro nabijeni a vozit s sebou notebook?Ktery ma obrovskou pamet,dvd,vsechny formaty videi,cisty vystup.Muzez ho dat treba....(ted nevim jestli jo)do zadni kapsy prednich sedaku.Nejakou bluetooth klavesnici pro ovladani playlistu...
Takze za litr+ fm Transku,anebo NTB,ktery uz mas a 12/230v menic Lucy a mas super multimedia

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 11:55   Citovat  

Jako ja mam 230V 2OOW, takze book neni problem, ale je to velke. a ten HDD by dvakrat rad nebyl. Uz jsem jeden tak v aute odrovnal.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak dodelat USB vstup k radiu?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina