Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
motor nedrzi stale otacky
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ipkysan je teď offline  ipkysan
0
PříspěvekZaslal: 25.4.2009 , 21:28   Citovat  

Nazdarek "Hondaci"
prosim o radu, mam Hondu Accord 2l EXi automat 1990. Dostal jsem ji, pac majitelka nechtela resit tenhle problem. Se stydím Po nastartovani je vse OK, ale po necele minute zacnou otacky pravidelne kolisat. Zjistil jsem ze mam olej v prostoru nad svickama a v okoli cidla teploty. Myslite ze problem bude ve spatnem tesneni (doufam ze ne hlavy), nebo muze byt zavada nekde uplne jinde. Nemam moc penez a nechce se mi do tohoto auta moc investovat, nehlede k tomu, ze si musim prvne koupit nejake to naradi. Jsem v Australii a obdrzel jsem "zlutou nalepku" Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.4.2009 , 22:43   Citovat  

mužem začít vylučovat metodou od toho nejlevnějšího....ten oil...zkuz "měkost" těsnění pod víkem ventilů,je li tvrdé došlo někdy k přehřátí motoru ,může někde špatně sedět...sundáš odmastíš jak těsnění tak dosedací plochy,a to i okolo svíček,zakoupíš tmel na těsnění motoru prodávají i v austrálii v malém balení jako tuba pasty na zuby...podmažeš lechkým tkz"filmem" prostě slabou vrstvou kdo zná již jen sílu DVDýčka pořádnej výtlem usadíš a utáhneš...pak zkontroluj chladící kapalinu zda ji máš dostatek ,tak jako tak otevři topení a odvzdušni,to by mohlo být kolísání.mno pak ještě kolísání otáček a laciné vyřtešní mě napadá přisávání vzduchu mezi hlavou a sáním...v austrálii bych se přehřání motoru nedivil a i tohle by mohl být dusledek...jinak ještě to podmazání víka...opatrně at se nevmáčkne zbytek dovnitř přez hranu a nedostane do oilu pak do vany a následně neucpe sací koš,když to neumíš raději mín než víc a klidně když to uděláš špatně tak to uděláš ještě jednou....a koukej nafrkat nějaký fotky OK jak to za tou velkou louží vypadá

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 26.4.2009 , 17:47   Citovat  

Sundal jsem jsem hlavu, tesneni je mekke, olej tekl pres tesneni pro svicky, jedna svicka byla totalne ponorena v oleji. Je mozne aby se olej dostal pres zavit s nad svicky do spalovaciho prostoru? Jak odvzdusnim chladici okruh? a jak zjistim prisavani vzduchu mezi hlavou a sanim? to mam sundat cele sani a juknout na tesneni? To je hromada prace, to se bojim, ze na to s mim nacinim nestacim Velmi šťastný Jinak prej ten motor jel nejakej cas bez vody, coz je asi spatna zprava ??? zmatenej Zitra jsou kramy zavreny, takze v utery to dam doi kupy a uvidime co se zmenilo.
Jinak Australie zadnej zazrak, je to spise exotika, lidi jsou tu lini a nic neresi, je to trosku zahada, ale temer kazdej ma luxusni nablejskanou superkaru. Prave mam kolo, ale to je trosku nebezpecne, pac tu lidi na kole nejezdi, a ridici jsou v celku zmateni kdyz vidi kolare, nevi co maji delat, tak obcas toho kolare sejmou. Zas nadruhoustranu jsou tu dobry vydelky a typicka veta pro australana je : "Chtel jsem si koupit auto, tak jsem posledni mesic musel vice pracovat Úsměv"

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 26.4.2009 , 19:12   Citovat  

ipkysan napsal:
Sundal jsem jsem hlavu, tesneni je mekke, olej tekl pres tesneni pro svicky, jedna svicka byla totalne ponorena v oleji. Je mozne aby se olej dostal pres zavit s nad svicky do spalovaciho prostoru? Jak odvzdusnim chladici okruh? a jak zjistim prisavani vzduchu mezi hlavou a sanim? to mam sundat cele sani a juknout na tesneni? To je hromada prace, to se bojim, ze na to s mim nacinim nestacim Velmi šťastný Jinak prej ten motor jel nejakej cas bez vody, coz je asi spatna zprava ??? zmatenej Zitra jsou kramy zavreny, takze v utery to dam doi kupy a uvidime co se zmenilo.
Jinak Australie zadnej zazrak, je to spise exotika, lidi jsou tu lini a nic neresi, je to trosku zahada, ale temer kazdej ma luxusni nablejskanou superkaru. Prave mam kolo, ale to je trosku nebezpecne, pac tu lidi na kole nejezdi, a ridici jsou v celku zmateni kdyz vidi kolare, nevi co maji delat, tak obcas toho kolare sejmou. Zas nadruhoustranu jsou tu dobry vydelky a typicka veta pro australana je : "Chtel jsem si koupit auto, tak jsem posledni mesic musel vice pracovat Úsměv"
to kolísání může být i tím oilem na svíčce...pálilo to mimo...předpokládám že u nich žádná udržba tak bych je rovnou vyměnil.přes svíci se ti to do válce nedostane. to přisávání zatím vynechej...předpokládejme že ti to jelo na tři válce místo na 4 že se ti to zemnilo přez oil na svíčce...až budeš podmazávat to těsnění a teklo to jen u svíce tak podmaž jen rohy na hlavním tesnení(u vačky) a pak vyndej z víka gumy tesnící(kroužky okolo svíček)podmazni je a pak ještě mázni dosedací plochu...voda se dolejvá přes chladič ,a zkontroluj si i oil....doleješ vodu necháš otevřené víčko a necháš běžet na volnoběch....případně jestli u vystupu z motoru do hadice k chladiči potkáš odvzdušňovací šroub tak jím.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 13:17   Citovat  

tak jsem to vsechno udelal a je to porad stejne, ty otacky kolisaji jen kdyz je motor studenej, jak se to ohreje je to parada. Pri studenem motoru ty otacky kolisaji mezi 1000 a 1800 ot/min.

Obsah fóra Honda-club.cz   
motor nedrzi stale otacky
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina