Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
klepani volantu pri vyssi rychlosti na dalnici, poloosy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
jonasr je teď offline  jonasr
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2009 , 23:35   Citovat  

Zdravim, jsem pomerne cerstvym majitelem Civicu 1.4i(1343), 55kW, 1995, EG3 a mam par trapeni! Auto melo najeto uz 206t km, pookud uz nebyl pretocenej tachac! Motor vrni podle vsech na 206 krasne, tahne taky slusne, akorat mi prijde ze na dalnici se ji do mirniho kopce uz moc nad 150 nechce (gumy 195/50/R15), teda nezkousel sem na ni dupat, za to mi to nestalo Mrk Ale to je spis tema gumama! Jinak motor prej olej vubec nepapa, zatim sem najel tak 1500, takze ja osobne nemuzu zatim nic rict, byla trochu bourana na zadni bok, pouze plechy na predek byla taky tukla jemne a jsou vyvareny lemy, z dalky vypada docela slusne, z blizka je to uz takovej srotik Úsměv
Co me ale provazi za problem je takovy klepani volantu... zjistil jsem to az na dalnici, tak nad 130km a s tema silnicema mi vybruje dost hodne, jinak jak jsem se tady uz nekde docetl... na neutral kdyz to stoji se volant ani nehne, radicka jen jemne vrni, takze to je asi v pohode! Posilovac nemam, takze na normalnich silnicich mi to ani neprislo to trepani volantu, proste nerovnosti, neni to ani moc znat, ale na ty dalnici je to docela neprijemny, kdybych jel 140 porad tak se mi budou ruce klepat jako my babicce, jinak kdyz sem ten volant pustil, nikam nezatacel i navzdory tomu vybrovani, fakt jen mirne doleva, kdyz auto jede rovne, to me ale nevadi! Fakt nevim jestli je to normalni to vybrovani, nebo jestli mam nekoho nechat se na to podivat... jsem od Humpolce a jezdim do Prahy do skoly...
dalsi vec je, kdyz zatocim plnej a rozjizdim se tak klepou asi poloosy, nalevo dost, napravo jen malinko, nebo s plnym nalozenim rozjezd dokopce na 1! Takze asi sehnat novy poloasy...? Nekde sem tady cetl taky, ze je rozdil, kdyz to klepe porad, nebo jen treba 3x a nic... to sem prave zjistil, zajel sem na parkoviste a zkusil... na obe strany to zaklepe asi tak 3x nebo tak nejak a pak uz ne, uz jezdim dokola bez zvuku! Sehnal moznost z vrakace... prej moc pekny... jedna 1500kc, to je slusna cena ne?
Dlasi vec je, ze mi asi prdnul zadni tlumic, jedna strana je trochu nahruta a mezera mezi blatnikem je mensi nez na druhy strane...
Dalsi problemy, nebo spis dotazy mam ohledne motoru a vyfuku, takze udelam tema jeste v te sekci, kdyby nekdo vedel jak poradit, nebo mi potvrdit, ze jsou to ty zavady(u poloos a tlumice), tak bych byl moc vdecny Mrk Jinak je to hrozne navykovy auto... Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 0:01   Citovat  

Snadna odpoved:

klepani volantu na 99% nevyvazena kola
zvuky pri vytoceni kola homokineticke klouby (jukni a vymen)
k tem 150ti..co by jsi nechtel po 1.4ce na 15tkach.. :o) Ja myslim ze to je OK

0
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 0:12   Citovat  

gizmi napsal:
Snadna odpoved:

klepani volantu na 99% nevyvazena kola
zvuky pri vytoceni kola homokineticke klouby (jukni a vymen)
k tem 150ti..co by jsi nechtel po 1.4ce na 15tkach.. :o) Ja myslim ze to je OK

jj diky tohle me taky napadlo, ty nevyvazeny kola, to by mohlo bejt on na 99%! jinak by kluby asi koupim, to se asi stejne muzi cela poloosa ne? A s tou rychlosti sem si to myslel, to mi vubec nevadi, jen sem si chtel bejt jistej Úsměv Diky moc

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 0:14   Citovat  

Neni zac..resil jsem tohle pred tydnem a jedno kolo ztratilo na kvalitnich cestach po Praze zavazi a od 50 do 120ti me kopal volant jak pises.. HaHaaa Jinak myslim ze poloosa ne-e..ale to se zeptej odborniku tady.. je to dobrý

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 4:57   Citovat  

vibrace volantu můžou být nevyvážený kola nebo vůle na nápravě nebo klouby, klepání - vůle v nápravě nebo ty homoklouby (za 15kil si myslím že seženeš v druhovýrobě nový , na pohled na vrakáčovejch nic nepoznáš a než to měnit dvakrát).mění se jen klouby , z poloosy se sklepnou a nasadí druhý viz faq.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 5:30   Citovat  

Dekuji panove, beru na vedomi Mrk

Obsah fóra Honda-club.cz   
klepani volantu pri vyssi rychlosti na dalnici, poloosy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0