Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
EURO 0 nebo EURO 1 prosím pomoc
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Cajz je teď offline  Cajz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 18:28   Citovat  

Zdravím Hondaře a Hondařky.Mám takový problém nedávno jsem si koupil Hondu CRX 1.6 -16v ed9 ---91kw čili s katalyzátorem.Ale při přepisu mi nechcou uznat EURO 1 pač na autě byla měněná kastla kde je uvedeno 80kw výkonu a žádná zmínka o katalyzátoru.Neví někdo o něčem jak se to dá obejit nebo tak něco.Kamoš mi doporučoval jakousi DEKRU že tam mám nahlásit že tam byla vyměna kastle.Motor tam je D16Z5.Ani přes známosti nemužu auto zapsat jako EURO 1.Děkuji za vaše rady či nápady a přeji hezký den.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 18:34   Citovat  

S tím asi moc nenaděláš.Úředníci za přepážkou se totiž drží hesla "Co je psáno, to je dáno".Tak jedině skusit někoho, kdo napíše do techničáku tu výměnu kastle.A to taky nevím jestli by pomohlo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TomTom1 je teď offline  TomTom1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2009 , 19:10   Citovat  

Cajz napsal:
Zdravím Hondaře a Hondařky.Mám takový problém nedávno jsem si koupil Hondu CRX 1.6 -16v ed9 ---91kw čili s katalyzátorem.Ale při přepisu mi nechcou uznat EURO 1 pač na autě byla měněná kastla kde je uvedeno 80kw výkonu a žádná zmínka o katalyzátoru.Neví někdo o něčem jak se to dá obejit nebo tak něco.Kamoš mi doporučoval jakousi DEKRU že tam mám nahlásit že tam byla vyměna kastle.Motor tam je D16Z5.Ani přes známosti nemužu auto zapsat jako EURO 1.Děkuji za vaše rady či nápady a přeji hezký den.

Čau, pročti si tohle téma: tudy odkaz

Jinak úředníky zajímá vážně jen to co je v TP, takže si nech z Hondy (jak? to najdeš tam kam tě odkazuju )
poslat osvědčení a s tím to přihlásíš. OK

A jestli sem tě pochopil správně, že byla měněna čistě jen kastle, tak to nebude mít žádnej vliv na splnění normy..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
EURO 0 nebo EURO 1 prosím pomoc
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina