Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Info: predni tycky stabilizatoru
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2009 , 12:57   Citovat  

Caues,

mel sem nasledujuci problem:
po zime se mi na aute zacali ozivat podivne zvuky pripominajici bouchani, nejak sem tomu nevenoval pozornost. Rikal sem ze to na jare vyresim, ale ejhle, byl jsem s autem na geometrii s tim ze mi rekne ze mam nejake cepy v cudu, nic nenasel, pry vsechno v naprostem poradku, ze se to u takhe stareho auta s tolika kilometry malo vidi. tak sem spokojene odjel i kdyz mi pored v hlave vrtalo co cim muze byt to bouchani zpusobene. Posledni tyden uz me to nastvalo natolik ze jsem s tim zajel do dalsiho servisu a bylo mi receno to samy, vsechno OK. tak sem z toho byl hotovej. Posledni zachrana byl pro me pan Kuhnel. Zajel sem tam vysvetlil sem jeho kolegovy mu muj problem, ani minutku nevahal a uz jsme sedeli v aute a pozorne poslouchal. Po par vjeti do der rekl ze to budou tycky stabilizatroru, me se rozsvitili ocka, protoze vim ze to je cca tisicikorunova polozka. Prijeli jsme zpatky na dilnu, lehnul si pod auto a rekl, je to jasny je to ono, je tam malinkata vule, ale je tam, doporucuju vymenit. Tak jem mu podekoval a zeptal se co jsem dluznej, on jen mavnul rokou. Tak jsem to vzal pres Autokelly a koupil tycky od Delphi s vyuzitim nasi slevy a mazal domu. Vymenil jsem to asi za 2h, bylo to fest zarezle. A sednul do auta a sel to projet.

A vysledek?

Auto se chova uplne jinak, zmizelo veskere kouchani a pri prujezdu dirama neni tak neovladatelne, neodskakuje tak, naprosta pohodicka. Takze jestli mate nejake pochyby tak nevahejte a mente, vyslo me to na 1200Kč. Dalsi investice ktere nelituju je to dobrý je to dobrý

omlouvam se za trochu delsi clanek Se stydím
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Info: predni tycky stabilizatoru
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina