Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
honďácká zástavba subwooferu
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 19:21   Citovat  

sice ta barva LEDek jak pro zenskou, ale pekny Honda , by me zajimalo jak to plexi rezal (laser?) a kde ma rezervu kdyz dal basak misto ni

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MiBa je teď offline  MiBa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 19:41   Citovat  

hmmmm, zajímací a pěkný. newman dělá laserem a umí s tim pěkný věci tohle Hčko by asi byla hračka bych řekl. jinak i do rezervy může dát sw. tak jsem to tak ve feldě měl. vylil jsem rezervu laminátem a bylo tam se zvednutou podlahou necelých 30L.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 19:50   Citovat  

MiBa napsal:
hmmmm, zajímací a pěkný. newman dělá laserem a umí s tim pěkný věci tohle Hčko by asi byla hračka bych řekl. jinak i do rezervy může dát sw. tak jsem to tak ve feldě měl. vylil jsem rezervu laminátem a bylo tam se zvednutou podlahou necelých 30L.

no jo ale musel si podlahu udelat z mdf nebo drevotrisky aspon, to je zbytecna vaha navic ale co pak z rezervou , a navic ozvucnice je pak uzavrena, ja si ted stavim vlastni a to Háčko me zaujalo ale spis necham rezervu kde je postavim klasickou bednu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 20:16   Citovat  

jj z mdfky jsem to dělal a je fakt že to bylo takových 30kg + tlumení atd... jinak taky preferuju bednu už. bylo to strašně nepraktický dávat si bacha abych na podlahu něco nehodil nebo aby se po tim nic neválelo. měl mřížku to jo ale mohla s promáčknout a tak.

v kiwikovi jsem to vyřešil uzavřenkou z laminátu do levého boku kufru. 20L - 150W rms 4 ohmy a jsem spokojenej Úsměv

co plánuješ za woofer a ták? v sedanu je jiný prostředí to je třeba ty sedačky protlačit 1kW HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 22:45   Citovat  

MiBa napsal:
jj z mdfky jsem to dělal a je fakt že to bylo takových 30kg + tlumení atd... jinak taky preferuju bednu už. bylo to strašně nepraktický dávat si bacha abych na podlahu něco nehodil nebo aby se po tim nic neválelo. měl mřížku to jo ale mohla s promáčknout a tak.

v kiwikovi jsem to vyřešil uzavřenkou z laminátu do levého boku kufru. 20L - 150W rms 4 ohmy a jsem spokojenej Úsměv

co plánuješ za woofer a ták? v sedanu je jiný prostředí to je třeba ty sedačky protlačit 1kW HaHaaa

nic velkyho, kdysi sem mel v unu muziku za 20 ale to uz me preslo, mel sem tam hertz es300 ve vlastni bedne a zesik xcite 4kanal,ve predu kompy taky od hertz,hralo to slusne , tlumeni bylo drahy

ted uz mam kompy vepredu Axton AC26ES hrajou paradne, a ted si stavim bednu a budu do ni davat asi infinity ref 1250w, stoji 1500,- novej a 300W
rms, zesik shanim carpower hpb 602 - v mustku 225W RMS to by melo stacit, pak kabely od Dietz, v revilohifi kupuju to vsehcno maji hodne dobry ceny nejlevnejsi co se tyce toho co budu porizovat

akorat by me zajimalo jeslti ma ten infiniti gumovej zaves, tu membranu, nechci takovou tu jakoby material miralon co se dava pod plovouci podlahy, ty mi pripadaji ze malo tlaci v basreflex bedne

co mas ty za muziku ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 0:19   Citovat  

měl jsem feldu viz tudy odkaz tam prošlo takovejch věcí od ravelandu, přes mac audio, hifo, helix, emphaser až jsem vše prodal a řekl si že do novýho auta chci pořádný SQ. Tak jsem zvolil DLS CA51(5-k. zesík), DLS R6A(výtečně hrající kompa, ALE mega nevýhoda - montážní hloubka který byla necelých 8cm a pak DLS W312D. R6A jsem prodal a koupil záměnou U-dim Elcomp 6-hrajou krásně, ale až naspořím koupím DLS RS6A nebo MS6A. Rádio jsem měl 9857 a koupil jsem kuli usb a přípravě na imprint 9884. Kabeláž stinger 53qmm absolutně nepotřebný na 4x50W+1x150W rms. Jinak ty udimy jsou na aktivu a jsem s tim spokojenej, ten kabl jsem tam dal 53 páč vim že mi hrábne a už tak nějak hráblo koupil jsem ///A MRV-V345. Tlumení komplet vibraflex, signáláky AIV Reference 6-k.

Dost foto z montáže na adrese tudy odkaz

infity jsem ještě si myslím neslyšel a ty axtony bohužel taky nee:(. ty axtony máš na zesíku? taky dost beru od revila, tehle týden jsem tam byl pro potahovej koberec na bednu pro sw aby ladil s interiérem-antracit. zajímavý věcičky tam mají v HK.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 4:04   Citovat  

MiBa napsal:
měl jsem feldu viz tudy odkaz tam prošlo takovejch věcí od ravelandu, přes mac audio, hifo, helix, emphaser až jsem vše prodal a řekl si že do novýho auta chci pořádný SQ. Tak jsem zvolil DLS CA51(5-k. zesík), DLS R6A(výtečně hrající kompa, ALE mega nevýhoda - montážní hloubka který byla necelých 8cm a pak DLS W312D. R6A jsem prodal a koupil záměnou U-dim Elcomp 6-hrajou krásně, ale až naspořím koupím DLS RS6A nebo MS6A. Rádio jsem měl 9857 a koupil jsem kuli usb a přípravě na imprint 9884. Kabeláž stinger 53qmm absolutně nepotřebný na 4x50W+1x150W rms. Jinak ty udimy jsou na aktivu a jsem s tim spokojenej, ten kabl jsem tam dal 53 páč vim že mi hrábne a už tak nějak hráblo koupil jsem ///A MRV-V345. Tlumení komplet vibraflex, signáláky AIV Reference 6-k.

Dost foto z montáže na adrese tudy odkaz

infity jsem ještě si myslím neslyšel a ty axtony bohužel taky nee:(. ty axtony máš na zesíku? taky dost beru od revila, tehle týden jsem tam byl pro potahovej koberec na bednu pro sw aby ladil s interiérem-antracit. zajímavý věcičky tam mají v HK.

skoda ze je to az v Hradci, chtel ybch ten SW nejdriv videt, 53 qmm to je uz je fakt jak na 2kW pořádnej výtlem , me ted staci opravdu jen tak jemny basy to bude stacit, ty axtony mam na radiu a i kdyz maji 100W rms tak basujou poradne (ale zesik je zesik) v tech dverich a ma to separatni vyhybky, krasne j cistej zvuk novy stoji 4700,- mely je na slevu tady v praze aliso.cz , byl jsi nekdy na EMMA , nebo na mereni jinym ?
   Návrat  
R4ZoR je teď offline  R4ZoR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2009 , 16:50   Citovat  

já to vyřšil takhle a na rezervu se raději neptej HaHaaa Velmi šťastný

IMG0030A.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG0030A.jpg, 72.98 kB

IMG0032A.jpg

IMG0032A.jpg, 68.6 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2009 , 17:11   Citovat  

R4zor: pěkný výběr komponent Úsměv. SWR velice dobrý , máš ho v uzavřence bo jak? Úsměv.

hometuner: promin jsem to nějak přehlídl. na emmu jsem se chystal, ale není absolutně čas.

Já jsem sw v anglánovi vyřešil takto:

P1010039m.JPG

P1010039m.JPG, 158.31 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2009 , 17:21   Citovat  

MiBa napsal:
R4zor: pěkný výběr komponent Úsměv. SWR velice dobrý , máš ho v uzavřence bo jak? Úsměv.

hometuner: promin jsem to nějak přehlídl. na emmu jsem se chystal, ale není absolutně čas.

Já jsem sw v anglánovi vyřešil takto:

děkuju...nene mam bedýnku vypačítanou přími na repro...a pokud se dobře podíváš uvidíš že mam bednu se šterbynovým bassreflexem Mrk jinak mecís práce mi to zabralo ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2009 , 21:42   Citovat  

R4Zor: já jsem si říkal co je to tam za černé "cosi" a ona štěrbina Úsměv. Průměr SW a kolik do něj pouštíš? Předek taky ///A? Úsměv
   Návrat  
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.5.2009 , 21:55   Citovat  

a takhle jsem to resil ja

kufra.jpg

kufra.jpg, 436.57 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2009 , 22:06   Citovat  

MiBa napsal:
R4Zor: já jsem si říkal co je to tam za černé "cosi" a ona štěrbina Úsměv. Průměr SW a kolik do něj pouštíš? Předek taky ///A? Úsměv

mam vše od /////ALPINE HaHaaa predek kompa eRkový zadek ovaly eSkovy zesik od alpiny 5 kanal a monblok taky od alpiny mrp850 cpu do nej 400;)a rachot jak neco...zkoušel sem na kamošový DLS a na chvili sem do ní cpal 1000rms muhehe Velmi šťastný a reknu ti uši au au ...jinak radijko taky alpine meetallll
no a přidávám par fotek jak se prokousávám k vysněnýmu cíli kterej bude asi až příští rok...

20-03-09_1617.jpg

20-03-09_1617.jpg, 210.5 kB

20-03-09_1619.jpg

20-03-09_1619.jpg, 202.04 kB

28-01-09_1944.jpg

28-01-09_1944.jpg, 228.36 kB

PICT0058.JPG

PICT0058.JPG, 748.77 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2009 , 7:54   Citovat  

Mm tak to vypadá velice slušně a téměř 140dB to je slušný hukot. Taky jsem měl ve felicii s Emphaserem XT3 , ale nyní už radši SQ Úsměv. Třeba tě někde uvidím(H-D) a rád poslechnu Úsměv.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 1.6.2009 , 8:21   Citovat  

hometuner: Tak to je povedený OK . I to podbarvení se mě líbí Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2009 , 21:55   Citovat  

R4ZoR napsal:
já to vyřšil takhle a na rezervu se raději neptej HaHaaa Velmi šťastný

pekna prace, ta bila je luxus asi kozenka co, nebo lak ? ted taky stavim hudbu pak sem neco nahodim,ale jen decent mam totiz rad svuj kufr Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2009 , 22:01   Citovat  

hometuner napsal:
pekna prace, ta bila je luxus asi kozenka co, nebo lak ? ted taky stavim hudbu pak sem neco nahodim,ale jen decent mam totiz rad svuj kufr Velmi šťastný

děkuju taky co to stalo usilí a času...a tech nervů Tak to koukám! HaHaaa já mel svuj kufr taky rád ...do tý doby než sem koupil alpinku a zjistil že potrebuje bednu skoro pres pul auta pořádnej výtlem takže sem začal špekulovat atd a dopadlo to takhle a je to látka...čalounil ,laminoval kytoval brousil vymejšlel sem vše sám...má to svý mouchy ale na to že sem tohle dělal poprvé...tak ten kufr dopadl ještě dobře Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2009 , 22:04   Citovat  

ja si vyrobil podle parametru bednu taky vlastni ael klasickou, pac toho laminovani se celkem bojim ale musi to bejt parada ze si tim mmuzes vytvarovat vselijaky zaobleny tvary ale abys na to mohl hodit lak tak to kitovani aby to bylo dokonale hladky musi bejt mravenci prace
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2009 , 21:59   Citovat  

jojo je to dřina...každopadně na hondayi si to poslechneš Honda Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2009 , 22:02   Citovat  

a jinak taik je finíto moje hudba v noci...

SNC00237.jpg

SNC00237.jpg, 1.12 MB

SNC00239.jpg

SNC00239.jpg, 1.11 MB

SNC00240.jpg

SNC00240.jpg, 1.6 MB
   Návrat  
shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2009 , 23:20   Citovat  

R4ZoR: Hele, to vypadá jako můj Alpine 1542D, je tak? Kolik ti vyšly parametry bedny a výsledná charakteristika bedny? Mně podle teorie vycházelo 87l sealed box a výsledný Fb 36Hz. To by byla paráda, ale pak jsem to navalil do prográmku Bass Box a ten mi vykouzlil něco úplně jinýho a Fb kolem 44Hz, což už je bída...

Co jsi dal dovnitř bedny? Jehlánky nebo nějakou hmotu (vatelín)?

Původně jsem se držel doporučení výrobce se štěrbinovým bassreflexem - 3x38x60cm - v bedně 90l... Ale byl to "hučák", díru jsem zacpal a je to o hodně lepší. Již nikdy více bassreflex!

Budeš někde k vidění? Třeba Brno - nedělní EMMA?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 5:35   Citovat  

shallowhal napsal:
R4ZoR: Hele, to vypadá jako můj Alpine 1542D, je tak? Kolik ti vyšly parametry bedny a výsledná charakteristika bedny? Mně podle teorie vycházelo 87l sealed box a výsledný Fb 36Hz. To by byla paráda, ale pak jsem to navalil do prográmku Bass Box a ten mi vykouzlil něco úplně jinýho a Fb kolem 44Hz, což už je bída...

Co jsi dal dovnitř bedny? Jehlánky nebo nějakou hmotu (vatelín)?

Původně jsem se držel doporučení výrobce se štěrbinovým bassreflexem - 3x38x60cm - v bedně 90l... Ale byl to "hučák", díru jsem zacpal a je to o hodně lepší. Již nikdy více bassreflex!

Budeš někde k vidění? Třeba Brno - nedělní EMMA?

Ahoj tvoje Alpinka to není páč já mám 1522 Mrk Ano přesně tak Mám bednu vytlumenou bílou vatou...a má 90Litrů
No hele Natlačil sem 140Db takže hrát to asi bude Velmi šťastný Na emme ne-e...Chystáme se se s kamošama zejtra na ohnostroje do brna...tam budu k vidění Velmi šťastný Jinak na tuning srazy jedem do Pardubic na relax meeting pak konopáč pak honday a pak nevim klasika vyskov renocar atd
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 7:38   Citovat  

R4ZoR napsal:
Ahoj tvoje Alpinka to není páč já mám 1522 Mrk Ano přesně tak Mám bednu vytlumenou bílou vatou...a má 90Litrů
No hele Natlačil sem 140Db takže hrát to asi bude Velmi šťastný Na emme ne-e...Chystáme se se s kamošama zejtra na ohnostroje do brna...tam budu k vidění Velmi šťastný Jinak na tuning srazy jedem do Pardubic na relax meeting pak konopáč pak honday a pak nevim klasika vyskov renocar atd

1522 jsou jen jiný Ohmy (2+2 namísto mých 4+4), parametry to má stejný. No jo, když ty seš ten "tlakáč". Takže tě parametry bedny jako celku pro kvalitní podání asi nezajímají... Jasně že s osmatřicítkou uděláš randál, ale mě zajímá jestli jsem nestřelil vedle v parametrech. I když repráků 38cm co jim stačí relativně malá bedna do 100 litrů je na trhu minimum...

Nechám to teda na nějakej srazík, snad se tam taky dostanu a snad už budu mít v autě svůj novej systém...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 17:03   Citovat  

shallowhal napsal:
1522 jsou jen jiný Ohmy (2+2 namísto mých 4+4), parametry to má stejný. No jo, když ty seš ten "tlakáč". Takže tě parametry bedny jako celku pro kvalitní podání asi nezajímají... Jasně že s osmatřicítkou uděláš randál, ale mě zajímá jestli jsem nestřelil vedle v parametrech. I když repráků 38cm co jim stačí relativně malá bedna do 100 litrů je na trhu minimum...

Nechám to teda na nějakej srazík, snad se tam taky dostanu a snad už budu mít v autě svůj novej systém...

Jj těším se...koukam sem na tvoji cívku a líbí se mi dost Mrk Honda ja sem pacient po tuning srazech hledam jen hondy Velmi šťastný bohužel je to pořad to samý dokola...a co ty stavíš?jaká značka?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 18:40   Citovat  

R4ZoR napsal:
Jj těším se...koukam sem na tvoji cívku a líbí se mi dost Mrk Honda ja sem pacient po tuning srazech hledam jen hondy Velmi šťastný bohužel je to pořad to samý dokola...a co ty stavíš?jaká značka?

No, já tu trochu vnáším zmatek, když jsem se registroval, tak jsem měl jednu, tu zelenou vytuněnou žabu, kterou jsem koupil jako kompletní repasi loni v německu. Místo zadních sedadel jsou repráky a zesilovače. S touhle asi budu jezdit po srazech...

Před měsícem jsem si koupil "normální" Civic 5D Executive G8, na takový to "rodinný" ježdění... No a tam je to s hudbou naprosto katastrofální. Takže takovej totální rebuild audia. Ale ježto je to tzv. "civilní" auto, nebudu vestavovat žádný svítítka ani woofery. Vyrobil jsem si klasickej subwoofer (sealed Alpine 1542D, 90l, 40kg), kterej se dá z auta normálně vydělat když by byl potřeba kuft. Ten zbytek je vzhledem k tomu, že v Hondě není nic standardní, docela problematickej - a to to ještě dělám na ulici...

Pokud se to povede, zkusím s tím na EMMu. Bude to nenápadný auto s kvalitní hudbou Mrk Doufám...

Tendle G8 Civic na srazy asi ne, není na něm co k vidění... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 23:50   Citovat  

shallowhal napsal:
No, já tu trochu vnáším zmatek, když jsem se registroval, tak jsem měl jednu, tu zelenou vytuněnou žabu, kterou jsem koupil jako kompletní repasi loni v německu. Místo zadních sedadel jsou repráky a zesilovače. S touhle asi budu jezdit po srazech...

Před měsícem jsem si koupil "normální" Civic 5D Executive G8, na takový to "rodinný" ježdění... No a tam je to s hudbou naprosto katastrofální. Takže takovej totální rebuild audia. Ale ježto je to tzv. "civilní" auto, nebudu vestavovat žádný svítítka ani woofery. Vyrobil jsem si klasickej subwoofer (sealed Alpine 1542D, 90l, 40kg), kterej se dá z auta normálně vydělat když by byl potřeba kuft. Ten zbytek je vzhledem k tomu, že v Hondě není nic standardní, docela problematickej - a to to ještě dělám na ulici...

Pokud se to povede, zkusím s tím na EMMu. Bude to nenápadný auto s kvalitní hudbou Mrk Doufám...

Tendle G8 Civic na srazy asi ne, není na něm co k vidění... Úsměv

Aha kolik ti je?šoupni sem nějaky fotky:)rád se mrčnu Honda Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
honďácká zástavba subwooferu
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina