Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord Tourer VII - předváděcí vozidlo - vyplatí se ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
mugin je teď offline  mugin
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 8:22   Citovat  

Pánové, prosím pomozte nováčkovi na fóru:

Už nějakou dobu bojuji s myšlenkou pořízení Acco Tourer 7g. 2,4i, stávající Aerodeck 1,6 je nám malý (tedy spíš mě a mým zájmům..)
Ovšem ten nový (8 g.) není bohužel to, co bych si představoval - ten kufr ...

Na netu se nabízí několik Tourerů v ceně kolem 450 - 500k s počtem kilometrů cca 15 000, rok 2008. Uvedené jsou popsány jako předváděcí, referenční vozidla.

A zde je konečně můj dotaz: vyplatí se takové auto koupit nebo je to trápený kus, jež provozovatel nešetřil? Ptal jsem se na tuto otázku v našem H servise a byl jsem víceméně varován před takovým kouskem. Nerad bych měl potíže po pár desítkách tisíc km.
O to, že "referenční" řidiči jezdí jako čuníci se přesvědčuju denně po cestě do zaměstnání.

Zvažoval jsem i jiné kombíky, ale chci zůstat u Hondy (mám už třetí Civic) Úsměv

Nebo neriskovat a koupit fungl nový s tím že se budu muset smířit s těmi pařezy v kufru?

Budu Vám moc vděčný za každý názor. Díky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 9:02   Citovat  

2008 / 15tkm, to by mělo být ještě celkem dlouho v záruce, ne? Soused taky střídá auta, která pak prodávají jako referenční po těch zhruba 15tkm a jezdím s tím šetrně, ale takových asi moc nebude, z cizího krev neteče to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 9:07   Citovat  

Pablo napsal:
2008 / 15tkm, to by mělo být ještě celkem dlouho v záruce, ne? Soused taky střídá auta, která pak prodávají jako referenční po těch zhruba 15tkm a jezdím s tím šetrně, ale takových asi moc nebude, z cizího krev neteče to mi hlava nebere

Jsou to auta šéfů pražské Hondy, toto mi napsali:

Většina našich Accordů jsou služební vozy manažerů a ředitelů společnosti Honda,mají plnou servisní historii a garanci.De facto mají stav nového vozu.

Nemyslím že by všichni jezdili šetrně, je možné honďácký motor za 15 kkm utrápit?
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:57   Citovat  

Jelikož taky pomalu sháním 7g tak mám pocit že tydle Accordy jsem viděl. (pokud jsou to ony). Stojí ve stanu u Hondy Motol a je jich tam myslím 5 v různých barvách, ale vždy snad stejné konfigurace. Ceny myslím byly + 420 000 Kč. Honda Motol prý dává standardně svou 5ti letou zárku, takže máš záruku od fabriky 3 roky + 2 jejich soukromou. Já je nejel, protože nechci kombi. Byli tam relativně ochotní, tak se můžeš zajet podívat Mrk

P.S.: Accord 8g je absolutně nádherný auto, kdbych měl finance na novej 8g neváhal bych!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 12:20   Citovat  

whizzz napsal:
Jelikož taky pomalu sháním 7g tak mám pocit že tydle Accordy jsem viděl. (pokud jsou to ony). Stojí ve stanu u Hondy Motol a je jich tam myslím 5 v různých barvách, ale vždy snad stejné konfigurace. Ceny myslím byly + 420 000 Kč. Honda Motol prý dává standardně svou 5ti letou zárku, takže máš záruku od fabriky 3 roky + 2 jejich soukromou. Já je nejel, protože nechci kombi. Byli tam relativně ochotní, tak se můžeš zajet podívat Mrk

Ano, to jsou ony, všechny Executive a 2,4 l benzín. Pan ředitel mne ochotně zval. jenže já to mám z Moravy trošku dál. Byl jsem se podívat na 8G, ale ten kufr je snad pomsta. Mám pitomého koníčka (modely letadel) a ten je poněkud náročný na objem kufru. S přibývajícím věkem přibývají i rozměry přepravovaných předmětů.

Jak vypadají? Je to slušný stav? Některé zevnitř mi připadaly podle fotek jako polité od kafe Cooo??? Ne li něčeho horšího..

Jsem vděčný za každou informaci !
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 13:36   Citovat  

Jo brácha je taky modelář ale jelikož ještě mladej tak nemá rozpětí víc než dva metry zatím Úsměv

Fotky jsem neviděl, ale zvenku vypadaly slušně. Problém je, že je mají zaparkovaný neskutečně blízko a ještě v rohu, takže prohlídnout si můžeš čumáky a bok jednoho krajního vozu. Podle mě musí vyjet s ostatníma kdybys chtěl jinej vůz, protože se nenasoukáš ani do dveří jak jsou těsně vedle sebe. Vzhledem k tomu že je jich tam pět tak by se snad nějakej hezkej kousek dal vybrat Úsměv

Tobě vadí to zůžení kufru u kol, nebo menší vlezová díra, nebo malý objem?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 14:12   Citovat  

whizzz napsal:
Jo brácha je taky modelář ale jelikož ještě mladej tak nemá rozpětí víc než dva metry zatím Úsměv

Fotky jsem neviděl, ale zvenku vypadaly slušně. Problém je, že je mají zaparkovaný neskutečně blízko a ještě v rohu, takže prohlídnout si můžeš čumáky a bok jednoho krajního vozu. Podle mě musí vyjet s ostatníma kdybys chtěl jinej vůz, protože se nenasoukáš ani do dveří jak jsou těsně vedle sebe. Vzhledem k tomu že je jich tam pět tak by se snad nějakej hezkej kousek dal vybrat Úsměv

Tobě vadí to zůžení kufru u kol, nebo menší vlezová díra, nebo malý objem?

Vadí mi to zúžení a taky délka, celkově je to kratší - na délku, oproti 7G..
Objem mne tak netrápí. Když vezu mladého do Skauta s pádlem a batohem, není problém, ale jakmile potřebuju nacpat do auta trup letadla délky 2,20 metru s kolečky tak je malér. To 7G se to vešlo, vyzkoušeno. Do 8G pochybuju.

Ovšem spíš mne zajímá názor zkušenějších co se týče motorů. Nebudou utrápené? Snad dnes není záběh tak aktuální jak kdysi, ale přece jen zpočátku není vhodné jej honit naplno (jako popis v testech: "motor je syrový, nechtěli jsme ho trápit").
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 16:49   Citovat  

mugin napsal:
Vadí mi to zúžení a taky délka, celkově je to kratší - na délku, oproti 7G..
Objem mne tak netrápí. Když vezu mladého do Skauta s pádlem a batohem, není problém, ale jakmile potřebuju nacpat do auta trup letadla délky 2,20 metru s kolečky tak je malér. To 7G se to vešlo, vyzkoušeno. Do 8G pochybuju.

Ovšem spíš mne zajímá názor zkušenějších co se týče motorů. Nebudou utrápené? Snad dnes není záběh tak aktuální jak kdysi, ale přece jen zpočátku není vhodné jej honit naplno (jako popis v testech: "motor je syrový, nechtěli jsme ho trápit").

Taky jsem uvazoval i o 8G Toureru, ale presne to stejne- kufr. Decko- zatim 1, kocarek, vetsinou cestovni postylka, minimalne 2 kola (jeste porad delam zavodne cyklistiku) + prislusenstvi, zena, pes v prepravni bedne, fura zavazadel. Ted na dovolenou budeme muset jeste i s rakvi na strese. Pro nas je proste skoro100 l v kufru navic rozhodujicich, kdyby bylo auto jeste nafukovaci, hodilo by se to Tak to valím bulvy
S motorem- nemysli si, ze by se nejak znicil, ale jak uz tu bylo receno- z ciziho krev netece a stav motoru bude odpovidat asi jako by mel najeto vic. Dalsi vec je jeho zajeti, tvrdi se, ze jsou motory vicemene zajete uz z fabriky, ale poznas, jestli s autem jezdil duchodce nebo nejaky rapl. Nejenom na spotrebe.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord Tourer VII - předváděcí vozidlo - vyplatí se ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina