Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2009 - poděkování
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:53  Naposledy upravil Daver dne 30.6.2009 , 10:38, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tímto bych chtěl poděkovat následujícím lidem:
- Kubovi, který celý Honday neskutečně oddřel, aniž by si toho kdokoliv všiml, za jeho povahu a schopnosti zařídit cokoliv a kdykoliv je to dobrý
- Cheerion, která se od pátku až do neděle nezastavila (bez jídla, hygieny, odpočinku!) v butiku ani na chvíli a postavila jej na úplně jinou úroveň. Doufám, že všichni náležitě ocení, že si mohli koupit trička třeba i o půlnoci. Samozřejmě taky za pomoc s úklidem v kempu.
- Civince za velkou pomoc v butiku a na vstupu ... zvládá dítě i obrovský kus práce najednou a je furt v pohodě, tohle mi vysvětlete někdo HaHaaa
- Crxmannovi za aktivní přípravu před Honday - vzal si většinu přípravy na svá bedra a odvedl výbornou práci. Za soutěže v kempu a jízdu zručnosti na letišti poděkujte jemu. Moderátořinu snad není třeba zmiňovat.
- Esovi za zajištění chodu sprintů, nádherných pohárků a občerstvení. Moc si nám pomohl se svým klidným přístupem, když se časomíra vzpírala, díky !
- Ajsíkovi za neúnavnou každoroční snahu o bezchybnou spanilou jízdu. Letos s mnoha komplikacemi a nepříjemným výsledkem, ale přesto to bylo fajn.
- Žanetce, Dejfovi a dalším spolupracovníkům na vstupu, za jejich celonoční provoz a především poctivý přístup.
- Ninjovi za pomoc při rozcházení časomíry, zápůjčku kabeláže a pomoc s přípravou letiště
- Adámkovi za sobotně nedělní noční asistenci, pomoc při dostavbě časomíry, přípravě letiště a za další hromady práce, co s kamarády udělali.
- CJMontymu s kamarádem za starost o volby a pomoc v kempu
- Fishovi za zapůjčení plazmové televize
- Méďovi za zapůjčení PlayStation 2 a pomoc nejen v kempu, ale hlavně na letišti
- PAKOvi, Alexis a neznámé slečně za přípravu a realizaci povedeného nočního závodu (dortíček byl super)
- ReNovi za zapůjčení projektoru a darování cen do soutěží
- Hifilovi za ceny do soutěží, skvělý stánek nabitý informacemi o audio a členství v porotě při soutěži V4/V6 SuperSound
- Mega1 za startování sprintů na letišti - skvělá práce
- Sopťovi za grafickou přípravu vjezdových čísel, igelitek a výrobu slevových kupónů do eshopu
- Foxovi za zajištění různých povolení, pomoc v kempu a předání kempu zpět obci.
- Vlastičovi, Waynovi, Prckovi, Lojzíkovi, Lence od Sopti, Hellbornovi, Majk_l_ovi, za pomoc s přípravou kempu, jeho provozem a úklidem

Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl, pokud ano, tak se srdečně omlouvám a tiše děkuji.

Nebýt lidí výše, Honday - největší svátek Hondy v ČR by nemohl existovat je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:58   Citovat  

Neni zac.
Ja dekuji take vsem.
I tomu nahore, ze to pocasi bylo nakonec povedene. A take, ze mi filtr povolil na neutralu a ne o den pozdeji pri sprintu je to dobrý

Ehm, ja ti vlastne pujcil projektor. Mas ho u sebe? Se stydím
   Návrat  
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 12:12   Citovat  

Ano bylo to opravdu v pohodě a všem co odvedly kus práce na srazu moc děkuji za Honday byl super. Úsměv
   Návrat  
Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 12:17   Citovat  

Taky se přidám, ikdyž jsem se stavil pouze na Sobotní večer...uspořáda něco tak velkého je velmi dřiny...takže doufám že příští HonDay budu moci pomoci s něčím pomoci...

Jinak děkuji Hanzovi za neskutečnou zábavu večer v kempu a Vencovi že mi nepoblil nohy... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 12:23   Citovat  

Chtěl bych také poděkovat všem výše jmenovaným, i těm nejmenovaným
a v neposlední řadě svému autíku, že se nechalo týrat na sprintech, nikde mě nenechalo a v pořádku mě dopravilo domů... je to dobrý
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 12:40   Citovat  

Honday 2009 byl super Chápeš! Doufám že se všichni uvidíme na Honday 2010

Rád jsem pomohl a rád pomůžu zas
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 12:46   Citovat  

Za málo Davere OK
Když se mi zase nebude chtít příští rok spát, tak jdu do toho znova je to dobrý
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 13:01   Citovat  

Neni zac, radi jsme pomohli a skvele jsme si to uzili. Pristi rok s nama zase pocitejte, a mozna ze tech Hond uz budeme mit vic HaHaaa
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 13:09   Citovat  

Lojzik napsal:
Honday 2009 byl super Chápeš! Doufám že se všichni uvidíme na Honday 2010

Rád jsem pomohl a rád pomůžu zas

No vidíš ... na tebe sem zapomněl .. hned připisuju Chápeš!
   Návrat  
Lukys je teď offline  Lukys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 13:58   Citovat  

Já bych chtěl taky za všechnu tu dřinu a celkovou organizaci moc poděkovat všem, co se na Honday ať už sebemenší záslouhou podíleli. Určitě to není vůbec jednoduché něco takového organizovat Chápeš! Já osobně mnoho lidí neznám, ale to vůbec nic nemění na tom , že si nezaslouží můj obdiv. Děkuju moc všem...byl to můj první HonDay, a už teď vím , že na 100% né poslední.... Úsměv Moc se mi líbil je to dobrý
   Návrat  
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 14:16   Citovat  

Tomášek napsal:
Taky se přidám, ikdyž jsem se stavil pouze na Sobotní večer...uspořáda něco tak velkého je velmi dřiny...takže doufám že příští HonDay budu moci pomoci s něčím pomoci...

Jinak děkuji Hanzovi za neskutečnou zábavu večer v kempu a Vencovi že mi nepoblil nohy... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Nemáš zač o tom ta šlo bavit se , pifko VTEC pokecat atd přeci né.Taky jsem vás rád videl Tomaši a Deyve. Úsměv
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 14:22   Citovat  

Kluci, holky zvládli jste to na jedničku. Škoda, že na to letiště tam bylo málo lidí co by pomohlo, ale za celý večer jsem neslyšel žádnou výzvu k lidem, aby pomohli. Letos jsem si poprvé užil HD jako řadový člen a ani jsem nepříspěl k nějaké organizaci. Ani jsme nejeli uklízet do kempu, ale velká Pepina byla už unavená a po prodělané nemoci se musí šetřit. Moc jí děkuji, že ten víken takhle přežila a moc děkuji své tříměsíční dcerušce, která byla taky moc hodná. Jinak jsem zase natočil pár záběrů a budu přes prázdniny stříhat video. Doufám, že si na to najdu spoustu času, protože některé záběry jsou opravdu parádní.

Tak ještě jednou díky kluci a holky...příště zase rád pomůžu s čím koliv!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 15:08   Citovat  

Děkuji všem výše zmíněným za skvělý, pohodový víkend. Děkuji Kubovi za půjčení Gorily, Dejfovi za skvělé navigovaní při nočním závodě, Méďovi, který správně identifikoval problémy pana Spořílka s brzdovými destičkami. Děkuji prostě všem skvělým lidem, mezi kterými je mi dobře a těším se na další srazík. Snad bude brzy. Bueee
   Návrat  
vendik je teď offline  vendik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 15:45   Citovat  

Byl jsem poprve a muzu jen chvalit , moc jse mi tam libylo je to dobrý doufam ze uz zadnej HD nevynecham
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 16:05   Citovat  

taky bych podekoval vsem co se na teto akci podileli, akorat tu miss honday nevyhrala Targa, to me mrzelo, se divim co na tech starych Hondach vidite...

PS: na pristi rok chci zaplatit clensky poplatek, ale nechci na karticce letosni miss honday, nemohl bych dostat karticku s jinym obrazkem?
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 16:25   Citovat  

Mot: Tak to valím bulvy to mas to same jako kdybych napsal "co muzes videt na otuzene tarze" kdyz tam vedle stoji seriova luxusni a jedinecna preludka na veteranskych znackach.. Me spis prekvapilo ze targa dostala tolik hlasu Velmi šťastný Zpracovani na jednicku, ale proste ta sada plastu se na to auto nehodi. Byt to original s LIPama, tak bych rekl ze Rom-an by nemel sanci.. Ale to je muj nazor stejne jako tvuj je to dobrý

PS: to co jsi ted dopsal do PSka snad nemyslis vazne Tak to valím bulvy to snad ne to snad ne
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 16:39   Citovat  

ale gizmi - proc bych mel mit na karticce auto, za ktery jsem nehlasoval a vubec se mi nelibi, proste jsem se zeptal jestli by jednu karticku nemohli udelat jinou no Úsměv (jinak koukal jsem do vedlejsiho topicu, ze tam budou obe dve, tak aspon, ze tak, takovej kompromis a vedet kde mam hlasovat, tak o jeden hlas vyhrala Targa) ja na ty stary auta nejsem tak jako ty asi nejsi na ty oplastovany...
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 16:49   Citovat  

mot: Obavam se ze kdyz ti vyjdou vstric, tak to bude chtit kazdej nejak jinak.. Jinak me se ta targa i libi, jen exterier bych volil stridmejsi origo s lipama.. a nova auta muzu je to dobrý Vsak jukni na srovnani jen u te nehody ze spanilky..2g je na srot a 6g relativne par kravinek a je OK.. Konec OT offtopic :o) přátele
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 16:54   Citovat  

jj bylo to pěkný,děkuji všem co tuto akci organizovaly, skvělá práce,supr OK moc se mi to líbylo,byl jsem poprvé a napřesrok určitě pojedu znovu Úsměv
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 17:03   Citovat  

nad starý hondy hranatý nic nemá Úsměv (pro mě) a nikomu to jeho nemám za zlí a svoje nikomu nevnucuju. Ale příjde mě fakt praštěný chtít jinou kartičku když se bude dělat maková tak jí všichni budou mít makovou. Kdyby se toaleťák dělal jen žlutej a ty by jsi chtěl oranžovej stejně by jsi radši použil ten žlutej když by se jinej nedělal Velmi šťastný To budeš na kartičku pořát koukat? Kdyby jsi pořát potřeboval koukat na tu krásnou targu vytiskni si orázek zmenšenej hoď si to do peněženky a dívej se na ní kdy chceš...kartička s oběma autama bude krásná OK
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 17:05   Citovat  

Tomášek napsal:

se příště polepším pořádnej výtlem pořádnej výtlem holt moc pifko příště musíš dorazit dřív Mrk
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 17:30   Citovat  

taky se přidávám s děkovaním OK přátele
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 17:36   Citovat  

taky děkuji všem pořadatelům za skvěle odvedenou práci Úsměv přátele OK
   Návrat  
Mailo je teď offline  Mailo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 17:44   Citovat  

Zlíňáci taky maximální spokojenost Úsměv

Díky je to dobrý
   Návrat  
soporifis je teď offline  soporifis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 17:51   Citovat  

Daver napsal:
Tímto bych chtěl poděkovat následujícím lidem:
- Kubovi, který celý Honday neskutečně oddřel, aniž by si toho kdokoliv všiml, za jeho povahu a schopnosti zařídit cokoliv a kdykoliv je to dobrý
- Cheerion, která se od pátku až do neděle nezastavila (bez jídla, hygieny, odpočinku!) v butiku ani na chvíli a postavila jej na úplně jinou úroveň. Doufám, že všichni náležitě ocení, že si mohli koupit trička třeba i o půlnoci. Samozřejmě taky za pomoc s úklidem v kempu.
- Civince za velkou pomoc v butiku a na vstupu ... zvládá dítě i obrovský kus práce najednou a je furt v pohodě, tohle mi vysvětlete někdo HaHaaa
- Crxmannovi za aktivní přípravu před Honday - vzal si většinu přípravy na svá bedra a odvedl výbornou práci. Za soutěže v kempu a jízdu zručnosti na letišti poděkujte jemu. Moderátořinu snad není třeba zmiňovat.
- Esovi za zajištění chodu sprintů, nádherných pohárků a občerstvení. Moc si nám pomohl se svým klidným přístupem, když se časomíra vzpírala, díky !
- Žanetce, Dejfovi a dalším spolupracovníkům na vstupu, za jejich celonoční provoz a především poctivý přístup.
- Ninjovi za pomoc při rozcházení časomíry, zápůjčku kabeláže a pomoc s přípravou letiště
- Adámkovi za sobotně nedělní noční asistenci, pomoc při dostavbě časomíry, přípravě letiště a za další hromady práce, co s kamarády udělali.
- CJMontymu s kamarádem za starost o volby a pomoc v kempu
- Fishovi za zapůjčení plazmové televize
- Méďovi za zapůjčení PlayStation 2 a pomoc nejen v kempu, ale hlavně na letišti
- PAKOvi, Alexis a neznámé slečně za přípravu a realizaci povedeného nočního závodu (dortíček byl super)
- ReNovi za zapůjčení projektoru a darování cen do soutěží
- Hifilovi za ceny do soutěží, skvělý stánek nabitý informacemi o audio a členství v porotě při soutěži V4/V6 SuperSound
- Mega1 za startování sprintů na letišti - skvělá práce
- Sopťovi za grafickou přípravu vjezdových čísel, igelitek a výrobu slevových kupónů do eshopu
- Foxovi za zajištění různých povolení, pomoc v kempu a předání kempu zpět obci.
- Vlastičovi, Waynovi, Prckovi, Lojzíkovi, Lence od Sopti, Hellbornovi, Majk_l_ovi, za pomoc s přípravou kempu, jeho provozem a úklidem

Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl, pokud ano, tak se srdečně omlouvám a tiše děkuji.

Nebýt lidí výše, Honday - největší svátek Hondy v ČR by nemohl existovat je to dobrý

Samozdřejmně že i já se přídávám s velkým díky všichni jste museli dřít jako koně a za to máte můj obrovský obdiv a uznání.Moc děkuju, ale nemůžu na seznamu najít nikde AJSIKA. Pokud vím byl to on který si dal tu práci a vymyslel nám spanilku která byla podle mě i ostatních se kterýma jsem mluvil skvělá a dobře vymyšléna. např. ten kruháč kdy se pak projíždělo okolo celé kolony skvělý nápad. takže tímto bych chtěl do poděkovaní zapojit i AJSIKA.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 18:05   Citovat  

mot napsal:
ale gizmi - proc bych mel mit na karticce auto, za ktery jsem nehlasoval a vubec se mi nelibi, proste jsem se zeptal jestli by jednu karticku nemohli udelat jinou no Úsměv (jinak koukal jsem do vedlejsiho topicu, ze tam budou obe dve, tak aspon, ze tak, takovej kompromis a vedet kde mam hlasovat, tak o jeden hlas vyhrala Targa) ja na ty stary auta nejsem tak jako ty asi nejsi na ty oplastovany...
mohl by jsi prosím používat jinou fotku na foru ,vůbec se mi nelíbí,mohl by jsis tam dát fotku gizmiho,ten je hezčí.

ps: co název Honda Club..nebylo by lepší klub majitelů hond?

DĚKUJI HONDACLUBU ZA PLNÉ FINANČNÍ POKRYTÍ LETOŠNÍHO NOČNÍHO ZÁVODU

nakoukli jsme do dění jen kousek a ZUPA je to dobrý ,překvapilo mne minimum otravců-opilců...asi bylo více zábavi než-li šnaps
děkuji všem komisařům a doufám že volby koblihy nikoho neurazila
děkuji všem letmím pomocníkům NZ jako že papír z butiku ,vyhlašování ,konzultace co a jak
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 19:53   Citovat  

taky diky bylo to super Igi, Stepa, Mira OK OK OK
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 20:19   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
nad starý hondy hranatý nic nemá Úsměv (pro mě) a nikomu to jeho nemám za zlí a svoje nikomu nevnucuju. Ale příjde mě fakt praštěný chtít jinou kartičku když se bude dělat maková tak jí všichni budou mít makovou. Kdyby se toaleťák dělal jen žlutej a ty by jsi chtěl oranžovej stejně by jsi radši použil ten žlutej když by se jinej nedělal Velmi šťastný To budeš na kartičku pořát koukat? Kdyby jsi pořát potřeboval koukat na tu krásnou targu vytiskni si orázek zmenšenej hoď si to do peněženky a dívej se na ní kdy chceš...kartička s oběma autama bude krásná OK

wc do toho netahej, chapu co tim myslis, jen jsem vyjadril svuj nazor Mrk a na tu targu nepotrebuji porad koukat, kdyz si ji vytisknu, tak to stejne nebude na karticce, proste se me nelibi stary auta, to je ciste moje vec, vubec si na to nemusel reagovat, na lonske byla Z600 a tu taky nemam, proste se mi nelibi OK
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 20:25   Citovat  

PAKO napsal:
mohl by jsi prosím používat jinou fotku na foru ,vůbec se mi nelíbí,mohl by jsis tam dát fotku gizmiho,ten je hezčí.

ps: co název Honda Club..nebylo by lepší klub majitelů hond?

DĚKUJI HONDACLUBU ZA PLNÉ FINANČNÍ POKRYTÍ LETOŠNÍHO NOČNÍHO ZÁVODU

nakoukli jsme do dění jen kousek a ZUPA je to dobrý ,překvapilo mne minimum otravců-opilců...asi bylo více zábavi než-li šnaps
děkuji všem komisařům a doufám že volby koblihy nikoho neurazila
děkuji všem letmím pomocníkům NZ jako že papír z butiku ,vyhlašování ,konzultace co a jak

PAKO: mno nevim jak gizmi vypada, ale jestli se ti libi tak ho zkus pozvat na kafe, treba z toho neco bude... Mrk
a jinou fotku bych mohl pouzivat asi se vyfotim v nejake prilbe aby se ti libila OK
nazev Honda-club je vyhovujici.
PS: to ze tobe se treba stary auta libi, neznamena ze se do me muzes navazet - oko za oko, zub za zub - jak to tady tak znam, tak za to dostanu naky varovani nebo kdovi co, za to ze jsem si dovolil rict, ze veteransky Hondy jsou pro mne ee KO
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 20:54   Citovat  

Co dodat, good job.
Davere, s tím semaforem jsem tě schválně popichoval a čekal,že si to hodíš pod tíhou událostí a zas nic pořádnej výtlem Joke.
Já spal 5h denně a byl hotovej,takže mi hlava nebere, jak jste mohli makat do rána a fungovat přes den zmatenej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2009 - poděkování
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina