Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Motory a vaše zkušenosti s nákupem
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 1:46   Citovat  

Tak mě napadlo založit téma o tom kdo má jaký zkušenosti s pořízeným motorem jako náhradním dílem. Kdo komu jak věří že danej motor nebude olejnička nebo to nebude mlátit jak u kováře na kovadlině? Kupoval někdo zajíce v pytli? Já si myslim že sem zrovna dneska jednoho takovýho zajíce koupil pořádnej výtlem Kamarádce žral motor moc oleje tak jsme se dohodly že jí seženu jinej přátele . Nakonec jsem koukal na annonci a našel jsem inzerát s motorem kterej má najeto 100 tisíc km. Pochází z bouranýho auta přez střechu ale čumák to přežil OK . Dnes jsme pro něj byli a mám ho u sebe doma kde bude probýhat taky výměna Mr. Green Po sundání ventilovýho víka jsem nevěřil vlastním očím Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! za celou dobu co se věnuju autum(hondám) tak sem neměl v rukou zachovalejší motor než tento. Rozvody se musej udělat protože už se mě zdaj hotový ale co ta vačka a vahadla Cooo??? to mi hlava nebere vačka jako nová(hezčí sem nevyděl) a vahadla a celá hlava čistčí než talíž z kterýho obědvám(čistej hliník) v žádnym zákoutí ani růžku žádnej karbon a usazenina. Zejtra(teda už dneska ale až se vzbudim po spánku HaHaaa ) sem schválně dám fotky pro představu je to dobrý Podle toho co jsem tak na to koukal tak kilometry seděj.Ale.....jistotu že nebude klepat, nebo že nebude žrát olej nemám žádnou. Tak jsem zvědavej jak to dopadne po montáži new motoru Lucy Kupovali jste si někdo taky motor aniž by jste ho slyšely běžet? A jak jste dopadly po výměně? kouř

téma jen tak pro pokec...koho to nezajímá ať si toho nevšímá je to dobrý přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 2:07   Citovat  

A co kdyz ma motor 250tis. a byl provozovanej po dalnicich na olej s vybornymi cisticimi schopnostni Lucy
Pak to koupila Mařena co tomu davala za studena,plny do kopce na 1200ot.na 4ku (mati jednu zna-vse je mozny)...
Na tohle ja osobne bych nemel zaludek a pokud jo,tak asi jen na nejake dily a to za vyhodnou cenu.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 2:20   Citovat  

Právě to je ono. Motor je venku z auta a povaluje se ve stodole a co z toho kdo pozná? každej kulový nebo je někdo kouzelník Cooo??? jako určitě někdo pozná víc a někdo míň ale když to nejní v chodu tak to je o hubu kouř

kostic001 je teď offline  kostic001
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 9:53   Citovat  

Takze ja sem tiez kupoval novy motor. Je to motor D16Z6. Podla chlapika od ktoreho sem to kupoval, tak ma najeto 180 tis. On si ho kupoval pro sebe. Robi v autoservisu a pri projizce opraveneho auta ho rozbil, tak potreboval penize na zaplatenie, takze ho predal mne. Hovoril ze je v dost dobre stave. Po sundani vicka sem videl ze je to tam cisty, nove rozvody, este bylo na nich vidiet cisla. Ryska od oleja byla cista. Tento tyzden ho tam mam davat, takze uvidim ako to dopadne a sem sam zvedavy ako bude slapat. Ked vsetko pojde podla planu za tyzden sem napisem ako to dopadlo.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 10:18   Citovat  

tak to já kupoval motor z céra bořenýho na bok..ten kluk to auto stavěl asi tři roky a pak ho hnedka hitnul Bueee
motor byl po menší GO..a měl šlapat jak hodinky..po usazení ke mě,opravdu šlapal.. OK ..až na malý detail..vydržel mi 750 km.. pořádnej výtlem ..pak začal mlátit..jen co sem sundal víko ventilů a koukl se na poslední mazaný místo na vačce,byla zrejpaná.. Ble
..ze spodu byla klepnutá vana (takže sací koš se dotýkal dna a přicpal 2/3 otvoru),a v celym motoru byl píseček..
ten kluk nechával pískovat manifold a násl. komaxit a špatně to propláchli.. meetallll
..naštěstí byl velice rozumný a vrátil mí penízky..takže mě to stálo jen 2 x 150 km...
..jinak škoda ho..motoru..byl dobrej a nadějnej..až na těch "pár" detailů... HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 13:03   Citovat  

Tak teda nějaký fotky Honda

Snímek 001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Snímek 001.jpg, 1.58 MB

Snímek 002.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Snímek 002.jpg, 992.44 kB

MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 16:26   Citovat  

Pawson by mohl vyprávět Bueee

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 21:46   Citovat  

MOTyLEK napsal:
Pawson by mohl vyprávět Bueee

copak narazil na nějakýho podvodníka? Já jsem taky zvědavej jak bude šlapat až ho tam loupnu. Viděl bych to pozítří na první start dnes už jsem odstrojoval motor a zejtra ho vyndám. mám úraz prstu tak musim pomaleji dělat nebo by byl prúšvih to snad ne

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 12:45   Citovat  

tak dnes dopoledne jsem dozapojil kabeláž a hadice a frčí to jak nový Velmi šťastný Je to tam. holka bude spokojená a já jsem taky rád že to faká Úsměv nekouří vůbec. Neklepe taky vůbec ani při prvnim studenym startu prostě nic takže nádhera. Jen to chce co nejdřív udělat rozvody Chápeš! aby byla jistota. Toho motoru by byla škoda Cool

kejml26 je teď offline  kejml26
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 16:07   Citovat  

ahoj chci se prosím zeptat jestli by šel motor z crx 1.6 do civica rv 95 5generace a co je ktomu vše potřeba kdyby to náhodou něšlo tak se moc omlouvám za offtopic a ještě jedna otázečka kdyby to šlo tak jestli něko nemáte na prodej tak max do 10 000kč a nebo bych bral i nejakej motor z civica kterej by měl třeba zvíšenej výkon nebo i seriovku ve slušným stavu např d15b2 děkuju moc přátele

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 16:25   Citovat  

Jde to, dělá se to a potřeba je motor s převodovkou, tím pádem i rozdělovač a ecu a kabeláž a šikovný ruce a dost peněz.

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 17:09   Citovat  

Pawson a Aqwertz by mohli vypravět.
Koupis motor na preludu od solidniho tipka ze solidnim jednanim.
A ejhle......
Lidi jsou ku*vy.

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 17:18   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Pawson a Aqwertz by mohli vypravět.
Koupis motor na preludu od solidniho tipka ze solidnim jednanim.
A ejhle......
Lidi jsou ku*vy.

A v některých případech docela solidníÚsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Motory a vaše zkušenosti s nákupem
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: