Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Antiradary
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 13:44   Citovat  

Cau, kdo pouzivate jaky, a jake mate zkusenosti? Zvazuju Valentine One...
Uz me nebavi neustaly zpomalovani kvuli kasparum kteri meri na prehledne krasne rovne silnici, a na mistech jako je kopec v Brne dolu z ustredniho hrbitova, kde jsou neustale nehody, jsem je nevidel ani jednou. Neskutecna drzost, jak si nase policie stoupa na lukrativni mista a tam kde se boura nejsou, odmitam je nadale sponzorovat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 14:21   Citovat  

mám 965 s novym firmwarem a spokojenost . jezdim bez pokut OK (ale to bude i tou slušnou jízdou) meetallll OK
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 14:32   Citovat  

valentine one OK hlavně houká i když měřej zatebou šuk
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 14:37   Citovat  

Marfi napsal:
valentine one OK hlavně houká i když měřej zatebou šuk

tak to bel 965 taky :twisted:

valentine one je extrémně hnusnej - krabička nevkusná KO a to nemluvim o tom divnym ovladani čudlikama Tak to koukám!
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 15:15   Citovat  

A jaká je přibližná cena takový věcičky?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 15:21   Citovat  

Zombie napsal:
A jaká je přibližná cena takový věcičky?

To je prave otazka.

Mnohe antiradary se daji ve stejne specifikaci koupit v US za nepomerne nizsi cenu.

Bohuzel vetsina z nich NEUMI pracovat bez upravy firmwaru nebo zmeny konfigurace v nasich podminkach, kvuli odlisne frekvenci ci uzsimu pasu frekvence vysilane nasimi radary(nas Ka narrow signal oproti Ka wide signal pouzivany ve statech a jinde).

Typicky Valentine One by tohle ale mel umet pouhou zmenou konfigurace na Euro mod. hledam nekoho kdo o tom vi vic a nebude mi veset buliky na nos.
   Návrat  
inza je teď offline  inza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 15:23   Citovat  

Darku ale jestli pamatuješ, tak mně tam naměřili 83 km/h jednou o půl třetí v noci (magoři) Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 15:35   Citovat  

inza napsal:
Darku ale jestli pamatuješ, tak mně tam naměřili 83 km/h jednou o půl třetí v noci (magoři) Úsměv

myslis pred deseti lety a od te doby nic? zato na jihlavske stoji porad, meetallll
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 16:10   Citovat  

Shodou okolností mám zkušenost jak s Valentinem tak i Beltronicem 995 (toho mám teď) a kdybych si znovu vybíral jednoznačně bych zvolil Valentine. Marfi má pravdu, že i Beltronic tě hlídá zezadu, ale problém je v tom, že jen řve a neukazuje ti, odkud jde zdroj poplachu. Valentine One ti pomocí světelné šipky ukáže, kdy jdou radarové vlny zezadu, zepředu a kdy ho míjíš (odzkoušeno na D1 s perfektně maskovanou octavií, kde jeden policajt v civilu řídil a další příslušník ležel s notebookem na zadní sedačce a auto bylo naprosto civilní, bez Valentinu bych nepoznal, z kterého auta to šlo). Taky je pravda, že Valentine má sice trochu víc falešných poplachů, ale zase údajně alespoň ukáže změření laserem, na což Beltronic většinou mlčí (zprostředkovaná informace). Pokud oba koupíš od renomovaného dovozce, jsou včetně specifického ČR firmwaru s užším vymezením Ka pásma, ostatní pásma pro jiné země Evropy jsou však zachovaná a jdou podle návodu přepínat (ale ještě jsem to nezkoušel).

Jinak ale trochu pozdní doba kupovat takovou věc na klasický radary, když ministr Langr před pár týdny slíbil, že republiková policie dostane koncem roku stovky laserových pistolí a na to už tyhle křápy nestačí, jedině zabudovaná rušička v autě(o jiné možnosti zatím nevím) a to já osobně řešit nebudu.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 16:14   Citovat  

dark napsal:
To je prave otazka.

Mnohe antiradary se daji ve stejne specifikaci koupit v US za nepomerne nizsi cenu.

Bohuzel vetsina z nich NEUMI pracovat bez upravy firmwaru nebo zmeny konfigurace v nasich podminkach, kvuli odlisne frekvenci ci uzsimu pasu frekvence vysilane nasimi radary(nas Ka narrow signal oproti Ka wide signal pouzivany ve statech a jinde).

Typicky Valentine One by tohle ale mel umet pouhou zmenou konfigurace na Euro mod. hledam nekoho kdo o tom vi vic a nebude mi veset buliky na nos.

wheelman má zkušenosti, tož sem snad něco k tomu napíše.

ten 965 kolem 14-15 tis
a valentýn 19-20 tis

a jak píše Alicante . s tim laserem je to horší ...

btw: ono zamerit laserovym delem auto na SPZ, který si to uhání 120 a kličkuje to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 16:20   Citovat  

665+1 napsal:

.. a jak píše Alicante . s tim laserem je to horší ...

btw: ono zamerit laserovym delem auto na SPZ, který si to uhání 120 a kličkuje to mi hlava nebere

Zaměří tě bez problémů - osobně 3x odzkoušeno v Chorvatsku a Bosně.. Většinou nekličkuješ zas tak moc a oni můžou během sekundy vyslat těch paprsků mnohem víc, nějaký se jim určitě vrátí meetallll
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 16:49   Citovat  

navic mam potvrzeny info, ze sice zalezi na sikovnosti prislusnika, ale staci odraz nejen od spz ale i svetla a dalsich casti a vetsinou merej zpredu,takze relativni pohyb auta neni velky = neni to takovej problem zamerit a po stisknuti spouste je to vpodstate okamzity. Takze v momente kdy vam to pipne, tak uz ste zmereny. A jestli existuje nejaka rusicka laseru, tak je to dost o hubu, protoze je za to veeelka pokuta. :-/
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 17:26   Citovat  

Bitkar napsal:
navic mam potvrzeny info, ze sice zalezi na sikovnosti prislusnika, ale staci odraz nejen od spz ale i svetla a dalsich casti a vetsinou merej zpredu,takze relativni pohyb auta neni velky = neni to takovej problem zamerit a po stisknuti spouste je to vpodstate okamzity. Takze v momente kdy vam to pipne, tak uz ste zmereny. A jestli existuje nejaka rusicka laseru, tak je to dost o hubu, protoze je za to veeelka pokuta. :-/

tak vona to neni rušička jenom na laser. ale pouziva se svetlo ruzny vlnovy delky, ktery rozptylí paprsek . dokazat, že je to rušička je prej velmi problematicky, nebot onu vychytavku muzeš pouzivat jako votvírač garaže např. nebo pojistku proti zavreni vrat garaze - shodou okolnosti je tam laserovy čidlo šuk stoji cca 10-15 tis tušim
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 17:54   Citovat  

"Valentine one" používala i posádka vozu BMW M5 v Gumballu 3000. Alex Roy team 144 OK Úsměv
   Návrat  

Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 18:03   Citovat  

50mW LASER dioda
Jsou sice hodne drahe ale 50mW bez optiky to je uz poradny vykon... Úsměv Myslim ze Blinder co se u nas prodava jako rusicka laseru pouziva obyc. 5mW laser diodky...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 19:06   Citovat  

665+1 napsal:
tak vona to neni rušička jenom na laser. ale pouziva se svetlo ruzny vlnovy delky, ktery rozptylí paprsek . dokazat, že je to rušička je prej velmi problematicky, nebot onu vychytavku muzeš pouzivat jako votvírač garaže např. nebo pojistku proti zavreni vrat garaze - shodou okolnosti je tam laserovy čidlo šuk stoji cca 10-15 tis tušim

Jo, souhlas, jen mám informaci, že ta sranda stojí "o něco" víc, spíš něco kolem 25-30 tis. Ale hodí se to pro někoho, kdo jezdí dlouhodobě 1 autem a ne přesedá denně třeba mezi 3, Valentine nebo Beltronic si vezmeš s sebou stejně jako své oblíbené CD.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 20:47   Citovat  

valentine one stojí 17tis a beltronics je za 11 i kdyz je valentine lepsi ja pujdu do beltronics!
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 20:49   Citovat  

Marfi napsal:
valentine one stojí 17tis a beltronics je za 11 i kdyz je valentine lepsi ja pujdu do beltronics!

marfi tobě je antiradar zbytečnej,nevím na jak daleko by to museli dopředu hlásit že tam někde radar je aby si to ubrzdil . Ty kolem všech profičíš stylem TAXI TAXI a švestkám radary popadaj Velmi šťastný
   Návrat  

Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 21:50   Citovat  

Tak zkošeli jsem jak Valentine One, tak Bel 965 International (verze pro CZ) a Bel 965 dovoz US, jiný značky (Cobra, Whistler) nemá cenu zkoušet, u nás řvou na každym rohu.

K americké verzi asi tak: nebrat, v porovnání s tou Int verzí je mnohem pomalejší, někdy neřval vůbec i když se ty pásma očešou jak se dá nejvíc, tak stejněv Ka pásmu to měří v jinecj frekvencích a prostě na :mravenec:, fakt jo... vyhozený peníze

Bel 965 Int jezdim deně po praze a nemůžu si stěžovat, na dálnici taky v pohodě, ale v porovnání s V1 je pomalejší, řve později a to že ukazuje i zezadu o tom se nedá mluvit, bere to odrazy spíš zepředu od aut a baráků než to zadní čidlo, zatim co V1 signalizuje super i zezadu.
V US ten V1 vyjde levněji než u nás myslim, se zárukou by neměl být problém, když to koupíš přímo u výrobce, stejně se to k němu posílá na update fitmwaru atd... Cena ani nevim jaká je, ale myslim že vycházel okolo 12ti, šel bych asi do něj, i když je hnusnej Úsměv

Tu 995 jsem neměl v ruce zatim.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 7:25   Citovat  

Wheelman napsal:
Tak zkošeli jsem jak Valentine One, tak Bel 965 International (verze pro CZ) a Bel 965 dovoz US, jiný značky (Cobra, Whistler) nemá cenu zkoušet, u nás řvou na každym rohu.

K americké verzi asi tak: nebrat, v porovnání s tou Int verzí je mnohem pomalejší, někdy neřval vůbec i když se ty pásma očešou jak se dá nejvíc, tak stejněv Ka pásmu to měří v jinecj frekvencích a prostě na :mravenec:, fakt jo... vyhozený peníze

Bel 965 Int jezdim deně po praze a nemůžu si stěžovat, na dálnici taky v pohodě, ale v porovnání s V1 je pomalejší, řve později a to že ukazuje i zezadu o tom se nedá mluvit, bere to odrazy spíš zepředu od aut a baráků než to zadní čidlo, zatim co V1 signalizuje super i zezadu.
V US ten V1 vyjde levněji než u nás myslim, se zárukou by neměl být problém, když to koupíš přímo u výrobce, stejně se to k němu posílá na update fitmwaru atd... Cena ani nevim jaká je, ale myslim že vycházel okolo 12ti, šel bych asi do něj, i když je hnusnej Úsměv

Tu 995 jsem neměl v ruce zatim.
¨

Diky, u V1 jsem se dival ze se da aktivovat "euro mode" kterej zuzi pasmo Ka bandu, ale nepisou na kolik, jeste to z nich vytahnu a pokud se trefi do nasich frekvenci, vezmu ho v US. cena 399 dolaru primo od vyrobce proti cene 18 tisic u nas mluvi sama za sebe.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 8:01   Citovat  

někde na CZ o antiradarech je návod jak nejlépe to nastavit aby to fungovalo u nás, zkusim to najít, teď se mi ale nějak nedaří. Jsou místa kde má ale V1 planý poplachy oproti Belu, ale je jich po praze minimum.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 8:07   Citovat  

Jo a ještě kdyby se ti chtělo ho používat jenom v jednom autě, tak ty pevný jsou bezkonkurenční, v některejch autech nutnost, pokud je vyhřejvaný přední okno nebo nějaký to pokovený atd.. tam ty pevný jsou skoro KO, i ten od Beltronicsu řve mnohem dřív než V1, taky jsme zkoušeli... Úsměv Pro mě to je ale nepoužitelný, protože jezdim každou chvíli jinym autem.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 8:08   Citovat  

Wheelman napsal:
Jo a ještě kdyby se ti chtělo ho používat jenom v jednom autě, tak ty pevný jsou bezkonkurenční, v některejch autech nutnost, pokud je vyhřejvaný přední okno nebo nějaký to pokovený atd.. tam ty pevný jsou skoro KO, i ten od Beltronicsu řve mnohem dřív než V1, taky jsme zkoušeli... Úsměv Pro mě to je ale nepoužitelný, protože jezdim každou chvíli jinym autem.

Taky budu zrejme stridat 2 auta(moje/me pritelky) a pokoveny okna nastesti nejsou.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 8:18   Citovat  

tak jsem našel jenom tohle:

Jinak ještě dost lidí řeší, jestli vertikálně ho umístit nebo horizontálně, to jsem zatim nezkoušel porovnat, neměl jsem V1 tak dlouho u sebe, názory jsou dost různý, někdo řiká že je vertikálně citlivější, prodejce co o tom taky něco ví, tak zase tvrdil že když je na měřícim radaru obrácená polarita, tak že ho to nemusí detekovat vůbec.Nevim jak se dá obrátit polarita atd.. zase tak se v tom nevyznám Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 8:19   Citovat  

už jsem našel co jsem hledal Úsměv tady je dost info snad

tudy odkaz
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 8:57   Citovat  

Jen je to vůbec u nás povolení? Co se stane když vás chytnou policajti a viděj vám tam antiradar?
   Návrat  

Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 9:04   Citovat  

nic, tohle je pasiví AR a ten je povolený
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 9:31   Citovat  

Wheelman napsal:
nic, tohle je pasiví AR a ten je povolený

Aha dík Mrk
   Návrat  

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 10:23   Citovat  

hele, na ofko webu V1 jsem cetl ze to i neco malo vysila, tudiz by to bylo nelegalni,stejne tak jako kdyz se to zabuduje na pevno do auta (v tom pripade je to nehomologovana vybava vozidla). bych rad vedel proc a co to vysila. Bylo to nekde u casti, kde psali v nejakych faq, ze se nesnesou dva detektory blizko sebe. a jestli lze laser rusit necim co mam v aute kvuli necemu jinymu, tak to muze byt dobra vochcavka :)
   Návrat  
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 11:07   Citovat  

Kdysi sem nekde cetl o tom ze skutecne neco malo ten antiradar muze odrazit anebo v te prijiamci casti obvodu , kde zpracovava prijimany signal dochazi k nejakemu vyzarovani zpracovavaneho signalu ven, ale to jsou tak male vykony ze to muze opravdu jen ovlivnit nejaky antiradar co by byl hned vedle toho...

btw pro kutily
[web:26dd10506f]http://www.elektroworld.info/modules.php?name=News&file=article&sid=87[/web:26dd10506f]
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Antiradary
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina