Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo tu má americkou verzi C5G?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 21:38   Citovat  

Tak já se hlásím první, sice jezdím konkrétně kanadskou verzi, ale mám úzkou značku, tempomat, airbag+SRS, tacho v mílích, kontrolku pásů na tachu, černý interiér (D16Z6), nenakápěcí přední lampy, okna na kliky atd jak správná americana.

Proč se ptám: mimo jiné sháním pravý USDM blinkr pro hatchback, ten do půlky oranžový s odrazkou, a případně kufrové dveře použitelné na úzkou značku.

Spíš jsem to tu ale vytvořil aby se vědělo, v čem všem jsou ameriky jiné.
Stejně jako u JDMek vidím USDM verzi jako zpestření scény, aby to všecko na sraze nebylo na jedno kopyto a furt dokola, pominem-li trapný tuning HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MikeMaster je teď offline  MikeMaster
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 21:41   Citovat  

airbag+SRS a okna na kličku mám též... pořádnej výtlem že by ty švihadla byly nějaká výhra, to teda ne... ale ten tempomat zní zajíamvě, využíváš ho, nahoď nějaký fotky, interiér, exteriér... rád se podívám. Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:00   Citovat  

MikeMaster napsal:
airbag+SRS a okna na kličku mám též... pořádnej výtlem že by ty švihadla byly nějaká výhra, to teda ne... ale ten tempomat zní zajíamvě, využíváš ho, nahoď nějaký fotky, interiér, exteriér... rád se podívám. Úsměv

fotky udělám, zatím nic rozumného nemám.. k těm kličkám: ty máš evropskou social výbavu bez šíbru, zrkadel, ale u USek je běžné, že je všechno v eletrice, ale okýnka musíš jako fajer valit dolů hezky manuálně..a dva airbagy, to se v 95ém už dávaly i ke spolujezdci?
Tempomat je dobrá věc na dálnici, na volantě jsou dvě tlačítka kterýma se dá přidávat i ubírat plyn, ale jakmile se dotkneš spojky nebo brzdy, tempomat se vypíná. Jezdím brzda-plyn, takže to na okreskách moc nevyužiju Úsměv
   Návrat  
Mailo je teď offline  Mailo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:02   Citovat  

Já mám Honda of America ale nic zvláštního na ní není. Vlastně jen spotřebu to má jak americké káry pořádnej výtlem
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:05   Citovat  

A jakpak resite STK? kdyz mate ameriku???
   Návrat  
MikeMaster je teď offline  MikeMaster
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:06   Citovat  

hm, ten tempomat to je fakt raritka v C5g... je to dobrý tak to je hustý s těma amíkama, vše v ele, ale okýnka na švihadla... =DDD jj, já mám chudou evropskou výbavu... no do těch 95 se dávaly už dva bagy, viděl jsem to už na hodně C5g 95 rok, ale především motorizace D13B2, což nechápu, ale je to tak... Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:13   Citovat  

Aqwertzz napsal:
A jakpak resite STK? kdyz mate ameriku???

říká se, že u amerik je problém absence naklápění světel z kabiny a světlomety co trochu oslňují kvůli jinému lomu světel na sklech (hlavně tuším řidičova strana), ale co auto mám tak na STK to nikdo neřešil..je možné že po dovozu byly světla vyměněny a na STK můj servisák nějakou kačkou zalepil technikovi oči :hehe:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:17   Citovat  

No ja byl jenom na evidencce a borec mi rikal, Svetla nemaji Ečko predni okno taky. Takže to bude prekerka ale pres zname se to protahne. Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:24   Citovat  

Aqwertzz napsal:
No ja byl jenom na evidencce a borec mi rikal, Svetla nemaji Ečko predni okno taky. Takže to bude prekerka ale pres zname se to protahne. Úsměv

homologaci to na skle nemá? mrknu se zítra taky:shock: Mít známé je základ, jinak ty světla vyměnit neni tak hrozné, i když integra neni civik a neni toho tolik...ale pak je klid na další STKčka
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:27   Citovat  

Misto eček jsou všude normy DOT.
A mlhovku taky nemate co?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:35   Citovat  

jestli myslíš aspoň zadní tak není, přední mlhovky měly vtička a možná nějaké bingo verze.. těch odlišností je tam dost, některé jsem beztak zatím nenašel...kdosi říkal, že i zadní svtla by měly být jiné (že by právě kvuli mlhovkám?)..
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 22:49   Citovat  

Streetkid napsal:
jestli myslíš aspoň zadní tak není, přední mlhovky měly vtička a možná nějaké bingo verze.. těch odlišností je tam dost, některé jsem beztak zatím nenašel...kdosi říkal, že i zadní svtla by měly být jiné (že by právě kvuli mlhovkám?)..

Spíš kvůli červeným blinkrům.
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:41   Citovat  

Mailo napsal:
Já mám Honda of America ale nic zvláštního na ní není. Vlastně jen spotřebu to má jak americké káry pořádnej výtlem

Každé kupé 5g je vyrobeno v USA.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:46   Citovat  

Raven vozí vzadu americkou ledničku HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 23:49   Citovat  

Robik napsal:
Každé kupé 5g je vyrobeno v USA.

To jako fakt? A kde teda jezdí 5g coupé z Japonska, nebo jezdí vůbec někde? Dají se někde dohledat tyto informace co se kam vyváželo, co se kde výrábělo atd? Vidím že mám velké mezery a docela by mě to zajíimalo Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 0:09   Citovat  

No joo, teď co jsem si asi půl hodiny prohlížel fotky 5g coupéčkových motorů, tak všechno z ameriky... to mi hlava nebere
To jsem oprvdu nevěděl Se stydím ještě nedávno mě trochu štvalo, že jsem si koupil coupé z ameriky, ale najít z japonska by byl teda asi problém HaHaaa
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 7:52   Citovat  

Mailo napsal:
No joo, teď co jsem si asi půl hodiny prohlížel fotky 5g coupéčkových motorů, tak všechno z ameriky... to mi hlava nebere
To jsem oprvdu nevěděl Se stydím ještě nedávno mě trochu štvalo, že jsem si koupil coupé z ameriky, ale najít z japonska by byl teda asi problém HaHaaa

vsechny coupe pochazeji z USA,Accord coupe se tam delal taky
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 8:02   Citovat  

já mám taky ameriku Velmi šťastný

C5G coupe
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 8:30   Citovat  

asi je trochu rozdíl,Civic Coupé vyráběný pro Evropu v Americe což máte všichni a Civic vyráběný pro USA,což tu má asi málokdo co? Já mam taky auto vyrobené v Suzuce a není to vaše oblíbené JDM.
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 8:55   Citovat  

Kmóďa napsal:
asi je trochu rozdíl,Civic Coupé vyráběný pro Evropu v Americe což máte všichni a Civic vyráběný pro USA,což tu má asi málokdo co? Já mam taky auto vyrobené v Suzuce a není to vaše oblíbené JDM.

ty mas sice auto vyrobene v suzuce,ale nemas coupe
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 9:35   Citovat  

Miki Civic napsal:
Raven vozí vzadu americkou ledničku HaHaaa

já ti dám aji ledničku ty bukvo, to je dvojité dno má to tak každé VTi Hihi
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 9:36   Citovat  

Raven napsal:
já ti dám aji ledničku ty bukvo, to je dvojité dno má to tak každé VTi Hihi

pořádnej výtlem hele prozvoň mě, zas mám nový mobil a nemám tvoje číslo Smutný jedeš dnes na letiště? offtopic
   Návrat  
Quiksilver je teď offline  Quiksilver
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 10:43   Citovat  

Honda of America přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 11:06   Citovat  

Kmóďa napsal:

civiky coupé sem nepatří, sory kluci Velmi šťastný je to vyrobeno sic v USA ale pro evropu, takže tacho v km, vzadu široká značka....

jooo ještě jsem si vzpomněl, že US verze mají delší 5ku na dálnice, minimálně na USDM D16Z6, kde je pro evropu krátká vtecová převodovka S20, byla dlouhá pětka jako na S20 pro D15B7, tj. krátké kvalty 2-4 ale 5ka douhá, dálniční..teď tam mám krátkou a rozdíl je opravdu výrazný, motor zrychluje ochotněji, i když na druhou stranu ve 130ti je tam docela dost otáček, což je zase nevýhoda, ne však pro mě Velmi šťastný

Petr78: blinkry mám vzadu klasiku oranž, ale je možné, že i to už někdo vyměnil, když auto v 1995 přivezli do čech z kanady
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 11:10   Citovat  

Streetkid napsal:
civiky coupé sem nepatří, sory kluci Velmi šťastný je to vyrobeno sic v USA ale pro evropu, takže tacho v km, vzadu široká značka....

jooo ještě jsem si vzpomněl, že US verze mají delší 5ku na dálnice, minimálně na USDM D16Z6, kde je pro evropu krátká vtecová převodovka S20, byla dlouhá pětka jako na S20 pro D15B7, tj. krátké kvalty 2-4 ale 5ka douhá, dálniční..teď tam mám krátkou a rozdíl je opravdu výrazný, motor zrychluje ochotněji, i když na druhou stranu ve 130ti je tam docela dost otáček, což je zase nevýhoda, ne však pro mě Velmi šťastný

Petr78: blinkry mám vzadu klasiku oranž, ale je možné, že i to už někdo vyměnil, když auto v 1995 přivezli do čech z kanady

Určitě jo, protože s červenýma blinkrama by to nešlo přihlásit. Když se přihlašuje auto z USA, tak se většinou musí vyměnit všechny světla a přidat zadní mlhovka.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 20:55   Citovat  

v-tec napsal:
ty mas sice auto vyrobene v suzuce,ale nemas coupe
sem tě nějak nepochopil,nejde o karoserii ale o to kdo tu má americkou verzi a to nemá nikdo z vás pořádnej výtlem tím že máš Coupé vyrobené v americe nemáš USDM zrovna jako já mám auto vyrobené v japonsku ale ne JDM
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 21:00   Citovat  

Streetkid napsal:

ano přesně tak,takže americkou verzi máš asi jen ty a já mám z ní asi jen zadní vrata pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.7.2009 , 20:19   Citovat  

Kmóďa napsal:
ano přesně tak,takže americkou verzi máš asi jen ty a já mám z ní asi jen zadní vrata pořádnej výtlem

kdybys náhodou ty vrata měl na prodej tak bys byl zlatý, pač moje jsou docela fest vyhnilé a pěkně to po vyvaření vykytovat bude docela fuška, a to hlavně hrany prolisu kolem značky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2009 , 21:14   Citovat  

Streetkid napsal:
kdybys náhodou ty vrata měl na prodej tak bys byl zlatý, pač moje jsou docela fest vyhnilé a pěkně to po vyvaření vykytovat bude docela fuška, a to hlavně hrany prolisu kolem značky
vrata na prodej nejsou,už jsou v laku,jeden čas sem přemýšlel jestli nedat klasické,ale když po mě ty "americké" několik lidí chtělo,řekl jsem si že to bude dobrej tjůning co nikdo nemá pořádnej výtlem
   Návrat  
Sancho je teď offline  Sancho
PříspěvekZaslal: 8.7.2009 , 7:50   Citovat  

Streetkid napsal:
Tak já se hlásím první, sice jezdím konkrétně kanadskou verzi, ale mám úzkou značku, tempomat, airbag+SRS, tacho v mílích, kontrolku pásů na tachu, černý interiér (D16Z6), nenakápěcí přední lampy, okna na kliky atd jak správná americana.

Proč se ptám: mimo jiné sháním pravý USDM blinkr pro hatchback, ten do půlky oranžový s odrazkou, a případně kufrové dveře použitelné na úzkou značku.

Spíš jsem to tu ale vytvořil aby se vědělo, v čem všem jsou ameriky jiné.
Stejně jako u JDMek vidím USDM verzi jako zpestření scény, aby to všecko na sraze nebylo na jedno kopyto a furt dokola, pominem-li trapný tuning HaHaaa

Taky mám C5G 3D D16Z6 Honda of Canada. Velmi šťastný
Skoro vše jak píšeš ty. Jen poznávačka je americká (ta vysoká prostě), tempomat, černý interier, vše v el., kromě oken, není klima, mlhovka vzadu je dodělávaná, nejsou naklápěcí světla, tacho je v km. A takový ty ufo sedačky Velmi šťastný Chybí mi jen loketní opěrka.
Jak je to stou dlouhou pětkou jak tu někde píšeš? Já jsem ve 130 někde okolo 3500ot... to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo tu má americkou verzi C5G?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina