Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradena na Praze 6, nalezena v Repich na ceste do Kladna
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
deleted1953 je teď offline  deleted1953
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 22:17  Naposledy upravil deleted1953 dne 15.5.2009 , 11:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak panove, jeden pomerne stastnej konec, 12.5.2009 mi od domu na Praze 6 v Dejvicich zmizela ma Hondicka Civic 4G 1.6i - pred pulnoci... nahlasil jsem a sla do patrani... ale rekli mi policajti at se s ni rozloucim asi... dnes ve 4 rano 14.5.2009 mi volaj ze maj pachatele i mou Hondu. v Repich na okraji prahy a pry jeli do Kladna...
Jaroslav Krajc 23 let ,r.c. 860218/0301 bytem Chynska 423/5 Praha 6 Ruzyne kde se jiz 6 let nezdrzuje
Tumova z Kladna, vzpominam si ze se par dni pred tim motala kolem nasi ulice, asi i s nim.
Oba fetaci, otevreli si sroubovakem znicili zamky a spinaci skrinku. Pak tam narvali nejakej klic od skrine asi. Auto jsem mel plne kradenych autoradii, naradi, bund, stan, vrtacku a elektricke kladivo, par penezenek a nekolik strikacek zrejme s pervitinem... Policii rikali ze jim to auto pujcil nakej kamarad prej. Nasel jsem tam jeste kabelu s asi 2kg ruznych klicu od bytu a od aut ruznych znacek. moje veci co sly odmontovat samozrejme pryc, v aute nebyly, taktez cely interier smrdel a spousta plastu byla ulamanych, co se jim v hlavach honilo nevim...
Kazdopadne auto mam doma, ale verte ze klidne nespim a psa chodim vencit 2x do hodiny..... dulezite ze se naslo a ze je stale pojizdne...
Preju vse co jim zmizelo aby ho videli jinak nez bez kol a bez motoru.

IMAGE_027.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAGE_027.jpg, 288.54 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 22:23   Citovat  

tak to gratulace, někdo má holt štěstí. Úsměv je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 22:25   Citovat  

velka přátele

lepsi nez kdybys o ni uplne prisel...domlatil bych je palkama smejdy fetacky...a zlamal jim ruce naštvanej
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 22:32   Citovat  

Gratuluju, podle mě popis pachatelů a místo dost odpovídá předešlým ukradeným hondám.
   Návrat  
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 22:37   Citovat  

Gratuluji ze jse nasel :} Mam taky 1,6ku 4g ;} ... interieru moc nezbylo ale jestli ti ponicili tapecy na dverich, mel by jsem je mit po kompletu ;]
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 22:46   Citovat  

mel jsem v aute mapu prahy ko kapsy, privlastnil si ji a stranka kde bydlim tam chybi, je vytrzena a v reporyjich a na barrandove si oznacil 2 kratke ulice propiskou.... tak se tam chci jet zitra podivat co to ma bejt, jestli tam stoji dalsi kousky do jeho sbirky a nebo tam svou sbirku uz ma a najdu tam vetsinu svych veci... uvidim... jinak dvere ty mam ok, ale na tretich dverich mi nevim proc znicil plast (je tam jen jeden ten co je pod nim motor na zadni sterac) a jak jsou zadni svetla tak ten prostredni plastovej kryt pod kterym je zamek na treti dvere mam polamanej... nevim co tam hledal nebo co tam chtel schovat jeste jsem to neoddelal... taky me urval tu zacvakavaci packu na plato vzadu jak se vpuli ohyba a ne pravych dverich mam zlomene kryti na ovladani elekrickeho okynka.... naslo by se tohle u tebe? dik za odpoved
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 23:05   Citovat  

Sorry za OT, ale to ti to policajti vratili i s pervitinem a elektrickym kladivem? Nebo si to vzali ? Hlavne ze ji mas zpet no Cool
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 23:36   Citovat  

maryo napsal:
Sorry za OT, ale to ti to policajti vratili i s pervitinem a elektrickym kladivem? Nebo si to vzali ? Hlavne ze ji mas zpet no Cool

to vse co v tom bylo jsem jeste videl a vyndaval s nima a ty svine sedeli zatceny v aute za mnou, volali me hned jak je chytli ve 4 rano a at hned prijedu abych identifikoval co je moje a co ne, tvrdili ze si auto pujcili od "znameho" v holesovicich a ze tu holku jen vezl do Kladna domu a ze zadne veci nejsou jejich v tom aute.... tak jsme vyndali z myho Civica asi 50 kilo tech vsech veci.... a pritom jsem zjistoval co vse predelali povymenovali nebo ukradli me.... a ten pervitin ci co to bylo ve strikackach jsem nasel az cestou z policejni stanice domu ve dverich u ridice.... tak jsem se vracel zpet na policajty jim to dat. jeste jsem pak nasel kabelu plnou ruznejch sperhaku z nuzek a vidlicek zahnutejch a spoustu klicu (od aut i od domu, obcas cedulka na nich jako Kolovraty predni vchod apod.) a za mistem kde jsem mival autoradio byla jeste jedna penezenka nakyho cizince s ceskou obcanku a naky karty... peruanec... takze jsem se vracel jeste 2x jim dat dalsi veci, same poklady... zitra teprve prohledam vse poradne a rozeberu vse co jde abych treba jeste nenarazil na kilo koksu nebo mrtvyho albance zkroucenyho pod pristrojovkou.... kde se hrabali clovek pozna ze? vis co a jak kde mas cim pridelany a vim ze mi lezli i pod zadni sedacky, do vyplni dveri, vse v tom aute zkratka neni na svem miste jak kdyby ho cele rozlozili a zas slozili, je to divny. strhli me samolepky ruzne, jinde zas byly nejake jejich, odtrhli me dalnicni znamku a prilepili ji o kus vedle, zkratka fakt asi fetacky uvazovani... bez logiky
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 0:21   Citovat  

to je mazec.. no aspon ze auto mas no.
   Návrat  
Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 5:30   Citovat  

Gratuluju, to je strašný tohlencto, kdyby byla možnost, tak bych jim ty pracky rozlámal..
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 6:49   Citovat  

Gratuluji ke "šťastnému" konci Mrk
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 9:24   Citovat  

škoda, že už dnes není pranýřování, přívázat ke kůlu, nastřelit kilem peří a nechat je tam tejden hnít, pak zaživa zakopat....škoda kulky pro takový "lidi" .

jinak pokavaď najdeš kilo koksu tak seš vysmátej - prodej ho a máš na novýho cívu HaHaaa
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 9:35   Citovat  

To je tak napsat knizku..kazdopadne pokud si pamatujes, tak sepis z cedulek alespon sem co tam bylo..trebas nekomu zachranis bydleni!! Tak to koukám! Zavolam bejvalce do Kolovrat napriklad.. je to dobrý Jinak z tech veci jsi si mel vybrat nove radio a nejake naradi alespon Velmi šťastný Kdyz uz takove skody, tak alespon neco z toho.. Sileny tohleto..
   Návrat  
spacekiller je teď offline  spacekiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 9:40   Citovat  

Gratuluji k nalezení, sice to odnesl interier a zámky, ale alespoň technicky je to ok:) Hodně štěstí s renovací...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 9:44   Citovat  

Bývalý Davidovo,že jo? Úsměv

Gratulace k nalezení! Já mám od Davida jeho předchozí a už v něm mám radši alarm...
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 10:17   Citovat  

tak to je pěkný. ach jo, aspoň že orgáni zareagovaly. Včera jsem šel se psem a koukám za barákem X-Trail, bez světel, zrcátek odrbaný zaparkovaný v křoví. Někdo v něm evidentně byl. Chvíli se to ve mě pralo a pak jsem se rozhodl zavolat cajtům. Nevypadalo, že by to měl jen někdo rozhozené. Krom toho, to auto jsem u nác nikdy neviděl. Vypadalo to maximálně podezřele. A myslíte že přijeli? Co by je stálo omrknout to a maximálně majiteli popřát pěkný odpoledne...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 10:21   Citovat  

jvkgrifone napsal:
tak to je pěkný. ach jo, aspoň že orgáni zareagovaly. Včera jsem šel se psem a koukám za barákem X-Trail, bez světel, zrcátek odrbaný zaparkovaný v křoví. Někdo v něm evidentně byl. Chvíli se to ve mě pralo a pak jsem se rozhodl zavolat cajtům. Nevypadalo, že by to měl jen někdo rozhozené. Krom toho, to auto jsem u nác nikdy neviděl. Vypadalo to maximálně podezřele. A myslíte že přijeli? Co by je stálo omrknout to a maximálně majiteli popřát pěkný odpoledne...

Osobní zkušenost - zkusit volat dětskou policii - včera jsme taky objevili Avencis combi s otevřenými dveřmi (normálně na parkovišti), PČR po 30min od volání nic, tak 156 - byli tam za cca 10min., po jejich urgenci se za dalších 10-15min. přiloudal Transporter PČR...
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 10:25   Citovat  

beru na vedomi
   Návrat  
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 10:32   Citovat  

Je to pakáž... Gratuluju k nalezení a doufám, že mě se to nikdy nepřihodí. Co mi ale hlava stále nebere, jak ty vyfetla dokážou takhle zdevastovat vnitřek auta za ani ne dva dny (říkal jsi, že to tam i smrdělo). To mi příjde až nepochopitelný...
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 10:36  Naposledy upravil ninja dne 15.5.2009 , 10:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Osobní zkušenost - zkusit volat dětskou policii - včera jsme taky objevili Avencis combi s otevřenými dveřmi (normálně na parkovišti), PČR po 30min od volání nic, tak 156 - byli tam za cca 10min., po jejich urgenci se za dalších 10-15min. přiloudal Transporter PČR...

kdyz me se nekdo vloupal do auta, tak jsem volal detskou a svete div se. Mam je na konci ulice kde bydlim. Trvalo jim to 15 minut, tak ten cikan s kterym jsem se fakt prat nechtel uz byl pryc .-\

a kdyz jsem jednou potreboval detskou policii v Asi, tak prijeli asi za 2 minuty - proste luxusni pristup. Je to o lidech.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 10:37   Citovat  

Klasounek napsal:
Co mi ale hlava stále nebere, jak ty vyfetla dokážou takhle zdevastovat vnitřek auta za ani ne dva dny (říkal jsi, že to tam i smrdělo). To mi příjde až nepochopitelný...

V některých případech stačí,že si tam sednou... Tchoř je oproti některým voňavej...

ninja napsal:
kdyz me se nekdo vloupal do auta, tak jsem volal detskou a svete div se. Mam je na konci ulice kde bydlim. Trvalo jim to 15 minut, tak ten cikan s kterym jsem se fakt prat nechtel uz byl pryc .-\

No jo, i to se stane... Smutný U našich má např. PČR na starosti dost velký prostor, takže když někde jsou a telefony bere jediný člověk na základně, tak příjezd do 2-3h je naprosto normální... Ble
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 10:42   Citovat  

to je v jednom kuse pořád CRX a C4G Smutný jinak gratuluji je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 11:22   Citovat  

gizmi napsal:
To je tak napsat knizku..kazdopadne pokud si pamatujes, tak sepis z cedulek alespon sem co tam bylo..trebas nekomu zachranis bydleni!! Tak to koukám! Zavolam bejvalce do Kolovrat napriklad.. je to dobrý Jinak z tech veci jsi si mel vybrat nove radio a nejake naradi alespon Velmi šťastný Kdyz uz takove skody, tak alespon neco z toho.. Sileny tohleto..

i ty autoradia maj svy majitele a moc dobre jsem si toho byl vedom... jsou nahlaseny, lidi uvedou znacku a stav a tak se treba i ty autoradia dostanou zpatky domu, tohle kdyz clovek vi tak si zadne uz z principu neveme... ted uz bohuzel vim i ja jake to je byt okradeny. takze jsem opravdu peclive rikal poldum co je a co neni moje, jinak ty autoradia byly fakt moc hezky.

ty cedulky si bohuzel vsechny nepamatuju, uvedl jsem jen tu jednu pro priklad co jsem si precetl.... pak to hodil zpet do kabely a mazal na stanici jim to dat at vedi kerym smerem na ne maj tlacit dal. protoze i o mym aute tvrdili ze jim ho jen "nekdo" pujcil...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 11:26   Citovat  

Hellborn napsal:
Bývalý Davidovo,že jo? Úsměv

Gratulace k nalezení! Já mám od Davida jeho předchozí a už v něm mám radši alarm...

jojo, presne tak, kastli od dejva + muj starej dobrej motor do toho, jeste s nim chci projet trochu evropu nez budu potrebovat auto "rodinne"
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2009 , 15:30   Citovat  

Už jsi navštívil ty adresy co měly zaškrtnutý v tý mapě?
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 21:45   Citovat  

tohle je šílený... sice auto zůstalo, ale tý práce a nervů.. to by mi taky jeblo... Smutný
ale alespoň máš v čem jezdit a teoreticky menší finanční škoda než při totální ztrátě mno...
   Návrat  
tonik.milovnik je teď offline  tonik.milovnik
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 22:00   Citovat  

floridan79: Ahoj, nemáš náhodou svojí Cívu zaparkovanou v Terronský? To bychom byli skoro sousedi Mrk

Jinak blahopřeju k dopadení pachatelů. Vzpomínám, když kamarádovi ukradli Páťu (Nissan Patrol), tak si ho tenkrát kamarád musel najít sám a policajti sepsali akorát protokol a jinak jim to bylo uplně ukradený. Když jim volal, že si ho našel i s pachatelem, tak pro ně byl obrovský problém tam jenom přijet.

A ještě, co si myslíte o zámcích zpátečky? Nic jako alarm v autě nemám, protože si myslim, že když už někdo ukradne auto, tak alarm nikoho nezajímá. Maximálně probudí lidi v ulici, který se ani nevkloní z okna.
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 22:12   Citovat  

občas ten pocit mám taky, navíc některá alarmy jsem zjistil, že spíš jen kníkaj místo toho aby řvaly... co naděláš? to chce připojit vysokonapěťovej měnič, co ti nabije díly u auta a jak se toho ten čóra dotkne, tak mu to dá ránu a zabije ho to.... akorát pak musíš vyprat sedačku mno... Hihi
   Návrat  
tonik.milovnik je teď offline  tonik.milovnik
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 22:16   Citovat  

majkl_l napsal:
občas ten pocit mám taky, navíc některá alarmy jsem zjistil, že spíš jen kníkaj místo toho aby řvaly... co naděláš? to chce připojit vysokonapěťovej měnič, co ti nabije díly u auta a jak se toho ten čóra dotkne, tak mu to dá ránu a zabije ho to.... akorát pak musíš vyprat sedačku mno... Hihi

a nebo jí na noc oblíkat do igelitu Velmi šťastný
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 22:22   Citovat  

Takovýhle individua přivázat za tažný a vláčet nahatý po městě 50tkou...
jinak gratuluji k vrácení se mazla G4G OK OK Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradena na Praze 6, nalezena v Repich na ceste do Kladna
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina