Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 6g - rádio BOSE
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Dejv je teď offline  Dejv
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 8:55   Citovat  

Ahoj kluci, mám accorda 6g a narazil jsem na problém s rádiem, už jsem tu o něm párkrát četl. Občas v rádiu zapraská a přestane hrát, vše svítí, přepínání funguje, nehraje ani z kazety ani nijak jinak, po čase zase zapraská a rádio zase hraje.
Myslím si, že to bude nějaký studeňák u radia, ale spíš se chci zeptat, jestli nevíte jak rádio vyndat, mám verzi s klimou a nejspíše bude potřeba rozebrat půlku plastíků, nerad bych je nějak vyštípal nebo pomrvil jestli jsou přilepené Velmi šťastný poradí někdo? Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 9:10   Citovat  

citace od vedle:
citace:
Takže povol tři šrouby nad budíkama. oddělej páčky z budíků. Poté vytáhni celou tu plastovou část palubky co kryje budíky a rádio, prvně seshora pak dole. musíš odpojit konektory tempomatu mlhovek a naklápění světel a výstražek.(lépe se to dwlá když si spustíš volant až dolů) Poté odšroubuj čtyři šrouby co drží dohramady celous konstrukci rádio+ovládání klima a z obou boků další 4 šrouby co drží rádio to už vše uvidíš.

Bacha na plastové pacičky okolo...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 11:23   Citovat  

Ahoj,

diky moc za reakci Úsměv tyo, takze to se musi sundat komplet? Teda pokud budiky sou mysleny otackomer a tak ... docela se bojim tech konektoru mlhovek, tempomatu a tak, abych to pak nezk... Velmi šťastný A jeste budu muset kouknout na sedacku, ta mi popojizdi v kolejnicich tak o 2 cm kdyz jedu, ale nezhorsuje se to, ale tam by to melo jit odmontovat snad v pohode Úsměv Btw zere Ti acco olej? Mame podobne najeto Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 12:04   Citovat  

Hoja, neboj, je to jen ten černý plast okolo, budíky zůstanou, vše je jen nacvakaný a "ti čudlíci" pod tachometrem jsou jen nasazený, takže se to dá bez ujmi na vnitřku Mr. Green

Jojo, olej jí chutná, asi 1l na 5000km, ale bejt ní tak ho papám ještě víc VTEC
Modře nekouří, po oleji nesmrdí a nějaký úbytek je přirozený u VTECu je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 13:04   Citovat  

jojo, tak to jsme na tom podobne s tim olejem, ale taky jinak bez problemu Úsměv pry se na to prodava nejaky olej co by to mel trochu vylepsit, ma se nalejt do teplyho motory a jet s tima spon 50 Km, tak to mozna zkusim, jinak uz to mam rozebrany, nad cudliky sem si par minut lamal hlavu kudy kam Velmi šťastný tak jsem zvedavy, manipulace nic moc Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 13:07   Citovat  

Máš Bose na CD nebo na kazety Se stydím pokud CD vyfotíš ho prosím zezadu Se stydím

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 13:50   Citovat  

taky kazety kamo, takze bohuzel... Úsměv tak doufam ze problem nebude v kabelech ale v tom radiu, ale stejne ho urcite nezjistim Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 10:53   Citovat  

Hosi tak jsem tu a dalsi blbej dotaz, radio sem odmontoval, odnesl k autoelektrikari, abych tam neco nepo.... vse jsem vratil a zapojil do puvodniho stavu a dnes prijdu k auto a nestartuje.
Nastartuju, skytne, naskoci a ve vterine motor zase spadne, odpojoval sem baterku, tak sem premyslel jestli to neni tim, na druhe pozici klicku mi zustane svitit kontrolka oleje a baterky, baterka podle me nemuze byt vybita, neni mozne ze jsem neco nekde zapojil spatne zpatky nebo ze to (nesmysl) nestartuje kvuli nezapojenemu radiu Velmi šťastný Fakt me nic nenapada... Predem diky.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 11:04   Citovat  

imobilizer to nebude, druhy klicek to same, jen to zabubla, ani nenaskoci a hned chcipne ... taky je mozne ze to budou svicky, uz par mesicu mi to jednou z dvaceti nastartovani naskoci na tri valce a pak jedou 4, ale ze by to nenaskocilo cely zrovna po tom vymontovani pulky palubky...

sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 15:01   Citovat  

Zdar tento problem myslím s rádiem ne se startem mam prave taky. Mam bose na kazetu s "čenžrem" na cd vzadu. Radio fachci pipa ale vypadavá predzesilovac. Jestli ti ten tvuj autoelektrikar neco zjistí tak dej prosim vedet. Rádio mam rozebraný do šroubku sem i z oboru ale vsude sou tu jen SND soucastky a nic se nezdá ze je spatné. Už uvažuju ze ho zahodim. Jinak radio tam ted nemam a auto jezdí Velmi šťastný tim to nebude chlape.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 15:09   Citovat  

jo, premejslel sem ze by na to mohl byt vazanej imobilizer, ale i po zapojeni radia nic, takze ted sem koupil nove svicky, pac uz pul roku to obcas skoci na tri valce pri nastartovani, tak uvidim, snad to bude ono! Je ale divny ze se to objevilo hned po tom co sem udelal tohle rozebrani .. Velmi šťastný
jinak to snad ani autoelektrikar neni, ale radia dycky delal, podle me to bude jen nejaky studenak, on mi to potvrdil podle toho co to delalo.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 15:21   Citovat  

to me to je jasny ale at na to koukam jak chci nic nevidim. No skoda doufal sem ze poradis.

krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 15:56   Citovat  

kdyby nekdo chtel tak radio mam. i s kodem samozrejmne...

needs je teď offline  needs
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 16:11   Citovat  

Vidím že stejný problém,psal jsem tu nedávno,mám uplně to samé,praskne v tom a občas se to zase rozjede,koupil jsem od jednoho člena tady jiné a problém přetrvává takže rádiem to nebylo jak jsem myslel.
Kdyby jste na něco přišli budu taky rád za radu.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 17:25   Citovat  

na SMD občas pomůže horkovzduška, bacha ať neodfoukneš součastky, jen nahřát nejlepe jen nožičky... (prohřeješ, rozleješ cín, odstraníš studeňáky)
Co se Bose v Acče týče, pak se neskládá z radia a repro, ale autoradio je rozeseté po celém autě zmatenej

takže antena, eq, nejaký zesilovače asi takhle

Reprácí

Málem bych zapoměl, tohle je radio HaHaaa

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 20:29   Citovat  

Svíčky vyměněny, dotaz ohledně startování kdyžtak přesunut do lepší kategorie: tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 7:37   Citovat  

No jasný ze to neni jen rádio a repro ale 4 základní repra sou primo na rádio a tak bych rekl ze to nebude v tom zesíku nebo výhybce. A hlavne mám odzkoušené na celkove rozebraném rádiu ze kdyz poklepu na urcité části toho plošnáku tak to vypadne nebo zas naskočí.

Jinak Krtekm: más jakej typ? na tom obrazku od bubaaka já bych potřeboval to označené 1.

krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 16:29   Citovat  

sunnx napsal:
más jakej typ? na tom obrazku od bubaaka já bych potřeboval to označené 1.

ja ma tu 10ku. model no: 39100-S1A-E000. Ref no: CQ-YH1070L. Pak je tady jeste stitek s TYPE: 1SA3

needs je teď offline  needs
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 16:48   Citovat  

sunnx napsal:
No jasný ze to neni jen rádio a repro ale 4 základní repra sou primo na rádio a tak bych rekl ze to nebude v tom zesíku nebo výhybce. A hlavne mám odzkoušené na celkove rozebraném rádiu ze kdyz poklepu na urcité části toho plošnáku tak to vypadne nebo zas naskočí.

Jinak Krtekm: más jakej typ? na tom obrazku od bubaaka já bych potřeboval to označené 1.

to nechápu,mam to stejné,poklepu zespodu na rádio větší ránu a většinou naskočí.děs.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 17:33   Citovat  

needs napsal:
to nechápu,mam to stejné,poklepu zespodu na rádio větší ránu a většinou naskočí.děs.

Projeď nožičky mikropajkou, nebo horkovzduškou (trafačku raději ne, sice je to sní rychle, ale statickou el. můžeš odkouřit švába totálně). Jen bacha ať nesleješ cín, nebo neodfoukneš součástky, podle toho co zvolíš
Je možný že se švábík trošku uklepal a potřebuje zas přisadit je to dobrý

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 19:06   Citovat  

Horkovzdušku na to raději nepoužívejte, nesmyslě to přepaluje součástky i DPS a zbytečně degradují. Mikropáječka je ideál, trafopáječka se dá použít také, lepší zapínat dále od součástek a pak se přiblížit(elektrické a magnetické rázy při spínání můžou přidělat práci).

Jinak při tom přetavení doporučuji přidat novou SnPb pájku, stará je zdegradovaná a už to nebude tak pevné(v autě jsou vibrace).

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 7:43   Citovat  

Stepa napsal:
Horkovzdušku na to raději nepoužívejte, nesmyslě to přepaluje součástky i DPS a zbytečně degradují. Mikropáječka je ideál, trafopáječka se dá použít také, lepší zapínat dále od součástek a pak se přiblížit(elektrické a magnetické rázy při spínání můžou přidělat práci).

Jinak při tom přetavení doporučuji přidat novou SnPb pájku, stará je zdegradovaná a už to nebude tak pevné(v autě jsou vibrace).

No včera sem pulku toho plosnaku poletoval a mužu říct že se to nedělá zrovna supr a to sem měl i svítící lupu. No zkusim to jeste nejak doma doletovat zbytek a pak se uvidí.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 6g - rádio BOSE
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina