Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
civa sedan
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Prelude3g je teď offline  Prelude3g
PříspěvekZaslal: 25.8.2009 , 22:34   Citovat  

Zdravim, chtel bych zde ukazat sveho civica 5g sedan. Jelikoz kazde auto pretvarim k obrazu svemu, nastal cas i na civica. Objektem byl jiz trochu upraveny sedan, kterej potreboval zachranu. Kdyz popisu stav: zrezle prahy, lemy, blatniky a plno jinych veci, ktere nejsou videt, nefungujici pulka elektriky v interieru, praskle predni okno a plno drobnych veci, tak je to krasne auticko a jsem s nim spokojenej Úsměv Motorizace je sice 1,5 66kW, ale ten budu nahrazovat Úsměv zatimto vypada ze tam pujde motor B20 turbo Úsměv na aute si postupne hraju v ramci volneho casu a pokud mozno bez penez, ktere ted opravdu nemam Smutný jsem jeste studentem a brigada upravu auta opravdu nepokreje. Takze se pustime do toho, co jsem jiz na aute udelal: v prvni rade zapojeni elektriky,ktera nefungovala, ve druhe rade priprava interieru na flokovani a nyni si hraju s karoserii. Karoserie je kompletne zahlazena - veskere listy a spary odstraneny. vyvareny prahy a lemy, ktere jsou pretvarovyny k obrazu memu, zahlazene zadni viko - odstraneny svetla a udelan jenom maly pruzor na SPZ, predelana predni kapota, mraceni, vydechy a nadechy, zavarena antena. Co zatim dela nejvetsi problemy je otevirani a spasovani dveri, protoze jsem si vymyslel u zadnich dveri presunuti kliky ze zadu k Bsloupku, jeji obraceni v tahu tahla a nasledne otvirani dozadu. Dale prisel na radu take predni naraznik, kterej jsem si predelal z rozmlaceneho pomoci laminatu a behem zimy chci dodelat i zadni naraznik, kterej je zatim jako projekt na papire. Zatim take rozmyslim barvu a nevim do ceho jit Smutný Prilozil bych foto, ale zjistil jsem ze jsem pametovku nechal jinde nez jsem ted a tak az se k ni dostanu, foto prilozim Úsměv Jeste bych chtel podekovat firme KTMotorsport, ktera mi dost pomaha pri realizaci meho snu a tyhle kluky mohu jen doporucit, co se tyce klempiriny, stavby motoru, oturbovani motoru a ruznych oprav.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
civa sedan
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina