Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
problém Civic d15b2 spotřeba 10l i více
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
charger01 je teď offline  charger01
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 11:30   Citovat  

zdravim hohdáky prosim o radu mam d15b2 a při jizde do 2000 otaček a tak do 70 km mi to žere 10 litrú je to až neuveřitelný kam se to strácí .mel nekdo podobný problém?ecu neukazuje žádnou chybu ,už jsem vyměnil celí sání,ecu,rozdělovač, lambdu,termostat,seštěloval ventyli pročistil konektory a pořad jezdim za 10 při niskejch když na to šlapnu tak to ma tendenci se to jako hltit a cukat ale nemohu řict jak to ma jezdit jsem zvyklej z h22a2 při vysích otačkách už to jede relativne dobře .skoušel jsem max a okolo200 km/h pak už odpor vetru.už si nevym rady co by tam mohlo být špatne tlaky sou od 1.0 do 1.1 mpa prosim poradte moc dik
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 11:36   Citovat  

charger01 napsal:
zdravim hohdáky prosim o radu mam d15b2 a při jizde do 2000 otaček a tak do 70 km mi to žere 10 litrú je to až neuveřitelný kam se to strácí .mel nekdo podobný problém?ecu neukazuje žádnou chybu ,už jsem vyměnil celí sání,ecu,rozdělovač, lambdu,termostat,seštěloval ventyli pročistil konektory a pořad jezdim za 10 při niskejch když na to šlapnu tak to ma tendenci se to jako hltit a cukat ale nemohu řict jak to ma jezdit jsem zvyklej z h22a2 při vysích otačkách už to jede relativne dobře .skoušel jsem max a okolo200 km/h pak už odpor vetru.už si nevym rady co by tam mohlo být špatne tlaky sou od 1.0 do 1.1 mpa prosim poradte moc dik

nemáš prohnilou nádrž? Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 11:44   Citovat  

ne tim to neni nikde nic neteče ani neni nikde cejtit benzín. nesouhlas

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 11:44   Citovat  

no a co zkusit zkouknout potrubi? me ruplo potrubi a nebylo to videt u legenda a taky spotreba 20 misto 10:) vsiml sem si toh as kdys sem rano prisel k autu a zrova sem mel hodne benzinu a vsechno bylo pod autem

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 14:13   Citovat  

no skusim to prohlídnout ale už sem pod autem byl a nic sem nigde nevydel .

D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 14:33   Citovat  

Jeste doplnim, ze MAP senzor taky zkousel jinej odzkousenej... Jinak me napadlo nemuze na to mit vliv treba paliv. cerpadlo v nadrzi?

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 14:48   Citovat  

Vymeneny sani znamena i jiny vstriky?Pokud ne,muze to treba byt zasekly(mi) vstrik(y).Cirou nahodou.

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 16:32   Citovat  

a co třeba palivový filtr???to kuckání tomu nasvědčuje, mě to taky dělalo že když sem šlápnul na podlahu tak to nešlo plynule ale trochu to jakoby cuklo(lankem to nebylo), no a jak sem měnil filtr tak sem se styděl za to jak vypadá, ten benzín byl normálně černej.

VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 17:12   Citovat  

jestli je ta spotreba zavisla na otackach, tak muze byt vadny cidlo otacek, nevim jak u hondika, ale byva to u setrvacniku

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 17:14   Citovat  

VlastaFR napsal:
jestli je ta spotreba zavisla na otackach, tak muze byt vadny cidlo otacek, nevim jak u hondika, ale byva to u setrvacniku

cože???co by s tim mělo co dělat čidlo otáček??

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 17:53   Citovat  

davkovani paliva je zavisly na otackach motoru a dalsich vecech.

edit: pise ze spoustu veci povymenoval a vycistil, tak me tohle napadlo Ble Velmi šťastný, pak jeste cidlo teploty motoru

0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 18:03   Citovat  

Wayne napsal:
Vymeneny sani znamena i jiny vstriky?Pokud ne,muze to treba byt zasekly(mi) vstrik(y).Cirou nahodou.

Vyměnil jsem komplet sání i se střikama od kámoše a tomu to žralo 6-7

0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 18:05   Citovat  

sablos napsal:
a co třeba palivový filtr???to kuckání tomu nasvědčuje, mě to taky dělalo že když sem šlápnul na podlahu tak to nešlo plynule ale trochu to jakoby cuklo(lankem to nebylo), no a jak sem měnil filtr tak sem se styděl za to jak vypadá, ten benzín byl normálně černej.

No ono to necukne, ale za studena když šlápnu plnej tak se to uplně brutálně rozcuká šuk

alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 18:07   Citovat  

charger01 napsal:
No ono to necukne, ale za studena když šlápnu plnej tak se to uplně brutálně rozcuká šuk

to neděláš dobře

0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 18:08   Citovat  

D15B2 napsal:
Jeste doplnim, ze MAP senzor taky zkousel jinej odzkousenej... Jinak me napadlo nemuze na to mit vliv treba paliv. cerpadlo v nadrzi?

Nebuď chytrej, jo?? kiss me VTEC

0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 18:11   Citovat  

alien44 napsal:
to neděláš dobře

tím myslím, že když se chci rozjed za studena, tak to cuká už od 1500.na tom neni co ke skurvení

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 18:58   Citovat  

jak nebud chytrej |Velmi šťastný ja se jenom snazim pomoct Úsměv Jo to me taky delalo za studena to cukani, kdyz das vic plynu, to bude neco na tom mym sani. Ale me to zaralo 6,5 takze v tom problem nebude.

to Sablos: A kolik ti to zralo?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 19:22   Citovat  

D15B2 napsal:
jak nebud chytrej |Velmi šťastný ja se jenom snazim pomoct Úsměv Jo to me taky delalo za studena to cukani, kdyz das vic plynu, to bude neco na tom mym sani. Ale me to zaralo 6,5 takze v tom problem nebude.

to Sablos: A kolik ti to zralo?

no před výměnou sem na 10 litrů ujel cca 130 km, a po výměně sem natankoval 10 litrů a naměřil sem 170.specialně kvůli tomu sem nuloval počítadlo.

CodyG je teď offline  CodyG
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 20:00   Citovat  

vymen kabely a svicky, palivo se ti nespali a jde vyfukem do džá, proto i to skubani

0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 20:07   Citovat  

CodyG napsal:
vymen kabely a svicky, palivo se ti nespali a jde vyfukem do džá, proto i to skubani

no než sem sešteloval ventily tag ty svýčky byly takový černý a mokrý a každá jiná a po seštelování sou zrzavý a všechny stejný ale skusim to.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 20:09   Citovat  

to by mu strilelo z vyfuku, kdyby slo palivo do vyfuku a nasledne by se tam spalovalo. Skubani ma zapricinu: predstih, nebo spatny davkovani palivo/vzduch

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 21:48   Citovat  

VlastaFR napsal:
to by mu strilelo z vyfuku, kdyby slo palivo do vyfuku a nasledne by se tam spalovalo. Skubani ma zapricinu: predstih, nebo spatny davkovani palivo/vzduch

predstih je sestelovanej,a palivo/vzduch asi tezko kdyz psal ze ma sani, tzn. saci potrubi komplet se vsim vsudy i se vtrikama,map senzorem atd + novy vzduch filtr. A je to odzkousene, je to sani ode me a jezdil jsem s tim za 6l.
Mozna ty svicky a palivovej filtr no... Ale nemyslim si ze by to byl az takovej rozdil?to je cca 4-5 litru navic...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 10:10   Citovat  

nemyslim sani a palivo zvlast, ale dohromady Úsměv . Kdyz to cuka muze to bejt elektrika to je je mozny.. Ale palivo/vzduch sem myslel jako bud hodne vzduchu v pomeru k palivu nebo obracene - takze asi tak na upresneni.

Nejakej cinitel co dava info jednotce bude spatnej

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 11:53   Citovat  

"cinitel co dava info jednotce" je PA senzor (ktery tady neni),lambda (tu vymenil),cidla v rozdelovaci (taky menil),cidlo teploty vzduchu v sani (menil,a i kdyby,nema takovy vliv),potenciometr na klapce (i ten myslim menil),nejspis jsem na neco nepodstatnyho zapomnel.Regulator tlaku paliva je na sani,takze ten by to taky nemel byt stejne jako veci spojeny se syticem - alespon jsem si neprecetl,ze by byl problem s volnobehem nebo cidlem teploty vody.Podtlaku tolik jako u 1,3ky tam neni,takze bych pro zacatek bud zkontroloval typ svicek,jestli je spravny,pripadne prehodil svicky nebo aspon zmeril vzdalenost elektrod,merky by k dispozici mely byt,kdyz jste delali ventily.Palivovy filtr se mi nezda,to by se nechovalo jako prechlastany.

leci je teď offline  leci
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 12:44   Citovat  

čistě teoreticky,nemuže byt špatny udaj o palivu->plovak ktery ukaže pulku nadrže a hodně rychle klesne i dkyš to vypada že ti dochazí benzin,ale přitom ho tam maš přiměřeně

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 13:28   Citovat  

Wayne napsal:
"cinitel co dava info jednotce" je PA senzor (ktery tady neni),lambda (tu vymenil),cidla v rozdelovaci (taky menil),cidlo teploty vzduchu v sani (menil,a i kdyby,nema takovy vliv),potenciometr na klapce (i ten myslim menil),nejspis jsem na neco nepodstatnyho zapomnel.Regulator tlaku paliva je na sani,takze ten by to taky nemel byt stejne jako veci spojeny se syticem - alespon jsem si neprecetl,ze by byl problem s volnobehem nebo cidlem teploty vody.Podtlaku tolik jako u 1,3ky tam neni,takze bych pro zacatek bud zkontroloval typ svicek,jestli je spravny,pripadne prehodil svicky nebo aspon zmeril vzdalenost elektrod,merky by k dispozici mely byt,kdyz jste delali ventily.Palivovy filtr se mi nezda,to by se nechovalo jako prechlastany.

Jeste MAP ale ten je taky menenej Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 14:57   Citovat  

Wayne napsal:

je to přesně tag kámo.ted sem tam dal ty svýčky co tam maj bejt ale myslim že to tim nebude.k tomu volnobehu gdyž sem delal předstih tag sem si ho nastavil na 850 ,a asi po tejdnu ježdení z prace jse přijel domu čekal na ženu a zjistil sem že kolísaj od 850 níž až jsou cejtit vibrace na volantu asi tag500 -600otaček až se to ohřeje ukazatel teploty ukazuje nižší taplotu než vodorovně 90 ale to bude asi jen zimou .

0
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 18:35   Citovat  

tag sem koupil nový svýčky a řekl bych že nic pořad se to chová divně při rozjíždění. to mi hlava nebere

0
PříspěvekZaslal: 18.2.2010 , 8:14   Citovat  

a co taghle ucpanej vejfuk?mohlo by to bejt tim že to nemá ten správnej tach a lambda hazí jiný hodnoty?ja sem si tam totiž dal místo toho hnusnýho oryginaju o prúměru asi 3 cm HaHaaa dal lepší (tuning)a zdá se mi že už to necuká a tahne už od nizkejch ted jenom počkat jaká bude spotřeba. to mi hlava nebere

leci je teď offline  leci
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 23:29   Citovat  

charger01 napsal:
a co taghle ucpanej vejfuk?mohlo by to bejt tim že to nemá ten správnej tach a lambda hazí jiný hodnoty?ja sem si tam totiž dal místo toho hnusnýho oryginaju o prúměru asi 3 cm HaHaaa dal lepší (tuning)a zdá se mi že už to necuká a tahne už od nizkejch ted jenom počkat jaká bude spotřeba. to mi hlava nebere

kdyby byl ucpanej kat,tak si myslím že jse ti to bude spíš dusit a kuckat.Labmda regulace hlída zbytky (podíl) vzduchu ve vyfukovích plynech ku (vzduchu v atmosfeře)a při ucpanem katu tam vzníka více škodlivin /tím padem lambda regulace řekne jo není tam vzduch tak ti ubere na palivu aby to sregulovala.ale skus ho omrknout třeba je ucpany a při snase překonat tlaky-odporu katu motor pracuje ve větším zatížením .ale je to jen uvaha nevím kdyš jsi měnil skoro vše čím dalším by to mohlo byt. Nápad je tu!

Obsah fóra Honda-club.cz   
problém Civic d15b2 spotřeba 10l i více
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina