Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomoc s navrhem auta
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2009 , 21:58   Citovat  

Ahojte vsichni potreboval bych pomoc s Barevnym navrhem meho Capri. Pustil jsem se znovu do jeho predelavani a protoze plameny se spouste lidi nelibily a chtel bych zmenu tak jestli by nekdo umel udelat virtual tuning dost by mi to pomohlo neb moje barevna predstavivost stoji za h.... A pokud by ten VT nikdo nechtel delat tak by stacily fotky i jinych aut abych si to dokazal predstavit vubec nic me nenapada a nastrikat to jen jednou barvou se mi nechce mam rad kdyz auto vycniva Velmi šťastný Velmi šťastný jo a nej je zluta s cimkoli. Budu ale vdecnej za jakykoli napad.

Takhle je asi nejznamejsi i kdyz ted vypada jinak jen nemam zadnou fotku v compu Ble

2006_10_06   DSC00019.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2006_10_06 DSC00019.JPG, 44.77 kB

2006_10_06   DSC00020.JPG

2006_10_06 DSC00020.JPG, 43.86 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 0:19   Citovat  

Co to zkusit třeba takhle? (omluv kvalitu dělal sem na tom asi jen 10 minut)

Capri.jpg

Capri.jpg, 95.38 kB
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 0:24   Citovat  

skritku, asi ti moc nepadnu do noty, ale spolu s vymenou kol, bych dal barvu zelenou metalizu se zlutou perleti, a na kapote zacit s grafickym motivem a to tak jak je na obrazku, ten by podle me byl v bile se zelenou perleti, nebo jen ciste bile. k tomu bych pridal chromove narazniky, pekny limcovy chromovy kola. mozna bych jeste udelal lehkej rebuilt karoserie a to tak ze bych dal pryc ten tahokov, nebo co to tam je, diru bych zmensil aby tam zustala jen maska a jelikoz si sikovnej, tak urcite zvladnes vyrobit celej predni naraznik, ale ten uz bych asi lakoval do barvy stejne jako zadni a urcite bych na predek nedaval spz, nebo dal v us formatu na na pravou stranu predniho narazniku. do ty grafiky na predni kapote bych klidne nechal udelat opet tvoje oblibeny plameny, ale ne oranzovy, ale jen v nazelenalym odstinu bile aby nebyli tolik videt. nevim jak vypada interier, ale nebal bych se tam hodit krasne retro sedacky od omp a cely ho hodit do cerne kuze, nebo kozenky. jo a kdyz uz budes predelavat ten predek , tak bych tam mozna, ale jen mozna dal jen dve sveta a ne 4. VT bych moh udelat az na to budu mit cas. ted nevim co driv. promin. zatim jen primitivni navrh v malovani. jo a jeste jedna vec. osobne bych volil jinej vyfuk, napr. poskladanej z komponentu magnaflow nebo trubku od motoru az dozadu, ne takhle na bok, to se hodi spis na kabrio.

skritek.jpg

skritek.jpg, 18.32 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 7:12   Citovat  

LJay napsal:
Co to zkusit třeba takhle? (omluv kvalitu dělal sem na tom asi jen 10 minut)

na kvalitu nehledim jde mi o napad a takhle to nevypada spatne dekuju. jsem fak vdecnej protoze ja si to nikdy nedokazu predstavit
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 7:21   Citovat  

Winie napsal:
skritku, asi ti moc nepadnu do noty, ale spolu s vymenou kol, bych dal barvu zelenou metalizu se zlutou perleti, a na kapote zacit s grafickym motivem a to tak jak je na obrazku, ten by podle me byl v bile se zelenou perleti, nebo jen ciste bile. k tomu bych pridal chromove narazniky, pekny limcovy chromovy kola. mozna bych jeste udelal lehkej rebuilt karoserie a to tak ze bych dal pryc ten tahokov, nebo co to tam je, diru bych zmensil aby tam zustala jen maska a jelikoz si sikovnej, tak urcite zvladnes vyrobit celej predni naraznik, ale ten uz bych asi lakoval do barvy stejne jako zadni a urcite bych na predek nedaval spz, nebo dal v us formatu na na pravou stranu predniho narazniku. do ty grafiky na predni kapote bych klidne nechal udelat opet tvoje oblibeny plameny, ale ne oranzovy, ale jen v nazelenalym odstinu bile aby nebyli tolik videt. nevim jak vypada interier, ale nebal bych se tam hodit krasne retro sedacky od omp a cely ho hodit do cerne kuze, nebo kozenky. jo a kdyz uz budes predelavat ten predek , tak bych tam mozna, ale jen mozna dal jen dve sveta a ne 4. VT bych moh udelat az na to budu mit cas. ted nevim co driv. promin. zatim jen primitivni navrh v malovani. jo a jeste jedna vec. osobne bych volil jinej vyfuk, napr. poskladanej z komponentu magnaflow nebo trubku od motoru az dozadu, ne takhle na bok, to se hodi spis na kabrio.

ne ne v pohode beru kazdej napad jenze jak jsem psal ma predstavivost je v tomto uplne na nule takze tvuj popis si nedokazu predstavit i kdyz mi tvuj obrazek preci jen pomohl.

vyfuky menit nechci ty se mi libi a hlavne jsou tam zakomponovane tak ze navazujou na pr.i zad. blatnik takze bych to musel predelavat. Kola jsou tam taky jina ale asi ani ty se libyt nebudou, neni vsak jiste zdali tam zustanou zalezi jestli sezenu nejaka jina joo mohl jsem mit chromovany 19ky ale to je nejaky moooc velky uz ted tam jsou 17ky a zdalo se mi to hodne.

ten VT nechvata neb ja nikdy nedodelal interier jakmile byl lak tak hura do sveta takze ted jdu delat Interier a az na jare novej lak takze je spousta casu na napady a rozhodovani. Interier bude asi bily vzdy jsem po nem touzil ale protoze jsem s Caprm jezdil denne i v monterkach tak musel byt cerny .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 7:40   Citovat  

takjsem nasel 2 fotky jak vypada ted

Capri cerno cluty.jpg

Capri cerno cluty.jpg, 43.18 kB

Capri cernozluty.jpg

Capri cernozluty.jpg, 78.97 kB
   Návrat  
mooonwalker je teď offline  mooonwalker
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 7:43   Citovat  

Ahoj, jak budu mit chvilku tak neco zkusim spachat, ale asi to bude "h.us fialovej velebnosti" - znam se Úsměv
   Návrat  
mooonwalker je teď offline  mooonwalker
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2009 , 10:29   Citovat  

tak jsem se taky konecne k necemu dokopal, ale nejni to nic moc, della jsem to vcera kdyz pritelkyne koukala na superstar Úsměv

Snímek.jpg

Snímek.jpg, 27.03 kB

Snímek2.jpg

Snímek2.jpg, 33.03 kB

Overhaulin_boss302_103106.jpg

Overhaulin_boss302_103106.jpg, 33.09 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2009 , 11:25   Citovat  

diky kazdy napad se ceni mam na to jeste pul roku nez se to bude lakovat. navrhy dobry jen zkusim pozmenit barvy mam rad zlutou takze se tam nejak zapracuje Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2009 , 11:43   Citovat  

skritek: jsem asi vice skromnej, me by se libila kombinace 2 barev - cerna a zluta ...ale hlavne neco udelat s tou dirou vpredu, nejde to k tvarum auta je to dobrý Jinak at udelas cokoliv, bude to pekne.. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.9.2009 , 17:22   Citovat  

mě se líbi ta kombinace černý se žlutou ale dát tam trošku větší kola a nakej US styl.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomoc s navrhem auta
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina