Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
funkce fora
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.9.2009 , 21:29   Citovat  

kdo má nba starosti funkce fora? nikde jsem nenašel nějakou konkrétní skupinu témat, kde by se to řešilo.. štve mne, že vložený obrázky pomocí IMG nejdou otevírat jednotlivě pomocí MMB a když už se otevřou, tak automaticky jako nový wokno a navíc se překrejvaj, takže když si ji jich otevřu víc těch obrázků, tak pak musím backovat... Smutný
dík
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2009 , 21:35   Citovat  

Ja mám trochu problémy z vyhledáváním na fóru Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2009 , 21:38   Citovat  

mno jako vyhledávání jsem už víceméně vzdal, protože mám pocit, že mi to hledá bludy... něco hledám a najde to něco, co to slovo vůbec neobsahuje a pak omylem najdu tejden starej topic a v něm co jsem sháněl a přitom to slovo tam je... třeba mi takhle utekl krásnej vejfuk za super prachy.. bych se... naštvanej
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.9.2009 , 21:57   Citovat  

majkl_l napsal:
mno jako vyhledávání jsem už víceméně vzdal, protože mám pocit, že mi to hledá bludy... něco hledám a najde to něco, co to slovo vůbec neobsahuje a pak omylem najdu tejden starej topic a v něm co jsem sháněl a přitom to slovo tam je... třeba mi takhle utekl krásnej vejfuk za super prachy.. bych se... naštvanej

Ahoj majkle,

no nevím, hledání se naopak zlepšilo jako funkcionalita a jde to mnohem lépe. Nemůžeš po té funkci, aby vyhledala právě to téma či přemět, co hledáš. Je jich tu pár desítek či snad stovky.

Tak to chce volit trochu výrazy a pak specifikovat hledání. Mě se daří hledat. Mrk
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.9.2009 , 23:08   Citovat  

s obrazkem to moc nechapu .

vyhledávání funguje skvělě Úsměv

forum dělam já
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.9.2009 , 23:23   Citovat  

Ten obrázek myslel tak, že se negenruje pro každý obrázek nové okno, nýbrž se překreslují stávající ... je to způsobeno tím, že se používá jednotný název okna ... je to standard ... možná by to šlo změnit, ale je to tak povrchní věc, že se tím nemá cenu zabývat. Kup si větší monitor nebo druhej, když jseš takovej obrázkovej maniak HaHaaa

Vyhledávání funguje dobře, ale je potřeba znát základní operátory, jako je "*", "AND" a "OR" a samozřejmě je umět používat ... netvrdím, že hledat umí každý ... řídit auto taky každý neumí Se stydím
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.9.2009 , 7:52   Citovat  

nepochopil jsem k čemu vygenerovat celou plejádu oken, pokaždý se koukáš na jeden obrázek. protože po nakliknutí se zobrazí v plném rozlišení tzn přes celej monitor. Pokud o něj stojim, tak si ho uložim.

když si vemu lokalní prohlížeče na disku napr infraview nebo acdsee. tak taky otvírají náhledy a po kliknutí fotku zvětší.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2009 , 7:38   Citovat  

ano, s tím souhlasím, ale jsem zvyklej, že když už třeba otevírám dejme tomu obrázky z mejlu, tak prostředním tlačítkem na kryse si otevřu všech třeba 15 a postupně si je zavírám nebo případně nechávám otevřený a následně ty co jsem si nechal uložím...
to samý dělám i s novejma příspěvkama na foru, když přijdu z práce - rozklepnu prostředním a mezi tím mažu oznámení z příchozí pošty (v tomhle mi třeba naprosto nevyhovuje outlook, ale to je věc mimo)
mno a ty obrázky, co jsou daný jako link s [img] tak se prostě nedaj otevřít pomocí prostředního čudlo (nebo mne to alespoň nejde a hlavně když je rozklepnu, tak se mi na ně automaticky přehazuje browser (ať už jde jen o záložku v Maxthonu nebo jako celý okno u jinejch browserů) a navíc se to otevírá v jedno, takže v tom musím listovat a nemůžiu si (kdyzž to tak řeknu) "v klidu vybrat co z toho uložit"... jde nejspíš pro většinu lidí o prkotinu, jen jsem prostě když jsem to psal dospěl do takovýho staria zuřivosti při prohlížení fotek tady na foru, že jsem prostě napsal tenhle topic a zajímalo mne, jak se věci maj...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
funkce fora
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina