Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
nezná někdo Hondu Legend 3Z2 22 17
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Krok je teď offline  Krok
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 12:56   Citovat  

Ahoj. Sháním Honu Legend a úplnou náhodou jsem o jednu zavadil v autobazaru v Jesenici u Prahy. Má na sobě nálepku Honda klubu Morava a její SPZ je: 3Z2 22 17. Také jsem našel link na Sauto. cz :

tudy odkaz

Známý říkal, že už tam stojí pěknou chvilku. Docela mne zaímá, proč a jak se s prodejem dostala tak daleko do domova. Chtěl jsem se zeptat, zda někdo z Vás něco o tomto vozu neví, případně pokud zde není přímo jeho předchozí majitel. Opravdu moc děkuji za jakoukoliv odpověď.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 13:09   Citovat  

Krok napsal:
Ahoj. Sháním Honu Legend a úplnou náhodou jsem o jednu zavadil v autobazaru v Jesenici u Prahy. Má na sobě nálepku Honda klubu Morava a její SPZ je: 3Z2 22 17. Také jsem našel link na Sauto. cz :

tudy odkaz

Známý říkal, že už tam stojí pěknou chvilku. Docela mne zaímá, proč a jak se s prodejem dostala tak daleko do domova. Chtěl jsem se zeptat, zda někdo z Vás něco o tomto vozu neví, případně pokud zde není přímo jeho předchozí majitel. Opravdu moc děkuji za jakoukoliv odpověď.

Tak skuz napsat na honda klub morava.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 13:16   Citovat  

Dal jsem tam stejný dotaz a zatím bez odpovědi...
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 15:28   Citovat  

Krok napsal:

tudy odkaz

Taky mě zaujal jezdim tam hodně často a pokaždý na něj koukám, je tam už nějaký ten pátek, chci se na něj někdy dojet podívat Honda VTEC
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 15:41   Citovat  

možná, že je to bývalé auto od Nexe. Tady je na foru pod přezdívkou Nexus, možná na něj někdo bude mít číslo. Nejsem si 100% jistej to mi hlava nebere
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 17:24   Citovat  

no mel stejne vypdaajiciho, ale jestli je to jeho nevím.
Kazdopadne jeho icq je 135308471 tak mu zkus napsat a uvidís.
   Návrat  
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 20:16   Citovat  

na auto sem se byl pro informaci podivat a poznatky sou nasledujici kilometru je na aute o sedesat vic nez co se pise v inzeratu je nabourany na zadni cast takze vyskocenej naraznik na obou stranach, urcite vystuha, pravy predni blatnik promakly, vzadu neco mlati ,vyfuk to neni, auto tahne do leva krivej volant vo to by ani neslo udela se geometrie, pak vibrace ze zadni casti auta takze bud koply kolo nebo to chce tak pul kila zavazi (bylo to citit uz od 40km/h) nebo naboj taky ze jo to by se chteloi podivat, a taky brzdy kope to do pedalu a do volantu to znamena ze investice by byla znacna, jo a taky je to 1997 a ne 98 jak pisou bazarnici. a serviska taky neni takze vod tech bych si nekoupil ani sirky KO wokurka
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 20:34   Citovat  

mecar napsal:
na auto sem se byl pro informaci podivat a poznatky sou nasledujici kilometru je na aute o sedesat vic nez co se pise v inzeratu je nabourany na zadni cast takze vyskocenej naraznik na obou stranach, urcite vystuha, pravy predni blatnik promakly, vzadu neco mlati ,vyfuk to neni, auto tahne do leva krivej volant vo to by ani neslo udela se geometrie, pak vibrace ze zadni casti auta takze bud koply kolo nebo to chce tak pul kila zavazi (bylo to citit uz od 40km/h) nebo naboj taky ze jo to by se chteloi podivat, a taky brzdy kope to do pedalu a do volantu to znamena ze investice by byla znacna, jo a taky je to 1997 a ne 98 jak pisou bazarnici. a serviska taky neni takze vod tech bych si nekoupil ani sirky KO wokurka

Já ten inzerát taky už dlouho sleduju...už jsem byl domluvenej s bazarníkem, že mu tam přivezu dva Legendy na protiúčet...tak už mě to přešlo, vypadal na top stav podle info bazarníka...taky na Sautu byly dřív nafoceny u stejného inzerátu jiné fotky Legenda... to mi hlava nebere Ten za 88 by už měl být snad OK...
   Návrat  
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 20:38   Citovat  

toho svetle modryho už mam v rezervaci Hihi
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 20:47   Citovat  

mecar napsal:
toho svetle modryho už mam v rezervaci Hihi

OK Úsměv
   Návrat  
Dino je teď offline  Dino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2010 , 7:19   Citovat  

CRXMANN napsal:
Tak skuz napsat na honda klub morava.

to Krok: všiml jsem si Tvého dotazu hned včera a poslal jsem hned SZ možnému majiteli. Pokud je to jeho Legend, tak Ti zcela jistě napíše, takže neboj, víme o Tobě Úsměv) jen jsem si nebyl jistý, toho jeho Legenda jsem viděl na srazu asi 10 minut, takže bych se klidně mohl splést.

Ahoj Dino - Honda Klub Morava Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 21:08   Citovat  

Ahoj všichni. Opravdu moc děkuju za info. Majitele jsem zatím nenašel (kontakt z ICQ zkusím zítra). Bohužel, jak jsem zjistil tenhle kousek je v opravdu dost podivném stavu. "mecar" má v mnohém pravdu, což pro začátek decelka stačí. Je to škoda. Legenda jsem vždy chtěl, je to takový můj "dětský sen". Budu se muset poohlédnout jinde. V ČR jich ale opravdu moc nestojí. Na Sauto.cz je ještě jeden celkem ok, odkaz:
tudy odkaz
Stojí tam už taky pěkně dlouho a za tu cenu ročník 99 no, nevím nevím Ble Občas se najde hezký v Německu, tak se asi budu muset kouknout tam.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 21:26   Citovat  

a co zkusit někoho ze zdejších dovozců? je to dobrý
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 21:33   Citovat  

já bych legenda bral to 3g as ppo faceliftu, ten predface je takovy no nevim Úsměv a podle hondy to není už tak kvalitní stroj jako ka7/8
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 21:57   Citovat  

Krok napsal:
Ahoj všichni. Opravdu moc děkuju za info. Majitele jsem zatím nenašel (kontakt z ICQ zkusím zítra). Bohužel, jak jsem zjistil tenhle kousek je v opravdu dost podivném stavu. "mecar" má v mnohém pravdu, což pro začátek decelka stačí. Je to škoda. Legenda jsem vždy chtěl, je to takový můj "dětský sen". Budu se muset poohlédnout jinde. V ČR jich ale opravdu moc nestojí. Na Sauto.cz je ještě jeden celkem ok, odkaz:
tudy odkaz
Stojí tam už taky pěkně dlouho a za tu cenu ročník 99 no, nevím nevím Ble Občas se najde hezký v Německu, tak se asi budu muset kouknout tam.

Zdravím, já ještě stále tak nějek uvažuji o prodeji - tak kdyby jsi měl zájem
tudy odkaz
je to dobrý Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 11:12   Citovat  

Vypadá docela k světu Úsměv Pošli mi když tak nějaké foto na Divizions@sezanm.cz
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 14:48   Citovat  

Úsměv
Krok napsal:
Vypadá docela k světu Úsměv Pošli mi když tak nějaké foto na Divizions@sezanm.cz

OK pošlu
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
nezná někdo Hondu Legend 3Z2 22 17
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina