Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Xcarlink (digitální CDchanger)
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
pitrs85 je teď offline  pitrs85
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 10:15   Citovat  

Zdravím všechny. Mám možnost sehnat Xcarlink (model V, 2008) s cenou do dvou tisíc Kč. Jeden můj známý by měl začít s distribucí tohoto výrobku v ČR, takže by to bylo i s dvouletou zárukou a českým manuálem. Zatím pro něho zjištuji, jak velký zájem by byl mezi vámi, příznivci aut Honda. Na českém trhu by se měl Xcarlink objevit do měsíce.
Pro ty co neví oč se jedná:
Xcarlink je MP3-auto přehrávač(Digitální CD Changer ), který simuluje CD changer k OEM autorádiím (sériová autorádia z výroby).
Vlastnosti:
1) Prvotřídní vestavěný Mp3 dekodér
2) Automatické zapnutí přehrávání
3) Přímé připojení, zvuk v CD-kvalitě
4) Nefunguje na baterie
5) Zástrčka na další vstup např. ipod (3,5mm stereo jack)
6) Funguje naprosto stejně jako originální CD chander připojený k Vašemu radiu, včetně všech komfortních funkcí (ovládaní na volantu, apod.)

Hlavní přednosti:
- Připojení do vstupu pro CD changer. NEJEDNÁ se o FM vysílač nebo něco podobně nekvalitního, NEDOCHÁZÍ ke ztrátám, ŽÁDNÉ šumy ani interference.
- Práce s Mp3 soubory je naprosto stejná jako s běžným CD changerem.
- Adresáře se na zobrazují jako CD disky, jednotlivé soubory jsou zobrazeny jako stopy.
- V každém adresáři může být až 1000 písniček, celkem 6-11 adresářů (CD) podle typů rádia.
- Vysoce kvalitní Mp3 přehrávač. Podporuje Mp3 až do 320Kbps (nově podpora WMA). Velmi kvalitní přednes.
- Přehrávání ovládáte přímo na rádiu (popř. na multifunkčním volantu).
- Funkce opakování/náhodného přehrávání/scan, zobrazení aktualního disku/stopy/času.
- Standardní USB 2.0 rozhraní + SD slot. Použitelné s většinou USB pamětí, běžné SD karty, čteček karet, nebo USB 2,5“ disků.
- Podporuje FAT/FAT32 partition.
- Zabudovaný odrušovací obvod, nedochází k interferencím s ostatní elektronikou ve voze.
- Zapamatuje si přesnou pozici právě přehrávané stopy, pokračuje po znovu zapnutí rádia od téhož místa.
- Napájení přímo z audio systému, žádné adaptéry do zapalovače, nebo něco podobného.

A jak to vlastně funguje?

1. Zařízení se připojí k autorádiu jako běžný CD changer
2. Zařízení se nainstaluje na vhodné místo ve voze (např. do přirádky u spolujezdce, apod.)
3. Připojíte USB flash disk (nebo vložíte SD kartu), na paměťovém médiu předem vytvoříte adresáře pojmenované CD01 až CD06 (u některých autorádií až CD12) a do každého adresáře uložíte vámi vybrané zvukové soubory (až 1000 v jednom adr. podle typu autoradia) ve formátu Mp3 (empétrojky nebo WMA).
4. Na autorádiu zvolíte přehrávání z CD changeru a dál už je to asi jasné.

Kompatibilita: Accord, Civic I, Jazz, S2000, FRV, CRV…
Odkazy: www.xcarlink.fr
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
James je teď offline  James
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 10:32   Citovat  

tudy odkaz

Jeden znamy zo slovenskeho hc to ma, skusal som to, pacilo sa mi to a akurat to ideme objednavat z anglicka.
Na tovarenske radia ( ktore nemaju od vyroby podporu mp3/ipod ) si dovolim povedat, ze ziadny lepsi interface pre ipod/mp3 na trhu nie je.
Kto vaha nad kupou nech nevaha, je to uzitocna vec. Pri pripojeni ipod aj nabija a pri vacsine casu je mozne ovladat ipod zaroven cez autoradio aj cez samotne ovladace na ipode.

Úsměv

pitrs85 je teď offline  pitrs85
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2008 , 22:31   Citovat  

Právě byl spuštěn internetový obchod s produkty xcarlink na adrese: tudy odkaz
Tak se můžete mrknout Úsměv

P.S. cenu se kvůli oslabující koruně nepovedlo stlačit pod 2000kč. Se stydím

werni je teď offline  werni
0
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 11:35   Citovat  

Chci se zeptat někde jsem četl že ten xcarlink má problémy s tim,když je k tomu připojen velký disk se spoustou skladeb, poté prý nerozpozná dobře název a ukazuje samé klikyháky konkrétně se to děje u hondy civic modelový rok 2006. co je na tom pravdy protože jsem původně měl o toto zájem a celkem mě to odradilo Honda Honda

Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 15:48   Citovat  

Vzhledem k tomu, že xcarlink vůbec neřeší názvy souborů a podporuje snad jen 10 pevně pojmenovaných adresářů, tak řešit nějaké velké disky nepřichází v úvahu. Je to jen nouzové řešení pro ty, kteří z jakéhokoli důvodu lpí na OEM rádiu.

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 16:12   Citovat  

werni: xcarlink se pripoji jako CD changer a stejne se tedy chova, tj.:
- podporuje to jen tolik adresaru, kolik CD bylo mozne mit na changeru - u Hondy typicky 10, u jinych znacek to muze byt i 12 a vic;
- adresare je potreba mit standardne pojmenovane, jinak to nebude fungovat (na Accordu CD01, CD02...CD10), pak uz mp3 s jakymkoliv nazvem;
- na displeji se zobrazuje jen to, co by radio umelo z changeru, tedy v pripade Accordu jen cislo CD a cislo skladby, ID3 tagy to neumi - tohle muze byt na autech s prehravanim mp3 v zakladu jinak;
- pocet skladeb v jednom adresari je vice-mene neomezeny, respektive omezeni je tusim kolem 100 skladeb, ale to je dle meho nesmysl, bez id3 tagu se v tom clovek nema sanci rozumne orientovat a pouzivam tedy bezne co adresar, to CD; vice skladeb mam jen v pripade nejakych mixu, ale stejne je to tak max 40-50.

Osobne jsem s xcarlinkem spokojen (koupen v UK jeste v dobe, kdy u nas zastoupeni nebylo), ovladam autoradio pres tlacitka na volantu a u radia, ze to neumi ID3 tagy me netrapi, protoze radio to nezobrazuje ani z normalnich CD (vcelku pochopitelne).

Ondras: "nouzove reseni" a "z nejakeho duvodu" - me to jako nouzovka nepripada, Premium v Acco 7G nehraje spatne a vzhledem k tvaru radia nevim, proc bych mel delat nejake harakiri s uplne jinym modelem, navic diky 6CD changeru v palubce se to na audio cd porad hodi. Zvukove to od audio CD v pripade kvalitnich mp3 (ve VBR) v podstate nemas sanci poznat, zas takovy high-end to Premium neni. Za "nouzovku" bych oznacil ruzne FM transmittery, ale xcarlink rozhodne ne.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 16:29   Citovat  

Nouzovka to samozřejmě je vzhledem k omezení na počet adresářů a špatnou orientaci kvůli nepřítomnosti ID3. Ale to je každého boj. S tragickými FM transmitery samozřejmě souhlasím.

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2009 , 12:42   Citovat  

Takze vlastne nouzovka byl i original CD changer do kufru... Hmm, zajimavy pohled na vec, ktery ti vyvracet nebudu.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2009 , 12:59   Citovat  

Přesně tak, opět s tebou musím plně souhlasit. V dnešní době je CD changer, který neumí ve spojení s příslušnou HU MP3, ID3 tagy naprosto anachronické zařízení.

Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 16:55   Citovat  

Mně je celkem jedno, jestli to bude umět ID3 tagy nb ne, hlavně, že to bude hrátÚsměv jde mi především o ty MP3jky a jelikož bych nerad vyměnoval rádio, i když jsem o tom také uvažoval, tak by to pro mě bylo ideální řešeníÚsměv Mohl by mi někdo ještě říct,jak se to napojuje a jestli to zvládne člověk doma nebo jestli se to musí někam dávat?Úsměv já se zrovna moc za šťourala nepovažuju, tk proto se ptámÚsměv Díky moc

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 17:05   Citovat  

Kapky napsal:
Mně je celkem jedno, jestli to bude umět ID3 tagy nb ne, hlavně, že to bude hrátÚsměv jde mi především o ty MP3jky a jelikož bych nerad vyměnoval rádio, i když jsem o tom také uvažoval, tak by to pro mě bylo ideální řešeníÚsměv Mohl by mi někdo ještě říct,jak se to napojuje a jestli to zvládne člověk doma nebo jestli se to musí někam dávat?Úsměv já se zrovna moc za šťourala nepovažuju, tk proto se ptámÚsměv Díky moc

Zkus napred vyhledavani, resilo se tu uz hodnekrat. Treba tudy tady atd. atd, proste to zapojis do origo autoradia, jde to zvladnout u relativne novych aut doma za par minut.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Xcarlink (digitální CDchanger)
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina