Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
prosim help - otacky, servo, mazani
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 11:16   Citovat  

Ahoj vsichni,

uz jednou se mi stalo, ze na nasem accu 6g 18b2 1998-2002 zacal houpat volnobeh. Nejak sem se tomu nevenoval, protoze to okamzite prestalo a od te doby se to uz neobejvilo. Vcera ovsem kdyz si takhle jedu z prace jsem zapl klimu. Auto jelo citelne hure. To bych jeste pochopil, ale dost tezko se rozjizdelo. Na krizovatkach pri rozjezdech motoru stasne padali otacky. Nezdechlo to ale musel jsem dost pridat plyn. Auto se velice velice pomalu zacalo rozjizdet s plynem skoro na podlaze. Pak se chytlo a ficelo normalne. S klimou mi to nedelalo.

No a dnes to nejhorsi. Jedu takhle na nakup. Po nastartovani sotva 5 minut jizdy. Kdyz jsem zajizdel na parkac u nakupniho centra v zatacce autu klesli otacky, ztuhl volant. Nedalo se jim skoro tocit. Servo proste stavkovalo. Rozla se kontrolka oleje coz me vydesilo nejvice. Okamzite jsem motor vypl. Letmo skontrolobal co se deje. Na nic jsem neprisel. Auto znovu nastartoval a vsechno bylo v pohode. Netusim co to ma znamenat.

Uplne spocatku jsem myslel ze jde o volnobezny ventil. Ale ted tomu neruzumim ani za mak. To ze autu padaj otacky na 200 jeste snesu a nepovazuju to za nejakou neopravitelnou nebo drahou vec. Ale co ta kontrolka mazani...

Prosim Vas timto o radu. Budu vdecen za jakoukoliv zkusenost s podobnym problmemem. Auto potrebuju na mou svatbu na rozvoz lidi... Takhle ale moc jezdit nebude Bueee Potrbuju to vyresit Bueee

Dekuju vsem
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 15:48   Citovat  

Nikdo nic?

Otazka je, jestli muze rekneme na kratokou chvili prestat fungovat servo a mazani, protoze jsou otacky motoru male. Ukazovalo to snad 200 otacek. Je jasne ze to neni presna hodnota ale to auto bylo tesne pred zdechnutim...

Nechapu ale proc kdyz jsou otacky v pohode, po pridani plynu autu naopak otacky klesnou a autu se vubec nechce. Po prekonani urcite hranice auto jelo normanle - i v pasmu rizenem lambdou. Muze to mit spojitost s tim volnobeznim vetilem?

Diky

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 9:31   Citovat  

Pro zacatek zkontroluj elektriku kolem motoru,zoxidovany nebo nedomacknuty konektory.Prinejhorsim bych na to letmo kouknul,kdybych jel kolem,v Brne budu o vikendu.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
prosim help - otacky, servo, mazani
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina