Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o radu-VTI 124kw
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
mikexf je teď offline  mikexf
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 18:18   Citovat  

Zdar, mám sice Audi A4 quattro(r.v. 96) 1.8turbo, ale rád bych zkusil Hondu VTEC a to Civica 1.8VTI 124kw. Prosím o názory pokud možno objektivní, zda-li to má cenu měnit jak je na tom třeba podvozkově, protože quattro se sport tlumičema sedí famózně. Dále bych rád kdybste se mi někdo vyjádřil k tomuto tudy odkaz inzerátu. Nemá mít náhodou originál VTI výbava-křídlo, ostřikovače světlometů, jinej přední nárazník, lízátko, mlhovky a já nevím co ještě. Co se týče toho 1.8 Civica, tak mi nic novějšího nedoporučujte, protože když bych prodal Audi, tak na nic novějšího stějně nemám. Důvod je že bych rád zkusil změnu a prostě chci zkusit VTEC motor. Kdysi jsem měl Civica 4.gen. 1.3 a spokojenost, ale to je tak 10 let zpět. Najedu tak 60.000/rok. Děkuji za odpovědi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 18:58   Citovat  

mikexf napsal:
Zdar, mám sice Audi A4 quattro(r.v. 96) 1.8turbo, ale rád bych zkusil Hondu VTEC a to Civica 1.8VTI 124kw. Prosím o názory pokud možno objektivní, zda-li to má cenu měnit jak je na tom třeba podvozkově, protože quattro se sport tlumičema sedí famózně. Dále bych rád kdybste se mi někdo vyjádřil k tomuto tudy odkaz inzerátu. Nemá mít náhodou originál VTI výbava-křídlo, ostřikovače světlometů, jinej přední nárazník, lízátko, mlhovky a já nevím co ještě. Co se týče toho 1.8 Civica, tak mi nic novějšího nedoporučujte, protože když bych prodal Audi, tak na nic novějšího stějně nemám. Důvod je že bych rád zkusil změnu a prostě chci zkusit VTEC motor. Kdysi jsem měl Civica 4.gen. 1.3 a spokojenost, ale to je tak 10 let zpět. Najedu tak 60.000/rok. Děkuji za odpovědi.

Auto v tom odkazu je buď swap s jiným motorem nebo to bylo hodně bořené, protože tam chybí i nálepky na boku. Nejlepší to máš vyzkoušet osobně. Každý to vidí jinak. Já mám jiné péra, takže nevím, jak sedí origo podvozek. Jediné, co mi u takové auta chybí je 6. rychlost a vyhřívání zpětných zrcátek. Spotřeba 7,5-12 podle jízdy. Brzdy jsou podlě mě slabé. Projeď se v nějakém a uvidíš sám OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:03   Citovat  

Podle mě bylo hodně bořený, interiér odpovídá VTičku, exteriér zdaleka ne...já bych zrovna tady do tohoto nešel
   Návrat  
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:09   Citovat  

cau. tak tomu inzeratu. VTI MB6 to asi je, interier je VTI, ale zbytek nejak chybi. podle mne byla bourana pac predni naraznik, uz na fotce jde videt jak byl prestrykany - dan druhy. Pac na VTI se dily co jsou tipicke k VTI napr. naraznik hur zhani. Osobne bych do tohodle kousku nesel. A co se tyce jizdnich vlastnostech, tak asi by te seriovy podvozek u VTI MB6 zklamal. Chce to poresit nejaky jiny, vic sportovne naladeny. Brzdy jsou o.k. mel jsem moznost srovnat 1.8T v A3 vs VTI 1.8 a motorove je Honda nekde jinde.Tenhle model delal spolecne s Rovrem v Anglii, tak za to palec dolu. Jinak VTI 1.8 MB6 je ma treti Honda a nemuzu si opet ztezovat. O kazde auto se musis pecovat, pokud chces aby dobre slouzilo. to plati i u Honda
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:14   Citovat  

pri takovym najezdu km za rok bych zustal u audi a sel do r.v. 99+ 1,9tdi...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:17   Citovat  

Peet napsal:
pri takovym najezdu km za rok bych zustal u audi a sel do r.v. 99+ 1,9tdi...

je to dost km a Tdi by uspořilo dost peněz ale já osobně za volantem tdi usínám Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:17   Citovat  

brzdy mam orig Honda a spokojenost, mozna Alien44 ma jine brzdy. 6 rych. stupen chyby treba na dalnici, jinak bych ji ani nevyzadoval.
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:19   Citovat  

co jsem měl možnost řídit tak i podvozek tak brzdy super ale asi nebyl origo podvozek OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:21   Citovat  

jinak jsme z mostu můžu se ti klidně podívat na tu co jsi tu ukázal
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:21   Citovat  

doktorshondou napsal:
brzdy mam orig Honda a spokojenost, mozna Alien44 ma jine brzdy. 6 rych. stupen chyby treba na dalnici, jinak bych ji ani nevyzadoval.

Jsou tam originály, neříkám, že tam jsou špatné brzdy ale slabé na ten výkon. Jinak jsou to jedny z nej, se kterýma jsem měl tu čest. Možná, kdyby byla pětka kousek delší, tak bych se nezlobil OK
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:24   Citovat  

VTI naraznik neni jinej, jen ma navic to lizatko vespod. Jinak jsem v audi nejel a moc o tom nevim, ale pokud nemas vyraznej duvod a slape ti tvoje auto dobre, tak je mi divny, ze chces menit. Nicmene auto je to vic nez slusny a pokud mas na podvozek hodne velky naroky, tak jde dokoupit od par vyrobcu, ackoliv serie neni spatna. Hlavne je to auto dobre vyvazeny a ma samosvor. Me stacily ke spokojenosti sportovni tlumice a nedam na to dopustit, konstrukcne je podvozek spickovej. Brzdy jsou se slusnyma deskama vic nez dostacujici... papirove z 100-0 za 2,5s, nikdy jsem nemel problem zastavit z jakykoliv rychlosti pokud jsem mel brzdy cajk.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:27   Citovat  

Bitkar napsal:
VTI naraznik neni jinej, jen ma navic to lizatko vespod. Jinak jsem v audi nejel a moc o tom nevim, ale pokud nemas vyraznej duvod a slape ti tvoje auto dobre, tak je mi divny, ze chces menit. Nicmene auto je to vic nez slusny a pokud mas na podvozek hodne velky naroky, tak jde dokoupit od par vyrobcu, ackoliv serie neni spatna. Hlavne je to auto dobre vyvazeny a ma samosvor. Me stacily ke spokojenosti sportovni tlumice a nedam na to dopustit, konstrukcne je podvozek spickovej. Brzdy jsou se slusnyma deskama vic nez dostacujici... papirove z 100-0 za 2,5s, nikdy jsem nemel problem zastavit z jakykoliv rychlosti pokud jsem mel brzdy cajk.

mají všechny samosfor jo ale aerodecky asi ne ??
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:31   Citovat  

Bitkar napsal:

Kolik to má 200-0?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:32   Citovat  

Škoda že nejsi z Brna
tudy tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:43  Naposledy upravil mikexf dne 5.10.2009 , 20:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Totu v tom odkazu jsem zrovna(EDIT:myslím prvním odkazu co jsem uváděl-ne od Generica, tu jo) nechtěl, jenom tak hledám a surfuju a zrovna tota mi nějak neseděla, měl jsem zato, že to bude bořka, ale chtěl jsem slyšet fundovanej názor. Zásadní důvod ma měnění memám, prostě mám auto vždy tak rok, potom třeba zkusím něco jinýho. Audi mi vyhovuje, quattro podvozek si nechá líbit opravdu hooooodně, je ale potřeba se s tím naučit jezdit, ale bohužel je třeba počítat s těžším čumákem. A v zimě na sněhu mu může konkurovat pouze Subaru a asi ho i překoná. Těch 60.000km najedu služebním Focusem, Audinou tak 10-15.000/rok, to se omlouvám, špatně jsem se vyjádřil. Naftu nechi v žádným případě. Na ten samosvor sem se chtěl taky zeptat, maj to všecky VTIčka?? Hondu bych rád zkusil, protože mám rád točivý a zábavný motory a myslím si že by mohla být. Sice je to úplně jiná charakteristika než můj stávající turbomotor, ale o to jde. Bohužel jsem ještě žádným VTIčkem nejel a ani nemám tu možnost. S Focusem máte třeba někdo srovnání, myslím podvozkově??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:44   Citovat  

Z 200-0 ti nevim covece... nasel sem to co jsem si pamatoval zhruba:
Braking

60-0mph .... 2.8sec
30-0mph .... 11.3 metres
50-0mph .... 26.4 metres
70-0mph .... 51.0 metres
88-0mph .... 82.6 metres

Kojak: aero ma tusim taky LSD, ale 100% jistej si nejsem. tak 90% jsem si jistej.

jinak k tem lsd: maji je vsechny 1.8Vti a integry. Tot asi tak vse z beznych aut (pak jeste limitka 8g typer civicu)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:50   Citovat  

Bitkar napsal:
Z 200-0 ti nevim covece... nasel sem to co jsem si pamatoval zhruba:
Braking

60-0mph .... 2.8sec
30-0mph .... 11.3 metres
50-0mph .... 26.4 metres
70-0mph .... 51.0 metres
88-0mph .... 82.6 metres

Kojak: aero ma tusim taky LSD, ale 100% jistej si nejsem. tak 90% jsem si jistej.

To mi přijde kolem těch 150 km/h dost velké číslo ale zase nemám tolik srovnání. Třeba fabka po servisu a s novýma brzdama byla někde jinde ale brzo ji to přešlo Úsměv když jsem si kdysi nechal udělat nové brzdy na fáčku, tak to bylo pocitově taky jinde ale to zase nemělo absku ale taky o dost jinou váhu. Je to každopádně o zvyku OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 19:52   Citovat  

.:Generic:. napsal:
Škoda že nejsi z Brna
tudy tudy odkaz

Nebydlím daleko(cca 90km) a Brnem jezdím minimálně 2xtýdně po D1 a tenhle inzerát mám taky zkuklej. Ta se mi právě líbí převelice a tuto bych bral. To je tvoje?? Můžu cinknout jak pojedu kolem a stavit se.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 20:03   Citovat  

Děkuji zatím za odpovědi, chtěl bych prostě hodně zábavný auto a to si myslím, že jsem si v přemíře nabídkek aut a mých finačních možností vybral dobře. Audi je sice rychlá a dobrá a když se quattrem umí jezdit hodně rychlá, ale je to auto pro blbce. Odtažitý nekomunikativní přeposilovaný řízení, člověk neví co se děje pod koly+je to těžká kráva s drahým servisem. Dále nemůžu mít žádny 3-dveř, protože mám syna a do 3-dveřáku se sedačka dává blbě. Takže po dlouhých dnech studování a čtení recenzí mi vyšlo v rovnici:praktický+svižný+zábavný+spolehlivý auto=Civic VTI. Proto ta změna. Ale pište dál, jsem rád za každou radu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 20:07   Citovat  

mikexf Nene, ta není moje, jen jsem to sem šoupl, protože by tě to mohlo třeba zajímat Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 20:12   Citovat  

Zajímá, zajímá, čumím na ni od té doby co tam ten inzerát visí, a je to nebe a dudy s tím prvním odkazem, alespoň podle mého názoru. Zatím, napíšu po-poledni z práce jak přijedu ze služebky z Valach.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 20:14   Citovat  

odkud jsi?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 20:15   Citovat  

Jojo, tahle vypadá na první pohled vážně hezky Úsměv Je i v topicu "Zajímavé bazarové nabídky" Mrk
Jinak angličana můžu doporučit, mám sice 1.4 a neřeším děti, bo su ještě moc mladej ( Velmi šťastný ), ale spokojenost nejvíc. Je to pohodlný, prostorný a taky pěkný, takže si myslím, že budeš s VTičkem spokojenej
   Návrat  
vtivti je teď offline  vtivti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 20:18   Citovat  

kamos ma audinu 1.8t a jak s em mu pujcil vti tak se rozplyval ze to je uplne jiny pocit s jizdy ale mam 1.6 v c5g rikal ze to je nebe a dudy co se jizdy tyka,ale brzdy ma pry audi lepsi....jak to je u novejsiho vti nevim
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 20:33   Citovat  

ten inzerat na tu cernou vypada velice zajimave. jinak sem nidky tu cest nemel, ale taky by splnovalo moje pozadavky si myslim. vidim je dve "nevyhody" bezpecnost a design.
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 20:34   Citovat  

Lsd má i aerodeck Mrk ale pouze jen ve vti. Co se týká brzd tak jsem spokojenej a vždy jsem zastavil tak jak jsem potřeboval a jsou tam série.
Podvozek: Koni tlumiče, pružiny série z MB6 a jsem spokojenej.
Spotřeba město reálných 9-10l na 100km
Teď budu mít asi svůj rekord už mám 650km najeto a počítám že najedu tak 680-700 km na cca 50 litrů ( převážně dálnice a okresky a trošku i to město )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 20:39   Citovat  

ty hodnoty brzdeni berte +-, nejsou ofiko z nejakyho prospektu, tuism nekde jinde jsem fakt vide 2.5s. Zalezi na gumach, destickach, teplote apod. Ja myslim, ze to brzdi nadprumerne.
Jinak co se tyce komunikativnosti apod. tak v tomle aute vis o vsem co se deje, v tom je to naprosta spicka.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 21:18   Citovat  

doktorshondou napsal:
cau. tak tomu inzeratu. VTI MB6 to asi je, interier je VTI, ale zbytek nejak chybi. podle mne byla bourana pac predni naraznik, uz na fotce jde videt jak byl prestrykany - dan druhy. Pac na VTI se dily co jsou tipicke k VTI napr. naraznik hur zhani. Osobne bych do tohodle kousku nesel. A co se tyce jizdnich vlastnostech, tak asi by te seriovy podvozek u VTI MB6 zklamal. Chce to poresit nejaky jiny, vic sportovne naladeny. Brzdy jsou o.k. mel jsem moznost srovnat 1.8T v A3 vs VTI 1.8 a motorove je Honda nekde jinde.Tenhle model delal spolecne s Rovrem v Anglii, tak za to palec dolu. Jinak VTI 1.8 MB6 je ma treti Honda a nemuzu si opet ztezovat. O kazde auto se musis pecovat, pokud chces aby dobre slouzilo. to plati i u Honda

Nadruhou stranu krupnout naraznik u stary hondy je otazka ostrejsiho zaparkovani, ci lehkyho nedobrzdeni... A zda se vyplati na auto za 90tis kupovat novej origo naraznik za 20tis vcetne lizatka, nebo splasit na vrakaci neco za 1500kc je dle me jasna vec. To ze je z jinyho roku a presne nepasuje, je vec druha. Navic pokud to nebyla velka pecka, ktera by kastli zkroutila, tak proc se toho bat, kdyz zbytek auta bude v cajku? Kolik aut co se dnes prodavaji jsou 100%% nebourana? Zadni cast je bez znacku, ale to jeste neni zaruka, ze to bylo zboreby na zadek ne? Zatim to jsou spekuativni informace z jedne fokty... NIkdo z nas to auto nevidel osobne, aby toto mohl potvrdit
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 21:24   Citovat  

bordel napsal:
Nadruhou stranu krupnout naraznik u stary hondy je otazka ostrejsiho zaparkovani, ci lehkyho nedobrzdeni... A zda se vyplati na auto za 90tis kupovat novej origo naraznik za 20tis vcetne lizatka, nebo splasit na vrakaci neco za 1500kc je dle me jasna vec. To ze je z jinyho roku a presne nepasuje, je vec druha. Navic pokud to nebyla velka pecka, ktera by kastli zkroutila, tak proc se toho bat, kdyz zbytek auta bude v cajku? Kolik aut co se dnes prodavaji jsou 100%% nebourana? Zadni cast je bez znacku, ale to jeste neni zaruka, ze to bylo zboreby na zadek ne? Zatim to jsou spekuativni informace z jedne fokty... NIkdo z nas to auto nevidel osobne, aby toto mohl potvrdit

to nemuze. ale mnohdy fotka hodne napovi. mohlo to byt jen dotukane a kridlo mu mohl nekdo urvat.
   Návrat  
Jami je teď offline  Jami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 21:25   Citovat  

Ani ten výfuk nevypadá moc na 1,8 Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o radu-VTI 124kw
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: