Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
skyline??
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 21:57   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 22:00   Citovat  

Chudak malej, copak asi provedl, ze ho nekdo takto ztrestal? Bueee
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 22:16   Citovat  

Za tu cenu adekvatni je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 22:18   Citovat  

you get what you pay for
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 22:28   Citovat  

nedavno bylo naprodej na ebayi v uk. aukci sem sledoval a tusim ze tam psal ze to ma k.o. turbo. ale tak jestli nekdo chce delat GO RB25DET tak si to muze zkusit na tomhle kousku. osobne bych do nej vzivote nesel ani za polovicni cenu(jsem dostatecne poucenej z SX). kvalitni fresh import R33 je kolem 200tis v GT-S.
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 22:27   Citovat  

Winie napsal:
nedavno bylo naprodej na ebayi v uk. aukci sem sledoval a tusim ze tam psal ze to ma k.o. turbo. ale tak jestli nekdo chce delat GO RB25DET tak si to muze zkusit na tomhle kousku. osobne bych do nej vzivote nesel ani za polovicni cenu(jsem dostatecne poucenej z SX). kvalitni fresh import R33 je kolem 200tis v GT-S.

Napsal bys mi vic duvodu proc bys do nej nesel a naky zkusenosti s 200sx? Zrovna nad nim uvazuju(typ,ne tenhle kus:) ) a strasne me laka
   Návrat  
kentoya je teď offline  kentoya
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 22:41   Citovat  

tenhle kousek je zatím pokud se nemýlím v anglii a borec ho chce dovézt a prodat tady

a 200sx, bud ji miluješ nebo nenávidíš, ale hlavně sypeš peníze jinak nejezdíš a když už si myslíš že jsi nasypal dost, tak zjištuješ stále a stále že je ten výkon nedostatečný, at je jakýkoliv, prostě si rychle na výkon zvykneš a chceš víc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 22:51   Citovat  

Buchtak napsal:
Napsal bys mi vic duvodu proc bys do nej nesel a naky zkusenosti s 200sx? Zrovna nad nim uvazuju(typ,ne tenhle kus:) ) a strasne me laka
skyline je urcite vyborny auto, ale musis na nej mit prijem. nebo dopadnes jak ja. do dvoukila jsem nasypal 50tis a stejne sem se neprojel(jen do motoru). ale nebudem se tu bavit o dvoukilu, to je koncepcne jiny auto a motor je taky uplne jinej. RB25 vychazi spis z CA18DET. tudiz neni pry uplne spolehlivy. potrebuje to nadstandartni peci. navic je skyline pomerne dost elektronicky narocny auto a je dost tezkej. navic je dost problem ze do opravy takovyhleho motoru se nepusti jen tak kde kdo. v cr je jedinej kdo zatim delal go skylinovyho motoru co vim tak jen jindra z dorifto garage. ostatne osazenstvo dorifto garage jsou taky jediny majitele fungujicich skylinu v cr co vim. dalsi vec je ze skyline nikdy neprihlasis. ale u R33 se daji pouzit dily na prestavbu na LHD z maximy a s troskou stesti se da i jezdit na papiry z maximy, pripadne trikila, nebo dvoukila. dalsi vec jsou nahradni dily at uz origo nebo performance jsou silene drahy. takovej jeden priklad za vsechny na miatu co mam ted stoji plne stavitelnej tein kolem 20tis. na skyline stoji 60, nebo aspon pred rokem staval. dalsi vec je to, jak jsem to vysvetloval rodine. vzivote nemuzes mit skyline/dvoukilo na bezny jezdeni. to auto tim neuveritelne trpi. nez sem se vubec s dvoukilem rozjel tak sem ho nechaval 15 minut hrat a pak sem se pomalinku rozjizdel. mozna jsem byl az moc opatrnej, ale stejne to nestacilo. ovsem kdyz uz to jelo, tak to byl neuveritelnej zazitek. az budu mit stalej vyssi prijem, tak se urcite ke sportovnimu foukanymu nissanu vratim. jelikoz po nem porad touzim a styska se mi po nem tak ti dam i radu ke koupi. kupuj v uk. je tam par firem co vozi auta z japanu. kupuj pouze fresh import, idealne s fotkama jeste z japonska. dalsi vec je ze si musis rozmyslet jakej motor chces. daval se atmo dvoulitr, pak se daval RB25DET(6ti valcovej 2,5 litr single turbo) ten se daval do zadokolovejch skylinu a pak do GT-R(ctyrkolka) se daval RB26DETT(6ti valcovej 2,5 litr twin turbo). ja osobne bych sel do GT-R32 tommy kaira edition s RB26DETT pod kapotou. moc jich neni a porizovaci cena taky neni zrovna nizka, ale je to podle me to nejlepsi co vubec de. neni tam nak extremni vaha, R32 je nadherny auto a RB26DETT je pry asi nejlepsi motor ktery se do skylinu montoval, navic bych stejne okamzite po privezeni do cr delal GO motoru. mnohem vic informaci co se tyka techniky ti rekne jagy, precejen dela do nissanu mnohem delsi dobu.
EDIT: koukam ze se velmistr nissanu regnul i na honda-club. vitej kentoyo- tohle je opravdu mazak pres nissany. z jeho dilny uz vyjelo hodne kvalitnich aut s kvalitnima motorama. na jeho rady jsem vzdycky dal a vzdycky dam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 23:09   Citovat  

Winie napsal:
skyline je urcite ....

Dik moc za vsechny napsany tipy OK
Spatne jsem se vyjadril,ma chyba,uvazuju nad dvou kilem(S14) (napr. tenhle kus 200sx
Kazdopadne i tak si napsal hodne zajimavych zkusenosti;) Ptal sem se prave tebe,protoze sem te videl i na Nissan klubu a jestli si mel dvou kilo(btw S kolik?Úsměv ),tak me zajimalo,jak si na to byl se spokojenosti a proc slo pryc. Ted uz vim:) S financni narocnosti +- pocitam,ale zase nechci nejakej extrem,aby v tom kazdej mesic skoncila dvacitka.A jak si zminil dojizdeni,tak to samozrejme taky pada,chci ho vylozene for fun.Import sem taky premyslel,jsou tam nadherny kousky,ale pri predstave predelavani toho interieru...no nevim. Jasne,dorifto,na ty jsem dostal taky echo od spousty lidi,ze jsou to fakt machri a i co jsem sledoval ty jejich vozy,tak mi malem vypadly oci:)
Strasne me to SX dostalo,nemuzu si pomoct:) P.S. Miata ma taky neco do sebe;)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 23:15   Citovat  

kentoya napsal:
tenhle kousek je zatím pokud se nemýlím v anglii a borec ho chce dovézt a prodat tady

a 200sx, bud ji miluješ nebo nenávidíš, ale hlavně sypeš peníze jinak nejezdíš a když už si myslíš že jsi nasypal dost, tak zjištuješ stále a stále že je ten výkon nedostatečný, at je jakýkoliv, prostě si rychle na výkon zvykneš a chceš víc

No tak tomu rikam povzbuzeni teda Velmi šťastný I presto si myslim/doufam,ze seriovej vykon mi bude stacit:)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 23:22   Citovat  

jinak jen bych poopravil, motor ca18 vychází spíše z RB než naopak

motory do skyline mám na dílně dva, jeden plně funkční a na druhém páchám GO

hoj winie, ne že bych se jen regnul, ale koupil jsem si pomalé prdítko civica5gen rok94 1,5lsi sedan, v plynu a automatu, prej dědkovatím Velmi šťastný

s14 má motor sr20det a nejlepší GO na tomhle motoru zvládá marek z brna, tady je znám asi jako marat, tento motor trochu trpí na vačky, ale není problém z něj dostat 500 koní
pak ho ještě zvládá velmi dobře radek od břeclavi, na forech znám jako vmile, mě se do SR motorů nechce
od nissanu znám motory CA do šroubku (4vál), velmi dobře motory VG (šestivál do V), trochu motory RB (šestivál řada) a momentálně se učím motory L (šestivál řada hodně starej motor)
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 23:52   Citovat  

kentoya napsal:
tento motor trochu trpí na vačky

Bych lehce poopravil, ze spise trpi na olej a jeho pravidelnou vymenu.

Jinak ten zeleny Sky je na SX foru na dily, ale docela doprasene auto... jako hodne dalsich v UK. Jak rikal Winie, sel bych do fresh importu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 0:05   Citovat  

Buchtak napsal:
Dik moc za vsechny napsany tipy OK
Spatne jsem se vyjadril,ma chyba,uvazuju nad dvou kilem(S14) (napr. tenhle kus 200sx
Kazdopadne i tak si napsal hodne zajimavych zkusenosti;) Ptal sem se prave tebe,protoze sem te videl i na Nissan klubu a jestli si mel dvou kilo(btw S kolik?Úsměv ),tak me zajimalo,jak si na to byl se spokojenosti a proc slo pryc. Ted uz vim:) S financni narocnosti +- pocitam,ale zase nechci nejakej extrem,aby v tom kazdej mesic skoncila dvacitka.A jak si zminil dojizdeni,tak to samozrejme taky pada,chci ho vylozene for fun.Import sem taky premyslel,jsou tam nadherny kousky,ale pri predstave predelavani toho interieru...no nevim. Jasne,dorifto,na ty jsem dostal taky echo od spousty lidi,ze jsou to fakt machri a i co jsem sledoval ty jejich vozy,tak mi malem vypadly oci:)
Strasne me to SX dostalo,nemuzu si pomoct:) P.S. Miata ma taky neco do sebe;)

mel sem S14 s SR20DET, ale bohuzel nekdo se tam silenym zpusobem pokousel o go a evidentne to byl nakej vesnickej mechanik, protoze celej motor byl spatne zapojenej a dokonce nebyl ani poutahovanej momentovym klicem tak se prefouknul a odesli pistni krouzky, respektive se zapekli. takze tlaky 0. dneska bych si pro dvoukilo nejel jinak nez s merakem tlaku a clovekem co to auto aspon trosku zna. co se tyka seriovyho vykonu, tak ti urcite stacit nebude. vsichni co maj dvoukila se z nich snazi dostat co nejvic. jinak co se tyka ostatnich vlastnosti auta, tak ja mel hned po motoru v planu podvozek, seriovej byl na me moc mekkej a auto se docela houpalo. no a pak uz jen turbo z S15ky a dal bych chvilku zas pokoj. ale bohuzel... ten motor byl zralej na velkou GO a bohuzel se na to prislo az po GO hlavy(byla totiz zkroucena a tesneni bylo uplne pryc) a me uz dosli penize. takze dvoukilo slo za 70tis nekam ke karlovejm varum a co sem s majitelem mluvil na mimoni tak delaj go motoru. kazdopadne jak rikam. dvoukilo a celkove sportovni nissany jsou velky lasky, ale drahy lasky. i kdyz se priznam ze se mi v hlave ted honi taky 40 let starej datsun a kdyz mi na jare hrabne tak se bude holt muset nejspis miata poroucet a vrhnu se do renovace veterana. opravdu co sem jel ve sportovne strizenejch nissanech, tak me zadnej nesklamal. jen na ne mit penize...Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 1:23   Citovat  

Winie napsal:
mel sem S14 s SR20DET....

Tak to je skoda,ze to s dvoukilem takhle dopadlo:/ Dival ses na ten link,co jsem sem daval? co na nej rikas?(z prvni ruky,to nezni nejhur..) Jinak co sem tak koukal,tak aspon dle klubu to vypada,ze S14 jsou spolehlivejsi nez S13,nad kterou sem taky premyslel.
Datsun ma taky neco do sebe,takova klasika,ale tech penez si to asi fakt veme sileny mnozstvi...
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 2:41   Citovat  

Winie napsal:
i kdyz se priznam ze se mi v hlave ted honi taky 40 let starej datsun a kdyz mi na jare hrabne tak se bude holt muset nejspis miata poroucet a vrhnu se do renovace veterana. opravdu co sem jel ve sportovne strizenejch nissanech, tak me zadnej nesklamal. jen na ne mit penize...Smutný

Bohuzel ten Datsun bude hlavne o tech penezich.. taky me strasne laka, ale proste si ho nemuzu dovolit. Mozna nekdy... Mrk

Buchtak: Ta S14 vypada desne.. neorigo prasacky lak, duc bedna, kridlo,.. za to bych mel strach dat 50tis. Smutný
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 10:26   Citovat  

auto krasny, ale me se vic libi r32 ty oranzovy blinkry .. JDM style a je takovej placatejsi, 33 ka mi pripadne neco mezi .. neslany nemastny a r34 uz ma zas styl predatora jak ma byt ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 10:31   Citovat  

Buchtak napsal:
Tak to je skoda,ze to s dvoukilem takhle dopadlo:/ Dival ses na ten link,co jsem sem daval? co na nej rikas?(z prvni ruky,to nezni nejhur..) Jinak co sem tak koukal,tak aspon dle klubu to vypada,ze S14 jsou spolehlivejsi nez S13,nad kterou sem taky premyslel.
Datsun ma taky neco do sebe,takova klasika,ale tech penez si to asi fakt veme sileny mnozstvi...
hele mam stejnej nazor jako jagy. to co tam prodava je tuningovy auto. mrkni na tudy odkaz a tam si urcite vyberes. lepsi je jit do auta ktery nekdo zna. a SRka jsou vyrazne spolehlivejsi nez CAcka, ale spolehlivost zalezi taky na tom jak se o to staral predchozi majitel. ja ti doporucim tohle tudy odkaz co jsem mluvil s majitelem tak sam jeste uvazuje jestli to vubec proda, ale o auto je dobre pecovano a majitel je mechanik. pak jsem slysel ze tohle je v dobrem stavu tudy odkaz
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 10:35   Citovat  

no to na obrázku je nějaká vylítaná vrána......

a jestli chceš nissana tak si připrav mnohem víc peněz než co se hondy týče......Nissan je robustní, dobře udělaný auto, proto dlouho slouží a nikdo do něj nic moc nesype....pak se začne sypat úplně všechno a je čas to prodat....a většina lidí to v tomhle stavu koupí..takže nedoporučuju žádnou ojetinu....náhradní díly za nesmysl atd atd....navíc jestli někdo chce 200SX.....ve svý době to asi bylo férový auto, ale teď je to starej krám kterej potřebuje neskutečný množství peněz a žere víc oleje než benzínu.......opravdu nedoporučuju.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 11:09   Citovat  

cocks napsal:

a jestli chceš nissana tak si připrav mnohem víc peněz než co se hondy týče......Nissan je robustní, dobře udělaný auto, proto dlouho slouží a nikdo do něj nic moc nesype....pak se začne sypat úplně všechno a je čas to prodat....a většina lidí to v tomhle stavu koupí..takže nedoporučuju žádnou ojetinu....náhradní díly za nesmysl atd atd....navíc jestli někdo chce 200SX.....ve svý době to asi bylo férový auto, ale teď je to starej krám kterej potřebuje neskutečný množství peněz a žere víc oleje než benzínu.......opravdu nedoporučuju.
to mas jak cero. to je taky starej kram a lidi s tim jezdej a kupujou to. nissany se sypou jen vinou jejich majitelu, nebo predchozich majitelu. pokud se o to auto clovek po go dobre stara tak mu vydrzi stejne jako atmosfera. je to uplne fuk. jak rikam. dvoukilo se proste musi kupovat z proverenyho zdroje. osobne bych sel do toho zelenyho Acka. majitele znam a to auto chodi dobre. je to clovek co mi delal na motoru u nissana.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 20:44   Citovat  

Winie napsal:
hele mam...

OK S par lidma 200sx klubu sem v kontaktu no,i kdyz tam jsou spis na prodej S13,kterej me laka min.....ty odkazy co si posilal,vypadaji skvele,ale ten druhej - 360,to bych za to fakt nedal,to radsi Z350:) Kazdopadne diky za echo a rady
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 22:19   Citovat  

No ty Silvie maj taky něco dosebe.Na Mimoni sem ponich pokukoval...mooc pěkný stroje.

Kua já bych chtěl všechno ...ale kde nato brát kua kde nato brát ??? Vyloupim asi nějaký El passo HaHaaa

to Salát: Opička od Nissanu sežere asi víc banánů než opička od Hondy co ? Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 23:51   Citovat  

cocks napsal:

upřímně, ten civic 1,5 co jsem si momentálně koupil žere víc oleje jako mi žralo dvoukilo, a to mi žere jen asi deci až dvě na 1 000km Cool
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
skyline??
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina