Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se mi líbí/nelíbí na našem fóru
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 20
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2007 , 21:52   Citovat  

Chápeš! co vám nejvíce vyhovuje a co naopak vás nejvíc obtěžuje ... Cooo???

tudy nechci rozpoutat hádky, ale mít přehled od vás, uživatelů . vždyt je to naše fórum pro nás

Nápad je tu! Je pár směrů, kam ted ubírat vývoj fora ... grafika, redakční system na članků, dolazovani detailu, moderovaní obsahu...

Honda ukažu ještě nezveřejněné časti ve vývoji: seznam členů a plateb , či top50 anebo posledních 150

pifko pokud sem budete psát návrhy, požadavky, přání. Prosím, nejprve si jej promyslete, jejich dopady , využití a složitost v kontextu celého fóra
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2007 , 22:26   Citovat  

mam takovou pripominku ohledne funkce "zobrazit neprectene prispevky"nevim jak bych to popsal snasi bude kdyz kouknes na klub bez pomlcky jak je to tam,tam mi to vyhovuje o dost vic a nemam v tom takovy neporadek tady se obcas ztratim kdybys na to kouknul byl bych rad bylo by to zde aspon pro me prehlednejsi,
jinak je to fajn odvadite spoustu prace a za to dekuji je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2007 , 22:57   Citovat  

top 50 by bylo super.Nebo třeba kdyby tem styl zobrazení šel přepínat aby to vyhovovalo každýmu.
Já si totiž už druhej den nepamatuju kam sem co psal a když to neni v tom rychlim tak už to nikdy nenajdu Velmi šťastný
Jinak ale super.Bez chyby.
No vlastně jedna.Proč nejde hodnotit auta?
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.11.2007 , 23:23   Citovat  

posero napsal:
mam takovou pripominku ohledne funkce "zobrazit neprectene prispevky"nevim jak bych to popsal snasi bude kdyz kouknes na klub bez pomlcky jak je to tam,tam mi to vyhovuje o dost vic a nemam v tom takovy neporadek tady se obcas ztratim kdybys na to kouknul byl bych rad bylo by to zde aspon pro me prehlednejsi,

pro me taky, je to tu pro me trochu neprehledne co se tohoto tyce a kdyz tu clovek chybi den tak uz je v tom gulas zmatenej
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 6:23   Citovat  

posero napsal:

jako styl zobrazeni ? grafika ?
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 6:38   Citovat  

já taky nechápu o co jde, dyt je to stejný v jiným kabátu ???
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 7:20   Citovat  

monty napsal:
já taky nechápu o co jde, dyt je to stejný v jiným kabátu ???

jo, ale ten kabat může bejt lepší ušitej. Tohle je v podstate default. S tou grafikou by sem moh pohnout smerem ku předu. Zadný razantní změny, ale aby byla více uhlazena a přehledna a vyzvedla podstatny věci. Osobně jsem nejvíc nespokojenej s horní hlavičkou ... už jsem tomu i nějakej čas věnoval, ale s vysledkem jsem nebyl spokojenej ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 12:43   Citovat  

nevim jak to resne popsat ale tam kdyz kliknu na "zobrazit nove..." vyskoci mi jen ty ktere sem opravdu jeste nevidel
tady to funguje stejne d tim rozdile ze tam porad zustavaj ty ktery prejdu bez prohlidnuti,vis uz jak to myslim?resim to tak ze kdyz si prectu co me zajma dam oznacit jako prectena a pak je to tedy stejne jako na HC
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 12:45   Citovat  

a kdyz das zobrazit nove a ctes si nove a prispejes do nej tak musis zpatky na obsah fora hondaclub a znova do neprectenych
chybi mi moznost po odpovedi jit zase do neprectenych rovnou
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 13:01   Citovat  

zkouška.... aha už chápu , po odeslání se nedá jít přímo na seznam nepřečtenejch, není odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 13:07   Citovat  

monty napsal:
zkouška.... aha už chápu , po odeslání se nedá jít přímo na seznam nepřečtenejch, není odkaz

jo to je ono
a ten druhej problemek si taky pochopil?kdyz koknes na HC musi to bejt jasny
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 13:11   Citovat  

ta druhá věc s tím pamatováním si nepřečtených je tu záměrně na požadavek uživatelů ,těm vadilo že pokud se odhlásí a přihlásí tak se jim to označí jako přečtený , takže jediná cesta je jak děláš , robím to taky tak
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 13:19   Citovat  

neni tu funkce "zobrazit nove prispevky od posledni navstevy" - to mi vyhovuje nejvice
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 13:23   Citovat  

tak na potřetí jsem to pochopil (možná) muhehe Na HC maj výchozí stav (pro H-C nevyhovující) než sem začal dělat vývoj toho, že chcem udržet nepřečtené bez ohledu na odhlašení, příhlašení a změnu počítače. Tzn. od toho co popisuješ, jsme ustoupili ... tebou popisovenej způsob je správnej. prečtu, co je nového, co jsi nečetl, ostatní, co tě už nezajíma, oznáčíš hromadně za přečtené.

Nápad je tu! Tvuj požadavek je tedy stále videt link Nepřečtené příspěvky...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 13:30   Citovat  

infinity napsal:
neni tu funkce "zobrazit nove prispevky od posledni navstevy" - to mi vyhovuje nejvice
to už to tu bylo , nevyhovovalo
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 13:32   Citovat  

infinity napsal:

to je hezky no. pišu si . to uz je hodne personifikovanej pohled na forum OK a opravdu myslis "zobrazit nove prispevky od posledni navstevy" nebo je to "zobrazit nove nepřečtené prispevky od posledni navstevy"

zobrazit nove prispevky tu je a to v podobě posledních 30ti prispevku... nebo poslednich 150 prispevku (viz link nahoře). omezeni od posledni navstevy nehraje až takovou roli si myslim, nebot login a logout neprobíhá často.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 15:57   Citovat  

665+1 napsal:
to je hezky no. pišu si . to uz je hodne personifikovanej pohled na forum OK a opravdu myslis "zobrazit nove prispevky od posledni navstevy" nebo je to "zobrazit nove nepřečtené prispevky od posledni navstevy"

zobrazit nove prispevky tu je a to v podobě posledních 30ti prispevku... nebo poslednich 150 prispevku (viz link nahoře). omezeni od posledni navstevy nehraje až takovou roli si myslim, nebot login a logout neprobíhá často.

Myslim tim tuto funkci odkaz proste tak jak to funguje na foru s pomlckou.
Uvedu priklad z praxe: Prijde ve 12 a uvidim 9 novych prispevku, prectu 2 a odejdu. Kdyz prijdu v 8 vecer, tak tech 7 prispevku z poledne, ktere jsem nevidel se uz mi nezobrazi jako neprectena/nova a objevi se dalsi...snad mi rozumis. Kdezto tady tech 30 je natvrdo.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2007 , 16:56   Citovat  

665+1 napsal:
tak na potřetí jsem to pochopil (možná) muhehe Na HC maj výchozí stav (pro H-C nevyhovující) než sem začal dělat vývoj toho, že chcem udržet nepřečtené bez ohledu na odhlašení, příhlašení a změnu počítače. Tzn. od toho co popisuješ, jsme ustoupili ... tebou popisovenej způsob je správnej. prečtu, co je nového, co jsi nečetl, ostatní, co tě už nezajíma, oznáčíš hromadně za přečtené.

Nápad je tu! Tvuj požadavek je tedy stále videt link Nepřečtené příspěvky...

no kdyz to ostani chteji tak jak to je,ja se prizpusobim
a s timto"Tvuj požadavek je tedy stále videt link Nepřečtené příspěvky" naproso souhlasim je to presne to co bych chtel
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 22:05   Citovat  

Vim, ze je to nerealne, ze je to doslova diskriminacni, ale presto si postezuju Smutný
Chodi sem vice a vice lidi bez slusne znalosti jazyka ceskeho. A ja dobrak si ctu i jejich prispevky a pak neverim, co to po par mesicich s moji pomerne slusnou CJ udela naštvanej
No nemluve o tom, ze jsem se vratil po par dnech z HD a z mych ust padaji opravdu "vytribena slova". Mohu byt jen rad, ze sef ma tyden dovcu a ja do te doby snad opet nasadim slusnou mluvu. Jinac spusitm a uzemnim ho uz prvni vetou Velmi šťastný
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 22:19   Citovat  

ReNo napsal:
Vim, ze je to nerealne, ze je to doslova diskriminacni, ale presto si postezuju Smutný
Chodi sem vice a vice lidi bez slusne znalosti jazyka ceskeho. A ja dobrak si ctu i jejich prispevky a pak neverim, co to po par mesicich s moji pomerne slusnou CJ udela naštvanej
No nemluve o tom, ze jsem se vratil po par dnech z HD a z mych ust padaji opravdu "vytribena slova". Mohu byt jen rad, ze sef ma tyden dovcu a ja do te doby snad opet nasadim slusnou mluvu. Jinac spusitm a uzemnim ho uz prvni vetou Velmi šťastný

sorry za offtopic , ale v tomhle je pravda, některým uživatelům by se hodila kontrola pravopisu, občas i já tápu nad tím, abych nehodil hrubku
   Návrat  
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 2:16   Citovat  

ReNo napsal:

no to mas pravdu, sem tam sem nekdo neco napise a to nevis jesli je dementne postizenej nebo si pred kazdym slovem hazi i/y kostkou .. je mi to lito, ze cloveku uz vlastne musi bejt 18let - vlastni automobil, ale je negramotnej pořádnej výtlem uvidime no, treba na dalsim HD uvidime simpanze ve VTicku Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 7:25  Naposledy upravil 665+1 dne 30.6.2009 , 7:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Chápeš! Chápeš! Chápeš! řešení Chápeš! Chápeš! Chápeš!

Kontrola pravopisu Úsměv Ta možnost tu existuje, ale neni to funkce fora, dává se to přímo do prohlížeče.

Sám to používam: tady je doplněk pro Firefox : Kontrola pravopisu

Internet explorer 7.0 a výš už tuto funkci má v sobě. Viz popis jeho vlastností

Opera 9.0 a vyšší to řeší pluginem ASspellbin. Jeho popis a instalaci naleznete například zde

Takže nejenom na foru budete psát hezky česky Honda mravenec

Chápeš! Chápeš! Chápeš! řešení Chápeš! Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 7:28   Citovat  

lempl69 napsal:
no to mas pravdu, sem tam sem nekdo neco napise a to nevis jesli je dementne postizenej nebo si pred kazdym slovem hazi i/y kostkou .. je mi to lito, ze cloveku uz vlastne musi bejt 18let - vlastni automobil, ale je negramotnej pořádnej výtlem uvidime no, treba na dalsim HD uvidime simpanze ve VTicku Velmi šťastný

Pár lidí tu jsou dislektici nebo disgrafici,takže o negramotnosti bych nemluvil, ale dost jich prostě jen píše děsně...
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 8:10  Naposledy upravil beruska.evuska dne 30.6.2009 , 13:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Pár lidí tu jsou dislektici nebo disgrafici,takže o negramotnosti bych nemluvil, ale dost jich prostě jen píše děsně...

Taky píšu drsně Hellby ? Sem prej dyslektik muhehe pořádnej výtlem pořádnej výtlem papa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 8:43   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Taky píšu drsně Hellby ? Sem prej dislektik muhehe pořádnej výtlem pořádnej výtlem papa

děsně drsně! Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 11:28   Citovat  

Hellborn napsal:
děsně drsně! Mr. Green

Víš jak...sranda musí bejt... Mrk OK
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 13:06   Citovat  

dyslektik
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 13:45   Citovat  

Minor napsal:
dyslektik

tak to sem přesně já... pořádnej výtlem HaHaaa a s tvrdym Y
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 14:09   Citovat  

lempl69 napsal:

Je mě z tebe špatně seš asi fakt z jinýho světa to snad ne kiss me
   Návrat  
Klobrcík je teď offline  Klobrcík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2009 , 12:30   Citovat  

třeba mě tu chybí že když má nějaké téma víc stránek (třeba 30) tak se nedostanu hned když chci na třeba 16 ale musim listovat...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se mi líbí/nelíbí na našem fóru
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina