Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
co s autem?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2009 , 22:46   Citovat  

Zdravim Hondaci Honda

doufam ze tu jeste nekdo bude a poradi mi....

jde o to ze kamos by si chtel privest auto na ND ale auto je s papirama normalne pojizdne ale prepisovat ho na sebe nechce...

jde auto nejak nechat vymazat z evidence nebo neco? Úsměv

predem diky za vsechny odpovedi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Paty je teď offline  Paty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2009 , 22:51   Citovat  

Ahoj poradím ti takhle Kámoš to udělal taky asi před půl rokem: Normálně šel auto odhlásit a sepsal čestný prohlášení že z toho udělal frezu nebo kurnik pro slepice a normálně to odhlásil a bylo,hlavně tam nesmí napsat že to zůstalo na Náhradní díly to oni nevezmou...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2009 , 22:52   Citovat  

privest ze zeme eu? nebo z cr. v cr se musi auto papirove zlikvidovat. z evropske zeme se o to stara prodavajici strana. auto bude v eu odhlasene z evidence a kdyz ho neprihlasi tak se prd deje. pokud treba proda papiry, tak to auto bude jakoby existovat dal pomoci tech nemeckych papiru.
   Návrat  
p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2009 , 23:11   Citovat  

paty : takze staci pri odhlaseni sepsat prohlaseni ze nebude neco jako provozu schopne a ze si stoho udelal doma treba botnik jo??? Velmi šťastný ..chapu dobre?

winie: auto je s cr....ale slysel jsem neco ze pri ty likvidaci tam to vozidlo vazne musi byt jo?...a je za tu likvidaci nejaky poplatek?
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 1:11   Citovat  

udajne to delaj na nakym vrakovisti kde ekologicky likvidujou vraky, pry se to tam da obejit tak, ze tam nekomu strcis neco bokem a on ti udela ten likvidacni protokol a ty mu akorat das papiry a hotovo. ale ber to jen jako hrubej obraz. sam davam k dobru radu co jsem slysel od par mechaniku a doufam ze ji nikdy nepouziju.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 2:02   Citovat  

zkuste trosku pohledat na internetu, nez se zeptat..staci 2 fotky z pohledu rohu auta (mysleno aby na jedne byl predek a pravej bok a na druhe zadek a levej bok) a pak zajit na urad a podepsat ze vozidlo nebude stat a ani nebude provozovano na pozemni komunikaci..vse se zapise do TP a je hotovo je to dobrý Zadna eko-likvidace NENI treba jak tu nekdo psal je to dobrý
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 4:20   Citovat  

gizmi napsal:
zkuste trosku pohledat na internetu, nez se zeptat..staci 2 fotky z pohledu rohu auta (mysleno aby na jedne byl predek a pravej bok a na druhe zadek a levej bok) a pak zajit na urad a podepsat ze vozidlo nebude stat a ani nebude provozovano na pozemni komunikaci..vse se zapise do TP a je hotovo je to dobrý Zadna eko-likvidace NENI treba jak tu nekdo psal je to dobrý

jo tak přesně tohle jsem skoušel a pohořel jsem,prej že to nejde a keců okolo toho bylo. Hold u nás DI je trošku asi zaseklej.
   Návrat  
Paty je teď offline  Paty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 9:50   Citovat  

No hele Speedy5 to takhle udělal,chtěl mít auto doma tak šel na úřad sepsal čestný prohlášení že z tohu udělal myslím kurník pro slepice a normálně to odhlásil a auto zrušil jenom ještě říkal že tam nesmíte plácnout nic o tom že chcete auto na ND protože ty díly už nejsou provozu schopný . Napiš mu on ti to napíše jak to přesně bylo OK Honda
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 10:11   Citovat  

Když jsem odhlašoval doklady po svém černém C3G, který skončil totální havárkou, takže by mi ho na žádném vrakovišti stejně asi nevzali, protože tam berou jen vozidla celá a úplná, prohlásil jsem, že z něj bude sklad nářadí na soukromém pozemku, uvedl o jakou lokalitu jde (je to úplně jedno, nikde není řečeno, že svůj sklad nářadí (králíkárnu, kůlnu na dříví atd. nemůžete za dva dny přestěhovat či s ní jinak naložit) a doklad o eko likvidaci nebyl potřeba.
S těmi se mimochodem stejně kšeftuje, potvrzení bez auta se prý vydává okolo 2000. Takže tolik k ekologii.
Problém může být v tom, že tohle může udělat jen majitel a aby se člověk majitelem stal, musí na sebe auto přehlásit, což obnáší ekologické výpalné při prvním převodu:)
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 10:15   Citovat  

Já jsem to takhle udělal a mam z něj pařeniště zajdeš na uřad ,ale ne kde se přepisujou auta atd. ,ale je to jiná kancelář kde se auta uplně odhlašujou "trvalé vyřazení z evidence" nepotřebuješ žádný paír jen doklady od vozidla a řekneš tomu ouřadovi tohle " vozidlu zanikl učel jeho užití a bude z něj pařeniště ,psí bouda, kurník atd." pak se bude ptát kde bude to vozidlo stát a musíš říct že mimo komunikaci na soukromém pozemku tohle je duležité jinak ti to nedá a pak vytáhne lejstro a nadiktuje ti co tam napsat a vyřadí auto z evidence vrátí ti doklady s razítkem o vyřazení a je to. Pak jsem se ho ptal jestli když mi to auto uplně shnije ,protože z něj bude pařeniště a rozpadne se jestli potom musím mít nějaky papír o eko likvidaci když jsem ho uplně odstranil a on řek proč vždyť ho mate zrušené tak proč nějaky další papír. Ptal jsem se ho z jednoho důvodu ,protože jsem se pídil na netu o tomhle něco zjistit a psali tam že může přijít nějaká kontrola a chtít auto vidět ,ale je to blbost když to 2.11.09 trvale odhlásíš tak ještě ten den ho mužeš totálně zlikvidovat a žádná kontrola nepříjde. Takže hodně zdaru
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 10:19   Citovat  

Minor napsal:
Když jsem odhlašoval doklady po svém černém C3G, který skončil totální havárkou, takže by mi ho na žádném vrakovišti stejně asi nevzali, protože tam berou jen vozidla celá a úplná, prohlásil jsem, že z něj bude sklad nářadí na soukromém pozemku, uvedl o jakou lokalitu jde (je to úplně jedno, nikde není řečeno, že svůj sklad nářadí (králíkárnu, kůlnu na dříví atd. nemůžete za dva dny přestěhovat či s ní jinak naložit) a doklad o eko likvidaci nebyl potřeba.
S těmi se mimochodem stejně kšeftuje, potvrzení bez auta se prý vydává okolo 2000. Takže tolik k ekologii.
Problém může být v tom, že tohle může udělat jen majitel a aby se člověk majitelem stal, musí na sebe auto přehlásit, což obnáší ekologické výpalné při prvním převodu:)

Po mě třeba vůbec nechtěli vědět kde bude vozidlo stát (lokalita) ho zajímalo jen jestli bude mino komunikaci
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 10:30   Citovat  

Winie napsal:
udajne to delaj na nakym vrakovisti kde ekologicky likvidujou vraky, pry se to tam da obejit tak, ze tam nekomu strcis neco bokem a on ti udela ten likvidacni protokol a ty mu akorat das papiry a hotovo. ale ber to jen jako hrubej obraz. sam davam k dobru radu co jsem slysel od par mechaniku a doufam ze ji nikdy nepouziju.

Zdarec,je to přesně tak jak píšeš.Taky jsem koupil kdysi civica na ND a zašel na vrakáč s tím,že to chci použít na ND a no mi ochotně řekl,ať mu dám papíry a vyřizov vinka,dal jsem mu to a dostal jsem papír o ekologickém zničení vozidla.Chtěl za to krabku Startek a půl litru slivovice
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 11:32   Citovat  

Klejzlik napsal:
Zdarec,je to přesně tak jak píšeš.Taky jsem koupil kdysi civica na ND a zašel na vrakáč s tím,že to chci použít na ND a no mi ochotně řekl,ať mu dám papíry a vyřizov vinka,dal jsem mu to a dostal jsem papír o ekologickém zničení vozidla.Chtěl za to krabku Startek a půl litru slivovice

Tak to jsi měl dost dobrou cenu normálně to pod 2000 kč nejde i tady na foru to někdo dává a taky za 2 ,ale proč to dělat takhle když to jde za dara že? pořádnej výtlem
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 11:52   Citovat  

optimas napsal:
Tak to jsi měl dost dobrou cenu normálně to pod 2000 kč nejde i tady na foru to někdo dává a taky za 2 ,ale proč to dělat takhle když to jde za dara že? pořádnej výtlem

je to dobrý tj ale v té době jsem to netušil Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
co s autem?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina