Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: vyfuk P4G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 21:55   Citovat  

Zdravim vsechny,prasknul mi vyfuk(viz foto),bohuzel je to natolik zrezly,ze se to neda svarit...prosim vas,najde se mezi hondarema dobra duse,ktera by mi jej(myslim,ze stredni dil vyfuku toto,ne?) za slusnej peniz prodala? Musim jezdit jak ocas do prace pujcenym autem nebo MHD a to se fakt neda....predem diky za vsechny nabidky,Buchtak

IMG_0157.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0157.JPG, 548.92 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 22:03   Citovat  

to co ti upadlo podle me neni stedni dil vyfuku ale katalyzator (na fotce to tak aspon vypada)...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 22:08   Citovat  

Jojo,je to kat;) celej vyfuk je v cajku,akorat ten kat je silene zrezlej no a na jedne strane prdnul a na druhe je tak prirezlej,ze ani nejde sundat to snad ne
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 22:13   Citovat  

Buchtak napsal:
Jojo,je to kat;) celej vyfuk je v cajku,akorat ten kat je silene zrezlej no a na jedne strane prdnul a na druhe je tak prirezlej,ze ani nejde sundat to snad ne

nerikej nejde, rikej me nejde .-)) Srouby urezat flexou a dat novy. Pripadne nahrat autogenem a povolit. A pokud nemas ani jedno tak nasadit klic a utrhat, ty ze strany svodu by mely jit.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 22:31   Citovat  

ninja napsal:
nerikej nejde, rikej me nejde .-)) Srouby urezat flexou a dat novy. Pripadne nahrat autogenem a povolit. A pokud nemas ani jedno tak nasadit klic a utrhat, ty ze strany svodu by mely jit.

Úsměv oka,ja to jeste zkusim,ale moc tomu nedavam,valcil sem s tim dlouho a ne a ne to jit dolu.....Kazdopadne ale potrebuju ten dil,takze mate nekdo?? Muzu pripadne nabidnout zimaky na plechach na Civica protiuctem Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2009 , 20:58   Citovat  

UP

Btw,pasuje vyfuk z dvou litra na 2,3? diky
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2009 , 21:05   Citovat  

Buchtak napsal:
UP

Btw,pasuje vyfuk z dvou litra na 2,3? diky

Od katu dozadu jo, ale před katem je to jiné.
Kat uřež flexou, v rychloservisech to tak dělají.
Pokud plánuješ koupit univerzál kat, tak tam nech co nejvíc trubek od původního Katu, pokud budeš kupovat i s přírubama, tak to uřež v přírubě katu a zbytky vyklepeš.
Ale ještě se snaž to odtáhnout. Vem na to dlouhý klíč, ať máš velkou páku. Když se ti to povede, tak můžeš vrazit dovnitř průchozí trubku - ale pozor, může pak začít rezonovat zadní díl výfuku.

Jinak mi od pohledu připadá, že KAT je OK, a to jestli je zacpaný, tak to poznáš až ho budeš mít venku, jinak těžko ... podíváš se skrz něj a je vyplněný takovýma dlouhýma trubičkama přes které vidíš ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2009 , 0:24   Citovat  

Riccardo napsal:
Od katu dozadu jo, ale před katem je to jiné.
Kat uřež flexou, v rychloservisech to tak dělají.
Pokud plánuješ koupit univerzál kat, tak tam nech co nejvíc trubek od původního Katu, pokud budeš kupovat i s přírubama, tak to uřež v přírubě katu a zbytky vyklepeš.
Ale ještě se snaž to odtáhnout. Vem na to dlouhý klíč, ať máš velkou páku. Když se ti to povede, tak můžeš vrazit dovnitř průchozí trubku - ale pozor, může pak začít rezonovat zadní díl výfuku.

Jinak mi od pohledu připadá, že KAT je OK, a to jestli je zacpaný, tak to poznáš až ho budeš mít venku, jinak těžko ... podíváš se skrz něj a je vyplněný takovýma dlouhýma trubičkama přes které vidíš ...

OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2009 , 10:27   Citovat  

S tím výfukem podle EPC je to tak jak jsem psal, akorát záleží na tom, jaký tam máš KAT. Protože můžou být dva typy, a ten jeden je společný pro oba modely 2.0 i 2.3, ale ten druhý je specifický. Asi to má trošku jinou přírubu dozadu.

Nejlevnější Bosal co jsem viděl (pokud ti to stačí) je tady: tudy odkaz
Mně to vyšlo levněji než v Autokelly po slevě.
Když si rozklikneš 2.0 i 2.3, tak to uvidíš pěkně pod sebou, jaký je tam rozdíl.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2009 , 14:13   Citovat  

Riccardo napsal:
S tím výfukem podle EPC je to tak jak jsem psal, akorát záleží na tom, jaký tam máš KAT. Protože můžou být dva typy, a ten jeden je společný pro oba modely 2.0 i 2.3, ale ten druhý je specifický. Asi to má trošku jinou přírubu dozadu.

Nejlevnější Bosal co jsem viděl (pokud ti to stačí) je tady: tudy odkaz
Mně to vyšlo levněji než v Autokelly po slevě.
Když si rozklikneš 2.0 i 2.3, tak to uvidíš pěkně pod sebou, jaký je tam rozdíl.

Dik,dik:) no ty laufy jsou teda pecka cenove,jeste pockam jestli se nekdo neozve,ze by se mu valel doma a kdyztak objednam z ebaye....navic chci vymenit celej,protoze to slusne rezne i na ostatnich mistech: /

P.S. Lauf muze byt ladenej;)
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 10:21   Citovat  

Buchtak napsal:
Dik,dik:) no ty laufy jsou teda pecka cenove,jeste pockam jestli se nekdo neozve,ze by se mu valel doma a kdyztak objednam z ebaye....navic chci vymenit celej,protoze to slusne rezne i na ostatnich mistech: /

P.S. Lauf muze byt ladenej;)

mam pocit ze uz jsem ti nabizel vyfuk, ale tak kdyztak jeste jednou, mam komplet ladenej vyfuk od TANABE od svodu az dozadu je to z 2.2ky a nebo mam jeste na zakazku delanej lauf, taky od svodu dozadu, misto stredniho dilu je rezonator a koncovy tlumic je od OTTO RACING, kat je nahrazenej plne pruchozi redukci... jestli mas zajem napis mi SZ Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 12:19   Citovat  

Nenabizel, to si pletes;) supr, tak posli ty fotky, jsem zvedavej....ale spis to vidim na ten druhej,s Otto racingem mam spatny zkusenosti....jak moc jsou hlucny btw?Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 13:57   Citovat  

Buchtak napsal:
Nenabizel, to si pletes;) supr, tak posli ty fotky, jsem zvedavej....ale spis to vidim na ten druhej,s Otto racingem mam spatny zkusenosti....jak moc jsou hlucny btw?Úsměv

Nechci ti kazit náladu, ale myslím, že svody z 2.2 vtec ti nebudou pasovat na 2.3 dohc
   Návrat  
Luba je teď offline  Luba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 19:25   Citovat  

Každopádně svody z 2.3 pasujou na 2.0, mám na autě, jen je potřeba přepojit lambdu... Cool
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 19:54   Citovat  

Luba napsal:
Každopádně svody z 2.3 pasujou na 2.0, mám na autě, jen je potřeba přepojit lambdu... Cool

Luba, ty jsi kouzelník ... Úsměv mluvíme oba o P4G ?

Prelude20.JPG

Prelude20.JPG, 42.95 kB

Prelude22vtec.JPG

Prelude22vtec.JPG, 36.62 kB

Prelude23.JPG

Prelude23.JPG, 32.83 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 20:48   Citovat  

Mmmmm,no vsak ja chci jen vyfuk(od svodu dozadu),to by melo sedet,nepletu li se?Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 21:13   Citovat  

Buchtak napsal:
Mmmmm,no vsak ja chci jen vyfuk(od svodu dozadu),to by melo sedet,nepletu li se?Úsměv

No počkej ... od svodů dozadu nebo od katalyzátoru ? Svody jsou dvoudílné, a ta trubka mezi prvním dílem svodů a katem je u 2.0 úplně jiná než 2.3, a u 2.2 vtec vypadá na první pohled stejně, ale číslo v katalogu má taky jiné.
Tak asi nezbyde nic jiného než to připasovat ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 21:38   Citovat  

Riccardo napsal:
No počkej ... od svodů dozadu nebo od katalyzátoru ? Svody jsou dvoudílné, a ta trubka mezi prvním dílem svodů a katem je u 2.0 úplně jiná než 2.3, a u 2.2 vtec vypadá na první pohled stejně, ale číslo v katalogu má taky jiné.
Tak asi nezbyde nic jiného než to připasovat ...

to mi hlava nebere
tak svody a tu trubku(ta je v poradku) si necham svoji a od katu dal to vymenim;)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 21:46  Naposledy upravil Riccardo dne 6.11.2009 , 21:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Buchtak napsal:
to mi hlava nebere
tak svody a tu trubku(ta je v poradku) si necham svoji a od katu dal to vymenim;)

Jo tak zkus ten TANABE od MOTa, ten by mohl být dobrý (jestli ti ho dá bez svodů). Akorát nevím jak s emisema ... bez KATu ? 2.3 to nedá ... (i když už jsem slyšel, že některé honďácké motory se vejdou do limitu i bez katu)

Škoda žes nenapsal dřív, před měsícem jsem rozřezal střední a zadní díl Bosal. Byl sice už svařovaný, ale mám nový, tak jsem ten starý studoval flexou Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 21:49   Citovat  

Riccardo napsal:
Jo tak zkus ten TANABE od MOTa, ten by mohl být dobrý (jestli to ho dá bez svodů). Akorát nevím jak s emisema ... bez KATu ? 2.3 to nedá ... (i když už jsem slyšel, že některé honďácké motory se vejdou do limitu i bez katu)

mmm,tak uvidime,ty emise by se nejak poladily HaHaaa spis mi jde o to,aby to nedelalo prilis velkej "randal"Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 21:56   Citovat  

Buchtak napsal:
mmm,tak uvidime,ty emise by se nejak poladily HaHaaa spis mi jde o to,aby to nedelalo prilis velkej "randal"Úsměv

No v případě, že zachráníš ten kat, tak bych ti nejspíš doporučoval ten Bosal od aaa výfuky - to bude krásně tichoučké.

Jinak každý otevřený výfuk je hlučný, včetně Tanabe. Jeden víc a druhý míň, ale každý. Když jsem jel Integrou od aaqwertze, tak mi zaléhalo v uších, to byla forsáž jak na tryskáči Velmi šťastný Ale zase na srazu v Ostravě jsem viděl OtoRacing se silencerem a ten byl celkem vpohodě.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 22:11   Citovat  

Riccardo napsal:
No v případě, že zachráníš ten kat, tak bych ti nejspíš doporučoval ten Bosal od aaa výfuky - to bude krásně tichoučké.

Jinak každý otevřený výfuk je hlučný, včetně Tanabe. Jeden víc a druhý míň, ale každý. Když jsem jel Integrou od aaqwertze, tak mi zaléhalo v uších, to byla forsáž jak na tryskáči Velmi šťastný Ale zase na srazu v Ostravě jsem viděl OtoRacing se silencerem a ten byl celkem vpohodě.

Kat bohuzel nezachranim,ten je prorezlej skrz naskrz:/ hehe,to verim no.....vidis a ja zase mel Otto na Civicu a to byl takovej randal,ze praskaly okna a budili se mrtvi:-D
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: vyfuk P4G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina