Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo menil zadni silembloky na C6G, pls rada
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 18:55   Citovat  

Caues,
o vikendu me cekaj zadni silembloky na podelnych ramenech, menil nekdo tady kdo by byl ochotny se se mnou podelit o zkusenosti?
přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 19:01   Citovat  

Mě je na C5g VTI měnil Tygr v jihlavě, ale byl sem u toho a musel i pomoct... Jde ti nejspíš o ty největší hlavní silentbloky, co? Jestli nebereš origo, tak budeš muset podobně jako Tygr bruskou trochu slíznout vnější hranu toho silentbloku, aby líp zalejzal do ramene. Lepší je sundat rameno na zem a mlátit proti ramenu položeným na nějakejch dřevěnejch hranolech nebo něče podobným, snažili sme se to nejdřív nandat bez sundání ramene, že sem dělal druhým velkým kladivem podpěru z druhý strany než se mlátilo do silentbloku, ale to nešlo, ta se naonec sundavaly ramena dolu. Každopádně si připrav velký kladivo, něčim malinkým to fakt neuděláš...no a dobrý nervy HaHaaa
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 19:16   Citovat  

me to menil kamos v servise.musi vsechno jit dolu brzdy atak.hrozna piplacka.ale tak za praci nechtel nejak silene hodne.a mel sem taky koupene sileny z kely.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 19:32   Citovat  

jj jde mi o ty nejvetsi, je mi jasny ze musi vsechno dolu, ale nevim pro se pise u senzoru ABS ze se nesmi odpojovat, to pak bude docela problem. Koukal sem tady na hlavni strance na ten navod jak na to. Je to popsany pekne, vypada ze to pude samo, ale realita je vzdycky horsi Velmi šťastný
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 18:01   Citovat  

Tak se podělím i já o svou zkušenost s výměnou těch velkých silentu na zadním rameni. Taky jsem si přečetl článek jak na to co je tady a chtěl jsem to podle něj dělat a mechanik mi řek že je to sice pěkně napsaný ,ale hrozná piplačka podle toho návodu a řek mi ať to udělám jinak. Stačí povolit jen 4 šrouby (2 na tom silentu pak 1 co se dělá geometrie a další na tlumiči) tím se nám silet uvolní a můžem s ním hýbat nahoru a dolů. vzal jsem desku a tam kde je kompenzátor čili přední díl ramene kde se šteluje geo to podložíte tou deskou a silent je mimo kastli. Vzal jsem pilku na železo rozdělal ji a plátek prostrčil silentem a pilku smontoval a na spodní straně silentu jsem ho rozříz pilku vyndal a vyklepl kladivem šlo to jak po másle žádné smrtící rány. Pak jsem vzal smirkový papír a díru jsem očistil od rzi a z nového silentu jsem trošku odstranil tu černou barvu co je po obvodu silentu. Namazal vazelinou obě styčné plochy a naklepal zpět a opět jsem nemusel do toho bít jak blbý šel tam krásně namontoval čtyři šrouby zpět a hurá na druhou stranu. Obě strany mi trvaly 2:15 hod místo nějakých 4-6 hodin Tak to koukám! a geometrie proběhla v pořádku. Když si představím že bych měl rozdělávat třmeny a všechny ty další kraviny tak jenom to zabere 2 hodiny a pak to rameno dostat zpět to je taky myslím pěkný oj..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo menil zadni silembloky na C6G, pls rada
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina