Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rozhodnuto - necháme si ho!
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
grid je teď offline  grid
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 13:05  Naposledy upravil grid dne 7.4.2010 , 12:21, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Ahoj, tak jsem prodala svého civica a ještě nám zůstává accord, 1997, 2.2., coupé...
Prodáváme ho za 35 tis. Kč, protože má pár vad - prasklina na předním skle, občas zlobí startování, kosmetické vady... Ale zájemci zatím nic moc. Z peněz za prodej + to co mám bokem jsem si chtěla pořídit novější auto, jinou značku, kterou bych si postupně upravovala. Ale protože accorda nikdo nechce, tak jsem přemýšlela, že bych cca 50 tis. investovala - oprava skla, nové kola+lak a lehký tuning apod... S tím, že bych min. 5 let potřebovala s autem pojezdit, než zase našetřím na nové - pak bych accorda prodala samozřejmě za cenu dostupnou, ne proto, aby se mi vrátily investice. Ale bojím se trochu, přece jen je to auto, která má docela drahé náhradní díly, je to ročník 1997, tak se bojím stáří auta, aby mě v něčem čase nezklamalo, neobjevily se skryté vady, za pár let už to přece jen bude stařeček.. (tímto nechci urazit majitele starších aut). Tak nevím - prodat za ještě nižší cenu, aby se konečně prodalo, nebo radši pořádně opravit a upravit, udělat z toho fešáka a jezdit tímto ještě pár let.... Jak by jste to udělali vy? Cooo??? to mi hlava nebere

normal_sdc13938_179.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
normal_sdc13938_179.jpg, 33.77 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 13:12   Citovat  

Z vlastní zkusenosti - vrazeni penez do starych aut moc nema vyznam pokud to nemyslis opravdu vazne, pak akorat litujes vyhozenych penez. Ja takhle dal prachy do staryho civica a nakonec jsem zjistil ze to stejne nestoji za to, je to proste obycejna stara plecka a prodal jsem ho sotva za ty prachy co jsem do nej dal. Jinymi slovy - vyhozeny love. Cenova relace byla v ty dobe asi stejna jak u tebe.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 13:32   Citovat  

Mně se neptej, já koupil VTi r.96, s 220t.km. za 150t. a minimálně dalších 150t.+ jsem dal do úprav a oprav... Velmi šťastný

O civicu 4g za 30 nemluvě... HaHaaa
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 13:35   Citovat  

Záleží asi na prioritách a budoucích plánech. Já jsem koupit C6G od známýho za rodinnou slevu 38 tisíc a už sem do něj nasypal přes 20 tisíc a to mě čeká celolak, výměna podvozku atd. atd. Ale každopádně jednoznačně platí, že auto je černá díra na peníze a starý auto dvojnásob.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 13:39   Citovat  

Ja bych do nej nic necpal. Nejhorsi co muze prijit, az ho das do kupy, ze te nekdo sestreli a s povinnyho dostanes 00 nic a to si dalsi auto nekoupis...
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 14:02   Citovat  

Budu mít asi odlišný názor, snad možná jedině s Hellbornem totožný...Coupe bych neprodával, pokud tedy nechceš řešit problém, kam s děckama... Velmi šťastný
Pokud bych uvažoval jako Bordel, asi bych ani nelezl z baráku, protože na mě může spadnout květináč...Úsměv

Hitparáda vyhazování peněz podle mě:
1. nové auto, kupující prodělává 1/3 peněz jenom tím, že to jeho "nový" auto sjede z psáu
2. nákup zaručeně spolehlivého skoro nového vozu, víme, jak se k tomu přistupuje a spolehlivost není žádaný artikl
3. oprava a případná úprava staršího, leč prověřeného vozu (svým vlastním provozem) - které za to samozřejmě stojí, nebavíme se o Schade 120:-)

Budu-li auto brát jako spotřebák, vystačím si i s Fóbií a obětuju to, že za 20 k provozu odejdou čepy a za 60 k spojka, pokud beru auto jako společníka na cestách, který má své potřeby, Fóbie mi stačit nebude...

Chci tím říct, že pokud usoudíš, že Coupe bylo doposud spolehlivé a svezení odpovídalo tvým požadavkům, asi bych radši investoval do něj místo novějšího, které bude třeba jenom k zlosti. S tím, že tě někdo sestřelí, se holt počítat musí, ale za volant nemá člověk sedat s očekáváním toho nejhoršího, co ho může potkat, protože pak má jednou nohou nakročeno k realizaci.....

Ale možná bys neměla můj názor brát v potaz...mám dosavadní impozantní skore:
Toyota Supra - pořízení 109 k, opravy a úpravy (mj. překopání na manuál) cca. 90 k - prodej 60 k (rozdíl -139 k)
Probe GT - pořízení 90 k, opravy a úpravy 100+ k - prodej zatím neuskutečněn, ale za víc jak 40 k by to asi nešlo (rozdíl -150 k)

prostě je třeba se rozhodnout, zvláštěpak pokud na to člověk finančně má, sypat do staršího auta...já osobně myslím, že se to vyplatí.... Velmi šťastný
   Návrat  
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 14:11   Citovat  

neco pridam taky Velmi šťastný

Pises ze byz investovala 50 a to auto prodas treba za 20 takze mas 70 tisic na novy vuz, ALE za tech 70 byz musela koupit auto ktery po koupi nepotrebuje beznou udrzbu coz jsou obvykle rozvody, brzdy, nejakej ten cep/silenblok, a eko dan a buhvi co by se mohlo objevit. Potrebujes rezervu tak 10-15 tisic na tyhle voloviny kdyz koupis jakykoliv jiny auto ojety to 70-15=55 tisic. Tak se podivej jestli by se ti libilo neco za 55tisic a kdyz neco najdes tak se vlezes.

Na akorda nejsou zrovna levny dily oproti civicu je to nekde jinde a za tech 55-60 tisic se da koupit fakt rozumny auto ale bude to nejakej citroen xantia treba nebo peugeot proste obycejny plecky z bodu A do bodu B ale funkcni vyrobeny nejak rozumne jeste ne 25 let zpatky.

a nakonec muj nazot Ja bych se toho zbavil, ale o akordech toho moc nevim Úsměv
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 14:18   Citovat  

Taky bych řekl nechat a opravit.V dnešní době už nákup,prodej co se týče aut již není co býval kdysi...(krize,vývoj doby,postup civilizace,času,ekodan,možnosti mladé generace,dovoz aut...atd).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 14:43   Citovat  

Navíc tohle coupe je dost prostorné (ženu s dítětem a psa nacpu i do Civica a ten má menší kufr) a na rozdíl od dnešního spotřebního zboží na pár let leasingu je ještě celkem poctivě udělané...
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 14:47   Citovat  

Algol: Sorry,ze offtopicuju,ty mas Supru? Mk3 nebo 4? Dost dlouho se mi MK3 honi hlavou,jak ses s ni spokojenej? Krom teda jiz zmineneych investic..
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 15:05   Citovat  

grid napsal:
Ahoj, tak jsem prodala svého civica .......................... Jak by jste to udělali vy? Cooo??? to mi hlava nebere

nepobiram moc...
shrneme si to
1) auto jezdi mm startovani ? nestartuje v zime ? Proc ? svicky?
2) predni okno sezenes druhovyrobu docela lacino
co sem heldal inzerat na tvoje auto tak to ma klimu abs, tempomat 97 rok a malo najeto cca 140 si uvedla .. mmm vybava slusna, mas to snizeny na podvozku tak co resis ?
vzdyt to jezdi ne ?Velmi šťastný a zima ted neni takze startovani v zime te trapit nemusi , prodat to za 35 pridat 50 a ams aut ozaa 85 a rekl bych ze tak paradni jako to co mas v planu prodat za 35 nebude. a pokud jo tak ne primo umerne cene.

ja bych do nej penize klidne vrazil ale na celolak a bych asi kaslal... ne proto ze si myslim ze to sou vyhozeny penize ale proto ze je to tuctove auto ( nicmene pokud ho milujes neni co resit )

kilometraz je v pohode, rocnik taky neni tak strasnej .. akorat ten objem no ale tak povinny uz mas zaplaceny urcite ... prodej takovyjho auta za 35 je dle meho holej nesmysl to bych ho radsi zapich do stromu ... urcite ma vetsi cenu Úsměv nicmene prodat ho bude problem protoze lidi v tehle dobe 2.2ku co ma "jen 110kW" chtit nebudou vylozene sportak to neni a moc veci tam taky neodvezes, na druhou stranu je to auto pritazlive.. vzhledove .. nebo alespon muze byt Úsměv jestli nesouhlasis tak se podivej trebas na fotku co jsem prilozil a pochopis .. otazka je co sama chces ... muzes udelat show car ... a nebo tim proste jezdit dokud se to nerosype a pak vymenit jen to co bude potreba Mrk

0013.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
0013.jpg, 891.03 kB
   Návrat  
qasper je teď offline  qasper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 15:14   Citovat  

Newer napsal:
nepobiram moc...
shrneme si to
co sem heldal inzerat na tvoje auto tak to ma klimu abs, tempomat 97 rok a malo najeto cca 140 si uvedla .. mmm vybava slusna, mas to snizeny na podvozku tak co resis ?
vzdyt to jezdi ne ?Velmi šťastný a zima ted neni takze startovani v zime te trapit nemusi , prodat to za 35 pridat 50 a ams aut ozaa 85 a rekl bych ze tak paradni jako to co mas v planu prodat za 35 nebude. a pokud jo tak ne primo umerne cene.

ja bych do nej penize klidne vrazil ale na celolak a bych asi kaslal... ne proto ze si myslim ze to sou vyhozeny penize ale proto ze je to tuctove auto ( nicmene pokud ho milujes neni co resit )

kilometraz je v pohode, rocnik taky neni tak strasnej .. akorat ten objem no ale tak povinny uz mas zaplaceny urcite ... prodej takovyjho auta za 35 je dle meho holej nesmysl to bych ho radsi zapich do stromu ... urcite ma vetsi cenu Úsměv nicmene prodat ho bude problem protoze lidi v tehle dobe 2.2ku co ma "jen 110kW" chtit nebudou vylozene sportak to neni a moc veci tam taky neodvezes, na druhou stranu je to auto pritazlive.. vzhledove .. nebo alespon muze byt Úsměv jestli nesouhlasis tak se podivej trebas na fotku co jsem prilozil a pochopis .. otazka je co sama chces ... muzes udelat show car ... a nebo tim proste jezdit dokud se to nerosype a pak vymenit jen to co bude potreba Mrk

na fotkách to je ale vyšší generace Mrk
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 15:15   Citovat  

Newer: jedinej zpusob, jak se z Gridovic coupe stane to, ktere jsi sem postnul, bude prodej a nakup novejsiho modelu Mrk

EDIT: qasper - o minutku rychlejsi Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 15:30   Citovat  

Newer napsal:
nepobiram moc...
shrneme si to

Mno tak auto je hodně prostorné, takže v tom odvezu hodně Úsměv je to rychlík, pohodlné auto, krásný interiér, v tom vidím plus no. A mám ráda upravené auta, tohle by bylo třetí a konečně bych u něčeho chtěla zůstat, takže určitě bych to hodila do přižalivějšío laku, než nechávat nudnou tmavě zelenou... Mno, nabízíme to za nízkou cenu a stejně to nikdo nechce, tak uvidím.. dávám si týden, pokud se do té doby nikdo neozve, tak ho upravím, opravím nedostatky a nechám si ho..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 15:33   Citovat  

Víc lidí=více názorů...
Se všema v podstatě souhlasím... Každopádně nevím, kdo to už psal, ale se startováním problém - někdo říká, že to je v pastorku, někdo že je něco přímo se startérem - když otočím klíčkem, tak jde slyšet jasný zvuk, takové klepnutí a auto nechytne.. podruhé, potřetí a pak už je to ok, nastartuje a jede se... Každopádně pokud se rozhodnu to nechat, nechám to ještě celé překontrolovat, kolik by mě stály opravy... Jinak okno nechám asi přes pojistku, pokud se to podaří.
   Návrat  
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 15:41   Citovat  

večná téma autá a prachy/ dnes už dobre auto nepredáš to ti povie každý/proste auto je jedna velká diera na prachy a čím viac sa snažíš tým viac ich vyhodíš.proste staršie auto starosti,nové auto tiež starosti,nevyberieš si.
na starom ti budú veci odchádzať a na novom sa ti budú len tak pre srandu džubať,mal som aj 20ročné aj 10 aj 4 a bolo to úplne jedno.a to že mám teraz 13ročný krám čo mi žerie nervy/tiež accord už neriešim a hlavne aby som don sypal prachy.takže poviem ti radšej ho zoder až po anténu a potom bez milosti zavez na vrakáč apokračuj tak až kým nevymyslia niečo lepšie
   Návrat  
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 15:43   Citovat  

grid napsal:
Víc lidí=více názorů...
Se všema v podstatě souhlasím... Každopádně nevím, kdo to už psal, ale se startováním problém - někdo říká, že to je v pastorku, někdo že je něco přímo se startérem - když otočím klíčkem, tak jde slyšet jasný zvuk, takové klepnutí a auto nechytne.. podruhé, potřetí a pak už je to ok, nastartuje a jede se... Každopádně pokud se rozhodnu to nechat, nechám to ještě celé překontrolovat, kolik by mě stály opravy... Jinak okno nechám asi přes pojistku, pokud se to podaří.
ten štartér može byt problém aj v ošlahanom zotrvačniku stačí vylomený zub či dva a zábava je na svete
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 15:52   Citovat  

Algol napsal:
Budu mít asi odlišný názor, snad možná jedině s Hellbornem totožný...Coupe bych neprodával, pokud tedy nechceš řešit problém, kam s děckama... Velmi šťastný
Pokud bych uvažoval jako Bordel, asi bych ani nelezl z baráku, protože na mě může spadnout květináč...Úsměv

Hitparáda vyhazování peněz podle mě:
1. nové auto, kupující prodělává 1/3 peněz jenom tím, že to jeho "nový" auto sjede z psáu
2. nákup zaručeně spolehlivého skoro nového vozu, víme, jak se k tomu přistupuje a spolehlivost není žádaný artikl
3. oprava a případná úprava staršího, leč prověřeného vozu (svým vlastním provozem) - které za to samozřejmě stojí, nebavíme se o Schade 120:-)

Budu-li auto brát jako spotřebák, vystačím si i s Fóbií a obětuju to, že za 20 k provozu odejdou čepy a za 60 k spojka, pokud beru auto jako společníka na cestách, který má své potřeby, Fóbie mi stačit nebude...

Chci tím říct, že pokud usoudíš, že Coupe bylo doposud spolehlivé a svezení odpovídalo tvým požadavkům, asi bych radši investoval do něj místo novějšího, které bude třeba jenom k zlosti. S tím, že tě někdo sestřelí, se holt počítat musí, ale za volant nemá člověk sedat s očekáváním toho nejhoršího, co ho může potkat, protože pak má jednou nohou nakročeno k realizaci.....

Ale možná bys neměla můj názor brát v potaz...mám dosavadní impozantní skore:
Toyota Supra - pořízení 109 k, opravy a úpravy (mj. překopání na manuál) cca. 90 k - prodej 60 k (rozdíl -139 k)
Probe GT - pořízení 90 k, opravy a úpravy 100+ k - prodej zatím neuskutečněn, ale za víc jak 40 k by to asi nešlo (rozdíl -150 k)

prostě je třeba se rozhodnout, zvláštěpak pokud na to člověk finančně má, sypat do staršího auta...já osobně myslím, že se to vyplatí.... Velmi šťastný

Vsak muzes koupit auto za cenu, ktera se po nejakej dobe jezdeni bude rovnat cene ostatni obdobnych aut, cili neprodelas. Navic na nove auto muzes vyuzit spousta slev, kazdy ma nekde nejakejho znameho, ktery vysasi lepsi ceny, moznost protahnout pres firmu apod.

Zatim jsme dome mali jednu funglovku Oktavku a po 4letech a pres 80tis km byla investice v origo servisu 2000kc do magneticky spojky klimy, jinak nic nebo v pocatku na zaruku. Auto stalo tabulkove 780tis, nakonec nas vyslo na 560tis a za 380tis se prodalo, takze 1/3ceny dolu my teda meli za sjeti z linky + 4roky bezproblemoveho jezdeni... Tak to valím bulvy

Moje CTR8g koupeno s 4700km 8 mes stari za 440tis kc, prodano s 40tis km a 23mesici stari investice 5tis za alarm, dily uznane na zaruku cca 100tis kc prodano za 469tis kc za rok trapeni na okreskach, okruhu apod jsem na aute vydelal 9tacu, kouř

Loni jsem koupil Civica ESi za 5tis, dodneska s nim drandim do skoly, at vypada jak vypada. Urcite by snesl investici kolem 60tis, novej lak.... ale ja ty penize do toho auta proste nedam, uz jen z duvodu ze bych tabulkovou hodnotu navysil 4x. Dostava jen obcasny opravy bez kterych se neobejde nebo ktery jsou potreba kvuli turbu.
Proste moznosti jsou, jen je po Se stydím treba se o ne zajimat. Ted jsem odmitl funglovku Fabku 1.2TSi s klimoskou a centalem se sklopnym klickem za 175tis, tabulkove stoji pry 290, kdybych netouzil do mesta po automatu, tak si snad i koupim. 2 roky na nic nesahnu a pak ji za 130 prodam a prodelam tu "1/3auta Velmi šťastný"
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 20:29   Citovat  

bordel napsal:
Navic na nove auto muzes vyuzit spousta slev, kazdy ma nekde nejakejho znameho, ktery vysasi lepsi ceny, moznost protahnout pres firmu apod. "

Nojo, ale na uplně nové auta určitě nemám, vždy jen jeté, nikoho známého z firmou, který by si to odepsal z daní, taky nemám, takže můžu uvažovat jen o jediné možnosti, a to jeté auto z bazaru nebo od soukr.osoby...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 9:25   Citovat  

To byste nevěřili, co se mi stalo... Jedu do práce, přejedu přes koleje a pomalu dojíždím ke křižovatce, svítila červená - a tu slyším bouchnutí a cítila jsem, že je něco v nepořádku s kolem - vylezu ven a pravé zadní kolo celé nakřivo. Tak jsem dala trojúhelník, pozjišťovala, zda s tím jde něco teď dělat, přítel zavolal odtahovku.. Přijel mechanik a co nezjistil Cooo??? Chápeš! Pravé zadní drželo na dva šrouby, zbylé dva prasklé - protože nám bylo sděleno, že odtahovka přijede až za dlouho, že mezitím na to mrkne - sundal kolo a hle - vidí podložky, které patřily k elektronům, které tam měl původní majitel! Sundal podložku, dal kolo, přitáhl na dva šrouby, pro jistotu sundal poklici i z levého zadního a hle - i tam byl jeden prasklý šroub! Tak sundal kolo, dal pryč podložku, přišrouboval kolo na tři šrouby, a protože odtahovka nikde, pomalu, třicítkou, jsem s tím odjela k mechanikovi... Pozdní příchod do práce opominu, ale když mi mechanik řekl, že jsem si jela pomalu pro smrt, pokud by mi to odletělo za vysoké rychlosti.. Na následky radši nemyslet Smutný
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 14:06   Citovat  

Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! jestli to je apríl tak krutej!! Smutný a jestli to apríl neni tak... tak ještě, že se to ve vysoký rychlosti nestalo Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 14:12   Citovat  

Jak dlouho to bylo prasklé?
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 14:14   Citovat  

Sice je to dost nebezpecny, ale kdyz mas povoleny kolo tak to poznas, i kdyz vzadu to jde poznat asi o dost hur... Ja mam na vsech ctyrech kolch jen 3 srouby pořádnej výtlem... Uz se mi povolily nekolikrat a vzdycky kolo zacalo driv hazet nez upadlo HaHaaa, stalo se mi to asi petkrat Se stydím... Ale to jsem mel teda jeste vsechny srouby, takhle to mam asi dva mesice Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 14:30   Citovat  

maryo napsal:
Sice je to dost nebezpecny, ale kdyz mas povoleny kolo tak to poznas, i kdyz vzadu to jde poznat asi o dost hur... Ja mam na vsech ctyrech kolch jen 3 srouby pořádnej výtlem... Uz se mi povolily nekolikrat a vzdycky kolo zacalo driv hazet nez upadlo HaHaaa, stalo se mi to asi petkrat Se stydím... Ale to jsem mel teda jeste vsechny srouby, takhle to mam asi dva mesice Úsměv

Mno jo, ale ono to nebylo povolené... Ještě včera jsem dofoukávala kola a bylo to napevno, večer jsem jela z práce a taky ok, nic jsem necítila, večer jsem ještě zkoušela všechny gumy, jestli jsou OK... Prostě až dneska, najela jsem na nerovnost a už to šrouby nevydržely a praskly no.. Každopádně aspoň to jde k mechanikovi na komplet opravu Smutný Úsměv Btw., po dnešní zkušenosti Ti můžu říct, že jsi blázen, že jezdíš s 3 šroubama HaHaaa Ale vím, že oprava je drahá, na předchozím autě přítel nechat dát jeden nový šroub a stálo ho to 1500,- Kč...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 14:32   Citovat  

Hellborn napsal:
Jak dlouho to bylo prasklé?

Nevím... Pravé zadní kolo asi jelo na tři šrouby už nějakou chvilku, ale ten druhý šrouby praskl dneska ráno a šroub na levém zadním vůbec nevím, je možné, že v posledních 3 týdnech, protože před třemi týdny jsme tam dávali poklice a bylo to ještě ok
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 14:34   Citovat  

sososo napsal:
Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! jestli to je apríl tak krutej!! Smutný a jestli to apríl neni tak... tak ještě, že se to ve vysoký rychlosti nestalo Smutný

Jak jsem psala - mechanik mi k tomu řekl svoje, kdyby mi to odpadlo na nějaké nerovnosti jak bych jela po rychlostní silnici (na kterou bych najela asi 3 min za tou křivatkou, kde se mi to stalo), tak by to bylo asi ještě zajímavé...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 14:45   Citovat  

a nebyl to spise duvod ke koupi novejsiho auta?
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 14:47   Citovat  

jo jo to se mi taky stalo,nic příjemného to neni KO asi v padesáti to začalo bouchá a než jsem dobrzdil tak kolo už leželo Bueee
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 14:56   Citovat  

grid napsal:
Mno jo, ale ono to nebylo povolené... Ještě včera jsem dofoukávala kola a bylo to napevno, večer jsem jela z práce a taky ok, nic jsem necítila, večer jsem ještě zkoušela všechny gumy, jestli jsou OK... Prostě až dneska, najela jsem na nerovnost a už to šrouby nevydržely a praskly no.. Každopádně aspoň to jde k mechanikovi na komplet opravu Smutný Úsměv Btw., po dnešní zkušenosti Ti můžu říct, že jsi blázen, že jezdíš s 3 šroubama HaHaaa Ale vím, že oprava je drahá, na předchozím autě přítel nechat dát jeden nový šroub a stálo ho to 1500,- Kč...

Nojo to je fakt, kdyz prasknou tak to asi muze uletet driv nez to zacne hazet a bouchat, holt podlozky asi nejsou to pravy orechovy... BTW blazen no, asi na tom neco bude kdyz mi rikaj ze jsem strelec Velmi šťastný... Poskodil jsem si zavit v naboji a jeste jsem se nedostal k tomu abych to protahnul zavitnikem a nechci tam ty orvany srouby davat protoze na dvou sroubech bych moc daleko nedojel kdyz bych znicil dalsi zavit v naboji, ale chystam se na to Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 15:14   Citovat  

infinity napsal:
a nebyl to spise duvod ke koupi novejsiho auta?

nebyl, protože na něj v podstatě nebudu mít - buď prodám accorda za minimální cenu a pak si z dostupných peněz koupím tak stejný ročník, novější asi neseženu (max nějakou plečku), nebo dát peníze do opravy a prodat, ale zase mi budou chybět ty penízy, které investuju do oprav. Tak zainvestuju co to půjde, aby auto bylo plně pojízdné a zcela v pořádku...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rozhodnuto - necháme si ho!
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina