Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vačky na b 16a2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 10:07   Citovat  

zdravim ma to cenu davat vačky s integry gsr na b16a2 i pružinky samozdřejmě pujde to bezproblemu nebo nějake probleby stim.. a da to něco navic nějakeho ponika.. Úsměv nema někdo zkušenosti.. dik
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 13:30   Citovat  

ejd.no napsal:
zdravim ma to cenu davat vačky s integry gsr na b16a2 i pružinky samozdřejmě pujde to bezproblemu nebo nějake probleby stim.. a da to něco navic nějakeho ponika.. Úsměv nema někdo zkušenosti.. dik
neco malo by to melo pridat ale neveřím ve výrazný rozdíl

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 13:37   Citovat  

na to bych vyprd... Úsměv
GSR pruzinky jsou vsechny dvojite? Ja myslim ze ne, takze by sis nepomohl. A vacky nebudou nijak agresivnejsi nez na b16. Radsi posetri a kup neco poradneho, nebo aspon z ITR.

Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 14:07   Citovat  

infinity napsal:
na to bych vyprd... Úsměv
GSR pruzinky jsou vsechny dvojite? Ja myslim ze ne, takze by sis nepomohl. A vacky nebudou nijak agresivnejsi nez na b16. Radsi posetri a kup neco poradneho, nebo aspon z ITR.

Hmm...a co znamena "posetri" ?? Dat tam ty tvoje silene Buddy... a s tim prekopat cely motor?? cože cože ?
Je treba si uvedomit ze tenhle GSR setup ne jen hobby zalezitost, kdy vymenis vacky a pruzinky. ECU a rozvody nechas byt. Das trochu vic vzduchu vetsi klapkou a o kapku vic paliva regulatorem a muzes pohodlne jezdit.

Takove to prisetri znamena, ostre vacky, dvojite pruzinky, retainery, ventily, rozvody, klapka, vstriky, nejlepe i pisy...a hlavne ladit a ladit ECU. Jinak to nebude fungovat tak jak ma...

Btw. pruzinky jsou k tomu GSR setupu dvojite...at uz pochazeji z cehokoli. Cool

porovnani vacek:
Adv. Dur. Dur @ .050 Lift (in) Lift (mm)
USDM B16A2 (’99-’00) Stock 280°/276° 219°/214° .417"/.373" 10.59/9.47

USDM B18C1 (’94-’00) Stock 290°/278° 230°/216° .423"/.380" 10.74/9.65

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 16:27   Citovat  

Taky mám jedny vačky z GSR doma, ale po původním nadšení jsem došel k závěru, že se od vaček z B16A1 liší jen nepatrně a od vaček z B16A2 vůbec.
Aspoň mi to tak vychází podle údajů zde

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 17:34   Citovat  

Minor napsal:
Taky mám jedny vačky z GSR doma, ale po původním nadšení jsem došel k závěru, že se od vaček z B16A1 liší jen nepatrně a od vaček z B16A2 vůbec.
Aspoň mi to tak vychází podle údajů zde

Sorry...to si nemyslim. Mam doma samozrejme i B16A2 vacky a kdyz se na ne a na GSR zadivas, uvidis rozdil pouhym okem. Úsměv

Pokud bych se opravdu mylil, a ty jsi mel pravdu...tak to v zasade meni situaci, ze vacky nejsou z GSR ale z ITR.
Vychazim vsak z toho, ze ITR vacky musi mit na strane rozdelovace drazku, aby se daly lehce rozlisit.

Frajer z USA mi totiz vehementne tvrdil, ze jsou z ITR...ale pak jak prisly, tak tam zadnou drazku nemaji. Tak to valím bulvy

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 17:39   Citovat  

No, já jsem si s nimi naběhl, když jsem je kupoval (pochopitelně v zahraničí přes ebay). Nabídka byla šikovně napsaná, motor integra atd...
Když sem dáš fotky toho drážkování na konci vaček, řeknu ti, jestli jsou z ITR nebo z GSR. Už to umím rozlišit:)

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 18:01   Citovat  

Minor napsal:
No, já jsem si s nimi naběhl, když jsem je kupoval (pochopitelně v zahraničí přes ebay). Nabídka byla šikovně napsaná, motor integra atd...
Když sem dáš fotky toho drážkování na konci vaček, řeknu ti, jestli jsou z ITR nebo z GSR. Už to umím rozlišit:)

Foto bohuzel nemam... Nechal jsem je v CR.
Ale ten zarez nemaji. Maji ho jen jako kdyby na tom vetsim prumeru...

rcams.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
rcams.jpg, 54.82 kB

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 18:08   Citovat  

Mrkni sem jestli je tam najdeš.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 18:24   Citovat  

Minor napsal:
Mrkni sem jestli je tam najdeš.

94+ GSR Smutný
Ale fakt jsem se na ne dival asi pul hodiny...a ty moje jsou jine nez B16A2. Dokonce mam dva pary tech z B16A2.
No ja je koupil taky na Ebay... Byla tam aukce s nazvem ITR, Type-r, atd... Ale nikdo to nekoupil, tak jsem mu psal, ze je vemu mimo ebay ale za lepsi cenu.
Ujistoval jsem se...a psal jsem mu...jestli opravdu ITR ze GSR nechci... Nevim no. Tak to valím bulvy

Az prijedu domu tak udelam nejake foto profilu... Nebo koupim uchylkomer a casovaci kolecko nebo jak se to jmenuje.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 18:31   Citovat  

No, vačky z B16A1 a B16A2 nemají značení žádný, žádný kroužky a zářezy.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 18:35   Citovat  

Minor napsal:
No, vačky z B16A1 a B16A2 nemají značení žádný, žádný kroužky a zářezy.

jj ja vim... mel jsem je jen na porovnani profilu s tema GSR. B16A2 vacky beru ted jako odpad co se mi hromadi ve slepe. Úsměv

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 22:20   Citovat  

Lukas napsal:
Hmm...a co znamena "posetri" ?? Dat tam ty tvoje silene Buddy... a s tim prekopat cely motor?? cože cože ?
Je treba si uvedomit ze tenhle GSR setup ne jen hobby zalezitost, kdy vymenis vacky a pruzinky. ECU a rozvody nechas byt. Das trochu vic vzduchu vetsi klapkou a o kapku vic paliva regulatorem a muzes pohodlne jezdit.

Takove to prisetri znamena, ostre vacky, dvojite pruzinky, retainery, ventily, rozvody, klapka, vstriky, nejlepe i pisy...a hlavne ladit a ladit ECU. Jinak to nebude fungovat tak jak ma...

Btw. pruzinky jsou k tomu GSR setupu dvojite...at uz pochazeji z cehokoli. Cool

porovnani vacek:
Adv. Dur. Dur @ .050 Lift (in) Lift (mm)
USDM B16A2 (’99-’00) Stock 280°/276° 219°/214° .417"/.373" 10.59/9.47

USDM B18C1 (’94-’00) Stock 290°/278° 230°/216° .423"/.380" 10.74/9.65

jezis...Nevim co sem tahas moje vacky, uz jsi fakt nemocnej. prosim nereaguj na moje prispevky. Dik.

Staci se poptat lidi co meli ITR vacky, je to sice pomerne jednoducha a levna uprava, ale vetsina z nich si hned zacala shanet stage2 od s2 a podobne. A pritom ITR vacky jsou agresivnejsi nez GSR, takze proto bych GSR vacky oznacil jako ztratu penez a casu. Jak jsem psal, staci posetrit a koupit si vacky s pruzivnkama z ITR, to je takovy zaklad. Jinak bych na motor vubec nesahal a nahanel kone ci shazoval kg jinde.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 22:42   Citovat  

infinity napsal:
jezis...Nevim co sem tahas moje vacky, uz jsi fakt nemocnej. prosim nereaguj na moje prispevky. Dik.

Staci se poptat lidi co meli ITR vacky, je to sice pomerne jednoducha a levna uprava, ale vetsina z nich si hned zacala shanet stage2 od s2 a podobne. A pritom ITR vacky jsou agresivnejsi nez GSR, takze proto bych GSR vacky oznacil jako ztratu penez a casu. Jak jsem psal, staci posetrit a koupit si vacky s pruzivnkama z ITR, to je takovy zaklad. Jinak bych na motor vubec nesahal a nahanel kone ci shazoval kg jinde.

A proč ne? Však co na tom je? Prodáváš je nebo ne??
OK, ale stage2 není hoppy úprava...je to spojeno s věcmi které jsem výše napsal...
Další věc je kdo má ITR vačky na prodej a za kolik. Já mám zrovna na prodej z GSR nebo z čeho + dvojité pružinky za 4,5 litru. So what??

A taky mi vrtá hlavou...sorry asi jsem laik. Jak jsi mohl koupit vačky s takovou extrémní duration...vždyť to bude mít velký overlap...
Nerozmím tomu...můžeš to mi nebo tvým potenciálním zákazníkům vysvětlit? Thanks. je to dobrý

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 23:01   Citovat  

Lukas napsal:
A proč ne? Však co na tom je? Prodáváš je nebo ne??
OK, ale stage2 není hoppy úprava...je to spojeno s věcmi které jsem výše napsal...
Další věc je kdo má ITR vačky na prodej a za kolik. Já mám zrovna na prodej z GSR nebo z čeho + dvojité pružinky za 4,5 litru. So what??

A taky mi vrtá hlavou...sorry asi jsem laik. Jak jsi mohl koupit vačky s takovou extrémní duration...vždyť to bude mít velký overlap...
Nerozmím tomu...můžeš to mi nebo tvým potenciálním zákazníkům vysvětlit? Thanks. je to dobrý

Ale ja se tady o svojich vackach nebavim, ani jsem je tady nezminil, ani bych mu je neradil kupovat, cpes je jenom ty, fakt nevim o co ti jde - mas zrejme podle me (a spoustu dalsich lidi) nejaky komplex. Tak si ho res jinde a ne se mnou kouř zkus treba buddyclub.jp urcite Ti vysvetli proc takove vacky vyrabi Mrk jak uz jsem psal, prosim nereaguj na moje prispevky, usetris mi spoustu drahoceneho casu.

Na stage2 staci k vackam pouze nove pruzinky...tedy to same co mu radis koupit.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 23:16   Citovat  

infinity napsal:
Ale ja se tady o svojich vackach nebavim, ani jsem je tady nezminil, ani bych mu je neradil kupovat, cpes je jenom ty, fakt nevim o co ti jde - mas zrejme podle me (a spoustu dalsich lidi) nejaky komplex. Tak si ho res jinde a ne se mnou kouř zkus treba buddyclub.jp urcite Ti vysvetli proc takove vacky vyrabi Mrk jak uz jsem psal, prosim nereaguj na moje prispevky, usetris mi spoustu drahoceneho casu.

Na stage2 staci k vackam pouze nove pruzinky...tedy to same co mu radis koupit.

Nikomu to necpu...jen mě to zajímá... To je špatně??
Na těch stránkách nic není...hledal jsem tam a nemůžu tam ani vačky najít. Vysvětlíš mi to prosím ty?

Přijde mi totiž nepředstavitelné, že ventily jsou otevřené 312° z 360°.
Však klub je od toho abychom si navzájem pomáhali... Mrk

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 23:30  Naposledy upravil infinity dne 9.2.2010 , 23:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Lukas napsal:
Nikomu to necpu...jen mě to zajímá... To je špatně??
Na těch stránkách nic není...hledal jsem tam a nemůžu tam ani vačky najít. Vysvětlíš mi to prosím ty?

Přijde mi totiž nepředstavitelné, že ventily jsou otevřené 312° z 360°.
Však klub je od toho abychom si navzájem pomáhali... Mrk

Tady jim muzes napsat treba fax: 082-873-1811

Toda dela i 315 to je jeste vice nepredstavitelne,ne? Pokud jsi nikdy nevidel funkcni motor s 300+ vackama, tak se nedivim ze pro tebe jsou GSR vacky high-end. Jsou to zavodni vacky, nevim co bych ti mel vysvetlovat to snad ne uz neotravuj.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 23:31  Naposledy upravil Lukas dne 9.2.2010 , 23:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak shodou okolností při hledání výhod těch Buddy spec.V jsem našel tohle...
B16A + GSR vačky. Mrk

band
Base Dyno: B16 w/ GSR Cams and GSR Headers 170.9HP, 123.8TQ
Buddy Club Dyno: B16 with SPEC III+ CAMS and GSR Headers 184.9HP, 129.4TQ

tím grafem chci ukázat...kolik hodí ty GSR vačky. OK

DYNO.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DYNO.jpg, 95.77 kB

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 23:46   Citovat  

Lukas napsal:
Tak shodou okolností při hledání výhod těch Buddy spec.V jsem našel tohle...
B16A + GSR vačky. Mrk

band
Base Dyno: B16 w/ GSR Cams and GSR Headers 170.9HP, 123.8TQ
Buddy Club Dyno: B16 with SPEC III+ CAMS and GSR Headers 184.9HP, 129.4TQ

Ja nevim proc se tim vubec zabyvas, proc si nezalozis novy topic? 15 koni na vackach u 1.6 se ti nelibi? Taky to je st3

Ty race vacky jsou na ~250-300ps setupy...ne na seriove motory. jak jsem jiz psal nevim co zde resis, takze tady dale nebudu reagovat Mrk

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 23:46   Citovat  

infinity napsal:
Tady jim muzes napsat treba fax: 082-873-1811

Toda dela i 315 to je jeste vice nepredstavitelne,ne? Pokud jsi nikdy nevidel funkcni motor s 300+ vackama, tak se nedivim ze pro tebe jsou GSR vacky high-end. Jsou to zavodni vacky, nevim co bych ti mel vysvetlovat to snad ne uz neotravuj.

No právě že ještě neviděl... A tady v ČR je někdo schopen postavit motor s těmito vačkama??

Spec "C" má 300°, to snad existuje i spec "D" s 315° ?? To vůbec nevím...

A tak víš jaké mají ty Buddy spec. V overlap? Kolik stupňů se ty ventily překrývají?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 23:49   Citovat  

To ze neco nevis neznamena ze to neexistuje, te pero meetallll

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2010 , 23:55   Citovat  

infinity napsal:
To ze neco nevis neznamena ze to neexistuje, te pero meetallll

Něco prodáváš...a nevíš o produktu základní věci... KO

Koupil jsi něco co je v těchto končinách absolutně k ničemu, protože nikdo tu takový motor postavit neumí... meetallll

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 0:05   Citovat  

Lukas napsal:
Něco prodáváš...a nevíš o produktu základní věci... KO

Koupil jsi něco co je v těchto končinách absolutně k ničemu, protože nikdo tu takový motor postavit neumí... meetallll

Co se tyce vacek...Zakladni veci? Ty vacky se dokonale hodi na muj motor, pokud si je nikdo neveme, tak si je rad dam do auta. (V podstate ted se jenom rozhoduju jestli je prodat za jistou nabidku nebo si je nechat do budoucna). Jenom ted 250-270ps nepotrebuju a nemam penize na zbytek dilu.

Co se tyce skladani...Minimalne pro Aliena s Darkem by to byla vyzva, se kterou si myslim, ze by se v pohode poradili OK Kdyz ne, slozi se to v zamori...delas jakobysme zili za totality.

Jinak pro rozsireni tvych minimalnich obzoru koukni na parametry s2 PRO 3+ vacek:

317° / 315 °

a minimalne o jednom aute (ktere bylo mimochodem staveno u aliena) v cr vim...takze uz prosim opravdu piss off... přátele

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 0:26   Citovat  

infinity napsal:
Co se tyce vacek...Zakladni veci? Ty vacky se dokonale hodi na muj motor, pokud si je nikdo neveme, tak si je rad dam do auta. (V podstate ted se jenom rozhoduju jestli je prodat za jistou nabidku nebo si je nechat do budoucna). Jenom ted 250-270ps nepotrebuju a nemam penize na zbytek dilu.

Co se tyce skladani...Minimalne pro Aliena s Darkem by to byla vyzva, se kterou si myslim, ze by se v pohode poradili OK Kdyz ne, slozi se to v zamori...delas jakobysme zili za totality.

Overlap ve stupních?? Jasná odpověď .....
Dokonale hodí, jo? No to by se ale z auta na denní ježdění stal drag speciál...to mi moc ideální nepřijde.
Podle mě to bude mít obrovský overlap a nebezpečí detonací bude veliké, směs se bude moc míchat se spalinama...hodit se to bude na nějaký high RPM určitě ne benzínem poháněný motor.
Pochybuji, že ty jsi schopen nějaký takový setup uskutečnit.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 0:32   Citovat  

Skunky pro+ ve stage 3 mají 277°/284°

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 0:37  Naposledy upravil infinity dne 10.2.2010 , 1:06, celkově upraveno 6 krát. Citovat  

Lukas napsal:
Overlap ve stupních?? Jasná odpověď .....
Dokonale hodí, jo? No to by se ale z auta na denní ježdění stal drag speciál...to mi moc ideální nepřijde.
Podle mě to bude mít obrovský overlap a nebezpečí detonací bude veliké, směs se bude moc míchat se spalinama...hodit se to bude na nějaký high RPM určitě ne benzínem poháněný motor.
Pochybuji, že ty jsi schopen nějaký takový setup uskutečnit.

Prosimte ty nejsi dva roky schopny slozit dohromady b16 hlavu a b20 block a budes mi tady davat moudra pořádnej výtlem

Na co mam auto ti muze byt opravdu jedno, starej se o sebe a ne o me, ja uz si to nejak zaridim I bez tvych bezvyznamnych rad, navic motor bych nestavel ja, ale nekdo jiny, tak fakt nevim proc mi tady neco cpes. Ty svoje moudra si nech na koledy.

Psal jsem ti na ICQ aby jsi veskere komentare k moji osobe psal na ICQ a nespamoval topik tomuto klucinovi (btw chudak to cist). Jelikoz me (i ostatni lidi) co ti pisou na icq ignorujes budu odted davat modrou kartu za kazdy prispevek ktery bude na me smerovan.

Na vtec lobe maji 317/315...uz asi ani neumis googlovat
BC ma vtec lobe 312/306
Priste nez zacnes psat ty svoje nesmysly by bylo dobre si zjistit co vlastne komentujes, nebot ty stupne jsi vytahl do diskuze prave ty, myslel jsem, ze ti jako bohovi, dojde ze se jedna o vtec lobe. podcenil jsem te.

Ty sis koupil gsr vacky a me tady pises ze nevim co kupuju? vzpamatuj se.

Jestli ma dotycny opravdu zajem koupit vacky z B18C1, tak at koukne na tudy odkaz do bazaru.
Za 4tis tam ma vacky, vackova kola, dvojite pruzinky, retainery, ventily...navic petan by mozna dal nejakou slevu, nebot je fer to clovek, ktery umi vyjit vstric Mrk

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 0:46   Citovat  

Klučina to tu založil protože jsem mu ty vačky nabídl... Stejně tu nikdo nic jasného k tématu neřek...

OK...nech si je. Postav setup s nima. A pak si to rozdáme na drag trati... OK

To proč nejsem já schopen postavit svůj motor je jasný. Nejsem v ČR. Motor bohužel ano.

...a kolik potom mají ty Buddy Club duration při vtec lobe....??
Snad srovnámváme stejné parametry...ne že si vymyslíš hodnotu z jiného profilu. Tak to valím bulvy

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 1:06   Citovat  

infinity napsal:
Jestli ma dotycny opravdu zajem koupit vacky z B18C1, tak at koukne na tudy odkaz do bazaru.
Za 4tis tam ma vacky, vackova kola, dvojite pruzinky, retainery, ventily...navic petan by mozna dal nejakou slevu, nebot je fer to clovek, ktery umi vyjit vstric Mrk

Ty jsi fakt hráč...pěkně. OK

Jj ať si je koupí tam...je to super nabídka. Já mám GSR vačky za cenu ITR vaček...co už. Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 1:22   Citovat  

infinity napsal:
Na vtec lobe maji 317/315...uz asi ani neumis googlovat
BC ma vtec lobe 312/306...

S tím co píšeš nesouhlasím...
Já tvrdím: Duration ne na Vtec vačku ale na normální vačku...mají Skunk2 Pro+ Stage 3: 277°/284° a Buddy Club Spec. V: 312°/306°

Pokud jsi jiného názoru, poprosil bych tě o uvedení zdroje z kterého čerpáš.

ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 8:01   Citovat  

no takže defakto nevim nic.. ale super odkaz na ten bazar:)

Obsah fóra Honda-club.cz   
vačky na b 16a2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina