Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Evidencni prohlidka
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
species je teď offline  species
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 6:32   Citovat  

Zdravim,
tak konecne nadesel cas k prepsani me lasky na me ctenne jmeno, ale mam mensi problem co se tyce evidencky, co jsem pochopil tak kontrolovana je cela zadni strana technicaku, tudiz i kola, a muj problem jest ze v technicaku mam 14ctky a na tarze 16ctky, nekdo mi rika ze by to problem byt nemel nekdo zase ze ano tak bych tam nerad jel zbytecne.
Ma nekdo podobnou zkusenost? precijen prehazovat kola se me na tech par hodin nechce :x
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 6:37   Citovat  

Ja jsem byl na evidencni kontrole a mel jsem jine kola (jen misto 185 jsem mel 175) a rikal mi ze me to necha projit, ale ze technickou by me nedal. Myslim ze primhourijou oko.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 6:50   Citovat  

No nevím - mně na evidenčce vždycky (4x) kouk akorát pod kapotu na VIN a typ motoru - sice blbinec zajíždět na 10s do haly pod kameru,ale holt se to musí...
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 6:55   Citovat  

a to je takovy problem povolit 4 kola, 2x zvednout auto a prehodit to? Mit jistotu? vzdyt to mas za 15 minut hotovy ne? a jeste kdyz ty kola mas... Kdybys je nemel tak chapu, ale takhle....
Nebud linej Úsměv
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 7:58   Citovat  

zazil sem asi 6 evidencek a zadny kola nikdo nikdy nekontroloval..jak rika Hell..otevrit kapotu a kouknout na VIN..THats all Velmi šťastný

jo a barva ho zajimala pořádnej výtlem jinak asi se to ma kontrolovat ale na evidence to fakt nikdo nikdy neresil.aspn co sem ja osobne zazil
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 8:22   Citovat  

evidenci kontorla spociva v kontorle evidencnich udaju - cislo karoserie (VIN), cislo motoru, homologacni stitek a barva. Na pneumatiky nekoukaji. To je ukon na STK. (zrovna pred tydnem jsem byl na evidenci s moto a ze by koukal na pneu, tak to vubec)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 8:35   Citovat  

PreludeZ napsal:
a to je takovy problem povolit 4 kola, 2x zvednout auto a prehodit to? Mit jistotu? vzdyt to mas za 15 minut hotovy ne? a jeste kdyz ty kola mas... Kdybys je nemel tak chapu, ale takhle....
Nebud linej Úsměv

ty kola nemam musel bych si je pujcit od myst = cesta do prahy a zpet (50km)
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 8:49   Citovat  

já se na to nemůžu koukat, jeď tam .... maximálně jim necháš na kafe Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 9:10   Citovat  

no s mym stesti me urcite poslou s brekem domu, ale menit kola jsem fact moc linej takze to zitra prumbnu a uvidim.

anyway diky moc za odpovedi :p
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 9:12   Citovat  

ninja napsal:
evidenci kontorla spociva v kontorle evidencnich udaju - cislo karoserie (VIN), cislo motoru, homologacni stitek a barva. Na pneumatiky nekoukaji. To je ukon na STK. (zrovna pred tydnem jsem byl na evidenci s moto a ze by koukal na pneu, tak to vubec)

Asi ve dvou případech mi na evidenčce kola kontrolovali - jejich rozměr, ne stav.
   Návrat  
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 9:15   Citovat  

když jsme tedka přepisovali cívu tak měl taky kecy že tam mám místo 175\65\14 - 215\40\17 pořádnej výtlem a říkal že kdyby chtěl tak nemusíme projít.. ale pak dostal rozum... tak nevim no, taky mi přijde divný že kouká na kola na evidenci čísílek to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 9:18   Citovat  

lempl69 napsal:
když jsme tedka přepisovali cívu tak měl taky kecy že tam mám místo 175\65\14 - 215\40\17 pořádnej výtlem a říkal že kdyby chtěl tak nemusíme projít.. ale pak dostal rozum... tak nevim no, taky mi přijde divný že kouká na kola na evidenci čísílek to mi hlava nebere

Taky koukal na číslíčka,ne?
   Návrat  
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 9:25   Citovat  

Když jsem Cívu přepisoval, tak koukl na barvu, na motor (zkontroloval čísla) a kontroloval i kola.... Mrk (Brno-Kulkova)
   Návrat  
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 9:31   Citovat  

Hellborn napsal:
Taky koukal na číslíčka,ne?

koukal na všechny číslíčka i písmenka pořádnej výtlem ale řikal sem si, evidence vozidel, tam bych moh přijet na kolech od traktoru.. podle pána nejpíš asi ne ...

jo to sem se ho este ptal jak to je s motorem, jesli muzu mit jinej.. a on ze jo, ae musi sedet cislo.. rikam ok, takze vymenim za 2 vacku a jen prerazim kod na bloku kouř

to ste meli videt ten vyraz pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 11:15   Citovat  

mno rikam zavezu to tam a uvidim jestli budou v pohode nebo ne, je to dost o cloveku, ale to asi vsechno Úsměv
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 11:22   Citovat  

Mně taky při evidenčce kontrolovaly rozměr pneu několikrát. U jednoho auta jsem měl jiný kola a pán měl hemzy, ale nakonec to nechal být.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 12:47   Citovat  

Petr 78 napsal:
Mně taky při evidenčce kontrolovaly rozměr pneu několikrát. U jednoho auta jsem měl jiný kola a pán měl hemzy, ale nakonec to nechal být.

no s tim ze bude mit hemzy pocitam, ale udelam na nej smutny ocicka a snad me necha Velmi šťastný
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 13:19   Citovat  

Měl jsem ten samej problém, v TP 14ky na autě 17ky - na evidenčce problém, řikal že prej o 2 palce by to ještě nechal ale o tři ne. Byl sem na něj asi trochu drzej tak obvolal i ostatní STK v okolí aby mi to nedali, takže pokud ti to nebudou chtít dát, radim se na ně nevztekat Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 13:52   Citovat  

Stealman napsal:
....

haha Velmi šťastný no co jsem slysel tak tam jsou docela c***** takze nevim no, kdyztak si proto zajedu do prahy Mrk
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 14:03   Citovat  

species napsal:
haha Velmi šťastný no co jsem slysel tak tam jsou docela c***** takze nevim no, kdyztak si proto zajedu do prahy Mrk

kdyz uz jedes do Prahy tak jestli chces tak di dam STK kde sem ja osobne nemel ani jednou problem kvuli nejakejm kolum..zajimalo je jestli to auto je to auto co chci prihlasit a ne nejaky stupidni kola ktere s tim vubec nesouvisi je to dobrý

jinak STK tam ale byla na 100%..kvuli tomu sem i pujcoval 14 ky Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 14:12   Citovat  

hele zkusim to v Benesove a jestli budou mit kecy tak ti hodim PMko, diky moc.

Jinak s stk pocitam ze to bud nejak osmelim a nebo si kola pujcim, tu mam nastesti do 2k10 takze zatim bez problemu
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 14:28   Citovat  

u mě kouknul na barvu, a pak kouknul do motoru, VIN, a jelikož nemám číslo motoru, tak jen typ, měl hemzy, že to není origo ražení, ale že za něj dobrý kdyby něco a nic neviděl HaHaaa ještě najít někoho dobrýho na STK na příští rok to mi hlava nebere
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 12:36   Citovat  

kontroluje se toho více...

základ je VIN + štítek s VIN a typ motoru.
dále barva, typ řazení, ABS, tažné, rozmět pneu...

Úsměv
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 12:51   Citovat  

Ja mel na STK misto 13" kola 14", jen mi rekl, at si pak ta kola prehodim Velmi šťastný a dal mi to... je to o lidech, oni samozrejme maji povinnost po tobe chtit to, co mas v TP, ale je jim podle me jasny, ze stejne jakmile clovek dorazi domu, ze si tam hodi jina kola, tak to neresi Úsměv
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 15:45   Citovat  

species napsal:
Zdravim,
tak konecne nadesel cas k prepsani me lasky na me ctenne jmeno, ale mam mensi problem co se tyce evidencky, co jsem pochopil tak kontrolovana je cela zadni strana technicaku, tudiz i kola, a muj problem jest ze v technicaku mam 14ctky a na tarze 16ctky, nekdo mi rika ze by to problem byt nemel nekdo zase ze ano tak bych tam nerad jel zbytecne.
Ma nekdo podobnou zkusenost? precijen prehazovat kola se me na tech par hodin nechce :x

Je to problém. Mluvím z vlastní zkušenosti. Takže nasadit čtrnáctky ...
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 17:05   Citovat  

species napsal:
Zdravim,

ja problem nemel,v TP mam 13" a na evidencce jsem mel obuty 15" a prosel jsem bez problemu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 18:35  Naposledy upravil species dne 15.7.2009 , 21:13, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

tak se jdu podelit o zkusenosti Velmi šťastný

rano v 7 jsem prijel do benesovskeho STK, kde jsem cekal tri hodiny nez na me vubec prisla rada coz mi tak uplne nevadilo, co bylo horsi je chovani, so called "technika".

Po znameni jsem vjel dovnitr, slusne pozdravil(bez odpovedi) a otevrel hoodu. Pan ktery vypadal ze by se do nej vesli dva takovi se jen letmo podival do motoru s vyrazem cloveka ktery prave prodelava operaci strev. Presel auto, podival se na kola a pronesl "pripada ti TOHLE jako ctrnactky?"

Jakykoli pokus o "ukecani" byl okamzite bojkotovan a ja vedel ze je zle, holt jsem si rekl ... "moje chyba, mel jsem to prehodit" a poslusne vycouval.

Ovsem ta prava "sranda" zacala az po hodinu a pul dlouhem cekani v kancelari na vydej technickeho prukazu a papirku s razitkem "vozidlo nevyhovuje".
Pani za mnou prisla a s udivenym vyrazem mi sdelila ze zadne auto "civic" ktere vypada takto nemaji v databazi a tudiz mi nemuze vypsat protokol.
Po zhruba ctvrt hodine vyrizovani se mi podarilo pani vysvetlit ze to neni civic ale crx del sol nacez na chvili zmizela a rekla mi ze honda zadnou CRX radu nevyrabi.
V tento moment jsem uz opravdu zacinal stracet nervy, auto musel pani osobne najit na internetovych strankach hondy a konecne "spokojene" odjel.

Nakonec se vse vyresilo diky memu straznemu andelu Mystique ktera mi doporucila nejakou STK v praze a ja konecne kolem pate hodiny vecerni odjel s usmevem na rtech a razitkem "Vozidlo z hlediska evidencni kontroly vyhovuje".

Zitra rano po nocni zajdu jen pojistit a prepsat s prsty skrizenymi at uz se nic nekomplikuje Velmi šťastný

Viva la czech republic :x

edit : typos
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 18:40   Citovat  

species napsal:
tak se jdu podelit o zkusenosti Velmi šťastný

rano v 7 jsem prijel do benesovskeho STK, kde jsem cekal tri hodiny nez na me vubec prisla rada coz mi tak uplne nevadilo, co bylo horsi je chovani, so called "technika".

Po znameni jsem vjel dovnitr, slusne pozdravil(bez odpovedi) a otevrel hoodu. Pan ktery vypadal ze by se do nej vesli dva takovi se jen letmo povidal do motoru s vyrazem cloveka ktery prave prodelava operaci strev. Presel auto, podival se na kola a pronesl "pripda ti TOHLE jako ctrnactky?"

Jakykoli pokud o "ukecani" byl okamzite bojkotovan a ja vedel ze je zle, holt jsem si rekl ... "moje chyba, mel jsem to prehodit" a poslusne vycouval.

Ovsem ta prava "sranda" zacala az po hodinu a pul dlouhem cekani v kancelari na vydej technickeho pruzaku a papirku s razitkem "vozidlo nevyhovuje".
Pani za mnou prisla a s udivenym vyrazem mi sdelila ze zadne auto "civic" ktere vypada takto nemaji v databazi a tudiz mi nemuze vypsat protokol.
Po zhruba ctvrt hodine vyrizovani se mi podarilo pani vysvetlit ze to neni civic ale crx del sol nacez na chvili zmizela a rekla mi ze lzu ze honda zadnou CRX radu nevyrabi.
V tenhle moment jsem uz opravdu zacinal stracet nervy a auto musel pani osobne najit na internetovych strankach hondy a konecne "spokojene" odjel.

Nakonec se vse vyresilo diky memu straznemu andelu Mystique ktera mi doporucila nejakou STK v praze a ja konecne kolem pate hodiny vecerni odjel s usmevem na rtech a razitkem "Vozidlo z hlediska evidencni kontroly vyhovuje".

Zitra rano po nocni zajdu jen pojistit a prepsat s prsty skrizenymi at uz se nic nekomplikuje Velmi šťastný

Viva la czech republic :x

Jo, s tím že Civic CRX Del Sol neexistuje, nejsi sám - stejný problém měl Norsi...
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 18:52   Citovat  

Tak já na evidenčku dojel bez kapoty abych ji nemusel sundávat a prošel sem v pohodě.Všichni koukali jak na větvi ale problém nebyl svatoušek
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 20:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, s tím že Civic CRX Del Sol neexistuje, nejsi sám - stejný problém měl Norsi...

ani se tomu nedivim... kdyz ma v technicaku psano ze je to Honda Civic 1.6 Esi CRX....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Evidencni prohlidka
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina