Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic aerodeck 1.5 - ukazatel benzinu
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 7:52   Citovat  

Ahoj vsichni, tak sem si konecne koupil od Alicanteho aerodecka a chci se zeptat, jak u nej funguje palivomer - u mne hrozne lita nahoru a dolu podle jestli se jede - z kopce ci do kopce a zatacky atd. Potom taky, jestli nevite, kolik tam zhruba je, kdyz zacne svitit rezerva, u mne i kdyz je skoro na nule, tak nesviti, nerad bych nekde pak zustal stat:-) Proto mne zajima, jestli je to takhle normal, nebo je s mym ukazatelem neco spatne. Jinak se mi taky zda trochu slaba petka, ale to je asi tim tezkym prevodem...Prijde mi, ze bych snad maximalku dosahnul spis na ctyrku, kdyz sem to zkusmo trochu rozjel z mirnyho kopce, dostal sem se nekam tesne nad 180, dal uz to nechtelo, jak je to u vas?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 8:02   Citovat  

jestli to neni extrem, tak je to normalni. Ten palivomer tohle trochu dela. oko sviti nekde u posledni carky bo tesne pod ni. Rezerva je kazdopadne pod carku. 5ka je u 1.5ky dlouha, takze ano, na max se dostanes na 4ku. Ja myslim, ze dle popisu je to ok.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 8:14   Citovat  

Bitkar napsal:
jestli to neni extrem, tak je to normalni. Ten palivomer tohle trochu dela. oko sviti nekde u posledni carky bo tesne pod ni. Rezerva je kazdopadne pod carku. 5ka je u 1.5ky dlouha, takze ano, na max se dostanes na 4ku. Ja myslim, ze dle popisu je to ok.

maximalku na sve 1,5 sem nezkousel,ale kazdopadne bych ji slapal na krk na 4ku..petka je dlouha a me prijde jako spis udrzovaci a econo rychlost HaHaaa ten palivomer samozrjme ukazuje ruzne pri ruznych zatackach atd..jde o to jestli rucicka nejak lita/coz by bylo divne/ nebo proste plynule ukaze jiny stav nadrze coz je logicke

oko me sviti az pod carkama a cca tam mam dycky kolem 3-5L ale pocitam spis s tema 3ma dycky Velmi šťastný
ale mam Japonce takze me ber k tvemu autu s rezervou..ani netusim jestli tam mas hlad oko..treba u 1,4 Japan sem ho nemel Ble
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 8:19   Citovat  

aerodeck ma rezervu 8L benzinu. Takze od prvniho rozsviceni hladovyho oka muzes pocitat ze najedes nejmin 80km. Ten ukazatel houpe, u nekoho vic, u nekoho min, ale houpe podle zatacek a kopcu - sila zvyku. Maximalku u economa na 5Q neudelas, na 4Q to pojede lip. 5Q je ekonomicky kvalt.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 8:27   Citovat  

Diky vsem za odpovedi, houpe mi to celkem plynule, ale prece jenom dost, napr. ve srovnani s mym favoritem, kde to trva tak 5 min, nez to zareaguje na kopec, rychle projeta zatacka pravda i tam znamena zmenu za cca 15 s, ale tady je to jeste mnohem citlivejsi na ty kopce a zatacky.Jinak hladovy oko teda sviti az pod posledni carkou? Tak tam zatim jeste nejsem:-)
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 8:47   Citovat  

mě to začíná svítit, když je ručička na nule, pak jsem ještě najel 50km po městě a ještě jsem nebyl na suchu.
Myslím, že zatáčkách se mi ručička nijak extra nehýbe, jen kopce (vyjezd do patrových garáží).
Nejvíce mne štve že po vypnutí klíču zůstává vidět stav paliva Ble
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 9:57   Citovat  

bahamontes napsal:
Diky vsem za odpovedi, houpe mi to celkem plynule, ale prece jenom dost, napr. ve srovnani s mym favoritem, kde to trva tak 5 min, nez to zareaguje na kopec, rychle projeta zatacka pravda i tam znamena zmenu za cca 15 s, ale tady je to jeste mnohem citlivejsi na ty kopce a zatacky.Jinak hladovy oko teda sviti az pod posledni carkou? Tak tam zatim jeste nejsem:-)

nevidim u tebe jedinou zavadu..rucka pod nulou nez se rozsviti..je to kapanek stres do 1. rozsviceni hlad.oka Velmi šťastný

PS: ten ukazatel pri vypnutem klicku me taky stve,ze je videt kolik je v nadrzi Tak to valím bulvy ale nezbylo nez se smirit Velmi šťastný
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 10:12   Citovat  

do levotočivý zatáčky a z kopce ti to ukáže víc, do pravotočivý a do kopce míň Úsměv tak to mám aspoň u japonce. člověk si na to zvykne, je to stejně jen orientační. rezerva už ti byla řečena tak se opakovat nebudu. jen to množství je u mě teda víc jak u Hlavatora. cca 6-8l. Maximálku vytáhneš na čtyřku-tacho 200, na pětku by to musel být sakra dlouhý kopeček Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 10:36   Citovat  

Ok, jeste jednou diky vsem, tak to snad u mne asi budev poradku :)Prijemny jizdu vsem v dnesnim vedru VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 10:37   Citovat  

ok..uzivej kvality znacky Honda a spoustu bezporuchovych km preju

PS: vedro me uz netrapi..konecne sem se dokopal k udrzbe klima Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 11:04   Citovat  

Mne klima celkem funguje,takze za cca 5 min. se v aute da byt Velmi šťastný. Jo, kdyz jste mi vsichni tak pekne odpovedeli, poprosim jeste, nema nekdo navod (ne manual) k obsluze v cestine nebo angl.?Ja mam k autu komplet literaturu, ale vsechno v nemcine Smutný Kdyztak diky.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 11:12   Citovat  

jo uzivatelskej manual bych taky rad neky aspon videl :) ne ze by byl potreba.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic aerodeck 1.5 - ukazatel benzinu
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina