Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Černé ovce- pomoc
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 14:23  Naposledy upravil Ludva dne 4.4.2011 , 20:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

POZOR ČTĚTE!
Pravidla pro téma „ČERNÉ OVCE“
1.Jakýkoliv jiný příspěvek, než založení nové „černé ovce“, bude ihned smazán.
2.Pomoc a podávání informací bude probíhat výhradně přes SZ.
3.Založení nové „ovce“ se týká jen členů OS H-C a těch, kteří nakoupili na tomto fóru.
4.Příspěvek musí obsahovat obsáhlejší informace, jak se vlastně přihodilo, že se někdo dostal do „černých ovcí“. Rozhodně nestačí napsat „Franta mě dluží 300,-Kč za pumpičku.“ Jako vzor slouží první příspěvek.
5.Po dořešení případu se zdárným koncem se příspěvek smaže a „ovečce“ se může přiřadit „mínus“
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 14:25   Citovat  

PROSÍM O POMOC KOHOKOLIV, KDO BY ZDE UVEDENOU OSOBU/Y ZNAL
Dotazy a informace přes SZ
O co se jedná.Prodával jsem nějaké díly na crx 2g.Po dohodě s kupcem, která probíhala přes SZ nick "fredy8" jsem prodával dvoje dveře, zadní nárazník a zadní světla.Dohodli jsme se na osobním předání a zaplacením na místě.Den před předáním mě kupce psal, že na zadní světla nebude mít peníze, ale že je vezme později s tím, že mu je pošlu poštou.Jako hodný (blbý) hondař jsem mu je předal s ostatníma věcma s tím, že ušetří za poštovné a peníze mě pošle na účet o týden později (to slíbil že bude mít peníze).Konkrétně se jedná o částku 3000,-Kč.Na tel. čísle přes které jsme komunikovali při předání se mě ozvalo nedostupné nebo neexistující.Zhruba po třech týdnech jsem viděl na fóru, jak člen "fredy8" vesele nakupuje dál.Při komunikaci s ním jsem se dozvěděl, že díly nakupoval přes něj kamarád.Jak probíhala komunikace si můžete přečíst níže.Nyní je to již půl roku od prodeje!
Od: fredy8
Komu: Ludva (Online)
Zaslal: 27.6.2009 , 19:37
Předmět: světla a nárazník
čau ty černé světla beru a ten nárazník možná taky ... ještě ti zítra napíšu jestli jen ty světla nebo oboje.ok?
Od:fredy8
takže beru světla i nárazník... šlo by to poslat na adresu
Michal Pecl
Brumov-Bylnice
Vlárská 295
76331

cena teda 3400 + pošta?
Proběhlo osobní předání a o tři týdny později
Od:Ludva
Čau, čéče nějak se nemůžu dohledat na účtu těch tří tisíc co mě dlužíš za světla.Už je to celkem dost dlouhá doba a ještě ke všemu kupuješ vesele dál další díly!Kde je chyba?Na tvoje číslo se ti nějak nemůžu dovolat. kuky kuk
Ahoj, to od tebe bral kámoš já to tu s ním jen domlouval... ale dnes za ním dojedu to vyřešit a napíšu ti večer ok? Jinak se za něj omlouvám,ale snad to bude jen nějaké nedorozumění... v každém případě večer ti dám vědět a řeknu mu i ať ti zavolá...
Čau, jo takhle to je Úsměv .Jj, volal jsem mu na starý číslo a posílal zprávy.Dík že na to trochu dohlídneš, byl jsem naštvanej že ani neodpovídá na smsky.Teď už jsem v obraze.Prosím tě, ať ty prašule pošle na číslo účtu 1857710153/0800 a můj tel.:777 582 750 Dikes a měj se Honda
JJ v pohodě taky se měj.čau
Čau, tak na účtě pořád nic a dovolat se mu nemůžu na obě čísla co jsi mě posílal.Tak jak to budem řešit?Mám být zlej, když nechci dělat nikomu problémy?
ahoj, on ti to neposlal? Tak to koukám! mně ten kůň říkal,že ti to poslal.A navíc mě taky začíná sr.t ,ptz mi taky dluží prachy. jinak aktuální číslo je 731 764 643 ... zkus mu zavolat z nějakého jíného čísla jestli ti to veme.Poslední dobou se mu taky nemůžu dovolat a už mě to taky začíná sr.t. navíc jsem dnes dostal flastr a potřebuju to z něčeho zaplatit.zitra ho asi pojedu hledat jak to vypadá jestli mi to neveme.
Dík za to číslo.Tak konečně jsem se mu dneska dovolal a sliboval že do pátku to bude na účtě.Tak jsem zvědavej.Jinak popřel že bys mu cokoliv o tom říkal Tak to valím bulvy a že číslo účtu neměl a já nevím ještě co měl za výmluvi.Moc dobrej kamoš to nejspíš nebude. KO Ještě jednou dík a příští týden dám vědět jak jsem dopadl.
jj nečekal jsem,že se z něj vyklube takový ... . a určitě napiš až ti dojdou prachy ať vím,že už je to v pořádku,prtože mě to taky štve,že mu člověk chce pomoct a on dělá takové věci. tak se zatím měj ahoj
Takhle to probíhalo pořád do kola.Na tel. čísle to už nikdo nezvedal, tak jsem zanechával zprávy na záznamníku.
Od: Ludva
Komu: fredy8 (Offline)
Zaslal: 5.11.2009 , 21:42
Předmět: Re: Světla,dveře,nárazník
Tak právě teď volal a sliboval že do 14 dní to tam budu mít. cože cože ? Ještě jednou dík. :Honda:
nemáš vůbec za co jen ať ti to pošle co nejdřív... a kdyžtak dej vědět jestli už je to v pořádku jo? zatím se měj
Od: Ludva
Komu: fredy8 (Offline)
Zaslal: 31.12.2009 , 10:30
Předmět: Re: Světla,dveře,nárazník
Čau, tak za chvilku to bude půl roku a pořád nic.Už mě to fakt nebaví a nakonec si budu muset udělat výlet. kuky kuk
To byla má poslední zpráva na kterou jsem nedostal už žádnou odpověď.Na telefonu pořád nikdo neodpovídá.Teď nevím co si mám myslet.Není náhodou fredy8 a Michal Pecl jedna a ta táž osoba, která si ze mě dělá srandu?Jestli ne, tak proč už nekomunikuje nikdo a když komunikoval, tak jen neustále sliboval.
Tohle berte i jako VAROVÁNÍ, jak se může pořekadlo "pro dobrotu, na žebrotu" stát skutečností.
Všem co to dočetli až sem, děkuji. Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2010 , 15:52   Citovat  

nahoru Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Černé ovce- pomoc
Fórum: Volná diskuze