Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
okeni folie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 8:44   Citovat  

chtěl jsem se zeptat na folie na okna na ty pružne jestli vite co myslim.. ne na ty obyč.. jak se sněma lepi a jestli je to lepši.. a na nějakou značku... chci to zkusit nalepit sam:) našel jsem tyhle tudy odkaz ale nevim co to je zač at to nejsou ty normalni vraky.. pišou z 500 na 99kč to jde ale třeba je to intrik a jsou to ty obyčejne co stoji 100 všude sněma totiš nejde nalepit vypoukle sklo.. tak kdyby něko nějake zkušenosti dejte vědět
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 10:37   Citovat  

Polepil jsem 2 auta obyčejnýma foliem za cca 120Kč a polepit vypouklé okno s nimi jde jen si stim musíš vyhrát. myslím že výsledek byl hodně pěkný. Polepoval jsem i zadní okno u C5G hb. a podařilo se to hodně pěkně a to si myslím je vypouklé až dost. Nejednalo se o moje nynější VTI kdyby někoho napadlo koukat do garáže tam sou folie zprasene a čeká je předělání. zkusim najít fotky těch aut na kterejch sem to dělal.Nicméně nevýhodou těchto levných folií je že se dost poškrábou. zvenku to vidět není ale zevnitř ano.....
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 11:10   Citovat  

za ty prachy můžeš trénovat...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 13:34   Citovat  

Tady jsou moje výtvory....

Lepší foto ted u sebe nemám

07092006(008).jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
07092006(008).jpg, 467.17 kB

21022008166.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
21022008166.jpg, 578.42 kB
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 13:42   Citovat  

a co ATEST Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 13:45   Citovat  

kamol napsal:
a co ATEST Velmi šťastný

No atest nic. Jezdil sem s tim normalně a nikdy nebyl problém. ale nechaj se sehnat ty samolepky na okna taky....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 13:47   Citovat  

Václav napsal:
No atest nic. Jezdil sem s tim normalně a nikdy nebyl problém. ale nechaj se sehnat ty samolepky na okna taky....

no ale pak na STK problem.bud uplatit nebo strhnout a nalepit znova za ty prachy Velmi šťastný.k tomu se davaji i karticky ne?to nestaci na okne nalepene
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 13:53   Citovat  

kamol napsal:
no ale pak na STK problem.bud uplatit nebo strhnout a nalepit znova za ty prachy Velmi šťastný.k tomu se davaji i karticky ne?to nestaci na okne nalepene

Když nenarazíš na nějakou svi.. tak jde ledacos. Ja neměl ani na oknech žádné nálepky a dycky koukali jen po těch a nějaké kartičce se nikdy nikdo nezmínil. při jedné kontrole mi policajt dokonce řikal at si zajedu někam kde to dělaj, že mi tam ty atesty dolepěj Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 14:33   Citovat  

Václav napsal:
Když nenarazíš na nějakou svi.. tak jde ledacos. Ja neměl ani na oknech žádné nálepky a dycky koukali jen po těch a nějaké kartičce se nikdy nikdo nezmínil. při jedné kontrole mi policajt dokonce řikal at si zajedu někam kde to dělaj, že mi tam ty atesty dolepěj Velmi šťastný

jj lidi jsou ruzni zalezi no ale treba v zahranici se na to budou divat jinak Velmi šťastný ale jak nikam nejezdis tak pohoda
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 14:40   Citovat  

kamol napsal:
karticky ti jsou k nicemu podle policaje, jak se jim to nebude proste libit, tak te poslou na spravni rizeni Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 14:47   Citovat  

TRUcKER napsal:
karticky ti jsou k nicemu podle policaje, jak se jim to nebude proste libit, tak te poslou na spravni rizeni Velmi šťastný

No a?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 14:48   Citovat  

TRUcKER napsal:

to je fakt Velmi šťastný ale zase na druhou stranu maji na to vubec nejaky meric?podle ceho pozna jaka je propustnost?podle oka? Velmi šťastný Velmi šťastný ti rekne ze nejde pres to videt a ty reknes ja pres to vidim Velmi šťastný
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 17:27   Citovat  

kamol napsal:
to je fakt Velmi šťastný ale zase na druhou stranu maji na to vubec nejaky meric?podle ceho pozna jaka je propustnost?podle oka? Velmi šťastný Velmi šťastný ti rekne ze nejde pres to videt a ty reknes ja pres to vidim Velmi šťastný
tak co vim ja, tak predni okna mit zatmaveny nesmis, uz od vyroby maji nejaky tonovani a to je max co muze byt, upozorni te na to i ve firme ktera to lepi, ze ti to klidne nalepi ale v akrticce uz to mit napsany nebudes.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 17:31   Citovat  

Brnďa napsal:
tak co vim ja, tak predni okna mit zatmaveny nesmis, uz od vyroby maji nejaky tonovani a to je max co muze byt, upozorni te na to i ve firme ktera to lepi, ze ti to klidne nalepi ale v akrticce uz to mit napsany nebudes.

Když si objednáš instalaci u sebe doma(někdo provádí zdarma),tak si rozmyslí jet 200km jen tak..Folie ti udělá a atest dostaneš i na předek Hihi 5tis mít nebo nemít.. Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 17:38   Citovat  

spoon napsal:
Když si objednáš instalaci u sebe doma(někdo provádí zdarma),tak si rozmyslí jet 200km jen tak..Folie ti udělá a atest dostaneš i na předek Hihi 5tis mít nebo nemít.. Velmi šťastný
no jako nalepky ti tam da, ale do karticky ti to nenapise, nebo napise ale za uplatek, ale pak muze mit ta firma problemy kdys auto dojede na stk a bude tam napsano ze je to atestovany. takhle me to vysvetloval borec kdys sem se ptal na folie
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 20:29   Citovat  

Brnďa napsal:
no jako nalepky ti tam da, ale do karticky ti to nenapise, nebo napise ale za uplatek, ale pak muze mit ta firma problemy kdys auto dojede na stk a bude tam napsano ze je to atestovany. takhle me to vysvetloval borec kdys sem se ptal na folie

napise ti i do karticky v pohode pokud budes mit zatmavene rozumne ale nekdo ti to napise i kdyz mas o odstin mene.zalezi.
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 20:33   Citovat  

Hellborn napsal:
No a?
no a? nic, treba ti daji pokutu a kdyz to je uz na spravnim rizeni, tak je to min. 2000, takze si myslim, kdyz uz se policaje nelibi folie, tak jenom kyvat a jinak, uz jse zaslech, nevim to na 100%, ale je to z duverneho zdroje, ze meraky uz maji a na prednich muzes mit, ale jen 1.stupen zatmaveni a to jakobys tam nic nemel, kdyz se podivam v ostrave, tak kazde tak5 auto ma folie co nema mit, takze to zas tak nerersim, stejne za chvilu je leto a okna budou dole a stk se da vzdy domluvit a co se tyce mojeho nazoru, na kazde auto co budu mit, daam folie, podle me to ma jen same vyhody, ale ma jednu nevyhodu, pokud chces fakt zaparkovat za tmy k patniku, tak si musis stahnout okna, protoze uplne nevidis, ale to jen v pripade, ze je opravdu v ulici tma, jinak co se tycena ceste tak, kdyz se za tebe lepi nejaky mravenec vecer, tak vubec neresim, muze svitit dalkovyma a vubec me to nerozhodi, do auta nejde vecer videt, kdyz mas treba na platu repro atd atd, za me jedine folie a co nejtmavsi G4G
jo a policaje mi na karticku rekli, ze si muzu zahrat doma karty zzzzzzz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 8:17   Citovat  

TRUcKER napsal:
no a? nic, treba ti daji pokutu a kdyz to je uz na spravnim rizeni, tak je to min. 2000, takze si myslim, kdyz uz se policaje nelibi folie, tak jenom kyvat a jinak, uz jse zaslech, nevim to na 100%, ale je to z duverneho zdroje, ze meraky uz maji a na prednich muzes mit, ale jen 1.stupen zatmaveni a to jakobys tam nic nemel, kdyz se podivam v ostrave, tak kazde tak5 auto ma folie co nema mit, takze to zas tak nerersim, stejne za chvilu je leto a okna budou dole a stk se da vzdy domluvit a co se tyce mojeho nazoru, na kazde auto co budu mit, daam folie, podle me to ma jen same vyhody, ale ma jednu nevyhodu, pokud chces fakt zaparkovat za tmy k patniku, tak si musis stahnout okna, protoze uplne nevidis, ale to jen v pripade, ze je opravdu v ulici tma, jinak co se tycena ceste tak, kdyz se za tebe lepi nejaky mravenec vecer, tak vubec neresim, muze svitit dalkovyma a vubec me to nerozhodi, do auta nejde vecer videt, kdyz mas treba na platu repro atd atd, za me jedine folie a co nejtmavsi G4G
jo a policaje mi na karticku rekli, ze si muzu zahrat doma karty zzzzzzz

taky chci dat folie ale uz nechci do predu nejake moc tmave protoze fakt nejde videt a jeste kdyz prsi tak stahovat okynka treba jen abych zaparkoval Velmi šťastný ja v lete jezdim se zavrenyma oknama HaHaaa
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 10:03   Citovat  

spoon napsal:

bohuzel tomu tak neni, dneska ti nikdo neda "homolagaci" folie na predek, tam nesmi byt zadna! Je to v zakone a stim nehnes. Kdo tvrdi, ze ti ji da, tak te jen houpe Úsměv
   Návrat  
M@!KL je teď offline  M@!KL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 19:36   Citovat  

Mě atest na předek dali, ale prý mi tam můžou dát maximálně 25%, vzadu mi dali 35%. Mám homologační kartičku, kterou sice po mě nikdo nechtěl, ale policii to nikdy nevadilo a to mě už párkrát zastavili...STK jsem s tím dělal cca před měsícem a neřekli mi ani píp...Takže si myslím, že vepředu být zatmavení může. Ale nemám folie, ale profi pokovení, který vydrží o dost déle, má barevnou stálost a lepší odraz IF záření. Na C6G hatch chtěli 6K.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 20:08   Citovat  

M@!KL napsal:
Mě atest na předek dali, ale prý mi tam můžou dát maximálně 25%, vzadu mi dali 35%. Mám homologační kartičku, kterou sice po mě nikdo nechtěl, ale policii to nikdy nevadilo a to mě už párkrát zastavili...STK jsem s tím dělal cca před měsícem a neřekli mi ani píp...Takže si myslím, že vepředu být zatmavení může. Ale nemám folie, ale profi pokovení, který vydrží o dost déle, má barevnou stálost a lepší odraz IF záření. Na C6G hatch chtěli 6K.

25% a 35% myslíš asi procenta zatmavení ne ? kdyby to byla 25% propustnost vepředu tak to máš černý jak bota:) tže propustnost cca 75 a 65% ? nad podobným decentem přemýšlím taky, jen ty peníze kdyby byly o 2k menší by se mi hodilo víc Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 20:12   Citovat  

gear napsal:
25% a 35% myslíš asi procenta zatmavení ne ? kdyby to byla 25% propustnost vepředu tak to máš černý jak bota:) tže propustnost cca 75 a 65% ? nad podobným decentem přemýšlím taky, jen ty peníze kdyby byly o 2k menší by se mi hodilo víc Velmi šťastný
http://www.sunshield.cz/?menu=cenik-instalace-autofolii za 3900
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 20:40   Citovat  

Brnďa napsal:
http://www.sunshield.cz/?menu=cenik-instalace-autofolii za 3900

tyjo díky moc Úsměv přesně tohle potřebuju a je to v Brně takže taky paráda Úsměv asi si tam udělám zastávku :twisted:
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 8:54   Citovat  

také plánuji dodělat folie:o) ale až po STK
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 11:23   Citovat  

Michalka napsal:
také plánuji dodělat folie:o) ale až po STK

To uz bude tvoje uplne posledni STK? Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 11:48   Citovat  

VlastaFR napsal:
bohuzel tomu tak neni, dneska ti nikdo neda "homolagaci" folie na predek, tam nesmi byt zadna! Je to v zakone a stim nehnes. Kdo tvrdi, ze ti ji da, tak te jen houpe Úsměv

asi mě houpou.Zajímavý,že to je schválený MD ČR Tak to valím bulvy
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 11:55   Citovat  

Bully napsal:
To uz bude tvoje uplne posledni STK? Velmi šťastný
css, v cesku i kdybys mel podlahu jak the flinstones a okna cerne jak noc a vsechno na podvozku vybite, tak stk neni problem udelat meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 12:27   Citovat  

spoon napsal:
asi mě houpou.Zajímavý,že to je schválený MD ČR Tak to valím bulvy
schvaleny je jen zadek, predek neni schvaleny
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 22:34   Citovat  

Brnďa napsal:
schvaleny je jen zadek, predek neni schvaleny

zkusim pohledat jejich nabídku na moje auto,kde jsou vypsaný přední i zadní boční + zadní okno a zmínka o tom,že to dostanu na všechna okna... zzzzzzz

Edit:dohledáno
"Co se týká schválení zatmavených autoskel na vozidlech pro provoz na komunikacích – je třeba mít na mysli, že každá úprava vzhledu vozu musí být v souladu s Vyhláškou Ministerstva dopravy a spojů ČR a za nedodržení této podmínky může Policie ČR udělit pokutu a bodovou penalizaci!!
Naše filmy a práce jsou homologované /schválené/ a aplikujeme je na vůz za předpokladu dodržení daných podmínek. Pokud jde o Váš vůz, jedná se o vůz osobní a je třeba dodržet na oknech řidiče a u spolujezdce průchodnost světla 70%. Intenzita zatmavení skel za zády řidiče a spolujezdce už je Vaše volba a není nijak omezena. Odstín s předpisovou průchodností 72% plně vyhovuje těmto podmínkám tudy odkaz
K takto upraveným sklům jsme oprávněni Ministerstvem dopravy ČR vydat Vám na SPZ vozidla Osvědčení o tónování skel, kde je uvedeno jaký materiál byl použit a zároveň okna označíme štítky s platnou homologací.
Námi vydané Osvědčení plně nahrazuje zápis do velkého TP.
Osvědčení je vystaveno ve dvou jazycích a je platné ve všech zemích EU, nelze se tedy do budoucna obávat jakýchkoliv problémů s policií, STK nebo na hraničních přechodech.
"
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2010 , 19:26   Citovat  

někde sem se dočetl, že 70% propustnost (víc MD nepovoluje) je už na sklech od prvovýroby a tím je další zatmavení skel (předních) vlastně zakázáno - bere se celková propustnost, tže třeba 2x70% je nějakých 40% a už ste mimo... jak to je? neřešil to někdo ? popř nevíte jak to má přímo honda ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
okeni folie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina