Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Klíče, palubka
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
nightslider je teď offline  nightslider
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 17:36   Citovat  

Ahoj,

prosim o radu, bohuzel jsem nenasel zadne tema, ktere by mi presne odpovedelo... Mam civica anglana 97 5D (MB3)

1. mam dalkove ovladani odelene od klicku, ma 2 tlacitka - odemknout a zamknout, tyto tlacitka jsou pogumovana a bohuzel jsem si uz obe rozedrel od nehtu. Puvodne jsem si chtel ustrihnout nekde kousek gumy a prelepit sekundakem, ale pak me napadlo, ze bych si mohl projednou udelat radost a koupit DO nove (poud to jde). A jde mi to ty DO ktere jsou spolecne s klicem - jak maji treba nove octavky. Prosim o radu jestli jestli to jde, a kolik by to asi stalo, pripadne nejaky odkaz

2. interier sve hondy mam ve dreve, videl jsem uz nekolik navodu, jak si z "dreveneho" interieru udelat napr. krabonovy vzor, kde ale takovy vzor sezenu - vsechny tyto polepy?

3. neni v okoli Brna nejaky sikovny mechanik-hondar Úsměv, ktery by si poradil napr. s podsviceni tlacitek apod.? Vim ze tu jsou navody, ale na takoveto veci se vazne necitim, prece jen jsem kuchar Úsměv

Mockrat dekuji za pripadne odpovedi
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 17:58   Citovat  

Ahoj,

1. Tohle by mohlo pomoci
tudy odkaz
2. Není nic jednoduššího než použít starý dobrý Google Mrk
tudy odkaz
3. Podsvícení palubovky jsem si dělal. Stačí k tomu Servisní manuál na Anglána, který je buď tady na fóru nebo ho můžu uploadnout a trochu šikovnosti s nářadím. (základ je plochej a křížovej šroubovák Velmi šťastný)

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 18:07   Citovat  

Tady nějaké jsou a já mam Maxicar 686 odkaz No a imobilizer do klíče + planžeta a práce vyšlo na 850 + cena Maxicaru. Nabastlil jsem to na původní central a trošku s tím laboroval ,ale funguje bez problému. Teď se chystám namontovat ještě odskok kufru.

a co se týče toho interiéru tady jsou nějaké polepy přímo že nemusíš stříhat odkaz ,ale je to drahé a další možnost je nechat si to přelakovat. Šikovný lakýrnik ti to udělá. A pokud máš černou palubku tak nevypadá celkem špatně černý lesk nebo červená ,ale zaleží jen na tobě. Já jsem taky uvažoval že to přelepím ,ale potom jsem zjistil že ten tmavě červený mahagon je vlastně pěkný a líbi se mi to. U staršího anglána jsem měl šedou palubku a světlý dřevo a to bylo hnusný. Pak máš ještě možnost někde sehnat tu imitaci toho dřeva a udělat si s tím co chceš a pak to mužeš měnit jak se ti zlíbí.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 18:28   Citovat  

Predelavku dreva jsem delal ja (objevilo se to jako clanek, asi si to cetl), folii sem sehnal na autosamolepky.cz, ale celkove staci googlit "folie carbon cena" a musej ti vypadnout i jinaci prodejci. Ne kazdymu se to libi, treba do cerneho interieru bych asi taky volil neco jineho, takze jak se tu psalo, da se taky nechat prelakovat...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 18:31   Citovat  

Já mám černý interiér a lištu jsem stříkal do stříbrna. Obrousit, základ na plasty, stříbrnej spray. Nevypadá to zle, ale vezmu to bezbarvým lakem, ať to vypadá ještě líp... :hehe:
Fotky mám v garáži

0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 18:42   Citovat  

Tak vsem moc dekuji za odpovedi:-)

Ty polepy carbonu jsou fakt silene drahy, ani nevim proc chteji tolik za samolepku:-(. To rozdelani zvladne fakt laik? Bojim se abych si na tom aute nic neudelal, neulomil, mam tu svoji hondu rad:-). Nenasel by se nejaky sikovny hondar v okoli Brna ktery by treba pomohl?

Jinak ty klice by byly supr, mam 2 klice plus jeden cerveny, takze z toho jednoho bych tam klidne mohl dat imob do toho noveho klice, ale jeste mi vrta hlavnou, jestli ten DO je delany na takove to DO kde musim namirit na ten prijmac? Odemykani me hondy na dalku je pro pokrocile, kdo nevi kam zamirit, tak neodemce:-))). Dík Honda

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 18:44   Citovat  

optimas napsal:
Tady nějaké jsou a já mam Maxicar 686 odkaz No a imobilizer do klíče + planžeta a práce vyšlo na 850 + cena Maxicaru. Nabastlil jsem to na původní central a trošku s tím laboroval ,ale funguje bez problému. Teď se chystám namontovat ještě odskok kufru.

a co se týče toho interiéru tady jsou nějaké polepy přímo že nemusíš stříhat odkaz ,ale je to drahé a další možnost je nechat si to přelakovat. Šikovný lakýrnik ti to udělá. A pokud máš černou palubku tak nevypadá celkem špatně černý lesk nebo červená ,ale zaleží jen na tobě. Já jsem taky uvažoval že to přelepím ,ale potom jsem zjistil že ten tmavě červený mahagon je vlastně pěkný a líbi se mi to. U staršího anglána jsem měl šedou palubku a světlý dřevo a to bylo hnusný. Pak máš ještě možnost někde sehnat tu imitaci toho dřeva a udělat si s tím co chceš a pak to mužeš měnit jak se ti zlíbí.

tak ten mám takya funguje wery wery good, odskok chci taky.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 18:51   Citovat  

To rozdělání by jsi měl zvládnout, jestli chceš, hodím ti do SZ odkaz na část Servisního manuálu, kde je popsáno jak lištu oddělat. Povolíš dva šroubky kapličky, kterou vytáhneš a lištu potom "jen" vycvakáš. Vzhledem k tomu že auto už je docela starý a plasty na sluníčku křehnou, musíš opatrně, protože se snadno cokoliv ulomí Mrk (ale neboj se toho)
Jinak já jsem přímo z Brna, ale mám to s volným časem docela divoký + jsem montér typu samo-uk a pokus-omyl Velmi šťastný

Ten cetrál co máš ty je pravděpodobně na infračervený paprsek, takže musíš zamířit tuším mezi protisluneční clony, tam kde je stropní svítidlo. Ten Magicar je (asi) rádiový, takže můžeš teoreticky mířit kamkoliv, ale to ti upřesní někdo kdo jej má je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 18:52   Citovat  

Já mám klíče v kapse a na 5 metru to odemknu a na dálku tak 20 metru. A určitě bych si ty origo 2 klíče schoval a tam kde dělají autoklíče ti ten immo udělají je to vážně škoda ho ničit nikdy nevíš co se může stát a nový immo s klíčm pry stojí kolem 12000kč tak bacha na to

0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 19:12   Citovat  

.:Generic:. napsal:
To rozdělání by jsi měl zvládnout, jestli chceš, hodím ti do SZ odkaz na část Servisního manuálu, kde je popsáno jak lištu oddělat. Povolíš dva šroubky kapličky, kterou vytáhneš a lištu potom "jen" vycvakáš. Vzhledem k tomu že auto už je docela starý a plasty na sluníčku křehnou, musíš opatrně, protože se snadno cokoliv ulomí Mrk (ale neboj se toho)
Jinak já jsem přímo z Brna, ale mám to s volným časem docela divoký + jsem montér typu samo-uk a pokus-omyl Velmi šťastný

Ten cetrál co máš ty je pravděpodobně na infračervený paprsek, takže musíš zamířit tuším mezi protisluneční clony, tam kde je stropní svítidlo. Ten Magicar je (asi) rádiový, takže můžeš teoreticky mířit kamkoliv, ale to ti upřesní někdo kdo jej má je to dobrý

K tomu klici? Takze oni by mi udelali nevo CZ a to stare by mi uz nefungovalo? To znamena ze bych mohl cvakat i bez namireni? Jinak to je fajn ze je tu Brnak co si "tuni" hondu Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 19:39   Citovat  

Ano přesně tak. Já neměl centrál na DO jen na klíč a to byl opruz tak jsem si koupil ten Maxicar a dal na ten původní central. ten má hlavní jednotku za středovým panelem v oblasti popelníku tam jsem napájel dráty a je to

Obsah fóra Honda-club.cz   
Klíče, palubka
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina