Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autogarant Forte, Honda-Chodov
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.10.2007 , 18:43   Citovat  

Tak jsem se rozhodl, ze si u teto nove pobocky Hondy, necham opravit nekolik malo drobnosti (plech kolem vyfuku, gufera na poloosach, silentblok motoru, lanka rucni brzdy a hlavne hucici lozisko v kole, ). Je to autorizovany servis, mam to kousek z domova, tak jsem si rekl proc ne Úsměv. Prijel jsem, rekl co vse potrebuju udelat, dodal nejake svoje dily, odevzdal auto. OK
Druhy den mi mel pan technik volat, jak to vypada, co se udelalo a co je treba jeste udelat, ale tu se stala chyba, mlade pani se presmekly prsty a zapsala si jednu z prvnich tri sedmicek telefoniho cisla az na konec (do ted nechapu, jak to udelala HaHaaa). Takze se dovolali nejaky slecne KO Pak tam volal, jak to vypada. (dozvedel jsem se, ze kdyz bylo auto pripravene k predani, tak se nemohli dovolal) Technik mi rekl cenu, ktera byla asi o 700kc nizsi nez predpokladana cena. V hlave mi probehlo, ze je to supr a bylo mi to podezdele levny. Zeptal jsem se co vse delali a jaky mi hucelo lozisko. Technik zacal vyjmenovat tri veci a pak mi dodal, ze vsechny loziska jsou OK, a ze se nemenily. A to uz jsem zacal penit. Celkova cena byla sice nizsi, ale nemenili zadny lozisko (za cenu cca 5000kc), a tak jsem se zacal vyptavat proc jsou udelany veci, ktery jsem vubec nechtel, o kterych mi nikdo nerekl a ktere jsem neodsouhlasil. Vecer jsem se tam stavil osobne a zacal jednat s nejakym clenem tymu. Samotnemu se to nelibilo, me se to taky samozrejme nelibilo (durazne jsem mu rekl, ze veci co udelali navic proste nezaplatim, kdyz me na ne predem neupozornili) a tak mi zacal navrhovat nejaky slevy za veci. (Nejvtipnejsi pro me byla sleva 700kc za gufera poloos, tak jsem mu hned odvratil, ze si strasne rad, zaplatim vsechno co jsem chtel, ale ze nezaplatim co jsem nechtel a o cem mi predem nerekli.) Nakonec jsem rekl, at si tam auto jeste jeden den nechaji, vymeni mi to hucici lozisko, a ze pak az si auto vyzvednu, tak cenu nejak doladime.
Druhy den rano jsem tam volal, jestli zjistili jaky huci lozisko. Do telefonu mi technik rekl, ze znovu okoukli loziska a jsou OK. Problem je pry v mych pneu (novych, 1000km zajetych Potenzach) na zadni naprave. Jsou pry sjety na vnitrnich stranach, ze mam asi spatnou geometrii, a ze to huceni je tema prenuskama. Pro me docela sok, kdyz si predstavim, jak jsem pri studiich setril, abych si poridil poradny pneu... Prijel jsem tam, prvni co bylo, sel jsem se podivat na zadni kola a vzorek dobrej.. Cooo??? Chápeš!
sel jsem dovnitr a zacal vyjednavat s pani co mi zkomolila telefoni cislo o cene. Trval jsem na tom, ze proste veci ktery jsem nechtel, nezaplatim. Lehce jsem serval technika po telefonu, ze me to nezajima co mi delali navic, kdyz me o tom predem neinformovali, a to, ze si pani neumi zapsat ani telefoni cislo neni moje vina. Na konec mi pani docela otravene dala slevicku necelych tisic korun to mi hlava nebere njn, hodil jsem ji penize nastvane pod ruku a neco malo ji rekl, co si o nich myslim.

Pani mela na stole zrovna obalky s pozvankama na "podzimni servisni kampan"... mela stesti, ze mi nezacalo o kampani nic rikat, jinak by si vyslechla jiste vic...Chápeš! Auto sice mam, lozisko mi huci dal (auto hucelo i ze zimakama i s predchozima letnima gumama), a nechal jsem tam o 2500kc navic. No proste nedelali lozisko, a tak udelali jiny veci, aby mi proste nauctovali tu predpokladanou cenu.

Asi jsem od Hondaru chtel moc, kdyz jsem cekal na obdobny jednani jako v autorizovanym servise AutoExner, kde si nedovolili udelat nic, co by predem s majitelem neprojednali. nesouhlas
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2007 , 18:54   Citovat  

Kamos vozi sveho noveho civicka 8g do kolina tam to prej ujde nevim...

jinak te lituju volove sou vsude :fnuk:
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.10.2007 , 19:00   Citovat  

Ja si vetsinu veci delam sam, ale momentalne nemam cas, a s autem potrebuju jezdit, tak jsem nemohl cekat na dalsi vikendy... :(njn
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2007 , 19:23   Citovat  

Klasika v origo servisu. Tam uz vozim jenom auta co jsou v zaruce, co jsou skoro novy a nebo ty co jsou psany na firmu. Zas na druhou stranu hodne lidi to resi tak, ze "v aute neco mlati, tak se na to kouknete a rovnou udelejte vsechno, co bude potreba". A v tech servisech jsou zvykly udelat vsechno na co narazej...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2007 , 9:36   Citovat  

Do autorizovanýho servisu leda tak na prohlídku zdarma... Jinak v Praze PK Motorsport. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.10.2007 , 9:59   Citovat  

Hellborn napsal:
Do autorizovanýho servisu leda tak na prohlídku zdarma... Jinak v Praze PK Motorsport. Úsměv

jojo, ta zacne bude zachvili Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.10.2007 , 20:00   Citovat  

Dneska jsem reklamoval, zrejme zavzdusneny brzdy (vetsi brzdny ucinek je az ke konci seslapnuti pedalu, a nekdy se ani nezablokuji kola, resp ani nezapne ABS), zitra mi to prekontroluji a udelaji test brzd nesouhlas. A aby toho nebylo malo, tak se mi dneska po brzdeni ruckou zaseklo pravy lanko a brzdilo mi jedno kolo, ze jsem nemohl ani jet Tak to valím bulvy. Zavolal jsem panum do Hondy, aby si pro me prijeli s odtahovkou jestli ji maji. Nemaji. Tam mi poslali servismana, kterej behem 20ti minut prijel (vzdalenost asi 2km Velmi šťastný), ja mu vysvetslil muj problem s brzdama. On koukl pod auto, vyzkousel rucku, pak mi rozebral okolni plasty, aby zjistil, kde by mohl byt problem a nakonec jen povolil "sprajcnutou" pruzinku na bzrdizi. Pak se me zeptal, jestli uz jsem takovyhle problemy nekdy mel a ja mu jen odpovedel: "Nikdy jsem problemy s autem nemel, ty nastaly az kdyz jsem jednou dal auto k Vam do autorizovaneho servisu Honda" pořádnej výtlem tak vzal sroubovak a zacal se sroubovat Velmi šťastný
Mno mel stesti ze to tak rychle zprovoznil, jinak bych se asi neudrzel... Chápeš!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 18:51   Citovat  

Tak uz jsem zjistil, co mi porad piska pri starovani a pri zaberu serva Velmi šťastný. Uz kdyz jsem auto prebiral, tak jsem slysel divny piskani, ale motor byl studeny, tak jsem to nejak neresil. Vcera, kdyz jsem byl na rampe, abych se podival, na skody (po tom, co jsem prelit hup a tvrde dopadl predkem na zem) jojo vana to odnesla... Mr. Green, tak jsem nasel ze mam obrousenej remen od serva. Kdyz jsem se podival bliz, tak zjistuji, ze odbornici v Honde mi nasadili remen mimo drazky (jak tam premyslim, tak asi ani po slepu by se mi tezko podarilo, nasadit ho na hranu remenice...) no ale nejsem odbornik.. Chápeš!
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2008 , 20:33   Citovat  

To já jezdím do Hondy na Motole a tam jsou šikovní. Ale výměna ložiska je lepší někde mimo, třeba tady
kód:
http://autoservisbb.cz/
Nechával jsem si tam měnit výfuk a byl jsem spokojený. Ceny velmi dobré, jednání také. Už při objednávání mi začínal kluk na dílně ten výfuk z auta sundavat Velmi šťastný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 1:00   Citovat  

Hosi, nejlepsi je Kuhnel.. to je servis, panecku. Tam koncej auta, se kteryma si nikdo nevi rady. Je to bomber, skoda ze neni v praze ale u Cesky Lipy.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autogarant Forte, Honda-Chodov
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina