Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
děravý výfuk - STK
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.3.2010 , 10:18   Citovat  

Ahoj, za pár týdnů mě čeká technická, a zjistil sem na své C4G 1.3 D13B2 mám mezi katem a středovým tlumičem tak 4 dirky velikosti 1-2mm, z důvodu koroze, zbytek výfuku zdravé trubky, vařit to asi nebudu, mám doma výfuk z 1.6, tak nevím jestli ho tam dat.. jinak na technické bych asi neuspěl kdybych to měl omotaný nějakou nehořlavou páskou co? Na prázdniny se stejně chystám tam dát 1.6 motor takže i jiný vůfuk.. ale jaké je momentální vhodné řešení pro mne? Nejrači bych to zalepil a přetřel barvou na kamna pořádnej výtlem Nebo mi někdo chce nabýdnout technickou za účelem obchodu? přátele (Jsem z Přerovska) Autíčko je jinak v dobrým stavu! Žádné nelegální upravy, až na clonu předním okně, ale když přijde na nejhorší, tak ji sloupnu Bueee

Díky za rady....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 22.3.2010 , 10:21   Citovat  

hoj, kamarad mel dirku v podledni casti vyfuku tak 0,5mm a kdyby nebyli znami, tak neprojde, rekl proste spatna tesnost vyfuku Velmi šťastný v ostrave by se to dalo udelat
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.3.2010 , 10:22   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
Ahoj, za pár týdnů mě čeká technická, a zjistil sem na své C4G 1.3 D13B2 mám mezi katem a středovým tlumičem tak 4 dirky velikosti 1-2mm, z důvodu koroze, zbytek výfuku zdravé trubky, vařit to asi nebudu, mám doma výfuk z 1.6, tak nevím jestli ho tam dat.. jinak na technické bych asi neuspěl kdybych to měl omotaný nějakou nehořlavou páskou co? Na prázdniny se stejně chystám tam dát 1.6 motor takže i jiný vůfuk.. ale jaké je momentální vhodné řešení pro mne? Nejrači bych to zalepil a přetřel barvou na kamna pořádnej výtlem Nebo mi někdo chce nabýdnout technickou za účelem obchodu? přátele (Jsem z Přerovska) Autíčko je jinak v dobrým stavu! Žádné nelegální upravy, až na clonu předním okně, ale když přijde na nejhorší, tak ji sloupnu Bueee

Díky za rady....

asi to nebude moc k veci ale ja mel uplne roztrhanej pletenec a prosel jsem bezproblemu ( ale ja to mel formou obchodu no ) .....
kazdopadne bych to zalepil paskou a natrel barvou na kamna ))) a mas to vid ... i kdyz teda ja kdyz sem zkousel zalepovat tak to tam nevydrzelo ani 200 metru a ulitlo to hned nevim jakto Velmi šťastný asi sem to spatne zalepil .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.3.2010 , 10:24   Citovat  

TRUcKER napsal:
hoj, kamarad mel dirku v podledni casti vyfuku tak 0,5mm a kdyby nebyli znami, tak neprojde, rekl proste spatna tesnost vyfuku Velmi šťastný v ostrave by se to dalo udelat

netesnost vyfuk potrubi je ta nejlehci zavada ne? se kterou to projde ne ? ( lehka zavada)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.3.2010 , 10:27   Citovat  

Mně v Praze napsali akorát do lehkých zývad "stav výfukového potrubí" a hotovo... Ale dirku jsem nahlásil předem,že jsem jí ještě nestihl odstranit a TK končí...
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2010 , 10:49   Citovat  

Resim podobny dilema. Mam varenou ale stejne netesnici prirubu koncovyho dilu a koupenej UlterSport koncovej dil. Tak nevim, jestli se snazit nejak nouzove utestnit bosal, nebo cekat chytreho technika, co me posle domu s "homologovanym" vyfukem (vime jak to u nas s homologacema je).
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 22.3.2010 , 11:21   Citovat  

Nejvetsi problem je ze se spatnym vyfukem neudela auto emise.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2010 , 11:25   Citovat  

když to omotám nějakou páskou co nezhoří a přetřu to barvou, budou k tomu mít nějaké připomínky? Ale nemám na to moc času, a nechce se mi s tím ted nic dělat(nejsem moc doma), uvítal bych kdyby mi to někdo třeba protáhl tím STK, když tak se někdo ozvěte v SZ.
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 22.3.2010 , 11:28   Citovat  

Kdyz mas doma vyfuk z 1,6 tak co porad resis? vymenit cely vyfuk bude asi o polovinu casu rychlejsi nez nejak "lepit" nebo "omotavat" stavajici. STK bez auta je docela draha, porad se vyplati vymenit vyfuk a autem normalne projit. Aspon se neco o svem aute dozvis.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2010 , 18:08   Citovat  

tudy odkaz

kdys pohledas najdes.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2010 , 20:01   Citovat  

Tak dneska sem koupil za 99,- opravnej kit na výfukový díry, odolává teplotám přez 1000°C takže pohodička... Značka Permatex viz odkaz.. tudy odkaz
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2010 , 23:29   Citovat  

DrSlimm napsal:
Resim podobny dilema. Mam varenou ale stejne netesnici prirubu koncovyho dilu a koupenej UlterSport koncovej dil. Tak nevim, jestli se snazit nejak nouzove utestnit bosal, nebo cekat chytreho technika, co me posle domu s "homologovanym" vyfukem (vime jak to u nas s homologacema je).

ja jsem s ulterem na TK byl a to nebyl zadnej problem,pac (aspon ten muj ma na sobe vyrazeny homologacni normu pro ČR.ja zase ted kupuju novej stredni dil,protoze ve starym mam prasklinu jako prase a celej uz je nejak prohnilej.hlavne at kat vydrzi,ten se me opravdu kupovat nechce za ty prachy
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 12:35   Citovat  

v-tec napsal:
ja jsem s ulterem na TK byl a to nebyl zadnej problem,pac (aspon ten muj ma na sobe vyrazeny homologacni normu pro ČR.

Diky za reakci. Ja tam mam taky vyrazeno e3, takze vymnenim a budu se chovat slusne. Vyspravovani uz moc nema cenu
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
děravý výfuk - STK
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina