Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Civic 6g nebo 5g sedan/coupe
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 13:48   Citovat  

uvrtal jsem kolegu z práce do Honda tak se poohlížíme po nějakém Civicu 6G sedan/coupe případně 5G sedan/coupe
motor 1,4i -1,4iS nebo 1,5vtec, na roku a km až tak moc nezáleží jako spíš na stavu a výbavě, s cenou se chcem vejít do 50 tis

prosím nabídněte
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 13:06   Citovat  

UP
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 13:19   Citovat  

neříkejte, že najednou nic není na prodej?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 13:36   Citovat  

Petura napsal:
neříkejte, že najednou nic není na prodej?

Mrkni na sbazar na 1.5 VTi Tak to valím bulvy za 49900 (eko zaplacen).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 13:40   Citovat  

jj..bude to Honda ondar

Nadpis - 1997 honda civic 1.5 Vti 84kw

Popis - 1997 honda civic 1.5 Vtech 84kw

je to dobrý pořádnej výtlem

Civa za par supu - 6G Hatch

Civa 1,4 co jezdi za 6 l

dyt je jich hafo..staci si jen vybrat..ale za 50 to mi hlava nebere mno..zadna vyhra asi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 16:14   Citovat  

tak asi takhle:
- do 50 jich je plno, ale většinou samá vrána s nesmyslnou cenou
- VTI nechcem
- hatchback se mu nelíbí, takže proto sedan nebo coupe
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 18:25   Citovat  

moje kupecko ti necham za 40 Velmi šťastný
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 7:27   Citovat  

Anonymous napsal:
moje kupecko ti necham za 40 Velmi šťastný

jestli to je ta černá s kotoučema na zadku, tak o tu zájem nemáme
mám svoje lidi co auto znají a bohužel Ble
ale každopádně dík za nabídku
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 18:08   Citovat  

aktuální
všechny bazary na webu máme prozkoumaný a to co se nabízí je fakt bída s nouzí a nebo ve finále je auto úplně jiný než majitel popisuje Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2010 , 12:10   Citovat  

stále aktuální

jen upřesním, že hledáme z 90% seriové auto, do těch zbylých 10% počítáme kola, případně podvozek a výfuk (i když ten taky radši origo)
jakékoliv úpravy na motoru jsou nežádoucí a nehledáme auto na "dojetí"
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 15:06   Citovat  

UP je to dobrý
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2010 , 15:28   Citovat  

odkaz kamos obnovil prodej, mel jsem ji drive ja vse je v topicu napsano, cena neco pres 50 ale tak 55, zalezi na dohode, ted ji ale nekdo bohuzel trochu skrabl, ale pujde to pre pojistku, jen lak na zadnim narazniku. zatim dave kdyz tak pm
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 21:10   Citovat  

tak zase UP je to dobrý

opět upřesnění:

s mírnou korozí (lemy) se počítá, s provozními oděrky taky, přeci jen nekupujem nový auto a vzhledem k tomu že auto poptávám na klubu tak považuju za seriozní jednání kompletní popis vozu, případně detailní fotky problematických míst, atd ...
a né jako dnes, kdy jsme jeli přes 200km a na místě zjistíme, že auto bylo poměrně dost bourané a opravu prováděl "umělecký kovář", minimálně na půlce auta nánosy kitu, který praská a místy se odlupuje, nelícující dveře, místo bausetu jen lepidlo na okna (pokud to vůbec bylo lepidlo) atd ... Tak to koukám! Ble
a kdybych se na auto předem nevyptával, tak teď neřeknu ani Ň Smutný
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 21:34   Citovat  

Petura napsal:
tak zase UP je to dobrý

opět upřesnění:

s mírnou korozí (lemy) se počítá, s provozními oděrky taky, přeci jen nekupujem nový auto a vzhledem k tomu že auto poptávám na klubu tak považuju za seriozní jednání kompletní popis vozu, případně detailní fotky problematických míst, atd ...
a né jako dnes, kdy jsme jeli přes 200km a na místě zjistíme, že auto bylo poměrně dost bourané a opravu prováděl "umělecký kovář", minimálně na půlce auta nánosy kitu, který praská a místy se odlupuje, nelícující dveře, místo bausetu jen lepidlo na okna (pokud to vůbec bylo lepidlo) atd ... Tak to koukám! Ble
a kdybych se na auto předem nevyptával, tak teď neřeknu ani Ň Smutný
to černý coupecko?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 21:40   Citovat  

Brnďa napsal:
to černý coupecko?

jj Smutný
sice možná motor šlape gut, ale jen když jsem to obešel kolem a viděl to co jsem viděl, tak jsem se ani nechtěl svést a dál jsem auto nezkoumal
nejen pro mě to bylo celkem zklamání Bueee
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 21:42   Citovat  

Petura napsal:
jj Smutný
sice možná motor šlape gut, ale jen když jsem to obešel kolem a viděl to co jsem viděl, tak jsem se ani nechtěl svést a dál jsem auto nezkoumal

To je to za 35t ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 21:43   Citovat  

Petura napsal:
jj Smutný
tak to bych nerekl ze to bude takovy, a kolik ze za to chce? ono je to vzdy pekny a super, nez zacne po letech praskat ten tmel, nejlepsi je, kdys nejakej sikula napatla poradnou vrstvu tim nejjemnejsim tmelem no, sam sem brousil na legendovi kapotu na coupecku a byla tam dobra vrstva 2 cm vpredu, kdys sem to sbrousil tak celej kybl prachu sem smetl..nastesti to bylo z jinyho legenda ta kapota ale jsou to sikulove nekteri
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 21:57   Citovat  

Brnďa napsal:
tak to bych nerekl ze to bude takovy, a kolik ze za to chce? ono je to vzdy pekny a super, nez zacne po letech praskat ten tmel, nejlepsi je, kdys nejakej sikula napatla poradnou vrstvu tim nejjemnejsim tmelem no, sam sem brousil na legendovi kapotu na coupecku a byla tam dobra vrstva 2 cm vpredu, kdys sem to sbrousil tak celej kybl prachu sem smetl..nastesti to bylo z jinyho legenda ta kapota ale jsou to sikulove nekteri

taky jsem se na svých bývalých autech dost namakal a díky tomu už tak trochu vím co a jak, takže proto se mi to auto vůbec nelíbilo ...
popraskaná kapota, je to nejmenší, horší je kitovaná střecha, zvlněný odtokový kanálky a v nich praskající tmel a na střeše taky, zadní okno jen v lepidlu, prasklinka na čelním okně, prasklé zrcátko, na pravé straně cca 1,5cm mezera mezi sloupkem a dveřmi, vyhnutý roh dveří, dál jsem to nezkoumal, už jen ta střecha mě odradila Ble
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 12:59   Citovat  

Petura napsal:
jj Smutný

Petura napsal:
jj Smutný

Tak poslouchej,uz te zacinam mit vazne az po krk ty sraci....Co tady meles za blbosti?Ty si se na moje auto v zivote neprijel podivat a tady hlasas ze je to v takovym a takovym stavu...ze mas informace od lidi co to auto znaj atd...Mam te vazne uz az nad hlavu,seres me,protoze mi tvejma debilnima kecama akorat skodis....Abych si za tebou nedojel,davej si bacha na to co pises
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 13:00   Citovat  

Petura napsal:
taky jsem se na svých bývalých autech dost namakal a díky tomu už tak trochu vím co a jak, takže proto se mi to auto vůbec nelíbilo ...
popraskaná kapota, je to nejmenší, horší je kitovaná střecha, zvlněný odtokový kanálky a v nich praskající tmel a na střeše taky, zadní okno jen v lepidlu, prasklinka na čelním okně, prasklé zrcátko, na pravé straně cca 1,5cm mezera mezi sloupkem a dveřmi, vyhnutý roh dveří, dál jsem to nezkoumal, už jen ta střecha mě odradila Ble
a kolko za to chcel?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 13:06   Citovat  

Anonymní: komu říkáš s r á č i, ty chudáku? uvědom si co meleš za s r a č k y, že jsem se na auto nebyl podívat? seš si 100% jistej, že mluvím o tvým pekáči (pokud tedy máš nějakej na prodej?!
neschovávej se za Anonym ty chudáčku Chápeš!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 13:09   Citovat  

Brnďa napsal:
a kolko za to chcel?

chce za to 55 a proběhla by sleva na 50, ale i tak se mi to toho fakt nechtělo
asi by se do dalo dát řádně do pořádku, ale 1. na to není čas ani chuť a 2. by to stálo ranec, takže asi tak ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 13:12   Citovat  

MOMO napsal:
To je to za 35t ?

ne to bylo jiný, dražší Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 13:17   Citovat  

Anonymous napsal:
Abych si za tebou nedojel,davej si bacha na to co pises

tak šup, čekám na tebe, jsem z Blatný
to je kousek za Plzní a zase kousek před Strakonicema - to jen kdybys náhodou nemoch trefit
dnes i zítra jsem doma, takže si můžem pokecat, v týdnu jsem bohužel téměř 12 hod v práci a pak nemám náladu se s někým vykecávat meetallll

a jen tak mimochodem, potrefená husa se vždycky ozve, takže to co prodáváš asi nebude tak jak uvádíš, co? Mrk HaHaaa meetallll
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 14:10   Citovat  

Petura napsal:
tak šup, čekám na tebe, jsem z Blatný
to je kousek za Plzní a zase kousek před Strakonicema - to jen kdybys náhodou nemoch trefit
dnes i zítra jsem doma, takže si můžem pokecat, v týdnu jsem bohužel téměř 12 hod v práci a pak nemám náladu se s někým vykecávat meetallll

a jen tak mimochodem, potrefená husa se vždycky ozve, takže to co prodáváš asi nebude tak jak uvádíš, co? Mrk HaHaaa meetallll

Ale,no vyborne,kousek od Stebna...No super.Ja sem uvedl vsechny zavady ale abych nekecal,mozna sem zamlcel naky skrabnuti na laku...Kazdopadne to co ty tady pises o mym aute,aniz by si ho videl ci znal,tak to je trosku debilni vec ne?Nechapu lidi co maj potrebu si neco vymyslet,auto si nevidel tak jak vubec muzes na to neco rict.Abych tady cetl,ze si se byl podivat nekde na nakej kepl,frajer se zeptal jestli na to cerny kupe za 35 a ty mu reknes ze jo,pritom sme se nikdy nevideli,auto si videl maximalne tak na fotce.A jestli chces mit vytunenou kapotu az te capnu za ksicht a omlatim ti o ni hlavu prosim...Laskave si nech chytry keci pro sebe a kdyz uz nekoho chces varovat aby nekoupil spatne,nic proti tomu nemam,ale aby si me tady takhle spinil,to si libit nenecham! meetallll
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 14:19   Citovat  

Anonymous napsal:
Ale,no vyborne,kousek od Stebna...No super.Ja sem uvedl vsechny zavady ale abych nekecal,mozna sem zamlcel naky skrabnuti na laku...Kazdopadne to co ty tady pises o mym aute,aniz by si ho videl ci znal,tak to je trosku debilni vec ne?Nechapu lidi co maj potrebu si neco vymyslet,auto si nevidel tak jak vubec muzes na to neco rict.Abych tady cetl,ze si se byl podivat nekde na nakej kepl,frajer se zeptal jestli na to cerny kupe za 35 a ty mu reknes ze jo,pritom sme se nikdy nevideli,auto si videl maximalne tak na fotce.A jestli chces mit vytunenou kapotu az te capnu za ksicht a omlatim ti o ni hlavu prosim...Laskave si nech chytry keci pro sebe a kdyz uz nekoho chces varovat aby nekoupil spatne,nic proti tomu nemam,ale aby si me tady takhle spinil,to si libit nenecham! meetallll
on ale mluvi o uplne jinym coupe, o tvym rekl ze jen ze ho nikdy nechce , a co tu borec psal jestli je to za 35 tak mu neodpoveel nebo jsem slepej..
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 14:23   Citovat  

Brnďa napsal:
on ale mluvi o uplne jinym coupe, o tvym rekl ze jen ze ho nikdy nechce , a co tu borec psal jestli je to za 35 tak mu neodpoveel nebo jsem slepej..

V tom pripade se mu omlouvam...
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 15:47   Citovat  

Anonymous napsal:

hele frajere přestaň to už hulit a prober se,nebo tě zajedu osobně probrat z toho stavu ve kterým teď momentálně jsi ... Chápeš!
ukaž mi kde tě pošpiňuju nebo co to plácáš za nesmysly?!
fakt se prober nebo v rámci výletu zajedu upravit tvým ksichtem tvojí kapotu, víš prd jak sem se dneska vyspal a kdo mě nas*al ještě víc než ty s tvejma ubohejma kecama :twisted: meetallll
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2010 , 8:46   Citovat  

Anonymous napsal:
V tom pripade se mu omlouvam...

omluva přijata přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Civic 6g nebo 5g sedan/coupe