Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
prosba na místní pojišťovače:)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 12:06   Citovat  

Chci změnit pojišťovnu, kde mám povinné ručení na crx, rok 90, obsah motoru 1,6. Je psané na ženu, nikdy nebylo žádné plnění, bydliště Praha. Momentálně jsem u Triglavu.
Měl bych teď platit 5714 a myslím, že to jde i levněji.
Pročetl jsem řadu vláken a vím, že je tu pár lidí, co se tímhle zabývají (ale nevím, u koho to je stále aktuální). Pokud mi někdo dokážete nabídnout lepší ručení a vyřídit to nechutné papírování s přechodem k jiné pojišťovně, dejte mi, prosím, vědět sem nebo přes SZ.
Díky Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 12:50   Citovat  

Minor napsal:
Chci změnit pojišťovnu, kde mám povinné ručení na crx, rok 90, obsah motoru 1,6. Je psané na ženu, nikdy nebylo žádné plnění, bydliště Praha. Momentálně jsem u Triglavu.
Měl bych teď platit 5714 a myslím, že to jde i levněji.
Pročetl jsem řadu vláken a vím, že je tu pár lidí, co se tímhle zabývají (ale nevím, u koho to je stále aktuální). Pokud mi někdo dokážete nabídnout lepší ručení a vyřídit to nechutné papírování s přechodem k jiné pojišťovně, dejte mi, prosím, vědět sem nebo přes SZ.
Díky Úsměv

posílám SZ Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 15:22   Citovat  

ahoj já mám u ČPP na targu a platím ročně 2700,-
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 9:00   Citovat  

Tak kdo může co nabídnout?
   Návrat  
WickiMan je teď offline  WickiMan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 9:17   Citovat  

Moje teta ti muze nabidnout 1300kc a naky drobny pulrocne u Allrisku. Jižni Čechy,Milevsko
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 9:24   Citovat  

Platím ročně, čili dejme tomu 2700, což je pěkný. Co bych pro to musel udělat? Dojet do Milevska?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 9:45   Citovat  

Minor napsal:
Platím ročně, čili dejme tomu 2700, což je pěkný. Co bych pro to musel udělat? Dojet do Milevska?

Chvilku pockej poslu ti cislo na pani co to dela v Praze je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 9:50   Citovat  

Dík. A ještě, to je jaká pojišťovna? A vyřídí si sami přechod k jiné pojišťovně? Když bych k nim přešel se dvěma auty, je to pro ně přínos? Případně i pro mě?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 10:01   Citovat  

Minor napsal:
Dík. A ještě, to je jaká pojišťovna? A vyřídí si sami přechod k jiné pojišťovně? Když bych k nim přešel se dvěma auty, je to pro ně přínos? Případně i pro mě?

Je to Allrisk ale muze ti to udelat i pres jine. Prevod ti samozrejme vyridi oni.Aspon teda myslim. Pokud nemas nake auto na leasing tak neni problem. Hlavni je to jesli jsi drzitelem ridicaku tri roky a bez nehody pokud ano tak ti muzou dat 60% slevu.
Pro tebe to prinos urcite bude a pro ne taky Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 10:44   Citovat  

Zmíněné céro je psané na ženu, řidičák má 10 let, bez nehody. Druhé auto je psané na mě, řidičák moc let, bez nehody.
Já nevím, co je Allrisk, někde píšou, že to je druh pojištění, jinde, že název makléřské firmy.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 10:49   Citovat  

tudy odkaz
Koukam ze jsou tam i kontakty v urcitych krajich.
Kdyz budete volat tak se ptejte na 60% slevu.
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 12:53   Citovat  

WickiMan napsal:
http://www.allrisk.info/
Koukam ze jsou tam i kontakty v urcitych krajich.
Kdyz budete volat tak se ptejte na 60% slevu.

ta sleva je i z te castky "5 let bez nehody" ??
diky OK
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 13:53   Citovat  

Uz jen ze se Minor spravne zeptal u koho to bude? A odpoved Allrisk je opravdu vtipna, nezlob se na me, ale je to jen maklerska spolecnost, ktera prodava produkty jinych pojistoven. A me osobne by velmi zajimalo u koho bych to nakonec mel. Precijen mit to trebas u Koopertivy nebo Directu a Uniqy je dost rozdil Mrk

Jinak delam rok u Cesky Pojistovny, ted k prvnimu tam koncim protoze nastupuji do prace na HPP (tohle jsem bral jen jako brigadu s tim ze alespon v necem budu mit rozhled) a pokud nekdo mate trebas nekoho z rodiny u CP a je vam malo, takze nemate potrebny bonus na levnejsi pojistku, je dobre vyuzit akce u nas - prevod bonusu v rodine (resp. kopie, tomu druhemu zustava).. Zrovna ted jsem prekopnul sve partnerce pojistku na tigru 1.6tku a z 6t jsem na 3t za rok, coz neni spatne Mrk Takze z me strany mohu pomoct takto Mrk
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 14:09   Citovat  

trochu jsem googlil neco o spolecnosti allrisk a nasel jsem mimo jine totok to mi hlava nebere
citace:

Titulek: RE: RE: RE: Jak se mi jeví EF
Od: AlphaDog
Datum: 13.9.2008 19:35
Reagovat | Zobrazit vlákno

Dobrý den,k firmě Allrisk s.r.o. asi toliko: jednateli firmy jsou pan Ondřej Polák a Jiří Toman. Pan Polák je dle registru ČNB VPA pro pojišťovnu Generali, přesto sjednává tytéž pojistné produkty i pro konkurenční pojišťovny...Generali je velmi tolerantní pojišťovna...nehrozí zde, že by klientům Generali byla sjednávána i pojištění konkurenčních pojišťoven ??? Pan Jiří Toman je vyučený kuchař, který dříve působil v Komerční pojišťovně. Firma Allrisk se zaměřuje hlavně na pojištění motorových vozidel (povinné ručení a havarijní pojištění) do tzv. flotilového pojištění. Problém je v tom, že klient vždy ve smlouvě podepisuje, že pojistníkem je firma Allrisk a pojištěným on (klient). Nemusím zdůrazňovat, s kým se bude pojišťovna vždy bavit, s vámi jako pojištěným klientem určitě ne, vždy s pojistníkem. Pokud tedy např. prodáte auto, musíte to laskavě nahlásit na firmu Allrisk, která pojišťovně oznámí, že jste vůz prodal...kdy a zda to udělá, je už jen a jen na ní...nedejbože mít s firmou Allrisk nějaký spor...naprosto neuvěřitelné a úsměvné je, že firma Allrisk dává svým klientům do smluv flotilového pojištění pokutu ve výši 500.000 Kč (ano, čtete dobře, půl milionu korun českých)pro případ, že byste se takto výhodnou smlouvou pochlubil či ji ukázal konkurenčnímu makléři, pak Vás čeká rozhodčí soud a ona výše zmíněná pokuta...je úsměvné, co vše jsou lidé schopni podepsat, aniž by si to přečetli. Další alarmující věcí je, že firma Allrisk jako pojistník provádí bez vědomí klienta na přelomu každého roku tzv. přelévání flotilových smluv. Jak to funguje ? Na přelomu roku se např. několik tisíc smluv povinného ručení tzv.přelije do flotilové smlouvy pojišťovny (Allrisk má dvě, Triglav a ČPP). Na tom by nebylo nic špatného, kdyby to firma Allrisk nedělala bez Vašeho vědomí a kdyby Vám po každém takovém přelití dala písemně vědět a vystavila by Vám i nové, aktuální doklady. Jenže tak se neděje. Pak se stane, že Vás kontroluje Policie ČR, ověřuje si platnost vašeho pojištění a Vy se poté dozvídáte, že nejste pojištěni a že vaše pojistná smlouva neexistuje. Teprve až po telefonátu na konkrétní pojišťovnu zjistíte, že o Vás a bez Vás a bez Vašeho vědomí bylo vaše auto od 1.ledna pojištěno u úplně jiné pojišťovny. Proč se to dělá ? Hádejte, přece kvůli provizím. Mnozí klienti zjišťují, že při sjednání pojistné smlouvy zaplatili např. celé roční pojistné, ale pojišťovna eviduje např. jen platbu za první dva měsíce, nebo taky žádnou. Je to v pořádku ? Ano, je, neboť pojistníkem je firma Allrisk. Copak dělá firma Allrisk s penězi, které např. na počátku roku vybere od klienta (roční platba) a klient při telefonátu na pojišťovnu zjišťuje, že na jeho pojistné smlouvě je v březnu či dubnu téhož roku dluh ? Je to v pořádku ? Je to korektní, slušné, je to etické ke klientovi ? Nededj bože se Vám stát dopravní nehoda...hádejte se pak s pojišťovnou, že jste smlouvu skutečně v lednu platili, a to na celý rok dopředu. Bývalí i stávající poradci (spíše prodejci) firmy Allrisk by mohli vyprávět...mnozí z nich vedou s jednateli firmy Allrisk soudní spory a rozhodčí řízení, kdy po nich pánové Toman a Polák chtějí několika miliónové sankční pokuty za to, že si dovolili z tak báječné a progresivně dynamické firmy odejít a pracovat dále v oboru, tedy u jiných subjektů poskytujících finanční služby. Dokážete si představit, že by obyčejná asistentka dostala při odchodu pokutu 1 milion korun, přestože brala měsíční plat jako zaměstnanec např. 13.000 Kč čistého ? Firma Allrisk si to dokáže představit. Pokud budete mít to štěstí a narazíte na některého z bývalých spolupracovníků této firmy, přečtěte si jejich Smlouvu o obchodním zastoupení (či jak se to nazývá) s firmou Allrisk...co odstavec,to samá několika milionová pokuta za porušení toho či onoho a zákaz vykonávání téže činnosti po dobu 2+4 let. Abych nebyl zaujatý, zeptejte se ve kterékoliv makléřské firmě v Brně na firmu Allrisk...doufám, že umíte kličkovat a že zvládáte stovku pod deset sekund :0)

+celkem dost negativnich nazoru...
odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 14:25   Citovat  

PreludeZ: no pockej chlape a ted trosku navrat do reality...co cekaji ti zakaznici? Tak to koukám! Nekde preci nevyhoda musi byt, kdyz davaji o tolik lepsi pojistky..Mrk

1. to ze je VPA a pojistuje u vice spolecnosti by se dit nemelo, ale kdyz to CP a Generalli toleruji? Nuz proc ne Velmi šťastný A hadejte proc? Protoze se jim to vyplaci asi :o)

2. to ze zaplatite za rok je take bezne u vetsiny firem..proto je obecne vyhodne nekdy platit za cely rok, protoze spolecnost vezme penize a da je do zajisteneho fondu a vyrejzuje na nich neco malo pro sebe

3. to ze pri nehode jsou problemy taky kazdy snad vi, ne? A taky to ze NIKDY nebudete mit bonus, protoze bonus jde za firmou a nikoliv za vama Velmi šťastný

Proto je sice pekne cist ze Broukri, Partners a jine spolecnosti nabizi hyper-super pojistky..ano, nasi obchodnici se na jejich nabidku nedostanou...ale VYPLATI SE TO vubec? Ja trebas lidem kolem me nabizel pred vanocema taky pekny pojistky na auta, ale vyuzil jsem akce ze kdyz pretahnu klienta od jine spolecnosti, tak dostanu za nej 500,- kreditu na naftu od Benziny a taky jsem daval velke slevy ktere jsou z provize. Vysledkem bylo ze jsem nedostal provizi, dotycny mel na ukor me provize super levnou pojistku a ja za to dostal tech 500 na naftu.. Mrk dokonce jsem se tim netajil nikde a za minuly rok mam oceneni za nejlepsi prodej Velmi šťastný Ale to jsem odbocil...proste je na kazdem co si zvoli a ja nerikam ze makleri jsou spatne - ovsem je treba zvazil zda se to ME vyplati.. Mrk To same tema pojistovny jako je direct, uniqa, triglav...neni lepsi dat o par kacek vic a nebrecet pak ze neplni a jsou problemy? Zlata CP, Koopka a Generalli...pak jeste CSOB a jinam bych nesel...ale holt se tomu venuju a chapu ze lidi slysi jen na chechtaky, love, money, penizky, zlate dukatky.. Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 14:48   Citovat  

Minor: 5672,- minus procenta za tvuj bonus ktery ja netusim (a zrovna to dela hodne). Jinak prechod je snadnej, sepises kupni smlouvu (2min casu) na manzelku, das ji jako ze auto je prodane na tve pobocce kde jsi ted a den pred tim si udelas jinde jinou..Jinak to ani snad nejde, pokud zrovna nemas vyrocni den.. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 15:00   Citovat  

Jo, asi mám výročí, když chtějí, abych zase platil:)
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 15:38   Citovat  

malé OT. Gizmi: nevím proč zavrhuješ makléřské a v podstatě další poradenské společnosti, které se tím zabývají Cooo??? Jedině oni (krom tebe samotného) se podívají na nabídky na celém trhu! Jít do první lepší pojišťovny je pěkná kravina. Pokud se tím vyloženě nebavíš a nemáš mraky volného času. meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 15:42   Citovat  

Jo, u toho céra by se mi ještě hodilo platit jen půl roku ručení, aniž bych musel dávat značky do depozitu. Budu s ním stejně jezdit jen v létě. Mám pocit, že to nějaká pojišťovna umožňuje.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 15:49   Citovat  

povinnko můžeš platit klidně čtvrtletně, půlročně a ročně.
   Návrat  
qasper je teď offline  qasper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 15:50   Citovat  

Minor napsal:
Jo, u toho céra by se mi ještě hodilo platit jen půl roku ručení, aniž bych musel dávat značky do depozitu. Budu s ním stejně jezdit jen v létě. Mám pocit, že to nějaká pojišťovna umožňuje.

tohle mě taky zajímalo, ale když sem hledal tak sem nenašel ... je to cca rok zpátky ... tím bych se k tomuto dotazu připojil Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 15:51   Citovat  

vojt4s napsal:
malé OT. Gizmi: nevím proč zavrhuješ makléřské a v podstatě další poradenské společnosti, které se tím zabývají Cooo??? Jedině oni (krom tebe samotného) se podívají na nabídky na celém trhu! Jít do první lepší pojišťovny je pěkná kravina. Pokud se tím vyloženě nebavíš a nemáš mraky volného času. meetallll

To není otázka ne/zavržení. To je otázka,jestli se to vyplatí. Ano, makléř mi řekne ceny + co je výhodnější.
Druhá věc je to,co sem dal PreludeZ - nechat si auto zařadit do čísi flotily... Zajímalo by mě komu pak proplatí pojišťovna škodu?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 15:52   Citovat  

vojt4s napsal:
povinnko můžeš platit klidně čtvrtletně, půlročně a ročně.

To ale není "platit jen půl roku",že?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 16:04   Citovat  

jo promim, špatně jsem to přečetl (pochopil) Netuším jaké jsou výpovědní podmínky pojišťoven, krom prodeje OA. Otázkou ale zůstává co s autem potom, Minor psal že do depozitu to nechce dávat? (na zimu? protože s ním nechce jezdit?) Povinné ručení se musí platit pořád. Jediná možnost, jak neplatit povinnko, je uložit do depozitu.

K tomu článku co tu dal Preludez, o té společnosti nic nevím, a ty názory jsou možná pravda možná ne. Já osobně bych si pořádně pročetl smlouvy co mi kdo nabídne a takovou blbost bych neudělal, ale chápu že pojmy pojistník, pojistitel, pojištěný, pojistná hodnota apod. můžou dělat lidem problémy.
Však minor uvidí co mu kdo nabídne. Peace
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 16:14   Citovat  

Tak ted nevim jestli Minor stoji o to abych mu poslal cislo na jednu pani ktera to dela v Praze. Je to domluvene pokud teda chces to cislo dej mi vedet.

Ano ted uz vim ze Allrisk je maklerska spolecnost, ktera prodava produkty jinych pojistoven.

A jinak POV mam TRIGLAV - 2675kc rocne na crx2g
Pravni ochranu AXA - zdarma
nahradni vozidlo servis Allrisk - zdarma
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 16:17   Citovat  

WickiMan napsal:
Tak ted nevim jestli Minor stoji o to abych mu poslal cislo na jednu pani ktera to dela v Praze. Je to domluvene pokud teda chces to cislo dej mi vedet.

Ano ted uz vim ze Allrisk je maklerska spolecnost, ktera prodava produkty jinych pojistoven.

A jinak POV mam TRIGLAV - 2675kc rocne na crx2g
Pravni ochranu AXA - zdarma
nahradni vozidlo servis Allrisk - zdarma

Zatím zkoumám možnosti, protože tomu skoro vůbec nerozumím. Jsem všem, co se mi snaží pomoci, pochopitelně moc vděčný a děkuju, ale zatím jsem z toho spíš zmatenýÚsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 16:27   Citovat  

vojt4s: chlape precti si znova co jsem napsal, navazis se do me az moc a pritom me prijde ze jsi necetl co pisu. Tak to koukám! Alespon ze Hellborn te na to upozornil.. Mrk Vse ma sve plus a minus a rozhodne nezavrhuju maklere. Nez jsem zacal delat pro CP, tak jsem mel vsechna auta u Cakovskeho a tezko najdes levnejsi pojistku. Vyhodou ale bylo ze na chlapa je spolehnuti narozdil od toho kuchtika z allrisku a jim podobnych. Mimoto velmi rad si od tebe vyslechnu jmeno spolecnosti KDE me nejlepe poradi Mrk Mam zkusenost s Broukarema Velmi šťastný s Partners a zrovna tyhle dve spolecnosti maji alespon to jmeno a pritom bych tam delat nemohl. Lidi co znaji vsechny produkty na trhu a umi je porovnat tak aby to cloveku prospelo je opravdu malo. A ted mluvim o lidech co ti udelaji komplet nabidku na vse - od hypa po pojisteni v praci.. Osobne se znam s lidma z Partners, kterym dela dobre jmeno porad "Krotitele dluhu" coz asi hodne lidem neco rekne a jsou to jedny z mala lidi co opravdu poradi a ne rychlokvasky ve stylu "prodej tohle, je to nejlepsi a vic nevi" ... Mrk

Minor: klidne se ptej po ICQ.. Mrk Jsem tam porad, jen jsem invis Mrk
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 20:43   Citovat  

Gizmi: nevím jak u partners, nebo jinde, ale v OVB je to podobný, jako kdybys to dělal na pobočce třeba Kooperativy, Generali atd.. výhodnější přes OVB, ale auto je pojištěný 100% u tý Kooperativy, nebo Generali, nebo prostě na čem se s klientem domluvíme...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 21:33   Citovat  

Takže, díky všem, co se mi snažili poradit a prospět. Využil jsem kontakt od Idaha, který se ozval jako první, a zítra jdu domlouvat podrobnosti, ale vypadá to na úsporu nějaké té tisícovky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 22:31   Citovat  

okej, tak z nějaké divného důvodu jsem nečetl tvůj příspěvek z
Zaslal: 15.3.2010 , 14:25 Předmět:
reakce byla k Zaslal: 15.3.2010 , 13:53.
Zas nepřeháněj, tohle je normální diskuze a do nikoho se nenavážím, pouze jsem reagoval. KDE ti nejlíp poradí ti nepovím. Ale řeknu ti, kde dostaneš profi služby - Partners. Nevím jakou máš zkušenost s Broker Cons., ale já moc dobrou rozhodně ne, ale to je jedno.
JakubM: můžu ti s jistotou říct, že u společností jako jsou Partners, OVB, Broker, SMS, jsou smlouvy uzavírány mezi pojištovnou a klientem, né poradcem. Ve většině případů dokáží klientovi nabídnout výhodnější financování. Společnosti Allrisk, bych se tedy obloukem vyhnul, pokud nestojím o komplikace.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
prosba na místní pojišťovače:)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina