Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
GRT2 vs. FM3 vs. GT5
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 21:35   Citovat  

Tak teda nevim, ale kdyz koukam na Gran Turismo 5 na Playstationu , Forza Motorsport 3 na XBOXU, a porovnavam to s GTR2 na PC, prijdem i ze jak FM3 tak GT5 je jeste porad tezka arkada, zatimco GTR2, pres svoje stari, je docela slusna simulace a clovek u toho radne zapoti.

Je tu nekdo kdo hral vsechny 3 tituly na volantu, aby mi mohl rict jestli se mejlim nebo ne ?

Lezi mi tu v koute XBOX a zvazuju zda ho pustit do sveta, nebo poridit volant a FM3. VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 21:51   Citovat  

to je GTR2 tak dobrý na simulaci ? popravdě sem to nikdy nehrál jen zatim TDU NFS:shift a podobný tituly
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 22:05   Citovat  

Hral jsem BMW M3 Challenge (je to na GTR enginu) a GT5 na volantu a jednoznacne BMW M3 Challenge lepe hratelny, realnejsi. Pro me je GT5 velkym zklamanim. Jinak na PC je podle me nejdal LFS. Kazdopadne diky BMW M3 Challenge jsem zacal pokukovat po nejake zavodni hre na tomhle enginu. Kdo co hraje, co je lepsi? Poradte. Úsměv
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 22:12   Citovat  

tak já hodně hraju Test Drive unlimited natahal sem si tam všeljaký módy na realistický ovládání pak postahoval reálný údaje o autech aapodobně a neni to špatný ale chtěl bych zkusit opravdu něco reálnýho co se bude chovat jako real auto
   Návrat  
TheOlis je teď offline  TheOlis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 22:18   Citovat  

KureKungPao napsal:
tak já hodně hraju Test Drive unlimited natahal sem si tam všeljaký módy na realistický ovládání pak postahoval reálný údaje o autech aapodobně a neni to špatný ale chtěl bych zkusit opravdu něco reálnýho co se bude chovat jako real auto

tak zkus live for speed, je to už starší ale asi nej co se dá na pc sehnat. Nebo někdo říká Rfactor, ale to se mi nelíbilo že to nepodporuje 900° volant. Ale možná tam stačí jen něco nastavit nebo stáhnout, nevim...
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 22:19   Citovat  

Xko a Forza, nejlepsi OK pracuju v obchode s hrama, takze vim, co rikam Mrk GT5 ok, ale provar....nicmene nejlepsi zavodni titul na ps3....Forza super grafika, krasne udelany trate, vybornej xboxackej volant za par kacek..(mrkni na Nurburg ve Forze, krasa).....GTR v pohode, ale ne tak bavivy, dle myho. Nejlepsi vyzkouset vse, popr pokoukat videa na tube. Ale u me osobne vitezi Forza, i kvuli komunite okolo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 22:31   Citovat  

Buchtak napsal:
Xko a Forza, nejlepsi OK pracuju v obchode s hrama, takze vim, co rikam Mrk GT5 ok, ale provar....nicmene nejlepsi zavodni titul na ps3....Forza super grafika, krasne udelany trate, vybornej xboxackej volant za par kacek..(mrkni na Nurburg ve Forze, krasa).....GTR v pohode, ale ne tak bavivy, dle myho. Nejlepsi vyzkouset vse, popr pokoukat videa na tube. Ale u me osobne vitezi Forza, i kvuli komunite okolo.

Kdyby na Xko šel logitech G25 tak bych šel taky do forzy, ale zahodit G25 a hrát to na nějakým dětským volantu se mi nechce. A fanatec porshe asi nebude tak lehký sehnat, ani nevim kolik stojí.
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 22:52   Citovat  

TheOlis napsal:
Kdyby na Xko šel logitech G25 tak bych šel taky do forzy, ale zahodit G25 a hrát to na nějakým dětským volantu se mi nechce. A fanatec porshe asi nebude tak lehký sehnat, ani nevim kolik stojí.

kdyz to beres takhle PRO, tak se ti nedivim....me bohate staci origo Microsoftackej Úsměv
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:19   Citovat  

já jsem hrál FM3 i GT5 a GTR 1 - to bylo tenkrát na enginu posledních formulí na pc mám ten pocit a se simulaci to moc společného nemělo, ale stahuju GTR 2 a testnu to na G25, nicméně z videí co sem zatím zkouknul mi přijde, že hra je již dávno překonaná ať graficky tak fyzikou a to nemluvim že GTR 2 nepočítá s deformací pnuematiky FM3 a LFS ano GT5 a GTR2 ne Úsměv navíc ve FM3 můžeš peřfektně upravovat auta jak výkonostně tak vizuálně a to ti jiná hra nenabídne, vozy vypadají všechny pěkně a všechny mají interiér VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 11:41   Citovat  

recenze GT5 : tudy odkaz - nic moc teda, vlastně spíš jen kritika...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 12:28   Citovat  

MalTake napsal:
já jsem hrál FM3 i GT5 a GTR 1 - to bylo tenkrát na enginu posledních formulí na pc mám ten pocit a se simulaci to moc společného nemělo, ale stahuju GTR 2 a testnu to na G25, nicméně z videí co sem zatím zkouknul mi přijde, že hra je již dávno překonaná ať graficky tak fyzikou a to nemluvim že GTR 2 nepočítá s deformací pnuematiky FM3 a LFS ano GT5 a GTR2 ne Úsměv navíc ve FM3 můžeš peřfektně upravovat auta jak výkonostně tak vizuálně a to ti jiná hra nenabídne, vozy vypadají všechny pěkně a všechny mají interiér VTEC

Myslíš deformaci pneu v zatáčkách atd.? To jsem nevěděl že to je ve forze, to je docela dobrý.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 14:06   Citovat  

TheOlis napsal:
Myslíš deformaci pneu v zatáčkách atd.? To jsem nevěděl že to je ve forze, to je docela dobrý.

jj to myslim,no. Jamauči říkal něco jako, že stim hra počítá,ale jen to nezobrazuje, nevim co je na tom pravdy Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 14:26   Citovat  

MalTake napsal:
jj to myslim,no. Jamauči říkal něco jako, že stim hra počítá,ale jen to nezobrazuje, nevim co je na tom pravdy Velmi šťastný

jo tak to nevím, jen vím že sjíždění gum a benzin neubývá v GT modu, jen se zahřejvaj gumy. Taky blbost když už to tam je tak to má bejt všude a hlavně v tom GT modu...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
GRT2 vs. FM3 vs. GT5
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina