Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pneu - Magika
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hali je teď offline  Hali
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 17:39   Citovat  

Zdravim.

Ostravaci a okoli jake mate zkusenisti s timhle servisem. odkaz chci tam adat kola na komaxitovani

diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 11:07   Citovat  

Vybral jsem si u nich asi pred 3-4 roky v bazaru pres net kola a gumy,priobjednal si kovovy ventilky a nechal si to nazuty a vyvazeny (oboji prace byla v cene) poslat postou do Brna,cena byla slusna,stav veci i prace OK .Jak komax u nich,to nepovim,ale dojem dobry,zkusil bych to.
   Návrat  
Cardomain je teď offline  Cardomain
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 15:32   Citovat  

Komaxit nedoporučuji,pokud chceš stříbrnou tak nikdy stříbrná nebude,je šedý Smutný
na repas alu kol doporučuji uživatele Bergos na BMWklubu.cz
lak od Hayyes and Lemmrz, kompletní vypraní v kyselině,tmelení broušení a výsledek je jako nové...
tudy odkaz
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2010 , 17:31   Citovat  

Před 14 dny jsem tam byl pro kola od mého šéfa ,ale nedělal mu to komaxitem ,ale zavezl mu to na Mittal (bývalé NHKG) kde se vyrabějí alukola pro vozy Škoda ,Opel a já nevím co všechno. Nechali mu chemicky očistit starou barvu (tryskání se nedoporučuje vytváří důlky) oprava chybějících kousků navařením a rovnání koplých disků a samozřejmě lakování přímo v těch autokolech na Mittalu a výsledek jak nové z obchodu. Ten komaxit je opravdu šedý pokud si vybereš stříbrnou ,ale zaleží taky na firmě jak mi říkal ten majitel z Pneu-magika ,že taky zkoušel různé firmy a někde prostě stříbrnou mají šedou a ty disky vypadají fakt hnusné. A podle toho si taky vybíral komu je bude dávat. Já si je taky nechal dát dát renovovat ,ale né u magiky. Známý mi je otryskal a samozřejmě mi tam vznikly důlky a pak mi je dal na komaxit na stříbrnou. No a ten starší pán to dělá doma a aby zmírnil ty důlky tak nejdříve to nastříkal několik vrstev bílou jakozáklad ,protože komaxit žádná plnič nemá a pak teprve na to stříkal tu stříbrnou a udělal na tom takovou perleť že to vypadá opravdu zajímavě. Jenže problém nastává když se kola zašpiní tak ta perleť přestane být vidět a kola hodně zešednou ,ale když je umyju tak jsou krásné. Komaxit bych doporučoval jen na barevné pokud chceš stříbrnou tak opravdu vybírat kdo jak to umí udělat. Jo a šefa ty kola stály v pneu-magika 7000kč byly to 19" 3 byly koplé + vyvaření obutí vyvážení + kovové ventilky a gumy ,ale ty nebyly nic moc nějaké Matadorky 265/35/R19 ,ale nevím jestli nebyly jeho
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pneu - Magika
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina