Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Prelude 3G díly stavím turbo
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
 Psycho
PříspěvekZaslal: 21.4.2010 , 21:00   Citovat  

Chlapi stavím přeluda v turbu kastli už mám a potřebuji ji postavit na schopné brzdy přední i zadní kotouče brzdiče nejlépe vícepistkové a nejlépe i desky průměr více než základ pujdou tak 17 kola nepohrdnul bych aji hlavním brzdovým válcem s větším průměrem budou to zatím testovací brzdy než ji vyladím tak na rok takže nemusí být uplně vyvoněné zajímá mne hlavně funkčnost nebo jestli má někdo Prelude na díly uvažoval bych i o něm par blbostí mi chybí řemenice serva, přední silentblok na motor 2.0, čelní sklo, a po brzdách kola
   Návrat  

Psycho
PříspěvekZaslal: 24.4.2010 , 11:15   Citovat  

stavím přeluda v turbu kastli už mám a potřebuji ji postavit na schopné brzdy přední i zadní kotouče brzdiče nejlépe vícepistkové a nejlépe i desky průměr více než základ pujdou tak 17 kola nepohrdnul bych aji hlavním brzdovým válcem s větším průměrem budou to zatím testovací brzdy než ji vyladím tak na rok takže nemusí být uplně vyvoněné zajímá mne hlavně funkčnost
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Prelude 3G díly stavím turbo
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina