Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Al kola a ET
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Zbysek09 je teď offline  Zbysek09
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 16:22   Citovat  

Zdravim.....kluci,potreboval bych poradit,chtel bych si koupit nove litaky.Jenze nevim,jake mam zvolit ET,aby mi nelezly ven,nebo nedrely. Kdyz jsem se dival na stare original litaky(pavuciny),tak jsem tam nasel rozmer 6Jx15 H2,ale ET jsem tam nenasel,bylo tam jen E 50-myslite,ze se tak kdysi oznacovalo ET? Jinak ted mam 7Jx17 a ET 37 a kdyz vezu pet lidi,tak pri propruzeni trosinku dru .A potom kdyz jedu treba do zatacky,ale jinak na rovince v klidu:honda: Kdyby mel o ne nekdo zajem???? Fotky mam v profilu
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
CZento je teď offline  CZento
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 16:36   Citovat  

Zbysek09 napsal:
Zdravim.....kluci,potreboval bych poradit,chtel bych si koupit nove litaky.Jenze nevim,jake mam zvolit ET,aby mi nelezly ven,nebo nedrely. Kdyz jsem se dival na stare original litaky(pavuciny),tak jsem tam nasel rozmer 6Jx15 H2,ale ET jsem tam nenasel,bylo tam jen E 50-myslite,ze se tak kdysi oznacovalo ET? Jinak ted mam 7Jx17 a ET 37 a kdyz vezu pet lidi,tak pri propruzeni trosinku dru .A potom kdyz jedu treba do zatacky,ale jinak na rovince v klidu:honda: Kdyby mel o ne nekdo zajem???? Fotky mam v profilu

sorry za offtopic ale vidim spz s T pismenem odkud si luxusni auto.... uu tohle sem jeste nevidel... Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 16:41   Citovat  

CZento napsal:
sorry za offtopic ale vidim spz s T pismenem odkud si luxusni auto.... uu tohle sem jeste nevidel... Úsměv

Cus......v poho Honda Kopřivnice a ty??

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 17:12   Citovat  

Zbysek09 napsal:
Cus......v poho Honda Kopřivnice a ty??

karviná

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 17:15   Citovat  

CZento napsal:
karviná

Celkem kousek.... Úsměv Honda

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 18:09   Citovat  

Zbysek09 napsal:

jj to jo mozna nekdy neco nafotime nejake fotky az bude pojizdne auto a bude mit technickou moc pekne auto maš.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 18:18   Citovat  

Zbysek09 napsal:

Dik....ty urcite taky!!! Ja byl vcera na technicke,jedine na co brblal,byly predni folie bez atestu Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 18:20   Citovat  

Zbysek09 napsal:
Dik....ty urcite taky!!! Ja byl vcera na technicke,jedine na co brblal,byly predni folie bez atestu Velmi šťastný

tak u men by byrblal uz jak by mne uvidel..... Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 18:23   Citovat  

CZento napsal:
tak u men by byrblal uz jak by mne uvidel..... Velmi šťastný

Takze budes uplacet? Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 18:31   Citovat  

Zbysek09 napsal:
Takze budes uplacet? Úsměv

no coment Velmi šťastný asi jak jinak v nasi republice bez obalyk nikde neuspejes.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 18:37   Citovat  

[quote="CZento"]no coment Velmi šťastný asi jak jinak v nasi republice bez obalyk nikde neuspejes.[/quo

Budes se divit,ale ja uz mu daval 2kila a on si to nevzal!!!!

ryba79 je teď offline  ryba79
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 18:42   Citovat  

Někdy se ET označuje jen jako E. pokud ti to při propružení dře, tak zkus jiný profil pneu, nebo užší se stejným profilem. Udělat pneu do "A" a pak ti při propružení krásně zaleze do podběhu. Jaké máš pneu ? Myslim rozměr, značka neni důležitáÚsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 18:47   Citovat  

ryba79 napsal:
Někdy se ET označuje jen jako E. pokud ti to při propružení dře, tak zkus jiný profil pneu, nebo užší se stejným profilem. Udělat pneu do "A" a pak ti při propružení krásně zaleze do podběhu. Jaké máš pneu ? Myslim rozměr, značka neni důležitáÚsměv

205/40/17.....Uz jsem uvazoval,ze bych si poridil uzsi pneu,ale na tech 17kach to uz neni tak pohodlne. Chci se prave vratit zpatky na 15ky a nechat to snizit.Ale jinak dik za radu!!! OK

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 18:59   Citovat  

Zbysek09 napsal:
205/40/17.....Uz jsem uvazoval,ze bych si poridil uzsi pneu,ale na tech 17kach to uz neni tak pohodlne. Chci se prave vratit zpatky na 15ky a nechat to snizit.Ale jinak dik za radu!!! OK

tak to si jak ja mel 17" a jdu zpet na 15" prakticke a pokud nevyberes spatne kola tak to vypada pekne a dobre pneu.. ja mel 205/40R17 a na serii podvozku KYB ale na tech gumach byla zant kazda dira... ty mas auto snizene ze skrtas? bracha ma na c6g 16" a taky skrta jak jede max rejd prudce nebo plne nalozen 4 lidi... a serii podvozek...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 19:05   Citovat  

[quote="CZento"]tak to si jak ja mel 17" a jdu zpet na 15" prakticke a pokud nevyberes spatne kola tak to vypada pekne a dobre pneu.. ja mel 205/40R17 a na serii podvozku KYB ale na tech gumach byla zant kazda dira... ty mas auto snizene ze skrtas? bracha ma na c6g 16" a taky skrta jak jede max rejd prudce nebo plne nalozen 4 lidi... a serii podvozek...[/quote

Zatim jeste nemam snizeno,ale chystam se,prave proto chci nove kola,tak se chci poradit,at nekoupim spatne ET. Jjjj,na 17 jde citit vsechno Smutný

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 21:12   Citovat  

CZento napsal:
tak to si jak ja mel 17" a jdu zpet na 15" prakticke a pokud nevyberes spatne kola tak to vypada pekne a dobre pneu.. ja mel 205/40R17 a na serii podvozku KYB ale na tech gumach byla zant kazda dira... ty mas auto snizene ze skrtas? bracha ma na c6g 16" a taky skrta jak jede max rejd prudce nebo plne nalozen 4 lidi... a serii podvozek...

Vzdycky zalezi na ET, kolo by melo do blatniku/podbehu pasovat se snizenim i bez nej. Kdyz ne, tak si vybral proste kola se spatnym ET.
Stejne tak je pitomost jak tu kdosi o kousek vys radi, aby si clovek nechal dat kola do "A". Zvlast u Hondy nejde prave snad nikdy seridit odklon kol na zadni naprave, takze pri snizeni a zatizeni a zvlast u nizkoprofilovych plastu jde potom pneu do kopru po par km (kola jdou do A dost vyrazne a samy), coz se stalo i mne u Acco 7G Tourer (neprehazoval jsem vubec zadni za predni a navic jsem mel plaste nachylne na spatne ojeti, + plny kufr a dlouhe dalnicni vzdalenosti). Mam 225/40 x 18".

kandik je teď offline  kandik
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 7:53   Citovat  

Bully napsal:
Vzdycky zalezi na ET, kolo by melo do blatniku/podbehu pasovat se snizenim i bez nej. Kdyz ne, tak si vybral proste kola se spatnym ET.
Stejne tak je pitomost jak tu kdosi o kousek vys radi, aby si clovek nechal dat kola do "A". Zvlast u Hondy nejde prave snad nikdy seridit odklon kol na zadni naprave, takze pri snizeni a zatizeni a zvlast u nizkoprofilovych plastu jde potom pneu do kopru po par km (kola jdou do A dost vyrazne a samy), coz se stalo i mne u Acco 7G Tourer (neprehazoval jsem vubec zadni za predni a navic jsem mel plaste nachylne na spatne ojeti, + plny kufr a dlouhe dalnicni vzdalenosti). Mam 225/40 x 18".

on nemysli kola do A, tj. stelovaci horni ramena, ale uzsi pneu na ten samy rafek, cili pneu do A. Do urcity miry to pomoct muze, i kdyz by se chtelo zdat ze to je jedno......
ale jizdni vlastnosti bych asi moc nekomentoval
co se tyka ET, nejlepsi je vlezt na kterykoliv web spoecializovany na to ktere auto, tj. Acco4g, zabrousit a ty infa sehnat. Myslim ze tam budou urcite rozmery disku, pneu, a potazmo ET uz ve FAq protoze se na to pta furt nekdo. Osobne mam vyzkouseno na Accordu 3g et 37 na 7palcu s 205mm, neskrta. Na Acco 6g ( ATR ) je posledni jisty rozmer zrejme 215mm na 7,5palce pri ET 40mm ( 8 palc. disk skrta)

665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 8:17   Citovat  

kandik napsal:
on nemysli kola do A, tj. stelovaci horni ramena, ale uzsi pneu na ten samy rafek, cili pneu do A. Do urcity miry to pomoct muze, i kdyz by se chtelo zdat ze to je jedno......
co se tyka ET, nejlepsi je vlezt na kterykoliv web spoecializovany na to ktere auto, tj. Acco4g, zabrousit a ty infa sehnat. Myslim ze tam budou urcite rozmery disku, pneu, a potazmo ET uz ve FAq protoze se na to pta furt nekdo. Osobne mam vyzkouseno na Accordu 3g et 37 na 7palcu s 205mm, neskrta. Na Acco 6g ( ATR ) je posledni jisty rozmer zrejme 215mm na 7,5palce pri ET 40mm ( 8 palc. disk skrta)

ATR: 17" x 225 x 45 x disk 17"x 7,5" x ET40 jeste funguje OK

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 16:24   Citovat  

kandik napsal:

Jasne, mas recht, uz to vidim- "udelat pneu do A", ne kola. Pak by pri trose stesti ze to propruzi jenom k okraji rafku trochu pomoct mohlo, ale je to zoufalost, jak pises.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 17:59   Citovat  

A to ET znaci milimetry? Takze kdyz mam 17ky a jem ET 37 a mirne dru,tak kdyz koupim ET 40 tak to bude OK??? Honda

ryba79 je teď offline  ryba79
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 19:54   Citovat  

Zbysek09 napsal:
A to ET znaci milimetry? Takze kdyz mam 17ky a jem ET 37 a mirne dru,tak kdyz koupim ET 40 tak to bude OK??? Honda

V podstatě ano. Ono je to složitější. Jestli chceš, hodim ti sem přesnou definici, co je ET. Doufám, že si koupíš pořádný kola, třeba našeÚsměv) Je to tam.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 20:29   Citovat  

Zbysek09 napsal:

Kdyz to chces doslova tak ne. Nejaka chytra hlava kdesi oznacila za minimalni vuli mezi vnejskem plaste a vnitrni hranou podbehu cca 5 mm (kdyz kolo zajede pod blatnik, napr. zkus auto hodne nalozit; u prednich netusim, tam se musi pocitat jeste i s rejdem pri zataceni), protoze kola behem jizdy nedrzi idealne ale hybou se. Pokud tedy dres u ET 37, tak ET 40 v pohode teda nebude.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 16:07   Citovat  

Bully napsal:
Kdyz to chces doslova tak ne. Nejaka chytra hlava kdesi oznacila za minimalni vuli mezi vnejskem plaste a vnitrni hranou podbehu cca 5 mm (kdyz kolo zajede pod blatnik, napr. zkus auto hodne nalozit; u prednich netusim, tam se musi pocitat jeste i s rejdem pri zataceni), protoze kola behem jizdy nedrzi idealne ale hybou se. Pokud tedy dres u ET 37, tak ET 40 v pohode teda nebude.

Fakt myslis,ze to nebude stacit? Kdyz jedu v tech 5,tak dru uplne mirne!!!!A ne porad!!! Dival jsem se po novych kolech a peknych kol s ET od 4Oti moc neni!§ Smutný

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 16:12   Citovat  

Zbysek09 napsal:
Fakt myslis,ze to nebude stacit? Kdyz jedu v tech 5,tak dru uplne mirne!!!!A ne porad!!! Dival jsem se po novych kolech a peknych kol s ET od 4Oti moc neni!§ Smutný

Delej jak chces, mne osobne by ty obcasne supy nedelaly dobre.
Potom pochopitelne existuje jeste dalsi varianta- upravit podbehy, dalsi stupen je zahnout lemy a dalsi vytahnout blatniky. Zalezi, jak moc se ti do podobnych uprav chce, kdyz staci koupit jenom kola s vhodnym ET. Vyber je obrovsky.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 16:19   Citovat  

Bully napsal:
Delej jak chces, mne osobne by ty obcasne supy nedelaly dobre.
Potom pochopitelne existuje jeste dalsi varianta- upravit podbehy, dalsi stupen je zahnout lemy a dalsi vytahnout blatniky. Zalezi, jak moc se ti do podobnych uprav chce, kdyz staci koupit jenom kola s vhodnym ET. Vyber je obrovsky.

Do takovych uprav se mi moc nechce.....bojim se,aby to casem nekvetlo. Budu muset hledat nejake pekne kola s co nejvetsim ET....

Obsah fóra Honda-club.cz   
Al kola a ET
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina