Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ehm..mám dotaz...policisté jste tu ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 7
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 12:34   Citovat  

Nevěděl jsem název, resp. jsem si nedovolil nadepsat toto téma tak okatě.ani vlastně sám nevím zda toto téma sem mohu dát..prověřím tedy tímto i svobodu slova na tomto webu......dosti už ale kroků okolo horké kaše.....takže..

cca 70% našeho národa a i celkové světové populace (v jednotlivých státech se toto číslo může lišit samozřejmě) konzumuje / kouří "hulí" marihuanu - trávu, ganju apod.

O tom, že tyto věci za volant a nejen tam nepatří není debat.
Ale také se netajím tím, že jsem také občasným konzumentem, např. o víkendu, na "akcích" apod. ....stejně tak jako někteří mí přátelé...

Jde o to, že kamaráda při silniční kontrole podrobili zkoušce na omamné a psychotropní látky s pozitivním výsledkem na THC .........na čemž by nebylo nic divného, je jasné, že v krvi (vlasech atd) se tato látka drží cca 3 měsíce po konzumaci........ale i přes to, že "nehulil" ten den mu byl odebrán řidičský průkaz a samozřejmě nejen to......sankce jsou stejné jako u alkoholu...takže trestný čin...

Jsem jednoznačně pro, aby se toto tvrdě postihovalo,...........ALE není přece možné, aby, když si o víkendu "zahulím" mě dnes, po dvou dnech stavěli policisté a obvinili mě, že jsem pod vlivem a sebrali mi papíry....... Cooo???

No prostě mi jde o to, zda je nějaká hranice co se dnů něbo jakékoli jednotky - podobně jako u alkoholu - týče, dle které bych se mohl řídit.... nechci přijít o řidičák a nechci mít problémy kvůli tomu, že si o víkendu "dám prda" (nebo dva Mr. Green )

děkuji za reakce a prosím aby si zde někteří rejpaví jedinci odpustili své narážky a nemoralizovali. Děkuji přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 12:42   Citovat  

Nejlepší je nehulit vůbec... Otupuje to smysly a úbytek mozkových buněk je taky nezanedbatelný... KO offtopic Dá se bavit i bez toho, aby byl člověk zmaštěnej jako idiot.. Hulil jsem 4 roky a bohatě mi to stačilo. Jsem rád, že už to neprovozuju, je to hloupost pokud se to nepoužívá pro zdravotní účely.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 12:44   Citovat  

cocks: ackoliv sam nehulim (ale neodsuzuji to) a ani nekourim (to spis nechapu proc to lidi delaj).. take me to zajima je to dobrý Ono je to tezky..podivej se na cloveka co huli pravidelne, vetsinou to na nem "mentalne" poznas.. A to ze se to drzi v krvi jak dlouho znamena ze jsi pod mensim vlivem neustale a tim padem nemas co za volantem delat.. Resil jsem to i v praci, kdyz jsem nasel total vysmazenou zenskou sedet za strojem a proste nemakala protoze se vysmazila moc Smutný Vysledek? Mistr nam do kanclu oznamil ze dokud huli, tak i vic makaj a zadruhe to nikomu nikdy nedokazem prave proto, ze se to drzi v tele jak dlouho a nelze dokazat "kdy" jsi hulil.. Tak to valím bulvy Pravni system co se tyce zamestnani je na tohle kratkej a mam pocit ze i dopravni system.. Ale to at potvrdi nekdo fundovany je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 12:44   Citovat  

taky sem na učnaku rok s kámošema hulil, ale jednou sem si s nima dal dostal sem hlad koupil sem rybí salát kerej šel ven tak od tý doby už to nechci ani vidět.a sem rád že sem s tim přestal. jinak kamoše je mi líto ale s následkama mohl počítat, ono policajtům nevysvětlíš že si hulil 2 dny spátky, prostě máš to v krvi a basta.
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 12:47   Citovat  

no je to zajimave...pac kdyz to hulis ze zdravotnich ucelu a za dva dny te zastavi hlidka,tak jim nevysvetlis,ze proste to hulit "musis",papiry ti vemou i tak?
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 12:51   Citovat  

SonnyX napsal:
no je to zajimave...pac kdyz to hulis ze zdravotnich ucelu a za dva dny te zastavi hlidka,tak jim nevysvetlis,ze proste to hulit "musis",papiry ti vemou i tak?

Analogicky s užíváním léků snižujících soustředění. Taky nesmíš řídit. Každého volba. Nebo když si zlámeš obě ruce a budeš chtít řídit, tak to omluvíš tak tím, že ty sádry mít musíš?
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 12:54   Citovat  

pravda..prvni pisu,a pak myslim pořádnej výtlem
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 13:05   Citovat  

chlastám tudy vim, že to ve mě vydrží x hodin tudy x hodin neřídim

hulim tudy vim, že to ve mě vydrží x dní tudy x dní neřídim

pokud chci i přesto řídit je to jen můj problem

buď to nedělám, nebo počítám s problémem. když přijde vemu to jako chlap a nebouchám pěstičkama jak malej jarda
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 13:06   Citovat  

myslim, že pak jel na krev a moč, až přijdou výsledky, papíry mu vrátěj, jkestli opravdu dva dny nehulil..navíc testů je plno, třeba ten z potu z čela by měl ukázat užívání do 4 hodin zpět.. ten ze slin nevim, ale stojí za prd, znám týpka kterýmu to našlo amfetaminy, který nikdy něměl, ani nehulí, ani cigáro snad nikdy neměl... stim jak dlouho to ten drugwipe najde by nám moh objasnit třeba prcek, že???
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 13:10   Citovat  

Tohle je spíš na právní rozbor, společně s judikaturou soudů....

Dej hledat např. 200/1990 (portál veřejné správy) a tam se koukni na § 22 odst. 1 písm. b) - řídí bezprostředně po užití nebo v takové době po užití, po kterou je ještě pod jejím vlivem.

No a tady bude záležet na výkladu jaká bude ta "doba po užití, po kterou je ještě pod jejím vlivem." Na ministerstvu dopravy by mohlo být na netu nějaké stanovisko k téhle problematice.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 13:13   Citovat  

Ty jejich testovaci papirky ale nejspis nerozlisujou meci THC a jeji sul THCOOH.

"THC se dostává do krevního oběhu a vzápětí do mozku téměř okamžitě, jakmile začne konzument trávu hulit, a v průběhu asi dvanácti hodin (a u někoho již po šesti hodinách po konzumaci) jej tělo přemění v neaktivní metabolity THC - konkrétně v její sůl THCOOH. Přitom však THCOOH psychoaktivní není."

Tj. pokud te capnou a jsi si jistej ze uz nejsi pod vlivem. Nech se odvezt na krev. Tam nezjisti v krvi THC ale THCOOH a protoze neni psychoaktivni, reknou, ze jsi cistej...
Tj tvuj kamos ma smulu ze je malo informovanej a sebrali mu ridicak "nepravem"... U soudu by mozna uspel...
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 13:14   Citovat  

cocks napsal:
cca 70% našeho národa a i celkové světové populace (v jednotlivých státech se toto číslo může lišit samozřejmě) konzumuje / kouří "hulí" marihuanu - trávu, ganju apod.
Toto číslo si sebral kde? Podle mě uplný blábol, neznám osobně nikoho kdo hulí trávu a to znám hodně lidí.

Jinak k otázce: když to umí zkontrolovat PČR na silnici, tak na to asi existuje nějaký detekční přístroj/trubička/.. tak si to sežeňte. Máte si to změřit než vyjedete a nebo radši těch pár let, než dostanete rozum, vůbec nejezdit Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 13:15   Citovat  

Dejf napsal:

hulim tudy vim, že to ve mě vydrží x dní tudy x dní neřídim

Vim, ze to ve mne vydrzi 6-12hodin, tudiz neridim...
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:03   Citovat  

70% lidí hulí trávu? No to by mě zajímalo kde jsi vzal takový číslo.
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:06   Citovat  

Pablo napsal:
Toto číslo si sebral kde? Podle mě uplný blábol, neznám osobně nikoho kdo hulí trávu a to znám hodně lidí.

Jinak k otázce: když to umí zkontrolovat PČR na silnici, tak na to asi existuje nějaký detekční přístroj/trubička/.. tak si to sežeňte. Máte si to změřit než vyjedete a nebo radši těch pár let, než dostanete rozum, vůbec nejezdit Hihi

70% pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem možná tak 5% pravidelně a 40% někdy zahulilo...taky sem tam zahulím, ale tak jednou dvakrát do roka, protože mám hodně zajímavého kamaráda se kterým si nevypiju, tak spolu hulíme pořádnej výtlem

jinak už mě stavěli mnohokrát, ale ještě mi žádné papírky do pusy nedávali, ale chtěl bych to někdy zkusit kouř
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:10   Citovat  

Já jsem jako dítě zahulil seno v usušeným stonku divoký mrkfe ... počítá se to ? HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:21   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Nejlepší je nehulit vůbec... Otupuje to smysly a úbytek mozkových buněk je taky nezanedbatelný... KO offtopic Dá se bavit i bez toho, aby byl člověk zmaštěnej jako idiot.. Hulil jsem 4 roky a bohatě mi to stačilo. Jsem rád, že už to neprovozuju, je to hloupost pokud se to nepoužívá pro zdravotní účely.

však neříkám, že budu hulit do smrti ale momentálně rozhodně nemám v plánu s tím ze dne na den přestat.
dejfi napsal:
hulim vim, že to ve mě vydrží x dní x dní neřídim

no to mě by právě zajímala ta hodnota "x" ............
shaman23 napsal:
myslim, že pak jel na krev a moč, až přijdou výsledky, papíry mu vrátěj, jkestli opravdu dva dny nehulil..navíc testů je plno, třeba ten z potu z čela by měl ukázat užívání do 4 hodin zpět.. ten ze slin nevim, ale stojí za prd, znám týpka kterýmu to našlo amfetaminy, který nikdy něměl, ani nehulí, ani cigáro snad nikdy neměl... stim jak dlouho to ten drugwipe najde by nám moh objasnit třeba prcek, že???

No to jsem právě taky říkal že bych se hned nechal vzit na krev nebo na moč a klidně bych se s nima soudil kdybych opravdu ten den nehulil pže člověk přece druhej den není pod vlivem...ale ono je to údajně prej ani moc nezajímá, pro ně je prej důležitej ten papírek....jenže v tom případě můžu přijít o papíry dneska, i zejtra, i za tejden....
Hellborn napsal:
Tohle je spíš na právní rozbor, společně s judikaturou soudů.... Dej hledat např. 200/1990 (portál veřejné správy) a tam se koukni na § 22 odst. 1 písm. b) - řídí bezprostředně po užití nebo v takové době po užití, po kterou je ještě pod jejím vlivem. No a tady bude záležet na výkladu jaká bude ta "doba po užití, po kterou je ještě pod jejím vlivem." Na ministerstvu dopravy by mohlo být na netu nějaké stanovisko k téhle problematice.

no...to je právě to, co mě zajímá......
maryo napsal:
Ty jejich testovaci papirky ale nejspis nerozlisujou meci THC a jeji sul THCOOH.

tohle by chtělo prověřit......
Pablo napsal:
Toto číslo si sebral kde? Podle mě uplný blábol, neznám osobně nikoho kdo hulí trávu a to znám hodně lidí. Jinak k otázce: když to umí zkontrolovat PČR na silnici, tak na to asi existuje nějaký detekční přístroj/trubička/..

No....TV, rádio, taky docela hodně čtu o tom, co mne zajímá....... např. ve světě jsme první HaHaaa takže nevím, v jaké společnosti se pohybuješ... a co se týče tý "trubičky" tak nic takovýho není..to není jako s alkoholem...a existují právě jen ty papírky, jejichž vypovídající hodnotu tady právě řešíme...a ty asi stejně těžko seženu. Jinak pokud posuzuješ "dospělost" člověka zrovna dle těchto kritérií...tak mi nezbývá než pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:24   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
70% lidí hulí trávu? No to by mě zajímalo kde jsi vzal takový číslo.

co se divíte...kde to žijete......vylezte z tý skleněný koule a otevřete oči........ale těší mne, že v tomhle státě ještě stále žijí lidé, kteří mají ideály Úsměv

nevim jak ve světě, ale v čr je to opravdu cca 70% populace (když nepočítáme samozřejmě malý děti a důchodce, ikdyž ani to není vyjímkou)
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:28   Citovat  

cocks napsal:
co se divíte...kde to žijete......vylezte z tý skleněný koule a otevřete oči........ale těší mne, že v tomhle státě ještě stále žijí lidé, kteří mají ideály Úsměv

nevim jak ve světě, ale v čr je to opravdu cca 70% populace (když nepočítáme samozřejmě malý děti a důchodce, ikdyž ani to není vyjímkou)
I tak se mi to zdá hodně přitažený za vlasy. Myslím že ani co se týká hulení cigaret to není tak vysoký číslo, i když tam bych tomu věřil možná
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:33   Citovat  

to bude spis ze 70% to zkusili ale to je egal
jinak taky by mi tozajimalo kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:34   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
I tak se mi to zdá hodně přitažený za vlasy. Myslím že ani co se týká hulení cigaret to není tak vysoký číslo, i když tam bych tomu věřil možná

no já si taky říkal že asi ne....ale jednak to v TV říkal ten jouda ani nevim se jmenuje ten z DROP-INu ....a ono je to pravda..kdykoliv někam jdu nebo jedu, někde zastavim, sednu si/jdu se vy/nebo cokoliv jinýho tak tak koukám kolem sebe a vidim tady filtr tady filtr......

ono taky dost záleží na člověku....kdo "neví" a sám nehulí tak to nevidí a ani se nestýká s podobnými lidmi..kdežto pokud je tomu naopak, tak to vidíš na každym rohu...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:56   Citovat  

cocks napsal:
tohle by chtělo prověřit......

To je proverene. Marihuana-a-novy-silnicni-zakon.
Hlavne policisti dost mozna porusili nejaky zakon kdyz ho neodvezli na krev to potvrdit. Ale mozna ze to je az na pokyn "postizeneho", nevim...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:58   Citovat  

cocks napsal:

No, Cocksi, tvé statistické eskamotáže jsou opravdu půvabné, procenta populace bez dětí a důchodců už prostě budou třeba procenta lidí v činném věku, ale ne celé populace.
Těch 70% je hodně divokých, ale já bych to obešel malým figlem, který je myslím skoro nezpochybnitelný.
Mezi kuřáky marihuany je až 100% huličů! A to nikdo nepopře. Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 15:02   Citovat  

70% se mi zda taky moc... Ja bych tipl bych tak 50-60% teenageru ze to zkusilo... a tak 10% v tom "jede"... Ale v Evrope jsme na prvnim miste, tedy udajne i pred Holandskem HaHaaa
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 16:12   Citovat  

Na krev se s tim nejezdí, měří se to z moči, krev se bere u chlastu, jak dlouho po požití např. THC jste ještě pod vlivem, to vám snad řekne doktor, ne policajt, ale když mi drugwipe (přístroj na detekci) ukáže pozitivní výsledek, je na vás aby jste se vyvinili, já mám důkaz že jste pod vlivem a postupuju věc k dalšímu orgánu, tedy k soudu, kde se budou celou věcí zabývat. Na mě je abych tyhle věci našel, už mi nepřísluší rozhodovat co s tim. Dřív se dal alkohol za volantem řešit na místě, ale to už dlouho neexistuje. A koho zajímá jak drugwipe vypadá, zastavte se u mě na Hday, rád vám to ukážu.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 16:14   Citovat  

maryo napsal:
70% se mi zda taky moc... Ja bych tipl bych tak 50-60% teenageru ze to zkusilo... a tak 10% v tom "jede"... Ale v Evrope jsme na prvnim miste, tedy udajne i pred Holandskem HaHaaa

taky se tu nabízí bud čechy nebo holandy. tak se nedivim o tom prvenství ale zajímalo by mě kdo hulí za mě to mi hlava nebere
   Návrat  
J!r! je teď offline  J!r!
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 16:19   Citovat  

maryo napsal:

"THC se dostává do krevního oběhu a vzápětí do mozku téměř okamžitě, jakmile začne konzument trávu hulit, a v průběhu asi dvanácti hodin (a u někoho již po šesti hodinách po konzumaci) jej tělo přemění v neaktivní metabolity THC - konkrétně v její sůl THCOOH. Přitom však THCOOH psychoaktivní není."

Tj. pokud te capnou a jsi si jistej ze uz nejsi pod vlivem. Nech se odvezt na krev. Tam nezjisti v krvi THC ale THCOOH a protoze neni psychoaktivni, reknou, ze jsi cistej...
Tj tvuj kamos ma smulu ze je malo informovanej a sebrali mu ridicak "nepravem"... U soudu by mozna uspel...

Přesně jak píšeš......Ten papírek je pouze ORIENTAČNÍ,takže po tomto testu(pokud se něco ukáže a pokud si je člověk jistej,že uběhla patřičná doba od posledního prda) ihned na krev,kde zjistí zda jde o aktivni THC či tu sůl THCOOH,pak jaké množství.....Vpodstatě stejný jako s chlastem,vždyt i tam to nekončí,tím že zjistí ze jsi,ale taky je pak důležitý kolik promile je v krvi.....
Každopádně kamarád má už asi smůlu,těžko ted bude vysvětlovat,že to nebylo aktivni THC.
Jinak víc info na grower.cz tam se to řešilo a jsou tam lidi co o tom ví víc....
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 16:20   Citovat  

no to je jako s alkoholem, tak budes příslušníkovi říkat v pondělí ráno cestou do práce že brácha v sobotu svatbu a jakou dobu jsi nic nepil ? chceš řídit , řiď ale s čistou hlavou. vypatlanejch mozku je na silnici uz takhle dost, takze dalsi v podobe zhulencu nejsou potreba
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 16:36   Citovat  

Prcek napsal:
Na krev se s tim nejezdí, měří se to z moči, krev se bere u chlastu, jak dlouho po požití např. THC jste ještě pod vlivem, to vám snad řekne doktor, ne policajt, ale když mi drugwipe (přístroj na detekci) ukáže pozitivní výsledek, je na vás aby jste se vyvinili, já mám důkaz že jste pod vlivem a postupuju věc k dalšímu orgánu, tedy k soudu, kde se budou celou věcí zabývat. Na mě je abych tyhle věci našel, už mi nepřísluší rozhodovat co s tim. Dřív se dal alkohol za volantem řešit na místě, ale to už dlouho neexistuje. A koho zajímá jak drugwipe vypadá, zastavte se u mě na Hday, rád vám to ukážu.

Jak jsem uz psal a daval odkaz na clanek... THC koluje v krvi, tezko budes pod vlivem z moci Ble, z ty se to do mozku asi tezko dostane, to je spis dukaz ze telo to vylucuje. Ty papirky jsou orientacni a nedetekujou THC, ale THC a jeji podobne slouceniny, coz jsou hlavne ty neaktivni metabolity ktere nejsou psychoaktivni, ty na mozek nemaji zadny vliv, u huleni je to proste uplne jiny nez u chlastu, ten se vylucuje jinak...

Pokud nekdo huli hodne casto, tak se v tele ty neaktivni metabolity usadi protoze se vylucujou pomalu a ty zazracne papirky to detekujou treba jeste i po trech mesicich, tezko nekdo prestane hulit na tri mesice aby mohl sednout za volant...

Jinak mas pravdu, rekne to doktor a ten tomu snad rozumi...

"drugwipe (přístroj na detekci) ukáže pozitivní výsledek, je na vás aby jste se vyvinili"
- to mi prijde v rozporu s listinou zakladnich prav a svobod(presumpce neviny), jelikoz tohle nejde pouzit jako stoprocentni dukaz, to ukaze az KREV, tezko za to nekoho muzes postihnout a jestli jo, je to dost smutne...
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 16:37   Citovat  

kdo huli ten umi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ehm..mám dotaz...policisté jste tu ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: