Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
SRS - diagnostika Accord CE8
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
PinkFloyd01 je teď offline  PinkFloyd01
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 16:03   Citovat  

Mám takovej asi hloupej dotaz.

Svítí mi kontrolka SRS (už od doby, co Accorda mám) a chtěl bych zjistit, co to je. Koukal jsem do autodat - 07, 09 a v obou verzích mi to ukázalo, že u kastlíku by měl být 2 pin konektor, u kterého stačí piny spojit a chybové kody jednotka SRS vybliká. Ale jde mi o jednu věc, protože věřím jenom svým očím a zkuštenostem a nejsem mechanik, tak se bojím jedné věci .....

Nemůžou u toho ty airbagy vystřelit?? Úsměv

Jestli s tím máte někdo zkušenosti, tak prosím dejte vědět ..... a nesmějte se mi .... nejsem holt mechanik no Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 16:09   Citovat  

Ahoj, mě to u Accorda taky svítí,a je to protože tam bagy sice jsou, ale nejsou naplneny ty bombičky, které ty bagy nafouknou.
Takže mě to nevadí...jestli je nějaký problém i u tebe trochu jiný...tak nevímk..ale nejlepší je to napichnout na kompa a zjistit co je špatněÚsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 16:20   Citovat  

Já jsem právě četl, jak to napíchnout - že se to dá vyblikat takhle ten chybovej kod a podle toho zjistit, kde je ten problém no. A jinak ten názor s těma patronama, který to nafukujou, tak jsem už taky slyšel ...... takže předpokládám, že to bude ten stejný problém. Mrk

doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 19:29   Citovat  

PinkFloyd01 napsal:
Já jsem právě četl, jak to napíchnout - že se to dá vyblikat takhle ten chybovej kod a podle toho zjistit, kde je ten problém no. A jinak ten názor s těma patronama, který to nafukujou, tak jsem už taky slyšel ...... takže předpokládám, že to bude ten stejný problém. Mrk

Konektor je podle me v pojistkove skrince pod nohama ridice, bo nekde pobliz. Musi byt zluty, dvou pinovi. nejlepsi je bud nekomu zajet ktery ti to vyblika, nebo se stahni servisni manual a tam je presnej postup i co se tyce odstraneni chyb ktera jednotka zaznamenala. Pokud bagy byly ven, tak uz jednotku nikdy nevyresetujes. musis dat novou.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 19:35   Citovat  

doktorshondou napsal:
Konektor je podle me v pojistkove skrince pod nohama ridice, bo nekde pobliz. Musi byt zluty, dvou pinovi. nejlepsi je bud nekomu zajet ktery ti to vyblika, nebo se stahni servisni manual a tam je presnej postup i co se tyce odstraneni chyb ktera jednotka zaznamenala. Pokud bagy byly ven, tak uz jednotku nikdy nevyresetujes. musis dat novou.

Ale to není odpověď na mou otázku( ale děkuju!!!!!!) .... nebouchnou u toho airbagy, když ty piny propojím???? Smutný

doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 7:57   Citovat  

PinkFloyd01 napsal:
Ale to není odpověď na mou otázku( ale děkuju!!!!!!) .... nebouchnou u toho airbagy, když ty piny propojím???? Smutný

nemuzou. za podminky ze skratujes spravny konektor. teoreticky by mohli vyletet, kdyz by jsi nejak propojil konektor u jednotky SRS ktera je umistene nekde vepredu na stredovem tunelu.ale tam nejsou dvoupinove konektory,meli by tam byt 4pin, 18pin. Stahni si ten servisni manual, tam najdes vse. Jak pozici toho skratovaciho konektoru, tak i jeho tvar plus postup jak skratovat popripade resset chyb. Konektor je zluty a dvoupinovi a mel by byt zastrceny v pojistkove skrince. mozna tam budou dva dvoupinove konektory zlute zastrcene. tak je to ten s tensimi draty.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 13:38   Citovat  

doktorshondou napsal:
nemuzou. za podminky ze skratujes spravny konektor. teoreticky by mohli vyletet, kdyz by jsi nejak propojil konektor u jednotky SRS ktera je umistene nekde vepredu na stredovem tunelu.ale tam nejsou dvoupinove konektory,meli by tam byt 4pin, 18pin. Stahni si ten servisni manual, tam najdes vse. Jak pozici toho skratovaciho konektoru, tak i jeho tvar plus postup jak skratovat popripade resset chyb. Konektor je zluty a dvoupinovi a mel by byt zastrceny v pojistkove skrince. mozna tam budou dva dvoupinove konektory zlute zastrcene. tak je to ten s tensimi draty.

Ten manuál mám i mám autodata 09 a ukazujou mi de facto to stejné, akorát se prostě bojím, aby ten 2pin konektor nezpůsobil bouchnutí no ..... to jsme my laici Velmi šťastný

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2010 , 14:34   Citovat  

Mě taky svítila kontrolka SRS ,ale bylo to mou blbostí ,protože jsem si překroutil cívku s kabelem od SRS co je pod volantem. Tu jsem vyměnil a zajel do Honda a tam mi to za 10 minut a 249 kč vyresetovali a vše funguje jak má je to dobrý Když se bojíš jeď do Honda . Taky jsem zjišťoval jak to podomácku vykutit a sháněl jsem návod ,ale podle návodu to zas tak jednoduchý není co jsem viděl musíš tam počítat sekundy či co a dělat to několikrát. Tady je video odkaz Já zajel do Honda a měl jsem klid Je to tam.

Obsah fóra Honda-club.cz   
SRS - diagnostika Accord CE8
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina