Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ITR upravy - zkusenosti majitelu
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 13:29   Citovat  

Jakozto novy majitel krasne ITR jsem se rozhodl ze zalozim tohle tema, ktery bude slouzit pro vkladani zkusenosti s upravama na tomto aute.

Samozrejme ze vkladat muze kdokoli, takze Infi, Dejfe a vsichni dalsi co jdete do uprav cehokoli na ITR, podelte se o zkusenosti, ale ITR ONLY !

Tema chci udrzet v podstate jako FAQ, takze ho budu fakt nemilosrdne cistit od jakyhokoli offtopicu !
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 13:46   Citovat  

Nejlepší úprava co jsem měl na integře tak svody mugen kdo v tom jel tak múže potvrdit.Dlouhé sání aem taky spokojenost.Výfuk invidia krásně pasoval a vše ok.

Nespokojenost s brzdama i kdyz sem měl lepší kotouče a desky tak to žádnej zázrak nebyl.
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 14:51   Citovat  

Ty brzdy jsou opravdu bída. Já už neměl na autě origo brzdy když jsem ho koupil tak nemůžu říct jak by to brzdilo, ale vyměnil jsem komplet brzdy na:
- EBC turbo groove vpredu i vzadu
- EBC yellow stuff vpředu i vzadu
- Motul RBF 600
- Goodridge pancéřové hadice

Cena úpravy cca 15t kč za díly a zatím jsem spokojený. Tam kde předchozí setup selhával, tohle brzdí naprosto jistě a s přehledem. Na okruhu jsem s tímto setupem nebyl takže nemůžu hodnotit. Nicméně za ty peníze myslím hodně dobrá varianta. Příště zkusím jiný brzdový destičky možná, protože jsou tu lidi, kteří mají lepší zkušenosti s jinejma než s EBC.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 15:55   Citovat  

a upravy jakeho smeru? Jestli do toho nechces sypat kotel a delat GO vseho, tak si myslim ze bohate staci poresit gumy, brzdy a zkontrolovat stav podvozku, zbytek vicemene pro radost z jizdy staci, pokud teda nejsi nejaky rovinkovy strelec, coz si myslim, ze ne Mrk

Co se tyce brzd, tak vseobecne EBC desky na zavodeni nestoji za moc, pokud s tim chces treba do brna, nevydrzi ani yellowstuff (naposledy odesli zyxovi po 2-3 kolech?) takze mozna jedine bluestuff, ale ty maji trochu jine provozni teploty a za studena v beznem provozu by akorat vice nicili kotouce. Ten kdo tvrdi, ze EBC desky jsou super, tak asi nikdy nebrzdil parkrat za sebou z 200 na 100 na 70m Úsměv Fakt neznam cloveka, kteremu by vydrzeli EBC desky nejaky narocny rezim, coz treba to brno na brzdy rozhodne je, zvlast kdyz nebdrzdis nekde na 200m cedulce jako vetsina. Naopak kotouce EBC jsou dost v pohode. Ono vetsina kotoucu je v pohode, pokud to nejsou fakt nejake ..., ja mam treba blank bremba, ktere byli kdesi v usa nadrazkovane a provrtane, sice neni s nima zadny problem ani nepraskaji, i kdyz uz parkrat dostaly celkem kotel, nevydrzel akorat nejaky pozinc povlak, ktery proste shorel...nicmene pristi kotouce budou asi drazkovane (4 drazky) DBA (australie), kamarad je jezdi v USA na okruhovem STi, letos ma ZR-1 a porad si je nemuze vynachvalit Úsměv Teda co se tyce desek tak DS 2500/3000 ,pripadne hawky HP+ (ty jsou neco mezi), ja jezdim DTC-30 ty jsou 38-650° a parada. Hawk brzdy tady (v cr) moc lidi nezna a je horsi dostupnost (usa) takze ti spise vetsina lidi poradi ty feroda. Nicmene, fakt pozor na nektery rady typu "kup tamto, to je fakt super brzdi to na miste" ono kolikrat vyjde najevo, ze brzdovym maximum obdobnych radilu byly nejake ATE z kelly.

Hadice a brzdovka je tak trochu samozrejmosti, u motulu je dobre, ze porad splnuje normy DOT4 kdezto konkurence ma kolikrat DOT 5.1

Me se treba osvedcil i brzdic brzdoveho valce, ktery puvodne vyrabel japonsky Cusco, i presto ze jsem jednou sjel desky fakt az na zelezo, tak pedal nemel extra dlouhy chod az na podlahu. Ale to je jenom pro lepsi "feel", na ucinnosti to vicemene zadny vyznam nema.

Gumy - urcite se vyhni treba markgumam, sice to mozna bude znit jako skryta reklama, ale R888 jsou hodne dobre Eckove pneu, v podstate neznam zadne dalsi na ceskem trhu ktere by meli podobne vlastnosti ve stejne cenove hladine. Jezdil je treba i Pavel na zavodni ITR, ten je akorat mel v 205/50 na itr rafkach.

Co se tyce zatim nejlepsi upravy v pomeru cena/vysledek tak to byly spodni vlozky ES do motoru.

Tedka treba davam do kupy podvozek, az nekdy budu v brne, tak se klidne muzes svezt, z toho budes mit urcite vetsi prinos informaci, nez takhle na dalku. přátele
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 16:00   Citovat  

Infi ma pravdu.EBC yellow na okruh nic moc.Na poslednich jizdach po par kolech K.O. Ted jezdim Hawk HP+ a zatim se jevi o dost lepe nez zminovane EBC.
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 9:58   Citovat  

Stock ITR - EBC Yellowstuff vepredu vzadu + novy kotouce TRW blank + zavodni Castrol SRF kapalina.

Spravnej postup zajizdeni (prvnich 50 km v klidu, pak ohrat par zabrzdenima 30% sily ze 120 na 80, pak 6x 140-40 s 90% brzdne sily, klidna jizda 10 minut a zase 6x 140-40 s 90% brzdne sily, klidna jizda, zaparkovat, nechat bejt).

Na okruhu naprosto bez problemu, i v poslednim kole krasna davkovatelnost i ovladatelnost auta, pri prasackym testu i ze 190 kmh sly brzdy do ABS.

Nevim kuci co jste s tema EBCckama delali Úsměv ale ja je hodnotim hodne dobre a to jsem brzdil hodne pozde v najezdech.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 16:03   Citovat  

Asi jsme je spatne zajeli HaHaaa .tak at slouzi OK .
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2011 , 18:28   Citovat  

mate nekdo zkusenost s timto sanim ? tudy odkaz (TEGIWA Carbox airbox - Mugen styl )

jde mi o to, jestli se poustet do tohoto, jestli to bude opravdu znat nebo se na to vyprdnout a koupit jen filtr od K&N do origo sani.

diky VTEC
   Návrat  
Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2011 , 9:21   Citovat  

Ossi napsal:
mate nekdo zkusenost s timto sanim ? tudy odkaz (TEGIWA Carbox airbox - Mugen styl )

jde mi o to, jestli se poustet do tohoto, jestli to bude opravdu znat nebo se na to vyprdnout a koupit jen filtr od K&N do origo sani.

diky VTEC

Já ho ve své ITR mám...nějaké skokové zvýšení výkonu po nainstalování jsem nepoznal,na brzdě jsem nebyl ,tak že nemůžu objektivně posoudit..
Zvuk je o poznání jinde VTEC

Hlavně z venku je to mazec ,když sepne ostrá vačka..
Co se přívodu vzduchu týká , rozhodně mnohem lépe řešené než origo Air box..
Zpracování dobré,vzhler též super

Jinak co se úpravy na autě týká: Musíš předělat držák pumpy ABS (posunout asi o 6mm blíže pravému blatníku )
Pokud máš v autě klimu ..budou ti vadit trubky ,které vedou pod origo boxem...s klimou nepočítali Velmi šťastný

Za mě osobně..určitě bych do toho šel znovu, jen ta cena to trochu zabíjí..
Jinak jestli na to nespěcháš, mužeš si to u mě na Honday omrknout .. přátele
Kvasnour
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2011 , 10:54   Citovat  

Ossi napsal:
no klima tam je prave .. :/ dostanu to tam nejak pres ty trubky nebo je to neresitelny? Úsměv
jinak na honday snad mirim tak se urcite kouknu jestli se potkame Mrk

Pokud chceš zachovat klimu ,tak to tam nedáš,jedině si nechat udělat trubky na zakázku ..což není problém...
já klimu vyhodil a jede to hned líp Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.7.2011 , 22:18   Citovat  

Na tom sani je odmerene +5ps na seriovem aute (JDM B18C).

citace:
Base car 197.4bhp & 141.7ftlb
Base car + TEGIWA WhalePenis Intake +3.4bhp & +0.6ftlb
Base car + TEGIWA Airbox +5.0bhp & +3.3ftlb
Base car + TEGIWA Manifold +7.2bhp & +0.9ftlb
Base car + TEGIWA Manifold & Airbox +10.2bhp & +2.2ftlb

The above figures are peaks - see the graphs for other area's
Remember these results are literally back to back runs with zero tuning in between. In a few weeks we will do a few more runs with Cam Gears & Hondata S300

The results

tudy odkaz
tudy odkaz

The graphs

tudy odkaz
tudy odkaz

Cena je bohuzel vyssi, je danna cenou vyrobce.
Kdyby se naslo aspon par lidi, tak by se z toho dalo neco sestrelit. Tak stejne jako se vsim...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2011 , 15:13   Citovat  

Infinity: Byl by si schopnej sehnat tyto svody?
tudy odkaz
Cena ,doba dodání atd. když tak SZ
Díky Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.7.2011 , 16:11   Citovat  

Kvasnour napsal:
Infinity: Byl by si schopnej sehnat tyto svody?
tudy odkaz
Cena ,doba dodání atd. když tak SZ
Díky Úsměv

Ano, jedny vezu na HD. Muzes se na ne podivat a probrat to tam Mrk
(Cena obvykle co vidite u tegiwy x30, dodani okolo tydne)

(jinak zkusme se drzet tematu Mrk )
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ITR upravy - zkusenosti majitelu
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina